PDA

Pokaż pełną wersje : Zmiana firmy obsługującej płatności

Dabek
06-05-2005, 18:29
Tłumaczenie newsa z tibia.com. Wiadomość może niezbyt istotna, ale przyda się tym którzy nie znają angielskiego a chcieliby wiedzieć co też CipSoft nowego napisał na oficjalnej stronie Tibii.

"Od pierwszych dni istnienia płatnych kont współpracowaliśmy w pobieraniu płatności z firmą ShareIt. Dokładniej, ShareIt jest usługą oferowaną przez większą firmę - "element 5". Dzisiaj przerzuciliśmy się z podstawowej usługi ShareIt na ich główną usługę. Od teraz, element 5 będzie bezpośrednio obsługiwał płatności, tak jak do tej pory robił to ShareIt. Wszystko pozostanie tak samo, z wyjątkiem nazwy partnera w przekazywaniu płatności, a zakup płatnych kont nie będzie się niczym różnił od obecnego. Wszystkie dotychczasowe zamówienia pozostaną prawidłowe i nie nalezy ich składać ponownie."

Czy ma to dla nas jakiekolwiek znaczenie? Pewnie nie, być może tylko przy zamawianiu pacca listem trzeba będzie podać nieco inny adres.

Dwimenor
06-05-2005, 18:34
Czy ma to jakieś znaczenie?-żadne. I tak 99,(9)% ludzi nawet nie wiedziało ze takie coś istnieje.

Mimo-vader
06-05-2005, 18:36
Czy ma to dla nas jakiekolwiek znaczenie? Pewnie nie, byćmoże przy zamawianiu pacca listem trzeba będzie podać nieco inny adres.

Może i nie jest istnotne, ale dla maniaków na pewno :p

Offtopic:
Gratuluje Dabek! Już 2 news pod rząd twój! :D Tak trzymaj.

Gunir
06-05-2005, 18:42
Może i nie jest istnotne, ale dla maniaków na pewno :p

Dla maniakow czego? Tibii?

Jesli Tibii to najmniej istotne, maniacy Tibii mają oczy wlepione caly czas w nią i nic innego nie robią, tym bardziej nie czytaja newsów o ShareIt (nalogowcy?).

pokemonlol
07-05-2005, 11:52
Z angielskiego "element" znaczy nie tylko "element", ale także "żywioł".
Według mnie bardziej poprawne będzie tłumaczenie :
" Piąty Żywioł ", bo przecież każdy wie, że żywiołów jest 4.
A więc to tłumaczenie będzie poprawniejsze, bo niby po co ktoś miałby nazywać firmę "Element 5" ? lol xd pozdro all ..

Dabek
07-05-2005, 11:56
A słyszałeś o tym że nazw własnych się nie tłumaczy?
Może jeszcze "Wypiździaste Oprogramowanie" zamiast CipSoftu?:P

Dragu
08-05-2005, 11:11
a wie ktos jaki tera adres bedzie trzeba podac

bo chce nowego pacca

Matioh
14-05-2005, 13:25
a wie ktos jaki tera adres bedzie trzeba podac

bo chce nowego pacca

To jest dobre pytanie, ja mam zamiar też kupić ale nie znam adresu :)

Hegemmon
14-05-2005, 13:46
Jeżeli CipSoft 'zmienia' firmę odpowiedzialną za pośrednictwo w płaceniu pacca to chya OCZYWISTE jest, że adres, który jest podany na tibia.com zostanie zmieniony na aktualny.
W razie gdyby z jakiegoś powodu taknie było, to są osoby, któe to zauważą, i powiadomią CipSoft. Z tego co wiem, to adres jest AKTUALNY.

Matioh
14-05-2005, 14:09
Jeszcze do szczęścia link gdzie moge go znależć bo sam nie widze :P

Pevij
19-06-2005, 21:34
Sorki ze odswiezam temat ale moj kumpel wyslal na stary adress kase, wiecie moze co sie stanie i czy jest jakas szansa ze mu pacca uaktywnia?