PDA

Pokaż pełną wersje : ~~~wakacyjny Serwer~~~

Stron : 1 [2] 3

Mroczno
08-06-2005, 01:06
A więc tak :
Rafał Rycerzyk Morgana .... 41 lvl oczywiście że ide na nowy serwer i to z takim zamiarem aby polacy rządzili a nie jakieś *******one Avisy :p przez wojne stracilem 4 lvle + eq GS + Boh + Cruss helm + Crown Set ... bede na new serwie na*******ał ile sie da .. :D HAIL SUNBLDE HAIL NEMESIS pozdro 555

Szczecinianin
08-06-2005, 08:22
Ja tez modora proponuje

Elysian Warior
08-06-2005, 12:06
Mała zmiana:
Liderami będą:
Ja
Sarewok (cz@rny)
Dark Modoor(Daywolker) lub ktos inny z tego otoczenia ( morgana)
- co do aklodaha to narazie nie wiem, jezeli powtana 4 gildie, i nie znajdziemy nikogo lepszego to bedzie mozna postawic go na krzeslo lidera.
Osoby wybrane na lidera będą musiały być bardzo zgrane i sie dobrze zorumiec więc proponuje aby w najbliższym czasie, gdy zapadnie ostateczna decyzja co do wszystkich gildii, pogadac dobrze ze saba.
@ Ludzie juz wam muwilem - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- czekam na potwierdzenie waszych charów- ludzi jest od c***a i zalezy mi na czasie dlatego Prosze aby wszyscy bez gadanie jak najszybciej wpisali cos w Comment swojej postacie dla potwierdzenia wiarygodności.

Przy podziale gildii musimy dobrze sie zastanowic kogo wziąść a kogo nie. Siły Gildii muszą byc w miare wyrównane ( tak zeby w kazdej znaleźli sie knighci, paladyni ,sorki ) Sprawy nabrały ostatnio duzego tępa dlatego proponuje aby troche zwolnic i narazie wszystko skonsultowac ze mna, a w najbliższym czasie podam co zostalo z liderami postanowione .

Malbert(Antek)
08-06-2005, 12:36
Ja mam nadzieje ze serw bedzie polakow,i kazdy bedzie robil takie PG jak mowi. A co do tych gildi i liderow to w sumie chodzi kazdemu tlyko o poczatek zeby miec sile , potem tak mysle wiekszosc porobi swoje gildie . Miejmy nadzieje ze w sojuszach :)

Źipeq
08-06-2005, 14:53
Kk ... a więc cała wiara mocno z nami ... sprawdz comment w B)
-=>APIC<=- potwierdzenie jest ... thx / narty ;)

Aklodah
08-06-2005, 15:12
Ja rozmawialem z Zaznosem i Losarim...Zaznos zastawia sie nad new ale na 95% idzie na new serv jesli nie wyjedzie....( miejmy nadzieje ze nie) No i Zaznos i Losari zrobia ze mna gilide to jest juz bardziej niz pewne my tak postanowilismy....

___Yours Aklodah _____________________________________________
*~* Your blood is my wine, your death is my life... *~*

Aklodah
08-06-2005, 15:20
Moja Gildia najprawdopodniej bedzie nosila nazwe Circle of Doom....
Chociaz nie jest to do konca oczywiscie jeszcze pewne....

Narazie moja lista tych co ze mna ida na new:
1. Aklodah (ja)
2. Losari
3. Zaznos
4. Mighty Gladiator
5. Ularis
6. Urael

Lance'llots
08-06-2005, 15:54
sorrki że się nie logowalem bo nie miałem zbytnio czasu ale już napisałem w comment "Wakacyjny serwer ;P"

Raistlin Mejere II
08-06-2005, 16:26
No pieknie ziomek ja CI zycze jak zawsze wszystkiego naj ****a taa:) no i roz******* ten serv i ****a masz glos na gildie;] ale po co masz z tymi ziomami sie kumac? nawet ich nie znasz a kurde w 7 i tak dacie se rade:) POZDRO ZIOMEK

HAIL BAD BOYS!!!!!!!!!

Szczecinianin
08-06-2005, 16:53
Aklo widze ze robisz taka nazwe jak na galanie :) pozdro

Elyas
08-06-2005, 16:53
chce dolaczyc do gildii:]mozna jeszcze ?
Miasto: ab/carlin/venore ;p (w rl jaworzno)
nick: Morro Pran
gram 2 lata na roznych serverach
lvl:55

Aklodah
08-06-2005, 16:57
Raistlin no i po co Tu konto robiles?? heh spoko tnx dam rade:) dzieki za za***istego komenta:D Wiesz ze ja zawsze z dystansem podchodze do ludzi ktorych malo znam zobaczy sie jak bedzie....

Szczecinianin skad mnie znasz?? grales na Galanie??

ahcarb
08-06-2005, 16:58
zabardzo sie napalacie tyle wam powiem:>

Aklodah
08-06-2005, 17:04
Ahcarp pocaluj mnie w galke milosci co?? Jakbys nie zauwazyl to jestes noobem:D Bo kto nie jest noobem to sie nie jara ani nie pisze takich comentow jak Ty ale .......

Malbert(Antek)
08-06-2005, 17:06
UAHUhauhahahha. Besame el Culo. Mamame el guevo :P Ze mna tez mzoe sie zawina freindsy ale nie polacy, hiszpanie i wenezuelczycy i mozliwe ze jeden szwed :)

Shins
08-06-2005, 17:08
zabardzo sie napalacie tyle wam powiem:>
Oco ci chodzi, wyjaw nam tajemnice. Czy będą grali na tym serwerze najlepsi z najlepszych obcokrajowców (tzn. sweden itd.) ?? Umieram z ciekawości ;/

ahcarb
08-06-2005, 17:09
Ahcarp pocaluj mnie w galke milosci co?? Jakbys nie zauwazyl to jestes noobem:D Bo kto nie jest noobem to sie nie jara ani nie pisze takich comentow jak Ty ale .......

Oco ci chodzi, wyjaw nam tajemnice. Czy będą grali na tym serwerze najlepsi z najlepszych obcokrajowców (tzn. sweden itd.) ?? Umieram z ciekawości ;/

wiesz co Aklodah pisze szczerze co o tym mysle... mam prawo
a pozatym nicka napisac nieumiesz :evul: 12 lat haha

a mi Shins chodzi tylko o to ze zakazdym razem polacy sie podniecajo ze powstani nowy serwer, bedo dominowac na nim itd, niestety nigdy to sie nieudaje, wiele juz bylo t akich tematów jak ten i nic niewychodzilo..<peace>

Aklodah
08-06-2005, 17:11
Wez ziomek jestes niepelnosprytny az szkoda slow na Ciebie TYLKO Tyle Ci powiem hehe nienawidze noobow wiec juz jestes skreslony idziesz na new? to daj swoj nick to z dniem kiedy wyjdziesz z rooka zagoscisz na nim :evul:

No i jeszcze jedno masz nick jakbys mial jakies 12 lat <lol>

Aklodah
08-06-2005, 17:15
Co powiesz mi ze na SOlerze Polacy nie rzadza?? Ty no teraz mnie zaskoczyles wiesz?? a Wiesz ze na tego serva ni chyba tesh ruszaja?? Nie wiesz?? a Bo po Co? Bo jestes noobem:D I gdzie tu jest podniecienie sie? Bo ja tu widze fajna przyszlosc na tym swiecie....

BTW: Bede najlpeszym palkiem lub sorcem na swiecie:) no moze w 5 piatce w lvl:)

ahcarb
08-06-2005, 17:17
niebede tego komentowac...

Elyas
08-06-2005, 17:17
nudzicie sie ?? zobaczcie se do majtek bo wyzywac sie musicie ...

Grah Amek
08-06-2005, 17:21
@ahcarb

Jeżeli Cie wnerwiamy to po co tu zaglądasz ?? Ktoś Cie zmusza ?? Jeżeli nie to nie pisz tu bzdur...

dobra niebede sie sprzeciwiac bede z wami :] gogo podbijemy swiat :>
LOL ??????????????????????

Shins
08-06-2005, 17:21
a mi Shins chodzi tylko o to ze zakazdym razem polacy sie podniecajo ze powstani nowy serwer, bedo dominowac na nim itd, niestety nigdy to sie nieudaje, wiele juz bylo t akich tematów jak ten <peace>

LOL ! Albo jesteś ślepy albo nie zauważyłeś że sporo z tych ludzi było jednymi z najlepszych na swoich serwerach. Zmierzam do tego że oni się zebrali i będą grać na jednym serwerze. Czyli są duuuże szanse na zdominowanie serwera, czyż nie? Więc niepier*** że nigdy nikomu się to nieudaje bo sporo jest takich światów na których Polscy gracze "Wymiatają"

ahcarb
08-06-2005, 17:23
dobra niebede sie sprzeciwiac bede z wami :] gogo podbijemy swiat :> <joke?>

Aklodah
08-06-2005, 17:25
Dostałem dzisiaj informacje nowych swiatow powstana napewno w przeciagu 2 tygodni!! No i co Zrobimy jak powstana 2 niemiecki swiaty np zaczynajacy sie na B I na G poprostu wybieramy alfabetycznie i idziemy na ten na B rozumiecie to?? mam nadzieje ze tak zeby potem do ****y nedzy nie bylo ze czesc tu gra druga tu bo byla by ostra ***nia z grzybnia....

