Pokaż pełną wersje : Account sharing
Mam pytanko na temat account sharing. NIE CHODZI MI O DZIELENIE POSTACI !! .
Chodzi mi o to, czy jeżeli zrobię jedno konto, na którym będzie brat (knight) i ja (sorcek) i kupimy na spółkę pacca na to konto (taniej plx :p) i będziemy grac na zmianę na jednym kompie to będzie legalne czy nielegalne ?? I nie pisać o tibia rules bo nie oto chodzi (no i czytałem to :p)
nie legalne.. poniewaz passy moze znac tylko wlasciciel konta i nie moze sie z nikim nimi dzielic
-=Melon=-
08-05-2005, 22:38
Szczerze mowiac to nie wiem...:p
Ale uwazam ze nie bedzie to account sharing bo on oznacza ze 2 osoby graja 1 postacia, co w tym przypadku nie wystepuje. ;)
uwazam ze to dobry pomysl skoro macie 1komp bo o za roznica czy 2 konta skoro i tak tylko 1 bedzie online:Da nawet jezeli to dane programy sprawdzajacae ile kto gral tego co pamietam szukaja po nickach a nie po kontach wiec to dosc dobry pomysl:)przynajmniej mniejkasy za pacca:D
Ale jesli bedziecie grac ponizej 15h na dobe, na jednym komputerze i roznymi postaciami to konia z wozem temu kto udowodni wam ze dzielicie konto.
Wszyscy ktorzy czytali ten temat to udowodnią.
Oczywiście, że będzie nielegalne gdyż zabroniony jest Account Sharing czyli Dzielenie Konta.
nie legalne . legalne a co za różnica, nikt ci nie udowodni ze jesteś dwiema różnymi osobami, to samo ip, kazdy moze robic co chce, to jest analogiczna sytuacja do ludzi którzy na jedym koncie mają dwie postacie i grają nimi na zmiane, nie ma sposoby by udowodnić że siedzi na kompie twoj brat a nie ty
mentozer
09-05-2005, 14:33
wedlug restrykcyjnych zasad tibii jest to nielegalne ale oczywiscie na twoim miejscu nie myslal bym o tym czy to jest legalne czy nie.
windowsa masz legalnego??? ile z was ma w domu legalnego windowsa??? na takie pytania sa oczywiste odpowiedzi :) wiec nie przejmuj sie tym i ciesz sie gra bo nikt sie nawet nie bedzie czepial czy dzielisz konto czy nie.
moim zdaniem jak to bywa w rpg, kazdy bohater jest inny, ma inny jezyk itp. ty tworzac postac dla siebie i druga dla twojego brata sprawi tez ze te postacie maja po prostu inny charakter, inna mowe itp. nikt sie nie bedzie o to czepial
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.