Pokaż pełną wersje : Cachero, will be deleted at Jul 11 2005, 17:21:29 CET
Sir Tyczka
12-05-2005, 17:48
Cachero, will be deleted at Jul 11 2005, 17:21:29 CET
Cachero zrobil deleted na chara!!!
OMG, noi co z tego? Podnieca Cię to?
Dwimenor
12-05-2005, 17:56
<ironia> Jaka szkoda</ironia>
Widać znudziała mu się gra.
Stop Talking me about Bubble.-Przestańcie mówić mi o Bubble
Stop Talking me about Eternal.-Przestańcie mówić mi o Eternal
Stop Talking me about be the highest.-Przestańcie mi mówić, że jestem najlerzy
(you will get ignored)-(Bendziecie zignorowani)
I Dont Care About Levels, i am not hunting-Nie obchodzą mnie poziomy, nie poluje...
all the day, if i do that..-...całymi dniami, gdybym to robił
i should be level 300 today :)-Powinienem mieć 300 poziom teraz :)
I play for a reason... and if this reason-Gram z pewnego powodu...a gdy powodu
leave ,Cachero too..-Brak, Cachera również
just Friends know what i making this-Tylko przyjaciele wiedzą czemu to robię
Take care guys :)-Trzymajcie się chłopaki :)
Tak ciężko przeczytać sobie opis postaci....
Po prostu nie widzi powodu, dla którego miałby grać dalej.
W sumie nic takiego, zeby nie to ze postac kasuje najlepszy sorc w Tibi..
CO DO JASNEJ CHOLERY????(przepraszam za uzycie slowa "jasnej cholery", ale mnie to bardzo zdiwilo, a nawet jesli cholera to nazwa choroby nie przeklenstwo :P) CACHERO KASUJE SOBIE KONTO???!!!
Jeny, tekst w jego komentarzu wiele tłumaczy, a i tak prawdopodobnie za kilka dni użyje opcji undelete...
Edit:
tzn chciałem powiedzieć, że za kilka chwil użyje opcji undelete... :p
Bo mu mązż Bubble zagrozil ze jak ją przescignie z levelem to ją zbanuje na RL (trumna plx?)... się biedaczek przestraszyl i skasował postać iksde :P
Heh tego bym się nie spodziwał.
No ale coż, lepsze to niż sprzedawanie postaci...
Dan the Automator
12-05-2005, 18:05
Czy jestem jedyną osobą, którą nic to nie obchodzi...? :o
Czy jestem jedyną osobą, którą nic to nie obchodzi...? :o
Nie...?
(****a usuncie te 10 znakow!)
Aval'yah
12-05-2005, 18:08
Olala.. ciekawe kiedy zaczną się komentarze ze "Ten wredny i sły cypsoft, fawora.. faowryzó... a za trudne dla mnei słowo, trzymaja strone bable, kazali cahero srobic delejta, bo jak nie to nazla na niego snajperof, cipsowt noobY!"
Zresztą, jak juz ktoś napisal zapewne nie wytrzyma i zmieni zdanie.. do lipca jeszcze kupa czasu, a tibia uzaleznia :P Juz kiedys zreszta byl retired i co? Po tygodniu czy dwoch wrocil. >.<
gdybym go znał
było by mi go szkoda
a was co to obchodzi?
znacie go?
Co z tego, ze kasuje konto?
Jest tak jak każdy inny, tyle że więkrzy lvl...
Szkoda ze kasuje konto, ale nie powiesze sie z tego powodu -.- On gra w tibię i on ma prawo skasować swoją postać. A reszcie ludzi nic do tego.
Chociaz trochę szkoda, miałam nadzieje ze przegoni przynajmniej Bubble:P Ale to juz inna sprawa.
Edit:
LOL :D Undelete? ;)
PalAnonim
12-05-2005, 18:19
Z tego co jest napisane na wspaniałej stronie (www.tibia.com)
nic nie wskazuje na to, aby Cachero mial skasowana postac, wiec Wierni Słudzy Cachero! Nie martwcie sie! On nadal Żyje! ;) Nada Możecie Wyznawać Jego Kult!
Rotfl, Cachero undelete, mozna zamknac temat na czas nieokreslony.
To ile czasu wytrzymał? ;)
PalAnonim
12-05-2005, 18:22
Lepiej nie mowic bo wstydu mu narobimy ;)
Zdaje sie ze 2 dni nie bylo -.-
O nie! Prosze, Kaszero nie rup tego, hyba sie zaszczele jesli on to zrobi. To iest nie moszlife, on nie morze tego zrobic!
A tak na serio... To co was to wszystkich obchodzi, ze koles kasuje konto? Czy to jest wasz char, ze sie tym tak podniecacie? A wiecie czemu konczy z tibia?
Po pierwsze: pewnie w koncu zrozumial ile stracil czasu, na siedzenie przed monitorem i bezsensowne bicie tych samych potworow.
Po drugie: przez bande idiotow podobnych do zalozyciela tego tematu, ktorzy podniecaja sie, ze zrobil 200+lvl.
Tak tak za tydzień kolejny delete na chwile i kolejny powód na nowy temat.
