PDA

Pokaż pełną wersje : pk

Misiek-Wariat
07-03-2004, 07:03
Zabijajcie pk a nie patrzycie sie jak ktos zabija wy jestescie tak asmo jak pk niewyrzyte pierdolonei niepatrzycie czy goscio ma czerwono czahe jak ma to nieh dalej zabija myslicie sobie ze
nieh dalej zabija co mi tam na www.tibia.com sprawdzie ile razy mnie zabile te pierdolone pki niewyrzyte suki

Magus
07-03-2004, 07:39
Zabijajcie pk Oki, ja i wielu innych zabijamy. wy jestescie tak asmo jak pk niewyrzyte Na jakiej podstawie tak sadzisz?? Pasowaloby bys to poparl jakims argumentem.myslicie sobie ze O_o skad wiesz co myslimy?? Jestes jasnowidzem? ;)na www.tibia.com sprawdzie ile razy mnie zabile Sprawdzilem. Tylko 2 razy, w tym jeden wcale mi nie wyglada na PK, moze zasluzyles tylko o tym nie wiesz (newbie).niewyrzyte suki Stfu, jak Ty sie wyrazasz, nie zapominaj ze to forum czytaja rowniez dzieci.

@topic
Nie podoba sie PK to idz grac na non PvP - bedziesz mial problem tylko ze zlodziejami, lurerami i blokerami ;).
BTW-widze ze autocenzura dziala znakomicie, ale na przyszlosc pisz bez bluzgow plx.

Eustachy
07-03-2004, 07:59
pekowac bez powodu sie nie powinno ;)
ale jesli jakis n00b bedzie ci zabijał potwory i brał z nich loot to mozna sie zastanowic ;)

Majen
07-03-2004, 08:55
To ja dzisiaj miałem akcje z noobami(albo głupimi newbie):

Ja se ide jaskiniom a tu nagle

06:34 You lose 21 hitpoints due to an attack by a slime.
06:35 You see Ben Radou (Level 8). He is a paladin.
06:35 You see Monteros (Level 13). He is a knight.
06:35 You lose 14 hitpoints due to an attack by Ben Radou.
06:35 You lose 10 hitpoints due to an attack by Monteros.
06:35 You lose 14 hitpoints due to an attack by Ben Radou.
06:35 You lose 2 hitpoints due to an attack by Monteros.
06:35 You lose 15 hitpoints due to an attack by Ben Radou.
06:35 You lose 25 hitpoints due to an attack by Monteros.
06:35 You lose 15 hitpoints due to an attack by Ben Radou.
06:35 You lose 20 hitpoints due to an attack by Ben Radou.
06:35 You lose 3 hitpoints due to an attack by Monteros.
06:35 You lose 9 hitpoints due to an attack by Monteros.
06:35 You lose 18 hitpoints due to an attack by Monteros.
06:36 You lose 8 hitpoints due to an attack by Monteros

myślałem że sie posikam jak jeden zaczoł wemnie z HMM nawalać, a drugi z łuku, a ja kulturalnie ich do czerwoności i póściłem ich wolno, powiedziałem im, że następnym razem nie daruje. Odrazu mówie, że zabijanie PK niejest opłacalne, np wczoraj ide sobie z kumplem do vero i nagle jakiś cwał zaczyna go nawalać (pall na 22 lv.) mój kumpel ma 11 lv. druid a ja 17 knight, tamten palek nawet z HMM nie dał mi rady, a wypadło z niego 15 strzał i 2 HMM.

Dan the Automator
07-03-2004, 09:17
Temat bez sensu, wałkowany milion razy~