Pokaż pełną wersje : FAQ: Premium account
Nitro123
18-08-2006, 21:07
Witam
ja mam problem pomylilem chary i dostalem pacca na tego co nie trzeba wiec chcialbym bardzo zybym mial pacca na iinym chzr mozna bylo by cos takiego zrobic??
Bo mi na tym bardzo zalezy jeszcze niezaakceptowalem pacca
Bardzo prosze o pomoc:(
9. Jesli zdazy sie klientowi odrzucic premium account zamiast go zatwierdzic, nalezy sie skontaktowac z firma Drom na maila
[email protected] i przyslac:
- Dane personalne osoby, ktora dokonala przelewu,
- Dane twojej postaci(nick, swiat),
- Twoj adres e-mail, ktory podales w tytule przelewu,
- Data oraz miejsce dokonania przelewu
Oraz napisac, ze przez przypadek premium account zostal odrzucony.
Napisałem to 2 dni temu a wiec teraz juz wszystko jasne i czekam na pacc
Pumex777
19-08-2006, 22:20
KTO NACISNAL REJECT PRZY POTWIERDZANIU PACCA NIECH SIE NIE MARTWI , ja TEZ DALEM REJECT napisalem maila na
[email protected] ze przez przypadek odrzucilem i jest po 2 dniach dostalem odpowiedz ze pacc zostanie wyslany jeszcze raz // NIE MATRWCIE SIE TYLKO PISZCIE NA
[email protected] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
wilderwein
20-08-2006, 02:55
witam
spersonalizowalem konto z polskimi znakami, czy nie bedzie problemu z kupnem pacca? ktoś wie na ten temat?
@up
nie ma to nic do rzeczy personalizacja to personalizacja :)
@pytanie
ile czasu osoba która kupiła pacc przez karte ma na jego "zabranie" ?
Marek Tibioman
05-09-2006, 18:21
@pytanie
ile czasu osoba która kupiła pacc przez karte ma na jego "zabranie" ?
Chodzi Ci o akceptowanie pacca na tibia.com? Masz nieograniczony czas.
Hoper Larionek
02-10-2006, 15:13
Mam kumpla który zna człowieka co chce mieć pacc ale niema +18lat.
Co ma zrobić?
Z góry dzięki!:)
dobra moze debilny post ale gdzie kupić promocje? u jakiego npc i gdzie? bo to że za 20 k to wiem
u wladcy danego miasta:
Carlin - Królowa jakaśtam (nie pamiętam nazwy, chyba Eloise)
Venore - chyba nie ma
Thais - Król Tibianus
Kazordon - Imperator Kruzzak
Ab'Dendriel - chyba nie ma
W czwartek dnia 19.10.06 o godzinie 11.10 wplacilem kase w banku PKO BP,powiem szczerze ze sie zdeka niecierpliwie na ten moj pierwszy PACC :p ale jest to narazie jedyna rzecz ktura mnie ucieszy(w next tygodniu sa 3 klasowki 3 poprawy klasowek i moze 2 kartkowki,i zebranie,)dlatego rozumiecie moja niecierpliwosc :baby: czy jesli dalem swoj e-mail pani w banku z jedna litera duza np:L a ona ma tam alll duzymi literami to czy niebedzie problemow z wyslaniem mi wiadomosci w razie jakichs komplikacji
THX za odpowiedz :)
Schneider
20-10-2006, 22:21
Jeśli w rubryce "nazwa odbiorcy" nie wpisałem adresu odbiorcy to kasa dojdzie??:( Numer konta napisalem dobrzeB) Z góry thx
Siemka ziomki mam problem bo dzisiaj wplacilem kase w banku pko i podalem tej facetce pzy okienku all co bylo napsane i wplacilem ale jak ona ,mi dala taki swistek "potwierdzenie" to tam byly dane nr konta adres typa co mu sie sle kase na paca i moje dane :imie i nazwsko ale niebylo na tym potwierdzeniu mojego nicku z gry , serwera na kturym gram i emaila czy tak powino byc czy cos zle zrobilem ??? plx powiedzcie mi bo sie boje troche z gory dziekuje za odpowiedz
Tak, grajcie dzieciaczki w Tibię, Tibia rozwijjjjja, spójrzcie na mnie
Siemka ziomki mam problem bo dzisiaj wplacilem kase w banku pko i podalem tej facetce pzy okienku all co bylo napsane i wplacilem ale jak ona ,mi dala taki swistek "potwierdzenie" to tam byly dane nr konta adres typa co mu sie sle kase na paca i moje dane :imie i nazwsko ale niebylo na tym potwierdzeniu mojego nicku z gry , serwera na kturym gram i emaila czy tak powino byc czy cos zle zrobilem ??? plx powiedzcie mi bo sie boje troche z gory dziekuje za odpowiedz
a kupowałeś przez tibia.pl czy tibia.com ?:>:baby:
Leonardo Nik
04-11-2006, 23:28
jezeli mam 50 dni pacca i kupie do tego nastepne 90 dni czy te dni mi sie dodadza ? xD
(...)
P: Co się stanie, jak skończy mi się pacc
O: Tracisz: promocję (wraca po ponownym zakupie)
Czary zastrzeżone dla posiadaczy płatnego konta -wracają jak ponownie wykupisz pacc.
Jeżeli byłeś na terenie dla pacc-po ponownym zalogowaniu pojawisz się w mieście gdzie jesteś zameldowany. Jeżeli byłeś zameldowany w mieście dla pacc- zostaniesz przeniesiony do świątyni w Thais i automatycznie tam zameldowany. Przedmioty z dp na pacc area zostaną tam gdzie były.
Tracisz możliwość podróżowania statkami oraz dywanami.
Tracisz możliwość spania w łóżku, posiadania domku, bycia liderem bądź vice liderem.
Jeżeli używałeś paccowskiego outfitu to zostanie ci on dopóki go nie zmienisz.
No własnie to mnie zastanawia.
Jak mam teraz odzyskać swoje przedmioty i siupke z Edron kiedy skończył mi sie juz PACC?? A nie zamierzam przez pewien czas kupowac kolejnego. Pal licho te wszystkie inne przywileje, ale chciałbym odzyskać kase i przedmioty (a troszke tego było).
Czy da radę coś z tym zrobić??
Credd Demel
09-11-2006, 16:10
Witam was.
W poniedziałek razem z kolega poszliśmy do banku wyslaliśmy przelewy po 95zł. Juz raz kupowałem Pacca wiec dane w banku były dobre.
A tu dzisiaj czwartek i jak Pacca nie było tak go niema. A na e-maile nikt nie odpowiadaX(
Prosze o odpowiedz. Jajlepiej zeby Dr. Omader wszedł na poczte.
Dwimenor
09-11-2006, 17:55
@Trener
Przykro mi, ale musisz kupić pacca(naturalnie przez firmę Drom (http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=108))nie mogłem się powstrzymać <:-)
@Credd Demel
[email protected]
Jeżeli po tygodniu od wpłaty nie dostaniesz pacca-zgłaszasz się tam.
Wcześniej przeczytaj te tematy:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38450
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=39271
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38451
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=39000
Pomoże ci to rozwiązać problem, oraz sprawi, że cała procedura będzie znacznie szybsza.
Credd Demel
09-11-2006, 23:35
Juz wiem tylko, że Dr. Omader ma kłopoty z netem ( wiem to od moderatorów ) i w poniedzialek powinienem juz miec pacca.
slawek123
12-11-2006, 10:16
A ja wygralem pacca na sms.tibia.pl ale czekam 2 tygodnie i go nie mam ;/ spersonalizowalem konto ale cipsoft na to leje -.-
Hej mam pytanie chce kupic pacca na 3 miesiace, jutro wyslac kase - 95 zł.
Ale czy Drom juz pracuje?? bo slyszalem ze go nie bylo :X
Goldscorpion
15-11-2006, 17:40
czesc mam pytanko. mam zamiar na współę z bratem kupic sobie pacca. Chcemy miec jedno konto ale dwie postaci jedna ja jedna on. I teraz jeżeli ja sobie bym kupił domek to on chyba nie moze z tego co mi wiadomo, bo można miec tylko na jdenym koncie 1 domek na jednym swiecie. To gdy ja nie bede grał to da sie jakos ustawić żeby on se do mojego domku wchodził czy musimy byc obaj online?
Pomiotek
15-11-2006, 18:07
ostatnio otrzymalem maila ze otrzymalem pacca "Somebody has bought a Tibia Premium Account for 3 months (90 days) for you!
Please log into your account on the Tibia website in order to accept the Premium Account"
czy moge przekazac komus tego pacca??
Czy jest jakis czas okreslony na akceptacje pacca czy moge go zaakceptowac np. za pol roku? :P:P:P
ostatnio otrzymalem maila ze otrzymalem pacca "Somebody has bought a Tibia Premium Account for 3 months (90 days) for you!
Please log into your account on the Tibia website in order to accept the Premium Account"
czy moge przekazac komus tego pacca??
Nie.