CZYTAC TO!!!!!!!!!!!!!!!!

Malbert(Antek)
08-06-2005, 17:26
Ahcarb i trza bylo tak odrazu :P

Shins
08-06-2005, 17:27
dobra niebede sie sprzeciwiac bede z wami :] gogo podbijemy swiat :>
LOLz !! W tej chwili mnie rozje***** na łopatki <spadł z krzesła i i dusi się ze śmiechu :P>. Jesteś zmienna jak to kobietka :P

Malbert(Antek)
08-06-2005, 17:28
[QUOTE=Aklodah]Dostałem dzisiaj informacje nowych swiatow powstana napewno w przeciagu 2 tygodni!! No i co Zrobimy jak powstana 2 niemiecki swiaty np zaczynajacy sie na B I na G poprostu wybieramy alfabetycznie i idziemy na ten na B rozumiecie to?? mam nadzieje ze tak zeby potem do ****y nedzy nie bylo ze czesc tu gra druga tu bo byla by ostra ***nia z grzybnia....

Aklodah i masz racje my juz raz tak mielismy z selena i morgana i wileki h** wyszedl z tego :P

A do tego na jaka litere na ta blizej litery "A" ida zawsze lepsi ludzie :P To taka moja uwaga .

Hail PG! :P

Cos mi cytat sie zje*** :P

Aklodah
08-06-2005, 17:29
Moja Gildia najprawdopodniej bedzie nosila nazwe Circle of Doom....
Chociaz nie jest to do konca oczywiscie jeszcze pewne....

1. Aklodah (ja)
2. Losari
3. Zaznos
4. Mighty Gladiator
5. Ularis
6. Urael
7. Malbert (Antek)

Lista staje sie obszerniejsza :):):):)

Malbert(Antek)
08-06-2005, 17:35
W ciagu dowch tygodni :) No to za***** bo mi ban schodzi za dwa dni i mam jescze 85 dni pacca :)

Morin
08-06-2005, 17:45
O w ****u !! Za 2 tyg ? ****a mac... bedzie jeszcze szkola... oby powstaly gdzies tak po 24 czerwca :] az dam ofiare na kosciol w tej intencji :P
Aklodah masz moze jeszcze jakies miejsca w gildi dla mnie i moich kolegow ? Pytam sie ciebie bo wydajesz sie najlepszy z pozostalych liderow ^^ (bez obrazy dla innych xD ) ??

Ahcum lewap
08-06-2005, 17:49
Dzis zostalem zaatakowany przez 4 czlonkow avis.
17:29 You lose 127 hitpoints due to an attack by Cosanostra Pyros.
powod:
17:45 Cosanostra Pyros: He´s getting lvls tomuch

Wiec wydaje mi sie , ze moglibysmy w oczekiwaniu na nowy serwer troche uprzykrzyc gre avisom na morganie.....

.....debilizm i nobostwo avis niezna granic......

Malbert(Antek)
Hahaha morin to musisz dac ze dwie sety na tace . Inaczej nic z tego :)

Shins
O w ****u !! Za 2 tyg ? ****a mac... bedzie jeszcze szkola... oby powstaly gdzies tak po 24 czerwca :] az dam ofiare na kosciol w tej intencji :P
Aklodah masz moze jeszcze jakies miejsca w gildi dla mnie i moich kolegow ? Pytam sie ciebie bo wydajesz sie najlepszy z pozostalych liderow ^^ (bez obrazy dla innych xD ) ??
Ej oczym ty mówisz za 2 tygodnie jest 22 a wakacje 24 - chcesz powiedzieć że idziesz 22 do szkoły ?? :P. Niewiem jak ty ale ja juz po radzie pedagogicznej niebęde chodzic. Może to wydawać się smutne, ale taki ze mnie zwyrod :P
PS.
Aklodah lookasz kiedyś na pw?? odpowiedź przyślij na Pw jak możesz :P

Morin
08-06-2005, 17:52
@UP 22 to pewnie bedzie kiermasz ksiazek wiec mozna olac ale 23 to chyba po swidadectwo psa nie wysle xd ?

@Malbert(Antek)
2 stow to ja na oczy nie widzialem ^^

Raul
08-06-2005, 17:54
Dostałem dzisiaj informacje nowych swiatow powstana napewno w przeciagu 2 tygodni!!
Wow, a od kogo taką informację dostałeś? Od kolegi z bloku? Po prostu strzelasz bo każdy się spodziewa mniejwięcej w tym momencie wyjścia nowych servów, ale czy napewno to nie byłbym taki pewny.
LOLz !! W tej chwili mnie rozje***** na łopatki <spadł z krzesła i i dusi się ze śmiechu :p>. Jesteś zmienna jak to kobietka :p
Nie wiesz co to ironia chłopcze?
Cos mi cytat sie zje*** :p
Nie z***ał tylko nie umiesz go robić.

I radzę większości się tak nie podniecać, bo dużo upomnień na tym temacie się zbija. Do niektórych to się nauczcie najpierw co znaczy słowo noob, a dopiero później go używajcie.

Szczecinianin
08-06-2005, 17:58
aklo tez napisz do mnie na gg 3974370

Aklodah
08-06-2005, 18:02
Raul ziomek moj brat jest tutorem i tak troche wiedzy dla Ciebie to wiesz ze tutor wie kiedy swiat?? tak czy nie? wiem ze to Twoje forum i mozes zpouczac ale nie mow nic ublizajacego mi bo Twoj poziom intelektualny nie dosiega mojemu i dodatkowo masz mniej wiedzy ode mnie o Tibii

Drugie primo ktos tu sie podniecia?? wydaje mi sie ze nie....

WIEC po Co te Twoje chore akcje?? Typu kolega z bloku ziomek smieszne to jest....ale szczegol wlasnie tak Polacy reaguja jak Ty....( bez oobrazy dla reszty)

Morin jakie lvl mieliscie na servach??

Shins
08-06-2005, 18:03
Nie wiesz co to ironia chłopcze?
Może i niewiem co to ironia (ale to niezmienia postaci rzeczy), ale najbardziej zaskoczyło mnie to że nazwałeś mnie chłopcem. LOL człowieku ty masz 16 lat !!! Czy różnica góra 2 lat upoważnia cie do mówienia tak do mnie ?? Nie sądze.

Aklodah
08-06-2005, 18:04
Jesli do mnie kierujesz slowo "noob" to lukaj na
1. Lord Silent
2. Aklodah

I pytanie ja nie wiem kto jest noobem czy Ty nie wiesz kto jest noobem??

Malbert(Antek)
08-06-2005, 18:08
Raul nie krytykuj tyle :)

ahcarb
08-06-2005, 18:10
Raul zamknij piz*** i siedz z dupa na miejscu. Krytyk je*** sie znalazl :P

czy ty wiesz co piszesz?

Malbert(Antek)
08-06-2005, 18:13
Pewnie ze wiem lolq.

Shins
08-06-2005, 18:13
Raul zamknij piz*** i siedz z dupa na miejscu. Krytyk je*** sie znalazl :P
Może i troche przesadziłeś jak powiedział ahcarp, bo nawet jeśli Raul głupio się zachował to należy mu się troche szacunku (w końcu jest moderatorem).

Adolphus Elbragol
08-06-2005, 18:26
Jesli do mnie kierujesz slowo "noob" to lukaj na
1. Lord Silent
2. Aklodah

I pytanie ja nie wiem kto jest noobem czy Ty nie wiesz kto jest noobem??

Wiem. Ktos, kto nie zna sie na gramatyce. Ktos, kto mysli, ze pozjadal wszystkie rozumy i nie przyjmuje ani grosza cudzej krytyki. Ktos, kto uparcie kompromituje sie w oczach calego forum, wszystkich odrobine kojarzonych (obojetnie czy dobrze, czy zle) userow. Powiedz mi, czy przy takiej definicji na nooba wychodzi Raul, czy Ty?

Może i niewiem co to ironia (ale to niezmienia postaci rzeczy), Owned! Nie wiesz, co to ironia? Polecam slownik wyrazow trudnych. Albo wylaczyc komputer i wreszcie pojsc do szkoly -.-
(...)ale najbardziej zaskoczyło mnie to że nazwałeś mnie chłopcem. LOL człowieku ty masz 16 lat !!! Czy różnica góra 2 lat upoważnia cie do mówienia tak do mnie ?? Nie sądze.

Chlopcze, zachowujesz sie, jak dziecko i to dlatego.

