zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy możliwa jest zmiana nicku gdy...?

Maix
05-05-2005, 08:50
Witam, niedawno wstąpiłem do gildii. Niestety, nie zostałem poinformowany, że właśnie toczy się wojna. Po krótkim czasie i mnie zaczeli huntować. Niby gildia chroniła wszystkich ale nie mogłem ciągle łazić z obstawą. Ja mam już to za sobą ale tak sobie myślałem... czy w takiej sytuacji możliwe jest wysłanie do (no właśnie do kogo :p ? Cip/Gm?) ... wiadomości z przedstawieniem sytuacji, że jesteś nowy, nie wiedziałeś i nie chcesz wojny z prośbą o zmianę nicku? I jakie są szanse że to wogóle przeczytają? Może to się przydać graczon którzy znaleźli się w takiej sytuacji.

Dezerter De'War
05-05-2005, 08:59
Zmiana nicku w grze jest mozliwa tylko wtedy jesli twoj nick lamie jedna z zasad tibii wowczas dostaniesz bana i bedziesz mogl zmienic nazwe swojeje postaci.

Szukaj -.-

@up
A to jest teoria. Jak wykorzystac to w praktyce?
Natomiast musisz walnac ctrl+r i wtedy napisac ze np. twoje imie po brazylijsku (albo inny jezyk wymysl, GM moze znac br. :P) jest wulgarne i za to ciebie brazucy bija. I jezeli ci odpowiedza to wtedy masz bardzo duze szanse na zmiane nicka. Get it?

Magus
05-05-2005, 12:39
ze np. twoje imie po brazylijsku (albo inny jezyk wymysl, GM moze znac br. :P) jest wulgarne i za to ciebie brazucy bija. GM'owie, Consulerzy itd to powazni i odpowiedzialni ludzie, sadzisz ze uwierza na slowo? Slownikow w sieci nie brakuje, na pewno sprawdza cos takiego.

@Maix
Na zmiane nicka z takiego powodu nie licz, juz lepiej dogadaj sie z oprawcami ze jestes nowy w tej gildii i w wojnie chcesz byc neutralny. A jesli skladales przysiege lojalnosci w gildi to po prostu z niej wyjdz/zrezygnuj z czlonkostwa.

neq14
05-05-2005, 20:15
ja kiegys zmienialem nick:D bo mialem druida który sie nazywal Konwalia. Dostałem bana i musialem zmienic nick. Bylo napisane ze to jest nazwa dla kwiata:)

Norrin
05-05-2005, 20:20
Po 1 To tylko tutorzy raportuja nicki (bad names),
Po 2 Nie można go zmienić bo tak ci się chce,
Po 3 Jeżeli nie łamie Tibia Rules będziesz się z takim pałować do końca,
Po 4 To nie jest ban tylko nosi nazwę Namelock.

Magus
08-05-2005, 02:15
Po 1 To tylko tutorzy raportuja nicki (bad names),
Ekhem, sam 'zreportowalem' conajmniej 50 z czego conajmniej 20 zostalo zmienionych.