Czy jest jakis czas okreslony na akceptacje pacca czy moge go zaakceptowac np. za pol roku? :P:P:P
Mozesz zaakceptowac kiedy chcesz, ale chyba nie mozesz sie logowac na konto w tibii.... nie jestem pewien
Szczerze mówiąc bardzo chciałbym mieć PACCa, ale 95 zł na 3 miesiące ? Duża suma, tym bardziej kiedy rodzice są przeciwni Tibii ! Czy jest jakakolwiek szansa na kupienie tańszego PACCa ? Na krócej ? Słyszałem o kupnie PACCa w dolarach czy jest to jeszcze możliwe ? ( O kupno w dolarach przez tibia.com )
W odowiedzi na poprzednie pytanie mówie że JEST taka możliwość jeśli oczywiście masz ochote to kupuj przez Tibie.Com osobiście kupilem PACC jakies 25 dni temu przez tibie.pl i musze powiedziec ze... ,,DROM ROX,,:evul:
Pacc doszedl w 2 dni bez problemów) i jestem bardzo zadowolonym psiadaczem pacc w tej chwili niestety szkola wiec granie odpada bo cieżko...Ale co moge to moge teraz zbieram do addona rzeczy na rooku:p
Pozdro dla wszystkich Polaków!!!8o 8o
Goldscorpion
16-11-2006, 14:44
Ejo plx odpowiedzcie mi na moje wczesniejsze pytanko. Heh ja miałem tak samjo ja chciałem ale starzy sie ciepali. Ale teraz i tak jakos mi sie odwidzialo i nie bede miał pacca
slawekmag
16-11-2006, 14:59
@up
Nie da się. Grając na tym samym koncie, nie mogą być dwie postacie online.
Pomiotek
16-11-2006, 15:31
To istnieje taka mozliwosc zeby grac na koncie ale pacca aktywowac np. za miesiac???
Tak istnieje. Możesz aktywować kiedy chcesz.
Pomiotek
16-11-2006, 16:59
No dzieki bo dostalem od kogos pacca ale wolalbm sobie go aktywowac na wakazje jak juz bede mial wyzszy lvl bo narazie to mam 20 :P no dzieki bardzo mi pomogles :)
slawek123
16-11-2006, 19:16
! ! ! ! ! !!! ! ! ! !!!! CIPSOFT TO HU*E !!! czekam na pacca 2 tygodnie dawac pacca!!!!!!!wygralem ale gowno dostale oni leja na mnie !!! mowia tak: a co tam wyslal 100 smsow aaaa tam srac na niego! i tak jest DAwac pacca!!
Goldscorpion
16-11-2006, 19:40
Boshe chyba głupi nie jestem, że nie moga być 2 online więc się pytam czy jeżeli ja nie bede online to on bedzie se mógł wchodzic do mojego domku. czyli to by było tak jakbym se kupił jedną postacią domek a wchodził do niego druga postacią
slawekmag
16-11-2006, 19:53
Nie(10znaków)
Ratuskal
17-11-2006, 20:53
mam takie pytanko dotyczace ceny...
3 months (90 days) EUR 19.95 (EUR 6,65 per month)
6 months (180 days) EUR 34.95 (EUR 5,82 per month)
12 months (360 days) EUR 59.95 (EUR 4,99 per month)
info z tibia.com
a wiec jezeli za 3 miesiace w usa waluta EURO wysylaja niecale 20 euro to u nas w przyblizeniu mnozymy je x4 okolo wtedy wychodzi niecale 80 zl...
pytanie:
Dlaczego pacc kosztuje za 3 miesiace 95 zl skoro normalnie kosztuje poznizej 80 zl hmm?
prosze o jak najszybsza odpowiedz bo jestem bardzo ciekaw :))
@Parys
ok dzieki za info i sorry za oskarzenia :P
a wiec jezeli za 3 miesiace w usa waluta EURO wysylaja niecale 20 euro to u nas w przyblizeniu mnozymy je x4 okolo wtedy wychodzi niecale 80 zl...
pytanie:
Dlaczego pacc kosztuje za 3 miesiace 95 zl skoro normalnie kosztuje poznizej 80 zl hmm?
prosze o jak najszybsza odpowiedz bo jestem bardzo ciekaw :))
słyszałeś o czymś takim jak prowizja (http://pl.wikipedia.org/wiki/Prowizja) ?
Ratuskal
17-11-2006, 21:14
a dlaczego az taka duza jak 15 zl?! w sms pacc mozna 4 smsy wyslac i miec taki pacc drugi!!
@up: trzeba płacić - jestem pewien, że utrzymanie tibia.pl kosztuje ~100 zł miesięcznie, do tego trzeba dodać forum, dokupienie twardego dysku (żeby pomieścić jeszce więcej informacji) do serwera, aliasy, mieć na wakacje dla droma, dodatkowe 500 slotów na bany dla raynolda, mieć coś dla siebie i jeszcze mieć czym zapłacić komorne, bo jeszcze założyciela pod most wyrzucą :D
Jak to mój 2gi względem respektu modek mawia Life is brutal, full of zasadzkas i kopas w dupas very mocno
@Ratuskal
Drom ma legalną firmę, musi zapłacić podatek, składki ZUS ( o ile się nie mylę), musi mieć na opłacenie Biura Rachunkowego. Kasę na konkursy też trzeba mieć. A utrzymanie Tibai.pl, kosztuje dużo więcej niż 100zł miesięcznie.
@Gold~
Jeżeli dasz mu zaproszenie do domku, to będzie mógł sobie wchodzić. O ile dobrze Cię zrozumiałem.
slawek123
19-11-2006, 09:16
Cipsoft zhakował mi postać? Jakim cudem nie wchodziłem na hakujące strony :( O 15:00 przyszedł mi list od Cipsoft że mam pacca i proszę akceptować go ale go nie było na stronie!!! Ja nie po to wysyłam smsy ku**a bo ja wygrałem pacc piszą mi że będzie, piszą mi że Cipsoft mówi że jest ale ku**a nie ma!! I jeszcze mi hakneli konto już mam 23 lvl!!! Ta sprawa idzie do Cipsoftu ku**a nie będe się z nimi pie****ił. Nie dawają pacca ale ku**a hakują!!! A następny List który mi napisali to ten :
Requested change of your Tibia account's registration data
Dear Tibia player,
thank you for requesting a change of your Tibia account's registration data.
The change will not be complete until a waiting period of 30 days has passed.
Once the waiting period is over you must confirm your request on your account page to complete the change.
Important: If the request to change your account's registration data has not been submitted by you,
it is likely that another person has gained access to your account.
We strongly recommend you perform the following steps as soon as possible:
- Take a look at our security page at http://www.tibia.com/guide/?subtopic=security in order to find out
how you protect your account from further hacking attempts.
- Log into your account on the official website http://www.tibia.com and cancel the request by
clicking on "Change Registration" and by selecting "Cancel" on the following screen.
- Change your account's password by using the option "Change Password" on your account page.
- If you cannot access your account please use our Lost Account Interface
at http://www.tibia.com/service/?subtopic=lostaccount in order to receive a new account password.
Kind regards,
Your CipSoft Team
i co to ku**a ma być? już wchodze na tibia.com chce sie logować i już sie nie da...patrze na mojego chara online.. po 5 minutach padł na 25 lvl już dochodziła 24:00 to poszłem spać.Dzisiaj wstaje rano i już 23 lvl :(
@up
Najprawdopodobniej był to podrobiony mail. Faktycznie linki prowadziły pewnie do strony wyglądających tak samo jak Tibia.com, ale nią nie będącą. CS za darmo nie rozdaje PACCy. Pamiętajcie.
Cascada_1989
19-11-2006, 16:54
@up
PACC moze nie dojsc, gdyz CipSoft moze nie zidentyfikowac twojego e-mail
slawek123
19-11-2006, 18:36
To se pogralem :( nawet jeszcze pacca nie mam :(
slawek123
19-11-2006, 22:21
Dlaczego piszą do mnie że mam pacca i mam akceptować go ale loguje się i go nie ma? why?
@up: chodzi o e-mail? ja mam tak samo. pod ŻADNYM pozorem nie klikaj w te linki, ani tym bardziej NIE loguj się na tych stronach! To po prostu oszustwo. Rób formata a potem wpisuj rec keya!
Mój kumpel kupił pacca niestety nie przez tibia.pl i ma taki problem ponieważ dał odrzuć. Czy jest możliwość odzyskania pieniędzy lub zrobienie czegokolwiek żeby miec go (oprucz kupna nowego)
ElteBaxter
21-11-2006, 00:18
Już tydzień czekam na pacca... wysłałem dwa maile dla Omandera i nic zero odpowiedzi... Proszę coś z tym zrobić, bo ja sie pacca nie moge doczekać. Dodam że mój mail to
[email protected] i prosze sprawdzić że do Omandera słałem dwa maile z tym że Pacc nie dochodzi. Dziwne że tibia.pl ma takie problemy...
darkon123
21-11-2006, 18:27
Już tydzień czekam na pacca... wysłałem dwa maile dla Omandera i nic zero odpowiedzi... Proszę coś z tym zrobić, bo ja sie pacca nie moge doczekać. Dodam że mój mail to
[email protected] i prosze sprawdzić że do Omandera słałem dwa maile z tym że Pacc nie dochodzi. Dziwne że tibia.pl ma takie problemy...
Ja już czekam 24h + i niewidać pacc... Pisałem do DR. Omander na email
[email protected] - tylko odpowiada Automat ;/ i na PW też pisałem zero skutko;(
Prosze o pomoc.
Pan Yuzek
21-11-2006, 18:38
-.- 24 godziny?! Jest chyba różnica miedzy tygodniem (168 godz.) a dobą (24godz.) Musisz cierpliwie poczekac i niemeczyc nikogo mailami. radzew ci poczekac na pewno dostaniesz.
darkon123
21-11-2006, 18:59
@up
ale bez przesady prawie wszyscy dostają pacc po 12 godzinach do 24h .:( a to mój pierwszy zamówiony pacc więc sie martwie i niemam pojęcia kiedy dostane ;(
Pan Yuzek
21-11-2006, 20:53
,,Pacc dostałem w 3 dni po wpłacie na konto, wszystko profesionalnie bez problemów.Dzięki ci Dro i polacym innym"
-.- WSZYSCY DOSTALI W PRZECIAGU DWUNASTU GODZIN??!! POCZYTAJ FORUM( http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38566 ). NA SMAEJ PIERWSZEJ STRONIE ABY JEDNA OSOBA DOSTALA W TAKIM CZASIE. CIERPLIWIE CZEKAJ.I ZOBACZYSZ ZE JAK DOSTANIESZ TO BEDZIE WIELKA FRAJDA!