Może i troche przesadziłeś jak powiedział ahcarp, bo nawet jeśli Raul głupio się zachował to należy mu się troche szacunku (w końcu jest moderatorem). Szacunek nalezy mu sie, bo jest modem? o.O

Ciekawe spojrzenie. Coz, ja wole szanowac ludzi, dlatego, ze madrze pisza, a nie z uwagi na kolor nicku. Ale coz... sa ludzie i sa parapety.

ahcarb
08-06-2005, 18:36
Raul ziomek moj brat jest tutorem i tak troche wiedzy dla Ciebie to wiesz ze tutor wie kiedy swiat?? tak czy nie? wiem ze to Twoje forum i mozes zpouczac ale nie mow nic ublizajacego mi bo Twoj poziom intelektualny nie dosiega mojemu i dodatkowo masz mniej wiedzy ode mnie o Tibii

jak jestes taki inteligentny wyjasnij mi gosciu skod tutor moze wiedziec o powstaniu nowych serwerów... on niema pojecia kiedy bedą only cipy i gmy o tym wiedzo bo oni robiom to gre... tutor wylocznie pomaga innym graczom w zasadach tibi i znajdowaniu bugów jak namelock or bledy w grze...

<bez komentarza to zostawie>

Elysian Warior
08-06-2005, 18:39
Muwilem zeby nie pisac bezsensownych postów.
Niektóre osoby zaczynaja mnie denerwowac.
Niektóre osoby zaczynaja wprowadzac zamet i jezeli nie przestanal tego, forum sie rozpadnie i z planow pozostana nici - tak to jest - juz wiecie czemu polacy rzadko kiedy wygrywaja wojny? - bo nie sluchaja sie - tylko gadaja, i to za duzo !

Morin
08-06-2005, 18:44
O w ****u z tego wszstkiego robia sie powoli Gangi Nowego Jorku xD Moze zalozymy Gildie Dead Rabbits xDDDD ( motywy z filmu xD )

Yo'bak
08-06-2005, 18:49
Jak czytam wasze posty to mnie krew zalewa, mamy być dominującymi gildiami na nowym świecie a wyzywacie się nawzajem od noobów ;( ;( ;( ;( ;( . Jeśli macie zamiar tak podchodzić do wzajemnej współpracy to lepiej wogule nie rozpoczynajcie gry na nowym serwerze... Wakacyjny serwer nie będzie taki łatwy jak zwyczajne serwery bo co drógi tibijczyk zamierza se w wakacje ostro pograć....

Adolphus Elbragol
08-06-2005, 18:58
Muwilem zeby nie pisac bezsensownych postów. Ort.
Niektóre osoby zaczynaja mnie denerwowac. A kto? ;>>>
Niektóre osoby zaczynaja wprowadzac zamet i jezeli nie przestanal Jol ziom, jaskiniowiec! tego, forum sie rozpadnie i z planow pozostana nici Raul! Rozwalamy to forum ;< - tak to jest - juz wiecie czemu polacy rzadko kiedy wygrywaja wojny? Bo 90% grajacych to 12-18 latkowie, ktorzy za latwo sie zniechecaja (a takze nie znaja polskiej ortografii/gramatyki/interpunkcji co widac na zalaczonym userze)- bo nie sluchaja sie - tylko gadaja, i to za duzo !
CRY ME A RIVER!

Btw. czytales ostatnio "Poradnik malego przywodcy panstwa totalitarnego", albo "Jak zostac dyktatorem"?

Cz@rny
08-06-2005, 19:01
Mam nadzieje ze poziom Waszego obrazania innych na tych forum rowna sie poziomowi szybkiego pg. Niestety z doswiadczenia wiadomo ze ludzie potrafia byc mocni tylko w slowach... :confused: Lvl to nie wszystko, dowiedzialem sie ze kilku kozaczków z tego forum niezle okradalo innych itd wykazujac "noobowy" poziom umiejetnosci w grze. Do zobaczenia na nowym serwie. W mojej gildii znajdzie sie tylko elita.

Ludzie ochloncie troche B)

Ort. A kto? ;>>> Jol ziom, jaskiniowiec! Raul! Rozwalamy to forum ;< Bo 90% grajacych to 12-18 latkowie, ktorzy za latwo sie zniechecaja (a takze nie znaja polskiej ortografii/gramatyki/interpunkcji co widac na zalaczonym userze)
CRY ME A RIVER!

Btw. czytales ostatnio "Poradnik malego przywodcy panstwa totalitarnego", albo "Jak zostac dyktatorem"?

Dear gosciu, ktory ewidentnie chce zostac modkiem tego forum i lize dupe innym... Powienienes sie nauczyc podstawowej zasady "Wypowiadaj sie na temat". A teraz przeczytaj jeszcze raz temat i przyznaj mi racje, ze po za upominaniem innych OD CZEGO EWIDENTNIE TUTAJ NIE JESTES nie wnosisz NIC do tego forum. Jak masz jakas uwage do mnie to pm, a nie zasmiecasz forum...

Shins
08-06-2005, 19:16
Dobra to jedziemy:
Chlopcze, zachowujesz sie, jak dziecko i to dlatego.
Synku, na jakiej podstawie wnioskujesz że zachowuje się jak dziecko?
Szacunek nalezy mu sie, bo jest modem? o.O

Ciekawe spojrzenie. Coz, ja wole szanowac ludzi, dlatego, ze madrze pisza, a nie z uwagi na kolor nicku. Ale coz... sa ludzie i sa parapety.
No właśnie są ludzie i są parapety... Jeżeli myślisz że zostanie moderatorem jest takie łatwe, to czemu nim nie jesteś? Bo raczej u Ciebie niewidze żebyś był moderatorem...
Żeby nim być trzeba sobie na to zasłużyć, a jest to trudne. Więc skoro uważasz dalej że oceniam ludzi z uwagi na kolor nicku to się grubo mylisz.

Co do tematu to widze że gildia się troszeczke rozpadła, bo kilka osób jest w 3 gildiach na raz :P

Elysian Warior
08-06-2005, 19:38
Jak juz Yobak wspominal nie kazdy chyba zdaje sobie sprawe co to jest wakacyjny serwer. Jezeli ktos na takim gral od jego początku to wie co sie tam dzieje. Na serw ciągnął masy ludzi, masy niesoptykane na innych serwerach. Oprucz naszych gildii powstaną dziesiątki innych gildii polskich i z zagranicy. Więc jezeli zamiast się łączyc bedziemy się dzielić to zostaniemy sami, a w pojedynke nie mamy szans.

ahcarb
08-06-2005, 19:44
chcialbym przypomniec ze to temat "~~~wakacyjny Serwer~~~ "
skonczcie juz wypominac co o kim myslicie... to nie temat na to

modelatorzy muszo stworzyc dzial "Co myslysz o innych polakach i ich twierdzeniom.."

bedzie mial duzo popularnosc hehe <peace>

Źipeq
08-06-2005, 19:58
kolega chciałby się dołończyć lvl 55 elite knight skille: 77/78 świat Xantera nick -=> Warrior Michal

Źipeq
08-06-2005, 20:07
Ja pierdziu ... jak jeden kolo z góry zauważył to temat o wakacyjnym servku, a nie ****a o ocenie innych osób czy *** wie co ... zwałe macie? Bo ja tak ... :D

maguras
08-06-2005, 20:12
Oświadczam iż mam 53elite Knight Na Galana NAME Cosaq
Byłbym niezmile zachwycony swą obecnoscią w twojej gildi
i pomocy tobie w zrealizowaniu twojego za***istego planu
CYA In Tibia ^.^
GG:5189525
JAk Coś To Pisz!! ;] Cya
Proszę o szybki kontakt...... :D :) ;) :p

ahcarb
08-06-2005, 20:17
Ja pierdziu ... jak jeden kolo z góry zauważył to temat o wakacyjnym servku, a nie ****a o ocenie innych osób czy *** wie co ... zwałe macie? Bo ja tak ... :D

umiesz czytac ? ...

Losari
08-06-2005, 20:30
Mozliwe ze ja pujde. Gram w Tibie 3lata na Aurea bylem 2 w expo do sell char (Losario), na Arcani bylem 1 w expie lecz niestety delete acc. Gralem tez na Elysi 50msorc~~ na poczatq serva. 17 lat dopisz mnie.

Miro
08-06-2005, 20:47
Własnie to jest nasza słabość,polacy tłuką się miedzy sobą.Ludzie jak tak ma być to nara,to jest powód dla ktorego żaden serw nie jest nasz :(.Trzeba to zmienić,spory tylko osłabią ekipe jak chcemy to pożądnie zrobić trzeba współpracować a nie zdup**j,spi*****j itp

Szczecinianin
08-06-2005, 21:03
Ja pier... jezeli kazdy bedzie sie wypowidal co sadzi i na co jest ten temat to ten temat bedzie zajmowac kolejne 30 stron!!!! takze przestac sie wypowiadac na temat:to nie jest od tego forum..." albo bluzgac sie wzajemnie bo wkoncu ktorys mod zamknie ten temat i bedzie po sprawie KONIEC ROZMOWY O BZDETACH(m.in kto ma jaka ort.... i kto jest wiekszym n00bem kazdy jest n00b kto tu kogos wyzywa) bez obrazy ....... ale mysle ze pare osob mnie poprze ALE NIE PISAC TU TEGO.

ahcarb
08-06-2005, 21:15
a jak ktos ma zaswiadczenie o dysortografi? :> bledy moze robic kazdy..

