Pokaż pełną wersje : Demon
Czy wiecie ze koło venore byl gdzies tak o 8 rano demon
3 razy mnie zabil i mojego kumpla 8) pozniej za jakies 10 min gdy tam poszlismy nic nie bylo ani demona ani jego ciala.przeszukalismy ale i tak nic nie znalezlismy.ciekawe co sie z nim stalo !!!Morze wy wiecie
Podaj serwer na jakim to się wydarzyło.
Ja w Venore nie mieszkam więc nie widziałem
==================================
edit By Magus
A co do tego ma serwer? (chyba ze testowy), a wogole jak nie widziales, i nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz posta bo uznam to za nabjanie i wsadze Ci upomnienie.
Może to był player zamieniony w demona(przy użyciu czaru==> nie pamiętam jakiego). Innego wyjścia raczej nie widzę.
Hmmm, Demon, to moze i tak, ale chyba jeszcze ze Skeletonem na koncu, jesli juz...
kiper200
07-03-2004, 21:12
Demon koło venore to dziwne
tak sie zastanawiam dlaczego tam chodziliscie gdy już was zabił i dlaczego załozyłeś 2 posty?????
Oryginalnie dodany przez Defalus
Czy wiecie ze koło venore byl gdzies tak o 8 rano demon
3 razy mnie zabil i mojego kumpla 8) pozniej za jakies 10 min gdy tam poszlismy nic nie bylo ani demona ani jego ciala.przeszukalismy ale i tak nic nie znalezlismy.ciekawe co sie z nim stalo !!!Morze wy wiecie BZDURA. Podaj imie swej postaci (kumpla nie musisz) - jak zobacze deadlogi to uwierze. A wogole to na przyszlosc nie zakladaj 2 identycznych tematow w tym samym dziale bo jak trafisz na mniej laskawego moda to zarobisz upomnienie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.