POZDRÓFFFKI :D
darkon123
22-11-2006, 15:57
W poniedziałek o 15:00 wysłałem kase na konto , a jest środa 15:00 i pacc niewidze , juz sie niepokoje ...:(
Pan Yuzek
22-11-2006, 19:30
P: Ile trwa dojście Pacca przelewem?
O: 5-11 dni.
P: Ile trwa dojście Pacc przy płaceniu Kartą?
O: Około godziny
P: Ile trwa dojście Pacc przy wysyłaniu pieniędzy przez pocztę?
O: Od 3 do 11 dni roboczych.
[b]
jedna rzecz:
NIE ZASMIECAJ FORUM!!!!X( X( X( X(
zachowujesz sie jak:baby: :baby: :baby: !! nierozumiesz ze trzeba poczekac?? ludzie czekaja po 5 dni, 6 a nawet tydzien!!!! a ty po 3 dniach sie nie cierpliwisz?! -_-
Volan Rookstayer
22-11-2006, 22:48
W poniedziałek o 15:00 wysłałem kase na konto , a jest środa 15:00 i pacc niewidze , juz sie niepokoje ...:(
<lol mod on> Haha <spadł z krzesła> </lol mod off>
Człowieku mi przyszedł po 5 dniach ... jakoś się nie martwiłem ...
Zaczyna mnie przerażać fakt iż takie newbie jak ty zaczęły kupować pacca, bo zapewne kasę wymęczyły/ukradły od starych ...
PS. Wczoraj zamówiłem Pacc po 14.30 i jakoś się nie martwię ze nie dojdzie ... bo wiem, że dojdzie ^^
PS2. Nie dziwię się czemu
[email protected] i Omader nie odpisuje :D:D <lol2>
slawek123
23-11-2006, 15:26
A ja pacca wygralem a gówno dostalem xD czekam juz 3 tygodnie i huja mam skurwysyny jebane w cipsofcie nie chca mi dac pacc zajebie ich
Volan Rookstayer
23-11-2006, 17:50
A ja pacca wygralem a gówno dostalem xD czekam juz 3 tygodnie i huja mam skurwysyny jebane w cipsofcie nie chca mi dac pacc zajebie ich
No comment !
@up. Tak rośnie, kosztuje 95 zł. A ps. Czytanie ze zrozumieniem się kłania ...
slawek123
26-11-2006, 09:11
Yo yo ja czekam juz prawie miesiąc na pacc :( od listopada. Napisali że mam pacca wejdź na tą strone i tak dalej ok wchodze i sie loguje i nawet sie nie da... Wbijam jeszcze raz ale nie przez ten link co tam jest zamieszczony loguje się ok spox przynajmniej sie zalogowalem xD ale nie bylo potwierdzenia pacca. Spersonalizowane konto mam, a pacca wygrałem na sms.tibia.pl ale nie ma.. aha! i jeszcze mnie hakneli :( ale raczej ten kto mnie haknol nie odrzucil akceptacji pacca.... chyba :( ale list o tym ze mam pacca przyszedl o 15:00 a ten o haku (nawet nie wiedzialem ze to hak) o 22:00 to co !! może odrzucil a moze nie.. a jak tak? to nie mam pacca? nie dostane go? ej dobra przyznam się wyslalem 56 smsow xD a 1 sms za 3 zl + vat= 3,66 to wychodzi na 204 ZŁ i 96 GR a dostane pacca na 90 dni a ja tyle wyslalem smsow ze moglem nawet na pół roku pacca miec!
slawekmag
26-11-2006, 11:50
@up
No to poco wysyłałeś? Mogłeś kupić 2x taniej. Nie dziwie się, że dałeś się hacknąć, szczególnie widząc jak głupie rzeczy potrafisz robić.
A jak odzyskać konto? Szukaj.
Maciej the Sorcerer
26-11-2006, 21:54
Cze all !
Już któryś raz pisze w tym teamcie ale sie nie pojawia post.
Czy jak kupie pacc to rosnie mi szybciej mana i zycie ? ile kosztuje pacc na 3 mies ?
Dwimenor
27-11-2006, 09:59
Nie-musisz wykupić promocję(czytaj 1 post). Ale żeby ją wykupić trzeba mieć PACC.
Cipsoft (http://www.tibia.com/service/?subtopic=payment)
Firma Drom (www.pacc.eu)
Maciej the Sorcerer
27-11-2006, 10:06
up
To było do mnie czy koło mnie ? xD
Belizariusz
27-11-2006, 20:10
A jak kupie PACC na jedno konto to wszystkie postacie na tym koncie go mają?
slawek123
27-11-2006, 20:25
Tak.Wszytkie postacie mają tego pacca.
Maciej the Sorcerer
27-11-2006, 22:20
Odpowiedzcie na moje pytanie ....
Cinkowski
28-11-2006, 16:32
Ja mam pytanie wzwiazku z Pacc;)
A wiec kiedy mialem pacca posiadalem domek (w ank) w ktorym lezala cala moja kasa poskanczeniu paca nie wiem gdzie ona jest czy jest ona w dp w ank czy nie ma jej wogle? prosze o odpowiedz z gory thx.
@Cinkowski
W dp w ank. Żeby się tam dostać znowu PACC musisz kupić.
@Maciej~
Przecież Dwimenor Ci napisał, że mana i życie rosną szybciej, gdy wykupisz promocje, a do tego potrzebny jest PACC.
slawek123
28-11-2006, 21:01
@up
No to poco wysyłałeś? Mogłeś kupić 2x taniej. Nie dziwie się, że dałeś się hacknąć, szczególnie widząc jak głupie rzeczy potrafisz robić.
A jak odzyskać konto? Szukaj.
Nie robie głupich rzeczy... nie wiedziałem ile smsów wysłać... wyśle 30 i później nic bym z tego nie miał... a rodzice nie dali by mi na pacc więc musiałem tak go miec :p ale i tak nadal go nie mam :( a może ktoś wie dlaczego?
King Mati
05-12-2006, 06:09
Ja mam wielki problem 2 dni temu brat kupil mi pacca karta kredytowa przez tibia.com a pacca wciaz nie mam co moge zrobic ?
Co do "elementu 5" nie wiem co czeba zrobic
Maciej the Sorcerer
06-12-2006, 23:00
Dobra sorka . Kupuje pacc i teraz jak wykupic promocje ?
Excalibug
07-12-2006, 14:56
Mam pytanie.
Otóż jak na paccu wykonałem postman questa i mam dostęp do specjalnych skrzynek(mintwalin,OF itp.), to czy jak skończy mi się pacc to dalej będę mógł z nich korzystać??
Maciej the Sorcerer
07-12-2006, 15:33
Odpisz mi ktos ....
Excalibug
07-12-2006, 16:30
@up
Są poradniki! Więc szukaj, a nie zadajesz durne pytania! :D
@Excalibug
Tak bedziesz mogł.
Maciej the Sorcerer
07-12-2006, 16:54
Excalibur to czemu ty nie poszukasz ?!!!!!!!
Cfaniak sie znalazl !
Nie znam sie na tych wszystkich pacc'ach wiec sie pytam . Chcialem kupic pacc na swieta ....
ej sluchajcie jezeli zmianialem pernalizaj\cje konta na inne(poprostu poprawialem) to jak kupie premium account to dostane go czy dopiero jak bedzie juz zmienione np 12 grudnia?
ej sluchajcie jezeli zmianialem pernalizaj\cje konta na inne(poprostu poprawialem) to jak kupie premium account to dostane go czy dopiero jak bedzie juz zmienione np 12 grudnia?
Dostaniesz go, przed zmienieniem.
Kupilem pacc na 3 miesiące aktywowalem go i dalej jest napisane free account!Pomóżcie plz!!Co mam zrobić???:(
Dwimenor
11-12-2006, 18:51
Zalogować się do gry.
Jeżeli w kliencie, przy wyborze postaci masz "free account" to znaczy, że nie aktywowałeś pacca
:( :( Aktywowalem konto zalogowalem sie do gry i dalej nie mam pacc-a! A nie moge znowu aktywować bo mi zniknęło to okno gdzie aktywowalem pacca...:( :( :( ;(
Aktywowalem konto zalogowalem sie do gry i dalej nie mam pacc-a! A nie moge znowu aktywować bo mi zniknęło to okno gdzie aktywowalem paccX( ;( :( POMOCY PLX plX!!!!
Haladmir
16-12-2006, 00:10
Moje pytanie: czy rzeby dostać się na jakąkolwiek wyspę, to trzeba mieć PACCA? Wiem że nie na lodowe i Fibulę, ale czy mogę dostać się na pustynny kontynęt, lub Edron bez PACCA? Statki i dywany nie działają...
To znacznie obniża jakość gierki.:( :(
Ci co mają problem że nie mają PACCa a zapłacili:
Jeżeli go próbowaliście aktywować w tym okienku, to logujcie się do Tibii, i na tibia.com do póki nie będzie pisało że macie PACC. Ja też chyba miałęm że zrobiłęm z okienkiem, a pisało Free Account (czy jakoś tam)
Moje pytanie:
Czy gdybym miał addon, i pacc mi by się skończył, a potem bym kupił go znowu, to addon wraca? (jak narazie addonu nie mam :()
Edit: Haladmir@: tak, trzeba, gdyż statkami i dywanami mogą podróżować postacie z PACC. A tyle żeczy jest dla PACC, bo CIPy chcą chyba trochę zarobić.
Orshabaalis
20-12-2006, 16:01
............::::::::::: Help ::::::::..........