Grah Amek
08-06-2005, 21:28
@ahcarb

Nie nabijaj sobie postów człowieku piszesz od rzeczy , nam chodzi o zebranie ekipy a ty ciagle wszystkich prowokujesz do tego abysmy pisali teksty które nie dotyczą tego tematu !! nie chcesz grac nie pisz , chcesz sie z nas nasmiewac nie pisz....A jak czujesz ze cie główka troszku boli to jest taki numer alarmowy 112 albo 999 i zaraz sie toba zajma...

Aklodah
08-06-2005, 21:30
1. Aklodah (ja)
2. Losari
3. Zaznos
4. Mighty Gladiator
5. Ularis
6. Urael
7. Malbert
8. Szczecinanin

No wszystkich znam z Tibii wiec wiem ze bedzie dobzie i sojusz z Sunblade i Elysianem i mysle ze bedzie dobrze na new....postaram sie skontaktowac z Gottarem czy idzie na new....

BTW: Tutor glaby na Solerze wie kiedy sa nowe swiaty bo z GM maja staly kontakt!!

ahcarb
08-06-2005, 21:33
dobra koncze pisac w tym temacie bo to nie ma sensu, powodzenia w tworzeniu silnej gildi mam nadzieje ze sie spotkamy na serwie bo takze zamierzam na nim grac ;)

dopisal bym cos ale szkoda rozwijac tematu :]

Aklodah
08-06-2005, 21:52
Ziomek masz racje nie pisz;] i tak Cie ujade na new xD Do zobaczenia:)

1. Aklodah (ja)
2. Losari
3. Zaznos
4. Mighty Gladiator
5. Ularis
6. Urael
7. Malbert
8. Szczecinanin
9. Virtoos

Daywolker
08-06-2005, 22:04
WITAM musialem w koncu cos napisac bo ****a w ****iacie mnie jzu tym co piszecie X( :cup: :cup:

Dziekuje za to co omnie sadzicie.Prawda duzo walczylem duzo expowalem znam sie troszke na tym ale jeszcze ucze sie garc w tibie nie jestem asz tak dobry :)

Po 1 Aklodah jak robisz se to *******ana gildie to nie wypowiadaj sie tu na czacie bo ****a nie dostaniesz z mojej strony zadnej pomocy i prze***ierz wojne i na *** i tak wogule to zaznos jest zemna bo to ziom z morgany !

Po 2 Losari nie mam nic do ciebie ale wiesz jak gra sie na kilku ownerach to szybko mozna bana wychaczyc i tak se pomysl czy taki dobry jestes :)

Po 3 Na kazdym servie zawsze polacy dostaja w ryj dalczego? dlatego ze ****a nie umiecie walczyc i bojicie sie o chary a co po tym jak juz wygracie to takie ***ane pa robicie ze kazdego polak wszyscy chca zabijac

Po 4 Ja nie bede lvlowa tak szybko poniewasz ja mieszkam w angli i pracuje i nie mam asz tak czasu lecz ****a ten server bedzie polski i jak komus ****a sie nie podoba lub wejdzie mi w droge to roz*******e !!!!

Nie ma zadnego polskiego serva zeby polacy tylko grali moze ****a pokazcie cos wrescie tyle lat w to ****a gracie i ****a albo amcie hunta albo cos

Wakacyjny server idzie bardzo duzo ludzi z sevrów bedzie wiele wojen wiec ****a albo bedziecie sie razem trzymac albo ****a znowu se czekacie na nowy server

I prosze nie kozaczyc bo tak na prawde ****a ***a niektóre osoby moga zrobic...

Ja robie swoja gildie i jak ktos w niehc chce byc to w pisac sie na strone
http://blog.tenbit.pl/modor Wszystkim pomoge ale prosze grajcie mormalnie i glowy uzyc troszke:@)

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Diuks
08-06-2005, 22:09
Nie mam szans na dolonczenie bom słaby: Moje postacie to diuks amessius arcania i madafakatej elysia na wakcje bede mieć pacca i raczej na bankgo przedłuze jakby coś. A z chęcią pójde na nowy ostatnio sie nieźle nauczyłem grać (60k xp na dzien to dla mnie duzo :P).Będe grać pallem bo tego voca wybitnie polubiłem Ale mam pytanko tworzycie jakąś akademie, przedsionek albo coś tak żeby w miare upływu czasu moża było do was dojsc. Kiedyś na arcni pamientam była sunblade i academy of sundlabe chodzi mi o cos tym stylu.

I kiedy mniej więcej można się spodziewać nowego serwa bo ostatnio wychodziły 16-25 dzien akzdego miesiąca?? Ma ktoś jakiś przeciek albo cosik :P:P:P

Kawiorex
08-06-2005, 22:12
Wiecie co wam powiem
Będe mówił co mi się podoba i mnie *** obchodzi czy komuś zależy na tym czy zaśmiecam temat czy nie.
I możecie mnie ****a pocałować w dupę.
A co o was myślę?
Myślę że Aklo...(coś tam) będe pisał akluch bo mi łatwiej
myśle że jest noobem. Czemu? Bo twierdzi że Raul jest noobem.
A Raul noobem jak najbardziej nie jest. No i co jeszcze? Si.... coś jest w pożrządku(nie wiem jakie rz :P ) tak samo jak gość z dwuwyrazową nazwą nie pamięstam jak on tam :]. A co do tego wszystkiego. Nie podbijecie raczej tego świata. Taki jest mój punkt. Kłócicie się. Nie ma szans. Gildia będzie ale ***owa jak niesczęście. no i tyle.
Pocałujcie mnie w dupę wszyscy któryrzy chcecie mnie krtytkować.
Bo ja napisałem ten temat i nie mam zamiaru nic tu zmieniać. Niech mi ktoś taką zmianę spróbuje zasugerować...

Ahcum lewap
08-06-2005, 22:12
Bravo bravo!!

Jeden z nielicznych liderow ktory stawia sprawe jasno i wie oco w tym wszystkim chodzi.
Dobrze ze jestem u niego w szeregach :D hihihi :p

HAIL SUNBLADE !!!

Kawiorex
08-06-2005, 22:14
Bravo bravo!!

Jeden z nielicznych liderow ktory stawia sprawe jasno i wie oco w tym wszystkim chodzi.
Dobrze ze jestem u niego w szeregach :D hihihi :p

HAIL SUNBLADE !!!

Hail co? Wyrażaj się jasno

Aklodah
08-06-2005, 22:19
Modor powiem Ci tak pamietam Cie z Aldory co nie co ale wiesz jaka jest prawda??

Kiedy ja wy***alem Mafie Legends z Aldory to Ty co robiles?? Bo jakos nie pamietam zebys pomogl heh...no ale spox ta?
Drugie nie mow ze Zaznos to ziomek z Morgany bo zarowno jest jak i dla mnie z Galany Cya:D

Adolphus Elbragol
08-06-2005, 22:20
Dear gosciu, ktory ewidentnie chce zostac modkiem tego forum i lize dupe innym... Coz, zmartwie Cie nieco. Raz, nikomu nie lize dupy, wyszukiwanie takich "perelek" jak tamten post jest moim hobbym od dawien dawna. A czy chce zostac modem? Do ostatniego konkursu namowil mnie Rankor, teraz Raul cos spamuje. Powienienes sie nauczyc podstawowej zasady "Wypowiadaj sie na temat". A teraz przeczytaj jeszcze raz temat i przyznaj mi racje, ze po za upominaniem innych OD CZEGO EWIDENTNIE TUTAJ NIE JESTES nie wnosisz NIC do tego forum. Nic, a nic? A to, ze Jasio (lat dwanascie) nie utrwiali sobie bledow czytajac to forum? A to, ze nasz osiemnastoletni przyjaciel wreszcie nauczy sie pisac (i muwic) poprawnie? Pomysl o tych wszystkich dzieciakach dostajacych zle oceny za to, ze przyswoily sobie bledy. Jak masz jakas uwage do mnie to pm, a nie zasmiecasz forum... Mimo wszystko uznam, ze moje zasmiecanie ma wiekszy pozytek niz spam 'gratsow' po ss/filmie z jakiegos wybitnieudanego hunta.

Jedziemy dalej.

Synku, na jakiej podstawie wnioskujesz że zachowuje się jak dziecko? Na podstawie Twoich postow, Tato.
No właśnie są ludzie i są parapety... Jeżeli myślisz że zostanie moderatorem jest takie łatwe Nie, nie jest(...), to czemu nim nie jesteś? Odpowiedz na to pytanie lezy gleboko zakopana na forum modow. Bo raczej u Ciebie niewidze żebyś był moderatorem... Ja tez nie. Btw. czy kiedykolwiek twierdzilem, ze jetem nim, albo przywlaszczalem sobie jego uprawnienia?
Żeby nim być trzeba sobie na to zasłużyć, a jest to trudne. Nihli novi. Więc skoro uważasz dalej że oceniam ludzi z uwagi na kolor nicku to się grubo mylisz. To wywnioskowalem z Twojego poprzedniego postu, Tato, ale na pewno grubo sie myle. Oswiec mnie.

