Pokaż pełną wersje : Zamek na Solerze
Wild Warriorek
07-05-2005, 14:19
Kazdy ktory mieszka w ab' albo carlin wie ze prawie codziennie przy zejsciu pod zamek(obok ab') jest fire field ktorego nie dasie usunac (morze go usunac tylko ten kto podsadzil Fire Fielda). Chcialbym zeby cos z tym zrobiono poniewaz jest to denerwujace, kiedy czekam 15min w kolejce zeby zagrac i nagle patrze ze w zejsciu pod zamek jest fire field :(:(
Zrobcie cos z tym PROSZE
I co my niby mamy z tym zrobic? Moze mam tam codziennie stac i ci tego fire fielda niszczyc? A tak wogole to on sie tam respi, tak jest zaprogramowane przez tworcow gry, nikt go tam nie "podsadza". Musisz poprostu nosic Destroy Field Rune na zamek i tyle.
slimaczek
07-05-2005, 18:27
Ten ogien sie tam wcale nie respi, tylko ktos w niego wali. Cóż, ja mam jeden bp destroy fieldow, wiec nosze ze soba zawsze dwie takie runki.
Uwierz mi, że ten ogień ma tam respa. A jak nie wierzysz to sie wybierz zaraz po save to zobaczysz >.<
Wild Warriorek
09-05-2005, 16:03
Napewno ktos robi to celowo, i napewno nie tworca gry. Ja tez nosze ze soba destroy field i uzywam jak ktos ten ogien tam podstawi, ale chyba jak tak 6 razy dziennie Ci ktos tam podstawi ten ogien to juz Ci sie moze znodzic chodzenie z destroy field. Ostatno zmarnowalem takich 2bp!!! Chodz z 2 razy na moich oczach inny koles rozwalal. Wiec trzeba wynajac kolesia ktory bedzie rozwalal codziennie po 6 razy ten ogien :):)
Knight
18lv
3lvm
44/38
Carlin (Solera)
>.<
TO jest resp ognia
FIRE FIELD DZIALA 5minut a ja stalem raz 20 i nic
TO JEST RESP OGNIA
Mack Abadrak
09-05-2005, 17:03
Hmm, a nie możesz po prostu przejść przez ten ogień?
@up: byles tam kiedys??Nie wydaje mi sie :P najpierw trzeba ogien zniszczyc a potem diure otworzyc. I tal to JEST resp ognia. :)
1.Jezeli by ktos tego ffa podsadzal to by sie po kilku minutach konczyl.
2.Field pojawia sie po starcie servera i moze go usunac KAZDY, wystarczy runka.
3.Niezle kity chlopakowi wciskacie :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.