Czy niektórym aż tak bardzo sie nudzi?
wytrzymal dokladnie 1 dzien 1 godzina i 54 minuty. JAkos tak chyba, bo na poczatku zle obliczylem :D
Dan the Automator
12-05-2005, 18:25
HAHAHHAHAH ROTFL! 3 godziny jak nic, dobry wynik jak na PG ;)
HAHAHHAHAH ROTFL! 3 godziny jak nic, dobry wynik jak na PG ;)
Jakbys zauwazyl... konto ostatecznie kasuje sie po miesiacu.... a pisalo, ze Cahcero zostanie usuniety 11 July 2005....a dzis jest 12, wiec nie 3 godziny, a prawie dzien.
Dan the Automator
12-05-2005, 18:28
Jakbys zauwazyl... konto ostatecznie kasuje sie po miesiacu.... a pisalo, ze Cahcero zostanie usuniety 11 July 2005....a dzis jest 12, wiec nie 3 godziny, a prawie dzien.
Łola, psiepraszam :< Nie bij, nie chciałem go obrazić.
Ciekawe co zrobił przez ten czas ;)? Może na dwór wyszedł, czy coś...
Aval'yah
12-05-2005, 18:29
muhahahah.. rotfl'n'lol.. mowilem ze tibia uzaleznia..;p ale zeby kilka godzin ledwie wytrzymac.. ale lolek
EDIT: no dobra moze i dzien wytrzymal. Zapewne odszedl od kompa, rozejrzal sie nieprzytomnie po pokoju.. zastanowil sie "oz! co to za miejsce!". Wyszedl na chwile na zewnątrz.. Świeże powietrze i słońce sprawiło że zaczął sie rozpuszczac, wiec czym predzej wrocil do kompa, kliknal "undelete", i zaczal grac dalej.
@Aval
Ten wredny i sły cypsoft, fawora.. faowryzó... a za trudne dla mnei słowo, trzymaja strone bable, kazali cahero srobic delejta, bo jak nie to nazla na niego snajperof, cipsowt noobY!!!!1111 sniżczydź CIPSFOST
<jkoe '-;>
Ps.Jak Mi Przykro Ze Mu Sie Odechcialo Grac (specjalnie pisze duzo-malymi literami)...
@Caerlionne
Hmm sadze ze jakby chcial sie uwolnic od swoich "fanow" to nie kasowalby swojej postaci, bo to spowodowalo jeszcze wieksza popularnosc, pewnie na kazdym forum o tibii o tym napisali.
@Aval'yah
Hah jezeli Tibia uzaleznia to co ty tu jeszcze robisz? Wyszedlbys na dwor, moze bys troche ochlonal i nie obrazal innych ludzi bezpodstawnie.
@Topic
Do zamkniecia, chyba ze dalej chcecie prowadzic jalowa dyskusje -.-
...Zapewne odszedl od kompa, rozejrzal sie nieprzytomnie po pokoju.. zastanowil sie "oz! co to za miejsce!". Wyszedl na chwile na zewnątrz.. Świeże powietrze i słońce sprawiło że zaczął sie rozpuszczac, wiec czym predzej wrocil do kompa, kliknal "undelete", i zaczal grac dalej.
No to jest chyba sluszne to co mowisz :D
DOPISEK: Mi się wydaje, że on to zrobił celowo na chwię, by sprawdzić później czy powstanie z tego jakaś wielka dyskusja. Poza tym: czy on opuściłby swoich przyajciół i Avrill? :D Sami patrzcie...
I Wont leave you, cause you give me Life
Konto zostaje usunięte nie po miesiącu, a po 30 dniach. Maj ma 31 dni, więc tak - wytrzymał 3 godziny:P
A Ja wam powiem: FRI ITANZ PLX!
Cachero teraz pewnie oglada fora rozniaste i zlewa sie...
Konto zostaje usunięte nie po miesiącu, a po 30 dniach. Maj ma 31 dni, więc tak - wytrzymał 3 godziny:P
Możliwe :D. Ale nie w tym rzecz, żeby się kłócić po ilu dniach kasuje się konto. Ważne jest to, że to był wkręt mający na celu zobaczenie reakcji ludzi na wiadomość o tym, że Cachero usunął swoje konto. Już wcześniej pisałem o tym jakie jest moje zdanie.
NIE WIEM CZY DALEJ JEST SENS DYSKUSJI NA TEN TEMAT WIĘC WARTO POMYŚLEĆ NAD ZAMKNIĘCIEM TEMATU...
Jaja se robi i tyle:)
EDIT: juz nie ma deleted, gra normalnie, chcial zrobic w balona:D
Mefiereq
12-05-2005, 19:12
Jaja se robi i tyle:)
EDIT: juz nie ma deleted, gra normalnie, chcial zrobic w balona:D
Wiesz ze dokladnie to samo chcialem powiedziec ?XD
Teraz opis Cachero:
Dont get drunk guys xD u make stupid
things sometimes when u are sad...
Nie upijajcie się ludzie, gdyż czasami robicie głupie rzeczy kiedy jesteście smutni...
Więcej komentarzy już chyba nie trzeba.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.