zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mintwallin

Kennypl
08-03-2004, 10:43
Mam jedno pytanie:
Co jest na zachod od nizej polozonych wejsc do kopalni krasnali. Slyszalem tam mino maga wiec moze to jest wejscie do Mintwallin??? Prosze o szybka odpowiedz bo strasznie mnie korci zeby tam isc.

Kaczor
08-03-2004, 13:06
Zle myslisz, Mintwallin jest zupelnie gdzie indziej(głeboko pod Thais) i przypadkiem sie tam nei dostaniesz.Nie wiem jaka masz profesje ale nie polecam ponizej 25 levelu dla palla,druid i sorc tylko z duza iloscia runow, knight duzo uhow i dobre skille.To miejsce to raj dla palladyna z dobrymi skillami, ja tam dosc czesto nabijam exp no i dojsc trudno wiec byle kto tam nei dojdzie(poza tym malo kto wie jak tam dojsc;)

Kennypl
08-03-2004, 13:35
To co tam wlasciwie jest ???
Tam niedaleko jest jeszce malo widoczna dziura w ziemi i poza tym slyszalem tam mino maga wiec co do diabla tam sie wlasciwie znajduje ???????

Magus
08-03-2004, 14:29
Oryginalnie dodany przez Kennypl
To co tam wlasciwie jest ???
Tam niedaleko jest jeszce malo widoczna dziura w ziemi i poza tym slyszalem tam mino maga wiec co do diabla tam sie wlasciwie znajduje ???????Minosy, mino archery, mino guardy, mino magi i kilka niespodzianek w skrzynkach, o ktorych wiecej nie powiem.

Selus
08-03-2004, 16:20
To hyba wejscie do Mino Tower
Ale nie jestem pewien

ahaw
08-03-2004, 19:36
2 rady
1-kawalek na poludnie od wejscia jest gosc o wygladnie mino maga ma-costam nie mow do niego hi ani hello ani nic w tym stulu spawnuja sie przez to minposy(guardy,magu,archery)
2- nie mow mu bye dostaniesz klatwe bedziesz sie palil okolo 5 min

staz
08-03-2004, 21:41
nieprawda ze nie dostaniesz sie tem przyoadkowo. ja znalazlem brame miasta minoskow zupelnie przez przypadek.