Pokaż pełną wersje : Polski GM... :P
Czy jest Polski GM?? A jeżeli nie ma To CZEMU >?
NIE JESTEŚMY GORSI OD JAKICHS TAM szwedów X(
Poprostu hyba nei ma hętnych.Musisz być bardzo doświadczonym graczem no i wtedy masz prawo jeśli Gm'y tak uznają przejść szkolenie i jestes GM :D
Bobercjusz
08-03-2004, 14:33
Chyba nieznasz mętalności polaka. Polak jak by został GM to by to napewno wykorzystał. Szwedzi są uczciwi. Moja ciotka mieszka w szwecji i jak wyjżdża na wakacje to nie zamyka domu. Po powrocie nawet z lodówki nic nie znikneło. A w polsce? Nawet futryny od drzwi i okien by wynieśli.
Na polskiego GM możemy sobie tylko pomarzć.
Zgadzam się w 100%. Polski GM by to wykożystał bardzo i to nie w pozytywnym znaczeniu. ;( Polacy są za bardzo zapatrzeni w samych siebie (mówie to na własnych doświadczeniach - więc jeżeli kogoś to uraziło to z góry sorki).
Dan the Automator
08-03-2004, 15:43
Oryginalnie dodany przez Aexer
NIE JESTEŚMY GORSI OD JAKICHS TAM szwedów X(
Jesteśmy ;)
A pozatym Szwedów*
ja tam bym chcial w polsce GMa no ale jest jak jest zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami chodziaz troche nie wieze tej opowiesci o ciotce :P
Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
Chyba nieznasz mętalności polaka. Polak jak by został GM to by to napewno wykorzystał. Szwedzi są uczciwi. Moja ciotka mieszka w szwecji i jak wyjżdża na wakacje to nie zamyka domu. Po powrocie nawet z lodówki nic nie znikneło. A w polsce? Nawet futryny od drzwi i okien by wynieśli.
Na polskiego GM możemy sobie tylko pomarzć.
Bo szwedzi są kasiaści nie to co polacy, oni nie muszą krajść :P Zobacz sobie ile Polaków ma PACCa a ile Szwedów
Gdyby pojawił się jakiś polski GM, i noobki by się o tym dowiedziały to od razu by było na prv: Psss, bądź patriotą, daj itema/kasę, zbanuj tego
@p.l
wlasnie dlatego nie bylbym taki pewny czy nie ma polskiego GMa, bo ja bym sie na jego miejsu do tego przed rodakami nie przyznal~
mhm. Wydaje mi sie ze bede GM a nawet polskim bo bardzo dobrze znam Angielski. A bardzo dobrze umiem Programowac. Najlepiej w Hex'ach binarnych.
Bobercjusz
09-03-2004, 10:42
Oryginalnie dodany przez Ketibro
mhm. Wydaje mi sie ze bede GM a nawet polskim bo bardzo dobrze znam Angielski. A bardzo dobrze umiem Programowac. Najlepiej w Hex'ach binarnych.
Bo boshe. Zaraz umrę ze śmiechu. HAHAHAHHAHA.
Ty będziesz GM??
Dobra, ale jak już zostaniesz to prześlij mi coś oki?? Jakiegoś gold-secika, albo (bo co ta dla ciebie, GMasterze) mpa jakiegoś. Co tam 1 więcej na serwerze. No to jak? Skubniesz coś??
Bigvirus
09-03-2004, 12:29
Polacy sa hyba za bardzo dobzi ale tylko dla polakuw
a innyh w tube tylko kiedy okazja sie narodzi:)
To pomysl co by bylo gdyby polak byl gamemasterem przeciesz to byla by zes ja bym odrazu bany zarzucil dla kilku osub kturych nienawidze:)
nawigator
09-03-2004, 15:43
hmm........
co do Polskiego Gm-a to nie macie racji, tzn. jest jeden ale nie jest do konca Polakiem
12:46 Alechandro: Manuel Pantolsky
12:47 Alechandro: I am from polish origin ;p
heh myslal ze gram na MC i wzial mnie na rozmowe......
i tak jakos zaczelismy sobie gadac........
on z pochodzenia jest polakiem ( chocuiaz jego nazwisko bardziej brzmi jak czeskie)
nom ale jest polski akcent u gmów :P
heh ... ciekawe, skąd wiecie, że nie Polaków wśród GMów?