I dobrze, wiecej sie juz nie bede czepial w tym temacie. Budujcie sobie dalej wasze wspaniale plany - domki z kart.

Btw. Ciekawie by bylo, gdyby na serwer, na ktory pojdziecie przeniesli sie DT znuszeni Berylia :)

Yo'bak
08-06-2005, 22:34
@Aklodah
Wiesz co zadziwia mnie to, że zaczełeś pisać tu Wczoraj, 18:26 a zdązyłeś już napisać 21 postów.... Gratulacje masz naprawde zwinne palce :P

Sorry za off topic.

Aklodah
08-06-2005, 22:37
Yo'Bak za***iscie mi sie nudzi:)
Nie ma Tibii:) znaczy new serva:) mam bana:)
Moja dziewczyna ma zakaz za oceny:) no a ja niezdałem wiec co mam robic? Bekuje sie zniektorych na tych forum:D Lubie sie jajowac z ludzi:):) Hmmm ale w sumie chcialbym znalezc dobra gildie znaczy no z Losarim cos na bank wykombinujemy xD

Daywolker
08-06-2005, 22:41
Aklodah

jestes pewny ze domnie w bijasz?

Tak pozatym sory ze z dupy wale na all ale na *** tyle pisania i wogule robimy gildie wy***ujemy all i se juz gramy na zawsze na 1 servie 200 lvl i tyle ****a nie ebdzie zadnego szweda br czy cos pomalu dojdzimey do wszytkiego . pomalutku :P

ahcarb
08-06-2005, 23:03
ciekawe czy uda mi sie was dogonic jak bedziecie tak grac :]

Malbert(Antek)
08-06-2005, 23:25
Ej dobra skonczmy te poematy. Dzis sie na tym forum zrobil jeden wielki bajzel. Jesli kogos urazilem to sorry (mam na mysli Raula). A gildiami itd. niech sie zajma osoby ktore maja byc liderami i niech oni to wreszcie uporzadkuja, posprawdzaja, bo z naszych planow bez kitu wyjdzie jeden wielki h**!! I skonczmy te bajki kto jest lepszy od kogo, i co zrobil bo ten serw bedzie inny niz poprzedni. I te przechwalki i cwaniakowanie wam nie pomoga w expieniu itd. typu ja zabilem tego a ten tego. Dajcie se luz. Ja mam zamiar zostac na tym serwie nie chce po raz kolejny zmieniac. Bez kitu dajmy Elysianowi i innym zrobic to co kazdy chce czyli wladac serwem. A w pojedynke wiecie co mozemy?? Wielkie g...... To tyle ode mnie.

Grah Amek
08-06-2005, 23:37
:cup: Daywolker :evul: Dark Modoor :cup:

Potrafisz nastwaić ludzi do wali mową !! Umiesz porządnie grać !!

!!JESTEM Z TOBĄ !!

Mroczny_Elfo
08-06-2005, 23:46
Modoor

oczywiście ja teżstary wiem jak dzielnie walczyłeśz avis i moge z toba na każdą wojne skiknąć
Tordek

Losari
09-06-2005, 08:39
Po 2 Losari nie mam nic do ciebie ale wiesz jak gra sie na kilku ownerach to szybko mozna bana wychaczyc i tak se pomysl czy taki dobry jestes :)

Hmm co do 2ownera... pokaz kto gra bez 2ownera i jest 1 w expie^^, pozatym nigdy nie dostalem dowodow ze sharowalem wiec zatkaj morde k?

Daywolker
09-06-2005, 09:44
Hym ja ****a nie mam innych ownerów i ****a jakos sam zrobilem 109 lvl i ejstem na 9 miejscu ****a kozaku za***any a napsialem to bo ****a ja mam dowoady i znam troszke ludzi i wiem co i jak !!!!!! wiec na *** udajesz cwaniaka ze niby sam grasz!!!

-- mevar
--modor
--sis of gold
--assesa
-- itp niechce mi sie wymieniac ale ludzi ****a sa co umial grac a nie *******a wiecej w gebie....

Elysian Warior
09-06-2005, 10:21
Więc będą 3 gildie:
Jedna juz sie formuje ( http://blog.tenbit.pl/modor )
Druą poprowadze ja a trzecią Cz@rny ( sarewok )
Oprócz tego otrzymalem propozycje sojuszu z niezłą gildią ( złożąną z wielu graczy 100+ )
Tak więc zapowiada sie ciekawie.
Proponuje aby w gildiach bylo ok.30 osób ( na początek - potem juz w trakcie trwania serwa częsc sie pewnie wykruszy ) Osoby które nie znajda sie w gildiach niech sie nie martwią, bo jeżeli pokarzą na co je stać juz na nowym serwerze z chęcią ich przymiemy. Po za tym osoby które sie nie dostana do gildii będą mogły (jeżeli zechcą, ale juz bez mojej pomocy) stworzyc sobie wlasną gildię.
PS: trwa sprawdzanie i zaczynam powoli dokonywać wyborów kto sie znajdzie w gildii
Pozdro :)

Edit: do gildii wejda jedynie potwierdzone osoby, wiec nie wiem na co czekacie!!!!!!

Losari
09-06-2005, 13:55
Hym ja ****a nie mam innych ownerów i ****a jakos sam zrobilem 109 lvl i ejstem na 9 miejscu ****a kozaku za***any a napsialem to bo ****a ja mam dowoady i znam troszke ludzi i wiem co i jak !!!!!! wiec na *** udajesz cwaniaka ze niby sam grasz!!!

-- mevar
--modor
--sis of gold
--assesa
-- itp niechce mi sie wymieniac ale ludzi ****a sa co umial grac a nie *******a wiecej w gebie....
Spoko skoro taki kozak jestes to zobaczymy co potrafisz na new servie.

Szorstak
09-06-2005, 14:21
Ej ****a kozaki. skonczie sie udzielac bo *******icie takie glupoty ze nie chce sie takich gowien czytac. Jak widze ze wysyalacie takie gowniane posty to mnie brecht lapie ***ane ****e, i tak nigdy nie bedziecie rzadzic na innych swiecie bo wy potraficie tylko guarda zaznaczyc i nic wiecej. Po drugim dniu was wy****a sszwedy wiec ****a nawet jak bedziecie liemi 100 owerow to i tak ***a z tego. a pozatym 1/4 tych noobow ma tylko pacca wiec zaczniecie grac dopiero po 2 tygach, ***ane br !

@Bloody Macgrady
fajne eq wy***ales z dp, nastepnym razem zoabcz ile masz rzeczy w dp Brazylijczyku

Yours,
Templerr, Rahim Inferno

Kapix
09-06-2005, 14:37
Cześć
Mój nick to Kaspar Mac'Clay 42 royal paladyn z Pandori 77 dista 15mlvl. Zamierzam grać na następnym nowym serverze. To czy mnie przyjmiecie zależy od Was :).

Pozdro~

Morin
09-06-2005, 14:53
@Elysian
Ja nie moge potwierdzic swojej postaci bo jest deleted :/ Moja gre moze potwierdzic Oles Tse albo cos innego,madrego wykombinujesz ;)

P.S. Solaris Tse jest Deleted bo sprzedalem konoto i ziomkowi sie pkowac zachcialo :P i kupujac nie wiedzial ze mam juz 2 bany :D :D :D ( postac sprzedana za 150 zl xD )

Aklodah
09-06-2005, 15:08
Rahim Inferno trzymaj morde ****o ***ana smieciu *******ony

Losari We Fight Together We Die together.........

P.S Losari pogodzcie sie z Modorem po *** mamy miedzy soba sie walic?

Keisuk Cichy
09-06-2005, 15:16
Ciekawe czy jak ja bym zechcial to bym sie zalapal.Obecnie chara selnalem (keisuk cichy) ale wciaz mykam sobie w tibijke...na morgance 36 master.:)

Morin
09-06-2005, 15:27

-- mevar
--modor
--sis of gold
--assesa

Wszystko jest ok tylko do jednego moge sie przyczepic... do wulgaryzmow !! Po co je stosowac ? We wszystkich twoich wypowiedziach sa slowa na "k" "ch" itp. Nie mozesz powiedziec ostro ale bez uzywania wulgaryzmow.. ? Jedank w to graja dzieci... i od ciebie sie ucza "brzydkich słow" :D Powiem jak moja nauczycielka od chemii : Przeklinaja tylko te osoby ktore maja maly zakres słownictwa . Bez obrazy oczywiscie :P !!!!!

Grah Amek
09-06-2005, 16:15
Spoko skoro taki kozak jestes to zobaczymy co potrafisz na new servie.

Fajnie jeszcze servera nie ma a już sie polacy kłucą wiec widać że pierwsza wojna rozegra sie pomiedzy polakami . Smutne ale prawdziwe ;(

Elysian Warior
09-06-2005, 17:33
Cały czas czekam na potwierdzenie wszystkich postaci!!