1. Ile kosztuje tytuł dla pacca "elite, royal, master,elder" ??
2. CZy jak mam pacca i kupie tytył to ten tytuł będe miał cały czas ?? czy strace go jak skonczy mi sie pacc ?? :) :)
ProSze o szybką odpowiedz bo zamierzam kupic pacca jak najszybciej ;)
up@: 1. 20K (NIE możesz wybierać tytułu przy zakupie)
2. Do końca PACC'a ale jak ci się skończy to tracisz rangę i jak kupisz nowego to CHYBA masz je dalej. To się nazywa promocja(promotion), i jak kupisz masz lepszą rangę, oraz zmiany z regeneracją życia i many (w niektórych profesjach bez zmian jest życie lub mana, zależy od profesjii). Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej o promcjii, poczytaj poradnik http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=26531
Jak w tytule mam małe pytanie. Czy personalizacje konta robi się przed czy po otrzymaniu PACCa:confused:
Jak w tytule mam małe pytanie. Czy personalizacje konta robi się przed czy po otrzymaniu PACCa:confused:
Przed bo inaczej ciężko będzie z dostarczeniem Pacca ;d
Pytanie dot. addon'ów:
Czy jeśli zrobie questy na addony dla facc outfit, to czy po zakonczeniu pacc'a będę mógł ich używać?
Dnia 03.01.2007 zamowilem pacc. Dzis jest 10.01.2007 a ja pacca niedostalem :( niewiem co robic. Wielokrotnie pislalem maile ale odpisywal auto responder. Blagam pomocy! prosze o szybki kontakt! Moj mail to
[email protected] z gory dziekuje.
@up też mam taki problem :/
@Edit: Już jest ok pacc szedł dłuzej chyba przez ten update Tibi ;]
Adow Adan
14-01-2007, 21:00
Kumpel zamuwił mi pacca (przelew w necie) prze Firme Drom w Czwartek okolo 20:00 , dziś jest niedziela 20:00 i pacc'a nie ma ;/ . Nie wie ktos kiedy moze dotrzeć?
Don^Mokate
14-01-2007, 21:24
@up poczekaj spokojnie po tygodniu mozesz wysylac maile z zazaleniem na razie to normalka duzo osob tyle czeka
co ja mam powiedziec? jutro bedzie 10 dzien od zamowienia i 3 od wyslania maila a odpowiedzi i pacca jak nie bylo tak nie ma
slawek123
16-01-2007, 08:28
LOL .... cipsoft to takie skurw....
Ja mam pytanie:P
Wykupiłem promocję w Carlin i chciałbym mieć teraz jakiś fajny tytuł :P . Jak to zrobić ?
Jak masz PACCa i wykupiłeś promocję to tytuł otrzymujesz od razu. (Musisz tylko zrobić relog)
rafalk-92
17-01-2007, 22:22
kupilem pacc wszystko ok thx ale przypadkowo wziolem reject:/ da sie to jakos naprawic?:(
Marvolis
17-01-2007, 23:11
to straciles kase i musisz kupic znowu hahahahahhaa
slawek123
18-01-2007, 10:44
kupilem pacc wszystko ok thx ale przypadkowo wziolem reject:/ da sie to jakos naprawic?:(
to se pograles....
@rafalk-92
Da się.
Wyśllij mail, świat itp. na
[email protected]
slawek123
18-01-2007, 20:52
@rafalk-92
Da się.
Wyśllij mail, świat itp. na
[email protected]
No da się na 100% hahahha jakoś ja wygrałem pacca w listopadzie i jeszcze go nie mam nie odpisują skurwysyny... można powiedzieć ze 260 zl poszlo sie jebac!
PS: Polecam teraz samemu kupić sobie PACC'a, za 20euro zapłacicie 78zł + 8.90zł za wysłanie pocztą jako poleconego. Ew. prosicie kogoś żeby zapłacił Wam kartą i macie PACCa pewnie i tanio :)
Astral55
20-01-2007, 21:33
a czy personalizacji konta dokonuje ie przed czy po otrzymaniu pacca?
kuba_firan
21-01-2007, 11:36
czy możesz mi dać jakąś wskazówkę gdzie napotkam ten account nummber ????
Articuno
21-01-2007, 20:24
No da się na 100% hahahha jakoś ja wygrałem pacca w listopadzie i jeszcze go nie mam nie odpisują skurwysyny... można powiedzieć ze 260 zl poszlo sie jebac!
ile !?!?!?!!?!?!?!?!!?!?! ty sie lecz -.-... pewnie wogóle nie wygrał i se jaja robi! DROM rox!B)
Alex17-17
30-01-2007, 11:38
A ja jestem już na maxa zirytowany tym wszystkim.
Na PACCa czekam już pięć dni i wysłałem już pięć e-maili do trgo Dromu i nic, nie dostałem żadnej odpowiedzi, a tym bardziej PACCa!!!
Mam nadzieje, że kiedyś dostane jakąś odpowiedź, albo tego PACCa.
A ja jestem już na maxa zirytowany tym wszystkim.
Na PACCa czekam już pięć dni i wysłałem już pięć e-maili do trgo Dromu i nic, nie dostałem żadnej odpowiedzi, a tym bardziej PACCa!!!
Mam nadzieje, że kiedyś dostane jakąś odpowiedź, albo tego PACCa.
Przed pisaniem glupot naucz sie czytac ze zrozumieniam - na PACCa w firmie Drom czeka sie do TYGODNIA!
Dostałem list który tak wygląda:
Mariousz
Thais
Congratulations from Cipsoft Team!
You have one prize of 3 FREE months
Premium Account! Your special number
is: xxxxxx. Send Your special number,
account number and password on gmof
[email protected] and You will get
Premium in a maximum 4 hours.
Pytam czy ktoś może mi to przetłumaczyć i powiedzieć o co chodzi, bo ja zrozumiałem coś jakby że dostałem pacca za darmo. :confused:
Naprawde jesteście takimi bezmuzgami?X(
Domena CipSoft o2.pl?
Nie wiem czy się tego już domyśliliście ale na gorze listu i wszystkiego na czym , w czym można pisac jest zawarte KTO TO NAPISAŁ. Więc możecie zobaczyć, że jakiś idiota robi Was w konia. O ile wiem to listy od CipSoftu nie mają wogóle adresata, np jeśli nie płacisz za domek to te listy, które przypominaja nie mają adresata.
Można pomyśleć i już wiadomo...
Elwer Balus
30-01-2007, 22:03
Naprawde jesteście takimi bezmuzgami?X(
Nje, njre/ jA Mam musk naprafte mam!!!!111oneonejedenascie?
Articuno
31-01-2007, 15:16
Dostałem list który tak wygląda:
Mariousz
Thais
Congratulations from Cipsoft Team!
You have one prize of 3 FREE months
Premium Account! Your special number
is: xxxxxx. Send Your special number,
account number and password on gmof
[email protected] and You will get
Premium in a maximum 4 hours.
Pytam czy ktoś może mi to przetłumaczyć i powiedzieć o co chodzi, bo ja zrozumiałem coś jakby że dostałem pacca za darmo. :confused:
<spadłem z krzesła> co za kretyn !!!!!!! 8o :D :D :D 8o
Nawet masz lolqu napisane w email "cipsof" zamiast "cipsoft". Ale nie patrząc na to tekst jest napisany nie poprawnie po angielsku(gmof?). Miłego zyCIA PO HACKU :)
Articuno amsz racje takie listy w tibi lub na e-maila konczą sie hackiem konta :D boze co za nooby teraz graja w tibie:D
Astral55
06-02-2007, 14:39
trzeba mieć pacca żeby isc na lodowe wyspy?
Gortizenx
10-02-2007, 15:42
Co Mam Zrobic Jak Odrzucilem Pacca xD ?
Zle Przeczytalem I Odrzucilem ...
Co Mam robic ?
slawek123
11-02-2007, 19:13
No to masz po paccu :D
Co Mam Zrobic Jak Odrzucilem Pacca xD ?
Zle Przeczytalem I Odrzucilem ...
Co Mam robic ?
Z wlasnej glupoty sobie psujecie wszystko, a potem zwalacie na firme Drom. Zalosne. Jezeli kupywales PACC przez firme Drom, to wyslij maila na
[email protected]. Jezeli kupywales przez kumpla, to kasa po prostu wrocila na jego konto. Tak samo z allegro - jezli kupywales PACC przez allegro, to pieniadze wrocily na konto czlowieka, od ktorego zakupiles Premium Account. Postaraj sie z nim skontaktowac i wyjasnic sprawe.
Pozdrawiam,
Shinjix.
A ja mam takie coś
zapytalem sie pani z banku kiedy pieniadze dojda na konto Dromu i ona na to dzis jeszcze dojda. Od tego dzis minely 4 dni a pacca dalej niema ;p. Czyli zrobila mnie w bambuko i pieniadze dopiero dojda tak jak Dwimenor napisal? Od 5-11 dni trzeba czekac?
A ja mam takie coś
zapytalem sie pani z banku kiedy pieniadze dojda na konto Dromu i ona na to dzis jeszcze dojda. Od tego dzis minely 4 dni a pacca dalej niema ;p. Czyli zrobila mnie w bambuko i pieniadze dopiero dojda tak jak Dwimenor napisal? Od 5-11 dni trzeba czekac?
Ja bym na twoim miejscu poczekał i jeszcze jedno nie licz dni roboczych. Powiedz mi kiedy jeśli kupiłeś w środę to wyślij w następny piątek e-mile że nie dostałeś(jeśli w tym czasie nie dostałeś PACC). Ale myślę że nie długo dostaniesz.;)
A ja mam takie coś
A ty umiesz czytac? W szkole nauczyli Cie czytania ze zrozumieniem?
