Pokaż pełną wersje : Jak mozna sie dostać??????????
Lord optyk
05-03-2004, 10:25
Jak można sie dostać na Fibule ponieważ slyszałem ze jest tam duuuuuuuuużo rotuw
Bobercjusz
05-03-2004, 10:56
Musisz przejsc przez Thais a potem na połodnie. Jesli grasz na lunarze i masz wysoki lvl to niemasz co isc bo fibułę wykupila guildia i za wstęp na wyspę placi sie 20gp od 1 lvla czyli jesli masz 20 lvl to 20*20=400gp.
Musisz przejsc przez Thais a potem na połodnie. Jesli grasz na lunarze i masz wysoki lvl to niemasz co isc bo fibułę wykupila guildia i za wstęp na wyspę placi sie 20gp od 1 lvla czyli jesli masz 20 lvl to 20*20=400gp.
Jak to wykupiła??? Ja włsśnie gram na Lunarze i nigdy nie byłem na Fibule, bo nie było po co. Mieszkam w Ab'Dendriel więc rzadko chodze w tamte okolice. Czy wogule jest to możliwe, że sobie wyspe wykupiła, czy poprostu jakaś gildi ją przejeła i pilnuje wejscia???
tak, mozliwe poprostu pilnuja wejscia tak jak dt kaza placic za cyclopolis
Buhahaha. Olewac takich noobow co kaza placic. Cierpliwie sie poczeka az w koncu ich nie bedzie...:D:D:D
Oryginalnie dodany przez Lord optyk
Jak można sie dostać na Fibule ponieważ slyszałem ze jest tam duuuuuuuuużo rotuw
Kliknij tu (http://tibia.pl/thread.php?threadid=5025&boardid=15&sid=b4aa37fe33fa533dd73e4276fe0591ce) .
Co to znaczy "wykupiła i przejęła". I jeszcze każą płacić? To może tak jak w Polsce za nieistniejące autostrady?
A DO BANA Z TAKIMI LAMUCHAMI A NIE BĘDĄ MI ŚMIERDZIEĆ NA LUNARZE! K...A!
Sorry, poniosło mnie, ale takich s...wieli to jeszcze nie widziałem.
hmm dobrze ze nie gram na lunarze bo to troche wkurzajoce ze trzeba placic od lvlu :/
hehehe, ja gram na Lunarze i dziś rano byłem na fibuli sprzedać kilka kusz, spotkałem jakichś 2 gościu to sie zapytałem gdzie mozna kusze sprzedać oni mi powiedzieli ale nic nie wspominali o płaceniu, to było rano i może te n00by co każą płacić akurat nie grały
Ja wam coś powiem H.W.D.W.D.T. itds... ja gram na Isarze i mam stycznosc z takimi wyrztkami jak DT
A TAK NA SERIO DT TO NOOBY DT NA ISARZE JUZ TAK NAPRAWDE NIE MA ZYCIA>>> MÓWIE SERIO OSATTNIO GOLDEN LEGION PARU ZMLUCILO PARE G SETÓW WYPADLO
JESELI KTOS CHCE WIEDZIEĆ CO OZNACZA
H.W.D.W.D.T itds... prosze pisać
[email protected] 8)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.