|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Poprostu hyba nei ma hętnych.Musisz być bardzo doświadczonym graczem no i wtedy masz prawo jeśli Gm'y tak uznają przejść szkolenie i jestes GM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Chyba nieznasz mętalności polaka. Polak jak by został GM to by to napewno wykorzystał. Szwedzi są uczciwi. Moja ciotka mieszka w szwecji i jak wyjżdża na wakacje to nie zamyka domu. Po powrocie nawet z lodówki nic nie znikneło. A w polsce? Nawet futryny od drzwi i okien by wynieśli.
Na polskiego GM możemy sobie tylko pomarzć.
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() Zgadzam się w 100%. Polski GM by to wykożystał bardzo i to nie w pozytywnym znaczeniu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() A pozatym Szwedów* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() ja tam bym chcial w polsce GMa no ale jest jak jest zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami chodziaz troche nie wieze tej opowiesci o ciotce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Gdyby pojawił się jakiś polski GM, i noobki by się o tym dowiedziały to od razu by było na prv: Psss, bądź patriotą, daj itema/kasę, zbanuj tego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() @p.l
wlasnie dlatego nie bylbym taki pewny czy nie ma polskiego GMa, bo ja bym sie na jego miejsu do tego przed rodakami nie przyznal~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() mhm. Wydaje mi sie ze bede GM a nawet polskim bo bardzo dobrze znam Angielski. A bardzo dobrze umiem Programowac. Najlepiej w Hex'ach binarnych.
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
Bo boshe. Zaraz umrę ze śmiechu. HAHAHAHHAHA. Ty będziesz GM?? Dobra, ale jak już zostaniesz to prześlij mi coś oki?? Jakiegoś gold-secika, albo (bo co ta dla ciebie, GMasterze) mpa jakiegoś. Co tam 1 więcej na serwerze. No to jak? Skubniesz coś??
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Polacy sa hyba za bardzo dobzi ale tylko dla polakuw
a innyh w tube tylko kiedy okazja sie narodzi ![]() To pomysl co by bylo gdyby polak byl gamemasterem przeciesz to byla by zes ja bym odrazu bany zarzucil dla kilku osub kturych nienawidze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() hmm........
co do Polskiego Gm-a to nie macie racji, tzn. jest jeden ale nie jest do konca Polakiem 12:46 Alechandro: Manuel Pantolsky 12:47 Alechandro: I am from polish origin ;p heh myslal ze gram na MC i wzial mnie na rozmowe...... i tak jakos zaczelismy sobie gadac........ on z pochodzenia jest polakiem ( chocuiaz jego nazwisko bardziej brzmi jak czeskie) nom ale jest polski akcent u gmów ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Gildia: Shadows world
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
|
![]() heh ... ciekawe, skąd wiecie, że nie Polaków wśród GMów?
Ja, jak bym był GM (marzenia można mieć), to nie wiem, czy bym się przyznał. GM często karze, a wielumogłoby chcieć wykorzystać wspólną narodowość np. do uniknięcia kary. Poza tym, nie tak łatwo zostać GM. To nie jest tak, że wystarczy chcieć i już, dostaje się GM w prezencie. GM to też (teoretycznie) obowiązki... A dlaczego ich (teoretcznie) nie ma? No, może lepiej samemu się postarać zmienić tą sytuację?
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale fajnie bylo by miec polaka w Gmach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Vajnie to być samemu GMem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Nikt ważny
|
![]() hmm czy polskiego GM-a nie ma to pewności mieć nie można ale raczej mało to jest prawdopodobne ale nie jest niemożliwe.. Ja nawet gdybym znał biegle angielski i tajniki gry od podszewki nie zabardzo chciałbym być GM-em bo czasami to nie jest zbyt wdzięczna robota ale czasmi jak gram (a gram na Securze a tam wszystko się potęguje) to we mnie taka złość wzbiera, że gdybym był GM-em to bym od ręki ban na dożywocie albo postać bym mu ustawił w miejsci z którego nie możan wyjść
![]() ale cieszył bym się gdyby jakiś mój dobry znajomy był GM-em to bym się cieszył... lootbag bym mógł odzyskać.. wystarczy tylko kilka słów od GM-a i kazdy potulnieje ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Co to sa te Hex'y Binarne ? ![]() bo siedze w programowaniu juz dosc dlugo, i jeszcze o takim jezyku pisanie nie slyszalem =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() To pewnie jakas nowosc..pochodzenia ZSSR =)
Polski Gm jest i zapewniam wes ,ze nie przyzna sie ,ze jest polakiem! Fajnie byc GM ale spojrzmy prawdzie w oczy...Niewielu ma szanse zostać..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() @ Dark Ice
Masz postac na valorii Vener de'Gal i ostatni mój kupmel grał moim druidem któreko beszczelnie PKnołeś. Żądam wyjaśnien ?(