To przeczytj dokladnie TEN (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=39000) temat.
@Shinjix
A wiesz ze przeczytalem ten temat zanim dalem tego posta? Tam pisze tak "Element 5 i CipSoft rezerwuja sobie w sumie 4 dni na dostarczenie premium account" wiec jak w srode kasa doszla na konto Dromu to pacc juz powinien byc co nie? I kto tu nieumi czytac ze zrozumieniem? W szkole nie nauczyli?
@Shinjix
A wiesz ze przeczytalem ten temat zanim dalem tego posta? Tam pisze tak "Element 5 i CipSoft rezerwuja sobie w sumie 4 dni na dostarczenie premium account" wiec jak w srode kasa doszla na konto Dromu to pacc juz powinien byc co nie? I kto tu nieumi czytac ze zrozumieniem? W szkole nie nauczyli?
Eh przecież powtarzam żebyś nie liczył dni roboczych!
Człowieku jeśli cię to pocieszy to ja w ten sam dzień przelałem pieniądze na pacc i do dziś nie dostałem możesz mi wierzyć lub nie ale to jest prawda, po prostu wyluzuj i poczekaj.;)
No to czekam, mam nadzieje ze jutro dojdzie ;)
Juz czwarty raz zamawiam PACCa i jeszcze nigdy tyle nieczekalem, no raz tylko 2 dni jakos a tak to w ten sam dzien.
Heh może mają problem, ponieważ oby dwoje zamawiamy pacc w ten sam dzień.:p
11:57 You see yourself. You are an elder druid. ...
Mi juz doszedl PACC a tobie? ;D
Na przyszlosc bede juz wiedzial i niezadawal pytan ;p
Pzdr
Tomokazo
19-02-2007, 13:21
Dostałem takiego samego maila,tylko że tym razem z
[email protected] domyśliłem się,że to jakieś nooby chcą mi hacknąć konto,bo od kiedy to cipsoft ma konta email na onet.pl :)
Mi jeszcze nie doszedł! Wchodzę na pocztę Wirtualną Polskę,
i zalogowałem się patrzę 1 nieprzeczytana wiadomość myślę że to już Pacc otwieram i patrzę że to reklama maszynki do golenia! :D
Eh nadal muszę czekać :p !
@Shinjix
To moze zacytuje Ci duzy, pogrubiony, czerwony napis, ktory znajduje sie w tym temacie:
Prosze nie wysylac mi maili/pw z pytaniami czy pieniadze doszly, dlaczego po 3 godzinach nie masz premium account, czy tez innymi tego typu pytaniami.
O takie rzeczy prosze sie pytac dopiero po uplywie tygodnia od wyslania pieniedzy.
Xexomo'rtis
03-03-2007, 12:38
Ja już ponad tydzień temu wysłałem kasę na pacca [ wysłałem 21.02.07 a dziś jest 03.03.07] kupuje przez Droma wysyłałem już dwa maile do Droma i odpowiadał mi tylko auto responder co mam robić dalej??
Ja już ponad tydzień temu wysłałem kasę na pacca [ wysłałem 21.02.07 a dziś jest 03.03.07] kupuje przez Droma wysyłałem już dwa maile do Droma i odpowiadał mi tylko auto responder co mam robić dalej??
A co odpowiada auto responder?
Pan i Wladca
09-04-2007, 16:17
czy jak kupie pacca na konto i nie zaloguej sie na nie ani razu to czy pacc sie traci, czy dopiero jak sie zaloguej po raz 1 ??
czy jak kupie pacca na konto i nie zaloguej sie na nie ani razu to czy pacc sie traci, czy dopiero jak sie zaloguej po raz 1 ??
Zatwierdzasz Pacc'a na www.tibia.com. Kiedy się zalogujesz do Tibii to go aktywujesz jak się nie zalogujesz to nie aktywujesz.
Pan i Wladca
09-04-2007, 17:33
Czyli pacc jest dopuki go nie zaaktywuje wchodzać na tibie?
riordian
10-04-2007, 12:41
jak się kupuje pacca to trzeba podać nazwę świata. A ja mam kilka postaci na 2 światach. Czy jak podam jedną nazwę to będę miał paca na obu serwerach.??:o
Czyli pacc jest dopuki go nie zaaktywuje wchodzać na tibie?
Tak. <10znaków>
jak się kupuje pacca to trzeba podać nazwę świata. A ja mam kilka postaci na 2 światach. Czy jak podam jedną nazwę to będę miał paca na obu serwerach.??:o
Pacc jest na konto, nie na postać. Wystarczy podać nick i świat jednej z postaci i mamy pacc'a na wszystkie postacie na koncie
A więc tak.
Mam pytanka, zrobiłem w banku PKO wpłate na konto. Wszystko ok sprawdzałem ale pani na kwitku ani w komputerze żle wpisała maila. Tzn jak dałem jej kartke z moim mailem (
[email protected]) to ona wpisała
[email protected]. I teraz dupa czy jak? ten pacc dojdzie? (robiłem to przez drom, wysłałem do B.Przyszlaka)?
Edit. nie moge zalozyc maila
[email protected] , ponieważ jest zajęty.
Czy jest możliwość kupienia PACC przez Tibia.com przelewem?
Mam takowe pytanie. Własnie zamowilem pacca na tibia.com poprzez poczte polska. Gdy chciałem wysłać pieniadze do Irlandi tak jak kazano to powiedziano mi ze niewysyłają pieniędzy do Irlandij. Niewiem co teraz mam zrobic. Proszę o pomoc. Odp. mozecie wysłac meilem.
IzanTyron
25-04-2007, 14:41
zpersonalizowalem konto po 2 dniach od wysłania kasy. Czy przez to pacc moze nie dojsc??
A więc tak.
Mam pytanka, zrobiłem w banku PKO wpłate na konto. Wszystko ok sprawdzałem ale pani na kwitku ani w komputerze żle wpisała maila. Tzn jak dałem jej kartke z moim mailem (
[email protected]) to ona wpisała
[email protected]. I teraz dupa czy jak? ten pacc dojdzie? (robiłem to przez drom, wysłałem do B.Przyszlaka)?
Edit. nie moge zalozyc maila
[email protected] , ponieważ jest zajęty.
Jeśli podałeś nick zgadzający się ze światem tej postaci to dojdzie bez problemu
zpersonalizowalem konto po 2 dniach od wysłania kasy. Czy przez to pacc moze nie dojsc??
Powinien dojść, w innym przypadku wyślij maila (podanym przy przelewie, po tygodniu od wplaty) ze stosownym pismem opisując sytuacje.
emilkamil
05-05-2007, 17:34
Elo mam pytanko a raczej prosbe czy da sie cos zrobic z kolesiem ktory mnie oszukal na furrorze tzn taki motyw gralem tam dosyc dlugo i mmialem qmpla co sprzedawal pacca za kase w tibi i dalem mu tez i mnie oszukal na 250 k da sie z nim cos robic ? ;( ;( // pisze tu dlatego zeby przestrzec innych i zeby mi ktos cos poradzil :(
Dr. Omader
05-05-2007, 17:59
Elo mam pytanko a raczej prosbe czy da sie cos zrobic z kolesiem ktory mnie oszukal na furrorze tzn taki motyw gralem tam dosyc dlugo i mmialem qmpla co sprzedawal pacca za kase w tibi i dalem mu tez i mnie oszukal na 250 k da sie z nim cos robic ? ;( ;( // pisze tu dlatego zeby przestrzec innych i zeby mi ktos cos poradzil :(
Jedyne co mozesz zrobic to radzic innym, aby sie nie dali zlapac ;)
Raczej nic nie zrobisz... Takie dzialania sa nielegalne, wiec jedyna (i dosc nikla) szansa na odzyskanie pieniedzy jest zalatwienie tego z tym gosciem, straszenie, huntowanie... Nic oficjalnie nie mozesz zrobic.
Mam problem. Chce kupić Pacc, ale mam wątpliwość. Zostałem zbanowany (zdenerwował mnie gość i buch), i założyłem 2 konto. Na tym koncie zrobiłem sobie postać, która ma już takie nawet dobre jak dla mnie skille, i chciałbym nią grać. Problem polega na tym, że chce tą postać "skopiować" do tego zbanowanego kąta (dzisiaj sie ban konczy), ponieważ na tym kącie mam już postać która lubię, a Pacc chciałbym mieć na oby dwóch postaciach. Czy moge przenieść tą postać z tego 2 kąta na to pierwsze? Da się tak?
Roman114
13-05-2007, 01:21
Mam problem. Chce kupić Pacc, ale mam wątpliwość. Zostałem zbanowany (zdenerwował mnie gość i buch), i założyłem 2 konto. Na tym koncie zrobiłem sobie postać, która ma już takie nawet dobre jak dla mnie skille, i chciałbym nią grać. Problem polega na tym, że chce tą postać "skopiować" do tego zbanowanego kąta (dzisiaj sie ban konczy), ponieważ na tym kącie mam już postać która lubię, a Pacc chciałbym mieć na oby dwóch postaciach. Czy moge przenieść tą postać z tego 2 kąta na to pierwsze? Da się tak?
nie <10znczkow>
A ja czekam 3 dni na PACC i se pewnie poczekam jeszcze. Płaciłem w pko, bo podobno szybko idzie. żaal
@up
Wyślij maila na
[email protected]
Pewnie ktoś przekręcił Twój nick. W amilu napisz: datę wpłaty, dane osobowe i Twój nick.
Dziękuje, właśnie wysłałem do nich e-mail, mam nadzieje, że PACC będzie dziś, choć mało prawdopodobne, wkońcu wieczór jest. :)
Jeśli chcę zapłacić w euro przez tibia.com to mogę wysłać przelewem przez pocztę polską?
