Pokaż pełną wersje : Mintwallin
Mam jedno pytanie:
Co jest na zachod od nizej polozonych wejsc do kopalni krasnali. Slyszalem tam mino maga wiec moze to jest wejscie do Mintwallin??? Prosze o szybka odpowiedz bo strasznie mnie korci zeby tam isc.
Zle myslisz, Mintwallin jest zupelnie gdzie indziej(głeboko pod Thais) i przypadkiem sie tam nei dostaniesz.Nie wiem jaka masz profesje ale nie polecam ponizej 25 levelu dla palla,druid i sorc tylko z duza iloscia runow, knight duzo uhow i dobre skille.To miejsce to raj dla palladyna z dobrymi skillami, ja tam dosc czesto nabijam exp no i dojsc trudno wiec byle kto tam nei dojdzie(poza tym malo kto wie jak tam dojsc;)
To co tam wlasciwie jest ???
Tam niedaleko jest jeszce malo widoczna dziura w ziemi i poza tym slyszalem tam mino maga wiec co do diabla tam sie wlasciwie znajduje ???????
Oryginalnie dodany przez Kennypl
To co tam wlasciwie jest ???
Tam niedaleko jest jeszce malo widoczna dziura w ziemi i poza tym slyszalem tam mino maga wiec co do diabla tam sie wlasciwie znajduje ???????Minosy, mino archery, mino guardy, mino magi i kilka niespodzianek w skrzynkach, o ktorych wiecej nie powiem.
To hyba wejscie do Mino Tower
Ale nie jestem pewien
2 rady
1-kawalek na poludnie od wejscia jest gosc o wygladnie mino maga ma-costam nie mow do niego hi ani hello ani nic w tym stulu spawnuja sie przez to minposy(guardy,magu,archery)
2- nie mow mu bye dostaniesz klatwe bedziesz sie palil okolo 5 min
nieprawda ze nie dostaniesz sie tem przyoadkowo. ja znalazlem brame miasta minoskow zupelnie przez przypadek.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.