Pokaż pełną wersje : Lord Paladinek na Guardach
sorcerer-rudy
19-05-2005, 17:06
witam dam tu film mojego kolegi Lorda Paladinka dal mi go juz po nakreceniu:)
http://rapidshare.de/files/1694458/M_j_hunt_na_guardy.rec.html
sorcerer-rudy
19-05-2005, 17:53
coment plz!
Vormencik
19-05-2005, 18:01
Niezbyt ciekawy film ...
Mogles pokazac jakies wykonanie questa (nie QS of corz :)) albo jakies trudniejsze potworki :(
niby spoko ale nudno na poczatku szczegolnie
sorcerer-rudy
19-05-2005, 18:06
Niezbyt ciekawy film ...
Mogles pokazac jakies wykonanie questa (nie QS of corz :)) albo jakies trudniejsze potworki :(
niby spoko ale nudno na poczatku szczegolnie
to kumpla-.-
sorcerer-rudy
harmonia
jestem: :mag:
mlvl 17:mag:
level 12:miecz:
Vormencik
19-05-2005, 18:11
Btw: Te skille mnie przerazaja !! 36 lvl i takie skills OMG :o ja na 20 lvlu mam 71/59 i trenie dalej ... to jest masochizm !!
po 2 Uprzedzam ludzi chcących obejrzec ten film. Jako, ze paladyni facc maja przerobane, bo nie ma utevo gran lux (zreszta pacce pall tez tego nie uzywaja czesto) a to oznacza ze uzywanie tibi GG jest niezbedne ... wiec jesli ktos nie ma tibi GG to niech nie sciaga filmu bo nic nie popatrzy ;]
Aha w sumie fajne miejsce na guardy ;]
Mitthenither
27-05-2005, 12:33
@Sorcerer-rudy
Mogłeś spytać mnie czy umieścić ten filmik...
Btw: Te skille mnie przerazaja !! 36 lvl i takie skills OMG ja na 20 lvlu mam 71/59 i trenie dalej ... to jest masochizm !!
Skoro tak uważasz to wytreń takie skille jak masz na non pvp. Bo wątpie, że je zrobileś na non pvp
po 2 Uprzedzam ludzi chcących obejrzec ten film. Jako, ze paladyni facc maja przerobane, bo nie ma utevo gran lux (zreszta pacce pall tez tego nie uzywaja czesto) a to oznacza ze uzywanie tibi GG jest niezbedne ... wiec jesli ktos nie ma tibi GG to niech nie sciaga filmu bo nic nie popatrzy ;]
A może byś się przyjrzał i zauważysz, że JA UŻYWAM UTEVO GRAN LUX więc weś mi tu nie gadaj, że jest Tibiagg i inne darmowe światełka niezbędna bo ja nie używam i żyje, co więcej jestem z siebie dumny, że tego cheatów nie używam bo to jest shit. Psują zabawę jaka płynie z tej gry.
Wogóle ten film nakręciłem bo mnie kumpel porposił. I tyle.
Jeśli mi nie wierzysz, że nie używam cheatów to zobacz sobie moje zdjęcia:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=29002&highlight=Lord+Paladinek
Widzisz tak jakieś cheaty? Nie? To czego mówisz, że są niezbędne?
sorcerer-rudy
27-05-2005, 21:23
@Sorcerer-rudy
Mogłeś spytać mnie czy umieścić ten filmik...
Skoro tak uważasz to wytreń takie skille jak masz na non pvp. Bo wątpie, że je zrobileś na non pvp
A może byś się przyjrzał i zauważysz, że JA UŻYWAM UTEVO GRAN LUX więc weś mi tu nie gadaj, że jest Tibiagg i inne darmowe światełka niezbędna bo ja nie używam i żyje, co więcej jestem z siebie dumny, że tego cheatów nie używam bo to jest shit. Psują zabawę jaka płynie z tej gry.
Wogóle ten film nakręciłem bo mnie kumpel porposił. I tyle.
Jeśli mi nie wierzysz, że nie używam cheatów to zobacz sobie moje zdjęcia:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=29002&highlight=Lord+Paladinek
Widzisz tak jakieś cheaty? Nie? To czego mówisz, że są niezbędne?
no wiesz to byki pul godz przed tym jak mi net na tydzien wysiadl najlepszy kumplu:)
Mental II
28-05-2005, 06:25
Btw: Te skille mnie przerazaja !! 36 lvl i takie skills OMG :o ja na 20 lvlu mam 71/59 i trenie dalej ... to jest masochizm !!
Aha w sumie fajne miejsce na guardy ;]
Co ty mi tu *******isz jeszcze nie widzialem zadnego filmu zrobionego przez ciebie a skile nie som złe bo to non pvp moze jak bedziesz wiedziec więcej to napisz .Nikt mi nie powie ze mithenither <moj kolega z bloku>uzywa czego kolwiek ani tibigg ani nawet mc wiec jesli nie wiesz to naprawde czlowieku nie pisz .wyjdz i nie przychodz.Moj podpis tez o tym swiadczy ze to jedyny gracz z rl ktorego znam ktory nie uzywa zadnych cheatow.
PS.film fajny ale te guardy juz nudne
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.