Szorstak
09-06-2005, 18:45
Rahim Inferno trzymaj morde ****o ***ana smieciu *******ony

Zamknij pysk wiomenie ***any. a jeszcze pogadaj to nie bedziesz mial zycia na nowym serwie cwleuchu

Aklodah
09-06-2005, 19:10
Wiesz nienawidze Inferno i na bank to TY bedziesz huntowany:D Pozdro xD

Szczecinianin
09-06-2005, 19:55
boshe Przestancie Sie Wyzywac I Tyrac To Ma Byc Nasz Server Ale Nie Mamy Walczyc O Dominacje

Lord Dreathan
09-06-2005, 21:09
Chętnie do was dołącze na nowym serwerze, jeżeli chcesz poznać moje chary i ich lvle to wyślij PW

Wicher
09-06-2005, 21:52
Nieczytalem tego tematu przez jeden dzień i przybyło jakieś 8 stron bzdur i kłutni między ludźmi...
Jeżeli tak dalej będziemy się kłucić i ten temat będzie tyralnią, albo jakieś debile będą tu ciągle pisać bezsensowne posty, nic niewnoszące, no to pewnie cały plan pójdzie na marne, bo ludzie zobaczą że się kłucimy i dadzą sobie spokój...

DLATEGO PROSZĘ WAS ABYŚCIE NIEPISALI BEZSENSOWNYCH POSTÓW, NIE NA TEMAT, ANI SIĘ NIEKŁUCILI BO TO WKUR*** CZŁOWIEKA JAK NIEWIEM CO...

Morin
09-06-2005, 22:01
Z pewnych zrodel wiem ze Gildia Dark Said z Antici bedzie grac tak samo jak my na nowym niemieckim serwie pvp... jesli powstana 2 serwery niemieckie ( sadze ze tak bedzie ) to mamy 50 % szans ze trafia na nasz serwer... w tej gildi jest dosc duzo levli 90+ :/ Co to dla nas oznacza ? Mysle ze nic dobrego... Ta gildia jest zaprawiona w bojach i posiada cos czego my nie mamy ale chcieli bysmy miec bardzo czyli... zgrania. Wiec radze sie przestac krytykowac i obrazac tylko razem zaplanowac cos by nie dac pokonac sie Dark Said.. W tej gildi sa swe,br,uk i chyba polacy....

Kret master
09-06-2005, 22:11
Nieczytalem tego tematu przez jeden dzień i przybyło jakieś 8 stron bzdur i kłutni między ludźmi...
Jeżeli tak dalej będziemy się kłucić i ten temat będzie tyralnią, albo jakieś debile będą tu ciągle pisać bezsensowne posty, nic niewnoszące, no to pewnie cały plan pójdzie na marne, bo ludzie zobaczą że się kłucimy i dadzą sobie spokój...

DLATEGO PROSZĘ WAS ABYŚCIE NIEPISALI BEZSENSOWNYCH POSTÓW, NIE NA TEMAT, ANI SIĘ NIEKŁUCILI BO TO WKUR*** CZŁOWIEKA JAK NIEWIEM CO...

Posty tego typu tez sa bezsensowne gdzy rowniez zajmuja czesc forum a takich prosb juz bylo wiele. Ludzie to robia (wyzywaja) tylko po to zeby przykozaczyc jakich to grypsow sie nauczyli ten kto jest madry nie bedzie zaczynal a jeszcze madrzehjszy zignoruje glupszego weic nie pizcie zadnych postow niehc pisza osoby majace cos do dodania na temat gildii. Tyle powiedziec chcialem

Aklodah
09-06-2005, 22:37
Morin jak mowisz o tych kolesiach to to nie jest wyzwnaie boj sie lepiej Wade walkera z ekipa co rozwalaja servy na poczatkach bo oni tez ida....

MegaMan
09-06-2005, 22:43
Narazie robie konto potem przyłącze się :evul: :berserk:

Aklodah
09-06-2005, 22:53
Ja juz robie na 100% sorcka:d no i nick wam podam od razu jak serv powstanie bo narazie nie mam zadnego pomysla na nick:) Pozdro wam :D

P.S Elysian luknij na nick Aklodah dalem cos w comment xD

Foxium
09-06-2005, 22:57
Hum. Ekipa zapowiada się całkiem nie źle jednak jak tak dalej pójdzie i bedą się wszyscy tylko mięsem obrzucać to że tak powiem gówno z tego będzie ;]
Też zmieniam serwer jednak myślałem nad usa, tutaj widzę że nie było(chyba) debaty o tym tylko wybraliście niemiecki. Anyway chciałbym się zabrać z wami gram niecały rok moje chary: Foxium Knight 59lv ek,Foxium Mejker 28lv ed (przynajmniej miałbyć tylko mejkerem ;p) i pare innych low lv, na morganie też wystartowałem zrobiłem 22lv najta niestety miałem małą przerwę w grze w tym czasie Avis już zdąrzyło poukładać wszystko "po swojemu".
Ten serwer niemiecki pvp to już jest ostateczny wybór?

ps. jak coś to walić na gg 3034670
możliwe że z chimery czyli ode mnie przejdzie kilka osób prawie wszyscy 50lv+

Cz@rny
09-06-2005, 23:03
Zauwazylem ze 99% z Was idzie na ten serwer, by permanentnie wywalic innych i rzadzic na serwie. W Waszych slowach widze, ze wlada Wami rasizm. Wychowalem sie na serwerze ulokowanym w USA (duzo br, ludzi z usa/kanady chile i meksyku), w lutym poszedlem na Iridie, chcialem sie utrzymac na pierwszej liscie w exp, bylem na 1szym miejscu po zaledwie 13 dniach, a na drugiej pozycji koles mial ponad 2 mln expa mniej odemnie (nie dostalem nigdy bana za sharing, wiec nie mowcie ze sharowalem!) - ale nie o to mi chodzi. Chodzi o to, że po przestawieniu się z swiata "brów" na pl/swe cale swoje zycie na serwerze (puki nie sprzedalem konta) spedzilem z samymi szwedami, holendrami itd. bez zadnego Polaka w gildii. Mimo to, ze na godzine mialem ponad 20 wiadomosci od roznych Polaków, o ktorzych nigdy nie slyszalem... Palladyni, ktorzy byli w 10 dziesiatce expa (40+) po 2 tygodniach prosili mnie zebym im pokazal jak huntowac necro z ds-ami... Opuscilem serwer, sprzedalem konto za 500zl... I wiecie co Wam powiem? Wsrod szwedów czulem sie 1000 razy lepiej niz wsrod Polaków na tym serwerze, opowiadali mi o nienawisci pl do swe na kazdym serwerze, wg mnie to jest zazdrosc, ale co najlepsze nigdy nie smiali sie z Polaków jacy to my beznadziejni jestesmy itd (w przeciwienstwie do Was), nie to ze lizali mi dupe, bo mialem taka przewage, ze wykosilbym tam kazdego, tylko dlatego, ze maja szacunek do drugiego czlowieka, rozumieja, ze po drugiej stronie siedzi rowniez czlowiek. Wlada Wami jeden wielki rasizm zapoczatkowany tym ze przegrywacie wojny ze swe! Jak tak bedzie sie sprawa toczyc to nie mam zamiaru byc z Wami w gildii. Dolacze do jakiejs innej, nie koniecznie Polskiej i bede sie cieszyc z gry, a nie urzadzac rasistowskie wojny (patrzcie na saphirze) i potem je przegrywac, z powodu poczucia zbyt pewnym siebie, a posiadaniu umiejetnosci w skali na 10 na miare 2... Ludzie opanujcie sie troche... Nie interesuje mnie kto idzie z innych światów na ten serwer, ja ide tam pograc, pobawic sie, a nie prowadzic bezsensowne rasistowskie wojny... Na koniec jeszcze dopowiem, ze Brazylijczycy potrafia pokazac wiekszy szacunek niz Wy Polacy...

@... Inferno
Nie mow tak zle o br, bo wiekszosc z nich jest porzadniejsza od 80% uzytkownikow tego forum...

Morin
09-06-2005, 23:11
@Up
Je sie zgadzam... ja bym wogole nie prowadzil wojen bo albo na tym zyskam albo strace.. czy nie mozna zyc w pokoj... ze swe i z br nie mialem jakis wiekszych sprzeczek a z polakami tak xD

Foxium
09-06-2005, 23:14
Cz@rny pozwolisz że się z tobą nie zgodzę. ;] też jestem z usa serwera jednak jak wszedłem na morgane i to był moj pierwszy niemiecki serwer juz na rooku spotkałem paru swe co nawet nie wiedzieli skad ja pochodze rzucili pare hot-keyów typu: s*******aj,****a,*** itp. więc jeśli swe szanują polaków bo to chyba chciałeś powiedzieć to ja w to szczerzę watpię. Oczywiście zdarzają się wyjątki tak samo jest z brazylijczykami znam paru i są naprawde wporządku natomiast większość to ja znam tylko z: hi br? fri itanz plx, o polakach nie będę źle mówił ale wiem że nie szanują swe przez co swe nie szanują nas i tak to wyglada.