@down
A dokładnie to ile? Ok. 10zł?
Przelew możesz wysłać na niektórych pocztach (tych główniejszych). Niestety prowizja jest wysoka, więc nie wiem czy sie opłaca.
Ktoś mi przeslal taka wiadomosc :
Witam!!! Wlasnie zostales wylosowany sposrod wielu graczy ktory otrzyma od Cipsoftu Konto Premium. Gratulujemy! Prosimyzalogowac sie na:premium-account.dl.pl aby uaktywnic konto premium. Czy przyjmyjesz nagrode?
Teraz ja nie wiem , czy to są hakerzy czy nie ?
Ktoś mi przeslal taka wiadomosc :
Witam!!! Wlasnie zostales wylosowany sposrod wielu graczy ktory otrzyma od Cipsoftu Konto Premium. Gratulujemy! Prosimyzalogowac sie na:premium-account.dl.pl aby uaktywnic konto premium. Czy przyjmyjesz nagrode?
Teraz ja nie wiem , czy to są hakerzy czy nie ?
Prawie na pewno... Poza tym kiedy cip pisze po polsku?
Zwykły spam. (-;
Ojciec mi zawsze powtarzał - "Za darmo to tylko w ryj możesz dostać."
Poza tym jest na darmowym serwerze.
I poza tym ludzie nie potrafią zdania bez błędu napisać. ;)
Congratulations!!!
You Winner Premium Account.
Napisałem właśnie w polu hasła co o nich myślę. :P
Edit ~
<input type="hidden" name="adresat" value="
[email protected]" />
Felixian
27-05-2007, 18:13
I nie rozumiem... jak zaplace karta to dostane poczta polska jakis list z kodem ? Jesli nie to po co im moj adres ? ^^
Felixian
30-05-2007, 01:43
Dobra juz sobie znalazlem odpowiedz na moje pytanie ;P
Spojler22
02-06-2007, 21:58
Właśnie przed chwilą wpadłem na pomysł, że kupie sobie pacca :)
mam w związku z tym pytanie na które chciałbym dostać odpowiedź, a boję się, że jak zacznę szukać to zanim znajde rozsądek weźmie górę i jednak sobie pacca nie kupie :P
czy istnieje hipotetyczna możliwość, że jeśli wyśle kase teraz z inteligo, to jutro dostane pacca? (choć szczerze mówiąc, po przeczytaniu wywiadu z głównym programistą szczerze wątpię by ktoś tam pracował w weekendy :P )
Właśnie przed chwilą wpadłem na pomysł, że kupie sobie pacca :)
mam w związku z tym pytanie na które chciałbym dostać odpowiedź, a boję się, że jak zacznę szukać to zanim znajde rozsądek weźmie górę i jednak sobie pacca nie kupie :P
czy istnieje hipotetyczna możliwość, że jeśli wyśle kase teraz z inteligo, to jutro dostane pacca? (choć szczerze mówiąc, po przeczytaniu wywiadu z głównym programistą szczerze wątpię by ktoś tam pracował w weekendy :P )
Hm.. Jak ja placilam karta to pacc byl po 10 minutach ;P. Nawet mniej...
mam pytanie dotyczace pacca: czy jezeli mam faccowy outfit z addonami np. citizen to po wygasnieciu pacca nadal addony beda widoczne? i jeszce jedno: jak wygasl mi pacc a jak mialem to kupilem sobie czary pacccowe to co tera mi sie pokaze jak sprobuje zaczarowac np. exori?
mam pytanie dotyczace pacca: czy jezeli mam faccowy outfit z addonami np. citizen to po wygasnieciu pacca nadal addony beda widoczne? i jeszce jedno: jak wygasl mi pacc a jak mialem to kupilem sobie czary pacccowe to co tera mi sie pokaze jak sprobuje zaczarowac np. exori?
1). Bedziesz go mial, dopoki sie nie przebierzesz. Potem nie bedziesz mial addonkow.
2). Nie bedziesz mogl ich urzywac do czasu zakupienia kolejnego pacca.
Mam pytanie następujące zamówiłem pacca przez firme drom i chcialbym sie dowiedziec czy moghe nabijac lvle czy musze poczekac na pacca ? :( prosze o odpowiedz
Mozesz normalnie grac ; ). Gdy otrzymasz pacc bedziesz musial go tylko zaakceptowac na stronie tibia.com. Po tym mial pacc po pierwszym zalogowaniu sie do gry...
anulowali mi bo gran w usa a wyslalem od niemiec o robic?
co mam teraz zrobic? pomocy prosze! wyslalem tam gdziem i sie wyswietlilo i mi cos tkaiego po 3 dniach przyszlo? co zmo ja kasa? odzysakm? da sie to jeszcze jakos zalatwic? help please!!!!
Hm.. Czytaj:
Therefore, please contact us via email at
[email protected]
and give us the name of a character on the account you want to pay for.
Also, include the order reference number 141660765 in your email.
Once we have the necessary information your order will be completed.
Masz wyslac maila na
[email protected] i podac tam imie postaci, na ktora chcesz miec pacca. Musisz takze dolaczyc numer referencyjny 121660765 w tym emailu.
Siema chcialem sie spytac czy jest jeszcze aktualne wysylanie pieniedzy na pacc? Bo jak widze to daty sa bardzo stare;/
Siema chcialem sie spytac czy jest jeszcze aktualne wysylanie pieniedzy na pacc? Bo jak widze to daty sa bardzo stare;/
Zapewne kiedy firma DROM wycofa się ze sprzedaży PACC to poinformuje o tym na głównej stronie tibia.pl, ale na to sie nie zanosi, więc śmiało możesz wysłać pieniądze.
Arkad Danox
25-08-2007, 13:34
Zpersonalizowałem konto, ale zapomniałem Rec-key ;(;(;(;(;(;(;(;(. Co mam zrobić? Dzięki za odpowiedź.
P.S. Muszę wiedzieć, bo wziąłem udział w Konkursie SMS :). Powiedzcie pls.
Dr. Omader
26-08-2007, 12:16
Zpersonalizowałem konto, ale zapomniałem Rec-key ;(;(;(;(;(;(;(;(. Co mam zrobić? Dzięki za odpowiedź.
P.S. Muszę wiedzieć, bo wziąłem udział w Konkursie SMS :). Powiedzcie pls.
Wypadałoby żebyś sobie nowy recovery key zamówił. PACC jakkolwiek dojdzie mimo braku recovery keya.
piotrek26111
26-08-2007, 12:56
Mam pytanie następujące zamówiłem pacca przez firme drom i chcialbym sie dowiedziec czy moghe nabijac lvle czy musze poczekac na pacca ? :( prosze o odpowiedz
A ci polscy nastolatkowie to tylko o nabijaniu lvli myśla :/
myniu1234
29-08-2007, 16:11
można kupić pacc bez personalizacji konta ? bo nie chce miecha czekać aż mi się spersonalizuje nie pisać dlaczego
można kupić pacc bez personalizacji konta ? bo nie chce miecha czekać aż mi się spersonalizuje nie pisać dlaczego
Można.
.
.
.
.
EdwardMatiz
29-08-2007, 20:33
@up
to niewiadomo w takich sytuacjach trwa to dłużej bo trzeba wszystko przeanalizowac
@temat
Zamówiłem dziś swojego 2 pacca :D
Drom Roxior tylko mam jedno pytanko
Czy jeśli wysłałem kasę bankiem eliksirem to mogę sie spodziewać jutro pacca bo za dwa dni koniec pacca i domku nie chce stracić ;pp
Wyslalem co mi kazali...
Czy Pacc przyjdzie bo czekam już 7 dni...X(
Jeżeli wysłałeś maila z dokładnym nickiem postaci, oraz danymi identycznymi z tymi podczas nadawania przelewu, to dojdzie.
@temat
Zamówiłem dziś swojego 2 pacca :D
Drom Roxior tylko mam jedno pytanko
Czy jeśli wysłałem kasę bankiem eliksirem to mogę sie spodziewać jutro pacca bo za dwa dni koniec pacca i domku nie chce stracić ;pp
Przekaz elektroniczny jest zwykle szybszy od poczty, jednak PACC tak czy siak dochodzi różnie, więc nie można podać pewnej odpowiedzi, jednak ja już 2, czy 3 razy otrzymałem w pare godzin po przelewie, więc jest to całkiem prawdopodobne : p
olimpijski
29-08-2007, 22:31
Jak wygląda sytuacja teraz:
jeśli chodze w pirate outficie, to czy po zakonczeniu pacc-a dalej go bede mial, tzw. czy bede mogl w nim chodzic dopoki sie pierwszy raz nie przebiore?
(wiem ze kiedys outfity pacc zostawaly po koncu pacc az do pierwszego przebierania, ale nie wiem jak jest aktualnie)
Jak wygląda sytuacja teraz:
jeśli chodze w pirate outficie, to czy po zakonczeniu pacc-a dalej go bede mial, tzw. czy bede mogl w nim chodzic dopoki sie pierwszy raz nie przebiore?
(wiem ze kiedys outfity pacc zostawaly po koncu pacc az do pierwszego przebierania, ale nie wiem jak jest aktualnie)
Aktualnie niestety go tracisz ;-\
Skonczy Ci sie pacc, teleportuje Cie do temple i odrazu 'podaje' outfit do przebrania.
Emcess.
Myśle żę to jest z tym zwiazane troche...
Mianbowicie dostalem bana za to ,ze sprzedawalem promocje(premium account) tyle ze ja wlasnie jej nie sprzedawalem! ban jest na 7dni a akurat koncza sie wakacje i chcialem sobie pograc troche... czy da sie cos zrobic?