Ja, jak bym był GM (marzenia można mieć), to nie wiem, czy bym się przyznał. GM często karze, a wielumogłoby chcieć wykorzystać wspólną narodowość np. do uniknięcia kary.
Poza tym, nie tak łatwo zostać GM. To nie jest tak, że wystarczy chcieć i już, dostaje się GM w prezencie. GM to też (teoretycznie) obowiązki...
A dlaczego ich (teoretcznie) nie ma? No, może lepiej samemu się postarać zmienić tą sytuację?
Ale fajnie bylo by miec polaka w Gmach :D
Vajnie to być samemu GMem :D
Hegemmon
10-03-2004, 20:23
hmm czy polskiego GM-a nie ma to pewności mieć nie można ale raczej mało to jest prawdopodobne ale nie jest niemożliwe.. Ja nawet gdybym znał biegle angielski i tajniki gry od podszewki nie zabardzo chciałbym być GM-em bo czasami to nie jest zbyt wdzięczna robota ale czasmi jak gram (a gram na Securze a tam wszystko się potęguje) to we mnie taka złość wzbiera, że gdybym był GM-em to bym od ręki ban na dożywocie albo postać bym mu ustawił w miejsci z którego nie możan wyjść :D
ale cieszył bym się gdyby jakiś mój dobry znajomy był GM-em to bym się cieszył... lootbag bym mógł odzyskać.. wystarczy tylko kilka słów od GM-a i kazdy potulnieje :P
Alchemiko
10-03-2004, 20:47
by Ketibro
A bardzo dobrze umiem Programowac. Najlepiej w Hex'ach binarnych.
Sluchaj...
Co to sa te Hex'y Binarne ? :]
bo siedze w programowaniu juz dosc dlugo, i jeszcze o takim jezyku pisanie nie slyszalem =)
Dark Ice
10-03-2004, 21:30
To pewnie jakas nowosc..pochodzenia ZSSR =)
Polski Gm jest i zapewniam wes ,ze nie przyzna sie ,ze jest polakiem!
Fajnie byc GM ale spojrzmy prawdzie w oczy...Niewielu ma szanse zostać..!
@ Dark Ice
Masz postac na valorii Vener de'Gal i ostatni mój kupmel grał moim druidem któreko beszczelnie PKnołeś. Żądam wyjaśnien ?(
Bobercjusz
10-03-2004, 21:48
Mi się wydaje że GM to są wszystko znajomi z rl Cipów.
Czy ktoś z was powierzył by takie zadanie jakiemuś nieznajomemu? Chyba nie. Ale kto tych Cipów zrozumie...
Kamikazze
13-03-2004, 15:46
Witam powiem tak jest polski GM na 100% bo iwem kto ale nie moge tegu ujawnic.... a poza ale z was lamusy;p
MOIM ZDANIEM POWINNO BYC PRZYNAJMNIEJ PO 1 GM na kazdym srvie z roznych narodowosci ;) bylo by lepiej Taki 1 polak GM na kazdym servie ( FAJNIE??) 8o X(
GM- gaame master w tłumaczeniu mistrz gry :D
Jest to postać , która gra na serwerach, może banować postacie za mc mas pk albo inne takie rzeczy . Ma prawo obdarować kogoś jakims sprzętem, jeśli ktoś np osiągnie największy lv po prostu pilnują przestrzegania zasad tibijskich. ... oczywiście nikt nie jest nieomylny, więc jeśli sie myle poprawcie :D
Oryginalnie dodany przez Beny
Ma prawo obdarować kogoś jakims sprzętem, jeśli ktoś np osiągnie największy lv
GM nie ma prawa (ani mozliwosci) podarowania nikomu niczego.
Mozliwosc taka maja CIP (5 zalorzycieli tibi) i moze (podkreslam MOZE ) Senior GM.
A tak pozatym to od dosyc dawna tego nie praktykuja.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.