Cz@rny
09-06-2005, 23:31
Cz@rny pozwolisz że się z tobą nie zgodzę. ;] też jestem z usa serwera jednak jak wszedłem na morgane i to był moj pierwszy niemiecki serwer juz na rooku spotkałem paru swe co nawet nie wiedzieli skad ja pochodze rzucili pare hot-keyów typu: s*******aj,****a,*** itp. więc jeśli swe szanują polaków bo to chyba chciałeś powiedzieć to ja w to szczerzę watpię. Oczywiście zdarzają się wyjątki tak samo jest z brazylijczykami znam paru i są naprawde wporządku natomiast większość to ja znam tylko z: hi br? fri itanz plx, o polakach nie będę źle mówił ale wiem że nie szanują swe przez co swe nie szanują nas i tak to wyglada.

Czemu mialbym nie pozwolic z tym, ze nie myslisz tak jak ja, masz do tego prawo :) Powiem Ci tak... sa swe, bry, polacy itd nooby... A ja nie mowilem u ludziach 1-30 lvl... Tylko o takich, z ktorymi sie prowadzi wojny 100+ itd, a Ty wyraznie pokazujesz noobów w Tibii... Sa oni w akzdym panstwie, kazdy byl kiedys noobem...

Ahcum lewap
10-06-2005, 00:07
Czarny ja sadze ze masz po częsci racje ale nie do konca... bo przeciez w kazdej spolecznosci znajdo sie jakies debile,a przekladajac to na gre (gram ponad 2lata) spotkalem duuuuuuuzo roznych ludzi, i powiem Ci jedno niewieze juz w takie cos ze mozna na nowym serwerze pograc spkojnie. Ja tak chcialem sobie pograc na morganie z bratem tylko cieszyc sie gra , ale avis zaczelo mnie huntowac i brata ze mielismy za wysokie levele.
Ta gra zabardzo wplywa na mózgi niektorych graczy którzy sa zwyklymi smiertelnikami w zyciu tu chca byc liderami, rzadzic serwerem i miec wysokie miemanie o sobie i takie bzdury.
A to co nienawidze u polakow to wlazenie w dupe innym. Na morganie jak zobaczylem lepkow ktorzy oplowali avisow a teraz sie im plaszcza, schlebiaja na forum to sie zalamalem , ze jak ja moglem z nimi sie wogole zadawac (ludzie bez poczucia wlasnej godnosci?)
Niemow ze szwedzi szanuja polakow bo to nieprawda kpia z nich i szydza.
A co do brazylijczykow, na eterni mialem ich za sasiadow w domku 70 levele i byli suuper kumplami i duzo mi pomagali zawsze jak tylkowchodzilem do gry sie witali pierwszi i pytal ijak leci i takie tam....

A co do wyzywania sie na forum najwiecej klnie Dark'Modor ale uwiezcie mi moze mu czasem zrywa i niepotrzebnie ku..uje ale jako jedyny wprowadzil dyscypline w sunblade i nasi ziomkowie nawet sie nieodezwali i nieruszyli przez dlugi czas kiedy zaznos i modor obmyslali plany ataku na avis.
Gilda zaznosa nietrzymala sie kupy lazili darli sie i byl bajzer pzrez jakis czas juz chielismy zrezygnowac z wspolnej walki.
Wspolczulem tylko Zasnosowi jak sie na swoich denerwowal bo tez bylem u niegio w gildzie kiedys i wiem ze jest dobrym stategiem( latalismy po nocach za avisami).
Czy nastepny serwer bedzie druga pandorią? morgana? mam nadzieje ze nie.
Zrobmy cos dla dobra nas wszystkich i grajmy z jakims szacunkiem dla siebie i innych BO TO TYLKO TAKA GRA....

Foxium
10-06-2005, 00:09
Każdy może był kiedyś newbie, ale ja noobem który np. jak ktoś wykłada na dp crown armor a ja zaczynam rzucać na to śmieci żeby on ten armor zrzucił na ziemię to nigdy nie byłem i nie bede i jeśli już ktoś jest taki to może się co najwyzej poprawić a większość z takich osób staje się pa gdy tylko dojdą do władzy i myślą że wszystko im wolno i to się tyczy wszystkich nie mówie tylko o swe ;]

Foxium
10-06-2005, 00:26
Btw. Są ludzie którzy ownują tą grę i grają dla rozrywki ci są wporządku
i są ludzie których to gra ownuje i zrobią wszystko żeby zniszczyć komuś zabawę i w tym nie ma podziału ani na lv ani na narodowość.

Ahcum lewap
10-06-2005, 00:47
i są ludzie których to gra ownuje i zrobią wszystko żeby zniszczyć komuś zabawę i w tym nie ma podziału ani na lv ani na narodowość.

zgadzam sie z Toba całkowicie

^Zohop^
10-06-2005, 01:02

Pieknie to Foxy ujales =*

Ale mam sprawe do Ciebie... to zly topic lol, bo my idziemy na server USA, a nie niemiecki :).

Daywolker
10-06-2005, 01:36
HEHE ahcum modre slowa zapamietam sobie :)

PO 1 LOSARI jestesmy polakami to moze najpierw wy***iemy caly serv z brudactwa typu br szwe i itp apotem mozmey sobie na wzucac w sumie nic do ciebie nie mam i niech tak zostanie :)

Po 2 ahcum gdybym ja nie przeklinal nie byl bym tym kim jestem i nie zrobil bym tego co zrobilem do tychaczas a sam wiesz ze duzo :P

po 3 lejcie na pa na poczatku na wojny oalc wszytko skilowac grac nawed nie musiscie pg robic wystarczy ze 1 za wszystkich wszyscy za 1 i to bedzie wygrana ja ****a nie pozwole tym razem zadnym br czy *** wie jakim brudasom zadzic serverm mam kupli zagranicznych ale przewaznie oni tepia polaków i wzucaja ostro.Moze to tylko gra tibia ale nie pozwole se ****a poto sie urodzilem polakiem i tyle lat gram w tibie ze trzeba miec w koncu swój poslki server

Po 4 zaden polak nie ma robic pa i nie ma huntowac polaków to bedzie server wielu ludzi z wielu servów , bedzie typowa jazda ze ***:P

Na morganie tylko przegralem dlatego ze konczyl sie rok i poprawiali oceny i wyszly nowe swiaty i polowa poszla w *** zamiast walczyc ale nvm:P

Bedzie gitara sry jak kogos urazilem powodzenia i pozdrawiam z dalekiej angli :)

Miro
10-06-2005, 07:15
to musi byc polski swiat i to bedzie moj ostatni swiat niemam zamiaru znowu sie przenosic.:]

Wiec lepiej niech polacy graja na maxa

Iqshero
10-06-2005, 10:55
Zgłaszam kolegę =P
Spec Majdan 53 lvl elite knight
skills 80/79 w tibie gra koło 8 miesięcy
hmm my rl friend
jak coś to jego gg 5150598

Foxium
10-06-2005, 11:05
Pieknie to Foxy ujales =*

Ale mam sprawe do Ciebie... to zly topic lol, bo my idziemy na server USA, a nie niemiecki :).

stfu :P to jest dobry topic a ja nie mam zamiaru przed nikim uciekac na usa serwer chyba ze nas nie zechcą to pojdziem na usa :)

Malbert(Antek)
10-06-2005, 12:30
Lepiej zamiast tu za duzo gadac byscie poszli na otsy pocwiczyc PvP :) Na bank kazdemu sie przyda :P

Foxium
10-06-2005, 12:36
Huh. ćwiczyć to ja se na morganie ćwicze :P na otsach masz inne zasady np. uhy ci sie nie koncza, mana szybciej odnawia itp. jest inna realistyka.

^Zohop^
10-06-2005, 12:43
stfu :P to jest dobry topic a ja nie mam zamiaru przed nikim uciekac na usa serwer chyba ze nas nie zechcą to pojdziem na usa :)

Lol. A w morde bys nie chcial? :p Idziemy na USA... w ogole o jakim uciekaniu ty mowisz bo nie kumam...?

Malbert(Antek)
10-06-2005, 13:07
Zohop o czym ty gadasz? My idizemy na niemiecki:P

Malbert(Antek)
10-06-2005, 13:08
Foxium no ta jest inaczej, ale se lape mozna wycwiczyc i celnosc z runek:P

^Zohop^
10-06-2005, 13:11
Zohop o czym ty gadasz? My idizemy na niemiecki:P

Ale ja mowie o Foxiumie... bo on idzie na USA ;].

Malbert(Antek)
10-06-2005, 13:13
Aaaaa. No to goodluck:)

Foxium
10-06-2005, 14:13
Ale ja mowie o Foxiumie... bo on idzie na USA ;].

Widze ze ty w ogóle niereformowalny jesteś. chociaż raz mógłbyś iść za większością.