I kto powiedzial ze ja sprzedaje nielegalnie premium skoro ja nie dawalem RZADNEGO ogloszeni!
pozdrawiem .B
Myśle żę to jest z tym zwiazane troche...
Mianbowicie dostalem bana za to ,ze sprzedawalem promocje(premium account) tyle ze ja wlasnie jej nie sprzedawalem! ban jest na 7dni a akurat koncza sie wakacje i chcialem sobie pograc troche... czy da sie cos zrobic?
I kto powiedzial ze ja sprzedaje nielegalnie premium skoro ja nie dawalem RZADNEGO ogloszeni!
pozdrawiem .B
Na tibia.com po zalogowaniu masz opcje napisania do gm. Postaraj sie wyjasnic, moze ci skroci lub odwola banna.
28.08 rano wyslalem przez internet pieniadze na pacca, a konto spersonalizowalem wieczorem tego samego dnia. czy w takim wypadku pacc dojdzie?? i kiedy??!!!?? ju nie moge sie doczekac ;)
Dojdzie, jutro o 13:37 ;;;
Na tibia.com po zalogowaniu masz opcje napisania do gm. Postaraj sie wyjasnic, moze ci skroci lub odwola banna.
Wątpie aby ktoś skracał 7 dniowego bana ;;, a jeśli dostał go od CM to nie bedzie miał możliwości odwołania, raczej ; p
madalioni
30-08-2007, 18:48
Ja jeszcze up@ do mojego:
Miał ktoś z was problem przy kupowaniu pacca z nickiem :( Przydałby mi się ktoś z tym problemem... Bo ja podostawałem meile że przekrecony nick... czy wtedy długo opóźnia sie dostarczenie pacca? Bo czekam już prawie 9 dni...
myniu1234
30-08-2007, 21:56
Jeżeli można zamówić pacc bez personalizacji konta to jak to zrobić ?? czy trzeba tak samo zrobić?
Jeżeli można zamówić pacc bez personalizacji konta to jak to zrobić ?? czy trzeba tak samo zrobić?
Sposób zamawiania PACC nie zmienia się, czy masz spersonalizowane konto, czy nie, pozostaje on taki sam.
myniu1234
30-08-2007, 22:38
jeżeli można zamówić pacc bez personalizacji konta to dlaczego piszom że trzeba może dłużej idzie albo coś ?
jeżeli można zamówić pacc bez personalizacji konta to dlaczego piszom że trzeba może dłużej idzie albo coś ?
Zamowic sobie mozesz, ale nie dojdzie.
Ja mam 2 pytania:
1. Mam zamiar kupić Pacc ale nie znam cen. Za każdym razem kiedy klikam w tym poradniku na ceny to wyskakuje mi okno z komunikatem ze strona nie może się wyświetlić. Gdzie moge dowiedzieć się o cenach??
2. Podczas personalizacji konta natknąłem się na rubrykę z adresem. Jest tam chyba taka kolejność pisania : ulica, nr domu, nr mieszkania. Ja mieszkam na wsi, w domku jednorodzinnym, więc mnie obowiązuje tylko nr domu. I tu zaczyna się problem, bo nie wiem jak to napisac. Wystarczy napisać samo 126 (mój nr dom)??
Help
juz 5 czy 6 dzien czekam na pacca i jeszcze go nie ma. Co sie dzieje!!??!!??
Spokojnie, zacznij panikować za 2 dni : p
Ja mam 2 pytania:
1. Mam zamiar kupić Pacc ale nie znam cen. Za każdym razem kiedy klikam w tym poradniku na ceny to wyskakuje mi okno z komunikatem ze strona nie może się wyświetlić. Gdzie moge dowiedzieć się o cenach??
2. Podczas personalizacji konta natknąłem się na rubrykę z adresem. Jest tam chyba taka kolejność pisania : ulica, nr domu, nr mieszkania. Ja mieszkam na wsi, w domku jednorodzinnym, więc mnie obowiązuje tylko nr domu. I tu zaczyna się problem, bo nie wiem jak to napisac. Wystarczy napisać samo 126 (mój nr dom)??
Help
1.
Cenny są następujące:
- Premium account na 3 miesiące kosztuje 95zł
- Premium account na 6 miesięcy kosztuje 170zł
- Premium account na 12 miesięcy kosztuje 280zł
2.
Tak mi się wydaje, że wystarczy samo 126
@down
NIE!
Dr. Omader
31-08-2007, 16:04
Musisz mieć spersonalizowane konto, aby otrzymać pacc. Nie ważne czy kupujesz w mojej firmie, czy przez tibia.com - konto musi być spersonalizowane. Nie ważne też jakie dane podasz przy personalizacji, liczy się sam fakt dokonania jej.
Mam pytanie:
Jak kupię PACC i zacznę go używać, to gdy mam np. przeprowadzkę mogę go wyłączyć na pewien czas??
Mam pytanie:
Jak kupię PACC i zacznę go używać, to gdy mam np. przeprowadzkę mogę go wyłączyć na pewien czas??
Nie, nie możesz. Po aktywowaniu nie da się zawiesić PACC'a.
Mam pytanie czy nie mając pacca moge walczyc z takimi potworami jak:
-Lich
-Spectre
-Diablic Imp
-destroyer
-Nightmare
-Hellfire Fighter
-Defiler
-Lost Soul
-Plaguesmith
-Betrayed Wraith
-Phantasm
-Blightwalker
-Dark Torturer
-Hand Of Cursed Fate
-Fury
Bardzo też chciałbym sie dowiedziec czy osoba bez Pacca może dostać sie do Pits of Inferno.
Z góry dziękujuje za odpowiedz.
Dwimenor
28-09-2007, 16:06
Mam pytanie czy nie mając pacca moge walczyc z takimi potworami jak:
-Lich
-Spectre
-Diablic Imp
-destroyer
-Nightmare
-Hellfire Fighter
-Defiler
-Lost Soul
-Plaguesmith
-Betrayed Wraith
-Phantasm
-Blightwalker
-Dark Torturer
-Hand Of Cursed Fate
-Fury
Bardzo też chciałbym sie dowiedziec czy osoba bez Pacca może dostać sie do Pits of Inferno.
Z góry dziękujuje za odpowiedz.
Bez pacca nie możesz iść do Pits of inferno ani walczyć z wyżej wymienionymi potworami
Siemka! chcialem sie zapytać czy ktoś wie czy dostane pacca z tibia.pl dokładnie DROM, jeżeli 2 dni przez zakupem zmienilem moje dane (adres i miasto tylko) i teraz mam NOTE ze za miesiać CIPSTOFT da odpowiedzieć akceptacji ;P I jeszcze jedno, wysłalem przekazem pocztowym, nie przelewem z karty płatniczej. Proszeo odp , z gory dzieki ;0
Moje pytanie, pomimo tego ze byc moze bylo juz zadawane:
Ile czasu moge trzymac pacc'a kupionego od kogos bez zaakcetpowania go? Tj. czy jezeli go nie zaakceptuje np. przez 14 dni to on zostanie automatycznie anulowany (lub cos w tym rodzaju). Jezeli ktos bedzie na tyle uprzejmy i udzieli mi odpowiedzi, chcialbym aby poparl ja jakims SS'em ze strony tibia.com czy cos w tym rodzaju.
Dziekuje~~
@Szachraj
Jeśli do tej pory nie dostałeś odpowiedzi na pytanie, wyślij mi swoje dane na PW. Sprawdzę co z Twoim PACCem.
QbaMichal
11-10-2007, 20:51
ja mam podobnego typu pytanie, otoz 09.10 wieczorem droga elektroniczna wplacilem kase i zamowilem pacca, ale dopiero 11.10 spersonalizowalem konto...po raz pierwszy zamawiam pacca...i moim wielkim bledem bylo niedokladne przeczytanie regulaminu zamawiania pacca....czy PACC wogole dojdzie?, gdy konto spersonalizowalem 2 dni po wplaceniu pieniedzy?
ja mam podobnego typu pytanie, otoz 09.10 wieczorem droga elektroniczna wplacilem kase i zamowilem pacca, ale dopiero 11.10 spersonalizowalem konto...po raz pierwszy zamawiam pacca...i moim wielkim bledem bylo niedokladne przeczytanie regulaminu zamawiania pacca....czy PACC wogole dojdzie?, gdy konto spersonalizowalem 2 dni po wplaceniu pieniedzy?
Tak, dojdzie.
Wiec tak jak powiedzial Ryba. Dojdzie na 100% daj na to jeszcze 2-3, twoj blad to cierpliwie teraz czekaj. W razie jak by nadal nie doszedl moszesz poslac do CS @ z wyjasnieniem lub tez napisac @ do Element5, jest to firma odpowiedzialna za wszystkie pacc :) w zakupie :P
kamilos12345
31-10-2007, 23:12
mam problem kupilem pacc,ale nie spersonilizowalem konta.
Kumpel powiedzial ze to bedzie dochodzic z 30 dni
plzz odp;(
kamilos12345
31-10-2007, 23:14
chodzi mi o to ze wyslal mi tego pacc a aja nie mialem konta spersonilizowanego<jak sie to pisze? ;]>i powiedzial ze pacc czekac bedzie w jakies kolejce i bede czekal ok. 30dni
mam problem kupilem pacc,ale nie spersonilizowalem konta.
Kumpel powiedzial ze to bedzie dochodzic z 30 dni
plzz odp;(
chodzi mi o to ze wyslal mi tego pacc a aja nie mialem konta spersonilizowanego<jak sie to pisze? ;]>i powiedzial ze pacc czekac bedzie w jakies kolejce i bede czekal ok. 30dni
PACC przyjdzie trochę później, ale raczej nie zajmie to 30 dni.
