Pokaż pełną wersje : WANTED
Adrianadrian
06-03-2004, 17:50
Zbieram ekipe na eterni bo nie lubie ludzi ktorzy zabijaja swoich rodakow! X( Wlasnie szedlem kolo kaz i koles polozyl SD i odszedl na 3 kratki to go wziolem. potem pisze do mnie na priv zebym mu oddal to oddalem a on z kumplem potraktowali mnie z SD i padlem. ICH NIKI TO: "Chadzacy za dnia" i "Nie lubiany". Sa w jakies tam gildi ale ja nie toleruje takich ktorzy zabijaja rodakow. spadlem na 18 lvl i jeszcze nie wiem czy cos mi wypadlo bo nie moge sie zalogowac. TO są sorcererzy jeden ma 23lvl a drugi 36lvl. Jeżeli sa ludzie ktorzy chcieliby mi pomoc chociaz odzyskac moje stracone rzeczy (niekoniecznie ich zabijac) to piszcie na gg 1546654 albo piszcie do agorana na tibi.
pozdro i jestem wkurzony X(
poto zostal skasowany dzial PK zeby takich informacji nie zamieszczac
oczywiscie wszyscy ci wspolczujemy, ale raczej pomocy powinienes szukac u kolegow w tibi a nie na forum
edit: @dawn:
czy ty wogule wiesz co to nOOb ?
bo chyba nie
Proponuje zamknać temat, bo jest głupi. le znalazłes sobie miejsce żeby się żalić na pk. I lepiej nie podawaj swojego nicka z tibi bo znajdzie się jeszce ktoś(nie ja) kto cie spkuje za noobostwo.
UP THE IRON!!!!!!!!!!
Wielu n00bów niestety gra w Tibie, takich przykładów jak twój można by podawać jeszcze dużo.
Na oszustów, złodziei i PK nie ma rady. On byli, są i niestety będą nieodłączną częścią Tibii. BTW:Który ty masz lev, że podnosisz pojedyncze runy z ziemi? Ja mimo, iż mam niski lev nie podnosze runów, mieczy itp. w mieście, żeby nie narażać się na ataki polaczków i innych dziadów.
Dan the Automator
06-03-2004, 18:59
Tylko i wylącznie twoja wina! Nie twoje, to po co dotykałeś? Owi panowie dobrze zrobili, zrobiłbym tak samo :)
Zabijanie rodaków - czemu nie? 80% tibijskich Polaków to kretyni, wiec czy jest jakaś inna opcja?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.