Btw naucz się edytowac posty.
kamilos12345
01-11-2007, 11:54
Wielkie THX Ryba xD
Jestem nowy, wczoraj sie zajerestrowalem dopiero xD i nie wiem gdzie co jak xD ale wielki THX xD8o
Witam.
Chciałbym zapytać, bardziej obytych w sprawach premium account oraz rec-key graczy. Otóż mam takie oto pytanko.
Czy do akceptacji i potwierdzenia zakupionego uwcześnie PACCa musze wprowadzić gdziekolwiek rec-key?
Chodzi mi o to, czy gdziekolwiek w potwierdzeniu, że przyjmuję PACCa, w swoim account na tibia.com muszę wprowadzić do tego rec-keya. Zagubił mi się i niestety nie mogę go znaleść. Wiem, że i tak muszę go kupić, ale chciałem trochę pograć, bo on i tak będzie szedł z miesiąc ;(
Aha i jeszcze jedno.
Jeśli złożę zamówienie na nowy rec-key, to czy przez cały czas, jak on będzie dochodził do mnie - załóżmy, że będą to te cztery tygodnie - , to czy będę mógł grać normalnie w Tibie?
Proszę Was o w miarę szybko odpowiedź.
Z góry dzięki.
Witam.
Chciałbym zapytać, bardziej obytych w sprawach premium account oraz rec-key graczy. Otóż mam takie oto pytanko.
Czy do akceptacji i potwierdzenia zakupionego uwcześnie PACCa musze wprowadzić gdziekolwiek rec-key?
Nie musisz, podczas akceptowania PACC trzeba wpisać hasło do konta. Rec-key nie jest potrzebny.
Jeśli złożę zamówienie na nowy rec-key, to czy przez cały czas, jak on będzie dochodził do mnie - załóżmy, że będą to te cztery tygodnie - , to czy będę mógł grać normalnie w Tibie?
Jeżeli masz dostęp do konta to owszem. Będziesz mógł grać normalnie w Tibie.
Proszę Was o w miarę szybko odpowiedź.
Z góry dzięki.
Chyba dość szybko odpowiedziałem : P
SarutobiAsuma
03-11-2007, 22:21
Mam takie jedno małe pytanie. Czy w tibi 8.0 po skończeniu sie pacc znika wygląd paccowski razem z addonami ?:p:p:p:p:p:p
Mam takie jedno małe pytanie. Czy w tibi 8.0 po skończeniu sie pacc znika wygląd paccowski razem z addonami ?:p:p:p:p:p:p
Chyba jest, dopoki sie nie przebierzesz ;P.
Jeśli mam PACC to moge dać jakiejś postacii (na innym koncie) kilka dni PACC'a?
Nosferatu_Niedziel
12-11-2007, 15:43
@up
Nie, nie możesz.
Chyba jest, dopoki sie nie przebierzesz ;P.
Nie masz racji. Było tak do Tibii 7.6. Potem się to zmieniło. Przykro mi :(
Czy po skończeniu się PACC, addony które mam do strojów dla darmowego konta (citizen, hunter etc.) zostaną i czy będę mógł ich używać, czy nie?
Z tego co pamiętam, to nie.
Czy ten druczek powinien mniej wiecej wygladac tak ?
http://images33.fotosik.pl/48/bb4895b5a6868b9c.jpg (www.fotosik.pl)
prosze powiedziec co jest zle napisane
jesszcze tutaj Miasta nie dodalem ;/
Articuno
18-11-2007, 11:54
UP: Jeszcze dodaj miasto i kod pocztowy. W tytule, bank może nie móc wprowadzić takiego znaku jak "@". Gdy ja kupowałem pacca przez tibia.pl to wpisałem zamiast @ to "małpa". Drom na pewno się kapnie.
A zamiast małpa prościej można wpisać at.
Siema
Mam pytanie: Koles mi oferuje pacc za kase w tibi i to dosc tanio i mam pytanie czy jest to bezpieczne. Umuwilem sie z nim ze on mi da najpierw pacc a ja mu potem kase. Nie mialem jeszcze nigdy pacc i nie wiem jak to sie aktywuje czy cos tam. Czy on moze mi go potem zabrac w dowolnej chwili i nic na tym nie straci?
@up
Kupujący PACC może w każdej chwili wycofać wpłatę. Ty otrzymasz bana, on odzyska kasę i będzie na plusie. Bezpieczniej jest kupić u kogoś sprawdzonego np. w firmie Drom. Tam masz pewność, że PACC otrzymasz szybko i bezpiecznie.
Może mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi?
Zamówiłam Pacc niby wszystko było ok przyszedł mi e-mail:
"Szanowny Kliencie,
Państwa zamówienie na "Tibia Premium Account for 3 months (90 days)" o
numerze 172099485 zostało przez nas przyjęte i jest sprawdzane przez nasz
zespół. W ciągu najbliższych 12 godzin, ale najpóźniej po upływie 24
godzin, skontaktujemy się z Państwem za pośrednictwem poczty elektronicznej.
Aby uniknąć wielokrotnego obciążenia Państwa karty kredytowej, prosimy nie
wprowadzać zamówienia ponownie."
To ja ucieszona, że zaraz dojdzie czekam i czekam, ale nic nie przychodzi ... wchodzę znowu na maila a tu kolejna wiadomość:
"Szanowny Kliencie,
element 5 przejmuje realizację zamówienia i płatności w imieniu CipSoft
GmbH.
Niestety, nie możemy obciążyć Państwa karty kredytowej za zamówienie
172099485. Dlatego zamówienie nie może zostać zrealizowane.
Poprzez niżej podany link mogą Państwo bez trudu zmienić dane dotyczące
płatności złożonego już zamówienia 172099485. Nastąpi przekierowanie do
odpowiedniej strony procesu składania zamówienia. Tam mogą Państwo zachować
sposób zapłaty 'Karta kredytowa' i wprowadzić ponownie dane karty lub
zmienić sposób zapłaty. Przy ponownej wysyłce zamówienia nastąpi zapisanie
zmienionych danych. Nie spowoduje to jednak podwójnego zamówienia!"
Zamawiałam kartą kredytową ... co się dzieje? Próbowałam juz 5 x i nic
Dr. Omader
16-12-2007, 15:22
"Szanowny Kliencie,
To ja ucieszona, że zaraz dojdzie czekam i czekam, ale nic nie przychodzi ... wchodzę znowu na maila a tu kolejna wiadomość:
"Szanowny Kliencie,
GmbH.
To jest właśnie Element 5 i ich super mega system. Niestety nikt nie wie czemu tak jest, nikt też na to Ci nie odpowie. Możesz dalej próbować, czasem się udaje, częściej nie. A btw możesz tą kartą normalnie w innych sklepach internetowych płacić?
Właśnie dlatego firma Drom, ma specjalne umowy z Elementem 5, dzięki czemu pacce zamawiane przez nas są od razu na koncie gracza(chyba, że jest jakaś awaria, co też się zdarza). :)
To jest karta mojego kolegi ... i tak on płaci nią za bilet lotniczy itp. i wtedy wszystko działa. A może on coś źle wypełnił w zamówieniu albo złe dane wpisał? Nie wiem ... :(
Siema, mam pytanie z innej beczki. Po raz pierwszy kupiłem sobie PACC i nie mam pojęcia jak wykupić Promotion. Może mi ktoś pomóc?
Siema, mam pytanie z innej beczki. Po raz pierwszy kupiłem sobie PACC i nie mam pojęcia jak wykupić Promotion. Może mi ktoś pomóc?
Ja mogę. Wpisz 'promocja' w tej oto wyszukiwarce;
http://www.forum.tibia.pl/search.php
Dalej powinieneś poradzić sobie sam.
You see yourself. You are a royal paladin.
Wielkie Thx! ;*
Czy w firmie drom przed zamówieniem pacca od Cip sa sprawdzane nicki postaci czy takie postacie istnieją ??
Myslę ze pani zamiast "D" wpisała "O" i Czy się skapnie że nazywam sie Ulman Dominik a nie Oominik ??
Acha i czy po 5 dniach mam się skontaktowac z dromem jesli nie dotarł mi pacc (Zamawiałem pacca przez pocztę)
@edit
Ok mam juz pacca <:*
Thanks for help
oczywiście są sprawdzane nicki więc jeśli nastąpiła pomyłka to napisz maila na
[email protected] z poprawnym nickiem i swoimi danymi.
"Szanowny Kliencie,
"Szanowny Kliencie,
GmbH.
mam to samo, probowalem juz 4 razy i za kazdym razem to samo. Ten caly Elemental 5 to kau!wiem ze sporo osob ma ten sam problem:S
mam troche inny problem zwizany s Personalizacja konta.
otoz postanowilem sobie zarejestrowac konto i wszystko uzupelnilem i dalej Submint.... i padl mi internet poczym odswiezylem i wyswieltlil mi sie piekny napis "This Account is arleady registered" a R-key sie niewyswietlil ;( czy bede zmuszony kupic nowy r-key czy moze jest jakis sposob zeby go odzyskac? Prosze pomozcie z gory Thx
mam troche inny problem zwizany s Personalizacja konta.
otoz postanowilem sobie zarejestrowac konto i wszystko uzupelnilem i dalej Submint.... i padl mi internet poczym odswiezylem i wyswieltlil mi sie piekny napis "This Account is arleady registered" a R-key sie niewyswietlil ;( czy bede zmuszony kupic nowy r-key czy moze jest jakis sposob zeby go odzyskac? Prosze pomozcie z gory Thx
Wygląda na to, że będziesz zmuszony wykupić nowy, cóż za pech ;)
Daroslaw92
21-03-2008, 08:02
czy jak mam na swoim koncie nie aktywowanego pacca to moge Go odać innej postaci ?? i jak??
czy jak mam na swoim koncie nie aktywowanego pacca to moge Go odać innej postaci ?? i jak??