^Zohop^
10-06-2005, 14:20
Widze ze ty w ogóle nie reformowalny jesteś. chociaż raz mógłbyś iść za większością.

Lol, a co ja jakas malpa jestem, ze mam isc za wiekszoscia?

Ja nie chce isc na niemiecki, sam wiesz dlaczego, bo juz ci to mowilem pare razy.

Foxium
10-06-2005, 14:23
Lol, a co ja jakas malpa jestem, ze mam isc za wiekszoscia?

Ja nie chce isc na niemiecki, sam wiesz dlaczego, bo juz ci to mowilem pare razy.

Ta wiem bo nie ma lagów, nie ma brs i ogólnie tam jest lipa :P

Aklodah
10-06-2005, 14:23
Dark masz racje co do pg ale na poczatku....juz trzba sie razem trzymac....

I Z Losarim pomozemy jak bedziemy potrafili najlepiej....

^Zohop^
10-06-2005, 14:26
Ta wiem bo nie ma lagów, nie ma brs i ogólnie tam jest lipa :P

Trafiles w samo sedno sprawy looool.

Foxium
10-06-2005, 14:51
Trafiles w samo sedno sprawy looool.
grr. wpadne do tego gdańska z kałachem i zrobie ci z drzwi klimatyzacje. :P

Ankhaev
10-06-2005, 15:17
Hiho. Jak można, to się zgłaszam. Grałem postacią Hevoe (25 pall, ale spadl poważnie z levelami, no i sie załamałem.), na Ruberze. Zaraz ustawię coś w commencie tej postaci.

Elenus
10-06-2005, 15:22
Ja idę i od początku chcialbym trenowac więc szukam Trin Partnera, jak cos napiszcie na pw~

•one•

Grah Amek
10-06-2005, 16:12
Czy nastepny serwer bedzie druga pandorią? morgana? mam nadzieje ze nie.
Zrobmy cos dla dobra nas wszystkich i grajmy z jakims szacunkiem dla siebie i innych BO TO TYLKO TAKA GRA.... Zgadzam się z tobą !! Wszyscy sie powinnismy trzymac razem a nie już -chociaż servera nie ma- wyzywać,kłócic !!

Co do Modora niech sobie przklina , chce nas zjednoczyć , a pozatym może nie przeklina tylko wstawia gwiazdeczki :p

Telikss
10-06-2005, 18:20
Ja ide napewno biore sorca i odrazu pg :).Wcześniej gralem na Pandori-Araxiz De'Rio 43 ek teraz knight.To czy mnie przyjmiecie zależy od Was.

Potwierdzenie w comencie na stronce

Elysian Warior
10-06-2005, 19:44
Wiele osób jeszcze nie potwierdzilo wiarygodnosci.
Podaje więc jeszcze raz cala liste, bo moze nie kazdy wie, ze nie ma potwierdzonej postaci. ;/
Niech kazdy tez sie do mnie zglosi na GG
I:
70lvl+ Bloody Mcgrady Elysia
45lvl+ Sanitro Harmonia
59lvl+ Mistty Harmonia
102lvl Filander Harmonia
63lvl Aataro Elysia
95lvl+ Oles Tse Elysia
42lvl+ Wicher Tse Elysia
38lvl+ Solaris Tse Elysia
43lvl+ Puziolek Xantera
58lvl+ Yobak Morgana
42lvl+ Lares Cotton Elysia
57lvl Adii of darkness Xantera
42lvl Jaro of darkness Xantera
46lvl Ajoo of Darkness Xantera
44lvl+ Rachho Chimera
54lvl+ Aristocrat Hiberna
52lvl Myth'xas Aldora
48lvl Thus Furaor Aldora
42lvl+ Piotr niszczyciel Mythera
59lvl+ Virtoos Galana
62lvl Sir kucyk Isara
53lvl Dark Total Azura
69lvl Master Zathroth Pandoria
106lvl+ Sarewok Trimera
80lvl+ Zaznos Morgana
39lvl+ Ilixo Trimera
41lvl Rekinek soorc Mythera
44lvl Andreff Eternia
41lvl Master Knight de'Vere Secura
51lvl+ Hex The Sniper Galana
61lvl Salamence Sarevok Harmonia
46lvl Essman Isara
101lvl Guheha Dark Amera
51lvl+ Wladca Duchow Harmonia
68lvl+ Xensa Harmonia
41lvl+ Apic Xantera
58lvl Thon Lethis Pandoria
47lvl+ Prokurator Bacik Morgana
40lvl Lady Boltix Iridia
50lvl+ Fiskuso Aldora
59lvl+ Felikso Aldora
48lvl+ Lesio Xlilosient Rubera
50lvl Sztefan'de master Galana
48lvl+ Combacik Morgana
45lvl+ Tordek Darf Morgana
43lvl Koroner Morgana
40lvl Von Daro Morgana
42lvl Diabolum Morgana
71lvl Luksus Ithil Elysia
71lvl+ Malbert Hiberna
70lvl Ancient Ninja Lucera
52lvl+ Rauer Iridia
69lvl Mirokux Angel Aldora
109lvl+ Dark Modoor Aldora
62lvl Marrcin Eternia
52lvl Mithow Aldora
51lvl+ Datronk The Mystic Valoria
81lvl+ Aklodah Galana
70lvl+ Losari Arcania
66lvl Yuroth Pandoria
50lvl Virk Harmonia
46lvl Xatton Selena
59lvl+ Setsuri Morgana
45lvl+ Ravin Fery Morgana
53lvl+ Adas of Aldora Aldora
43lvl+ Rafal Rycerzyk Morgana
45lvl+ Crono of Dark Morgana
77lvl Vozofi Aldora
83lvl+ Greg Da Master Titania
52lvl+ Ahcum Lewap Morgana
55lvl Morro Pran Morgana
56lvl+ Warrior Michal Xantera
53lvl+ Cosaq Galana
104lvl+ Foksik Hools Harmonia
42lvl+ Polos De'rosse Elysia
42lvl+ Kaspar Mac'Clay Pandoria
57lvl Dragon Moonblade Harmonia
46lvl+ Fingerside Aldora
59lvl+ Foxium Knight Chimera
53lvl+ Spec Majdan Lucera
45lvl+ Shadow'Wizard Solera
60lvl+ Shadow Punisher Solera
60lvl+ Lord Dreathan Aldora
64lvl+ Stasiuman Galana
54lvl+ Sarvesh Chimera
64lvl+ Verlay Galana
53lvl+ Konrad Ma'Fer Chimera
54lvl+ Zohop Chimera
58lvl+ Stasiuman Aldora
61lvl+ Thor Samil Adlora
63lvl+ Sir Tracker Aldora
61lvl Infuat Aldora
56lvl+ Petersen de'Vito Solera
68lvl+ Lolo Rozbojnik Calmera
48lvl Palemo Valoria
50lvl+ Rostek Horn Isara
44lvl+ Lord Maxio Isara
46lvl+ Wielki Ziom Isara

II:
36lvl Master-phoenix Azura
33lvl+ Lancellots Elysia
39lvl+ Romalock Galana
30lvl Rafciu Mistrz Trimera
32lvl+ Gandziaz Galana
27lvl Ravdec Elysia
32lvl+ Shintan Morgana
35lvl Bob bunt Titania
22lvl Kret Niszczyciel Mythera
32lvl Knight Simon Dark lord Harmonia
34lvl Goloc Arcania
37lvl+ Haan Mean Arcania
36lvl Sir Boltix Iridia
39lvl Lapome Titania
37lvl Nawi Selena
34lvl+ Udan Morgana
33lvl Krolu Paladyn Elysia
36lvl Gladiatrus Julera
34lvl+ Jame Caros Morgana
28lvl+ Ayla De'shin Morgana

* + -- sprawdzona postac

ahcarb
10-06-2005, 20:14
update wejdzie niedlugo, kurde moglyby wejsc te serwy trza by 80 lvl se na nich wbic przez wakacje :>

'Hasta la victoria siemple'->

Miro
11-06-2005, 11:41
Potwierdzam ide na new serw i bede pg :D

W końcu kiedyś musi sie udać i bedzie Poland Serwer

Potwierdzam ide na new serw i bede pg :D

Cz@rny
11-06-2005, 14:32
Odezwe się, ale postarajcie sie all nie pisac nr GG, bo przez gg można haknac! I apropo Pacca- na wakacjach to juz moze byc troche za puźno- nie wykluczone, że serwer powstanie jeszcze przed rozpoczęciem wakacji ;] ( ale najwyzej 5 dni max) Cya

Przez program Gadu-Gadu mozna hacknac a nie przez to, ze posiada się samo konto GG :P Zainstaluj se tlena, akuku czy cos takiego z obsluga roznych komunikatorów, a problem bedziesz mial z glowy :)

Miro
11-06-2005, 16:31
Czarny jak ktoś posiada dobrego firewall to nie ma haka wiesz mi a poza wystarczy ustawić na gadu gadu na 0 kb dostawanych przesyłek czy jakoś tak

Kret master
11-06-2005, 16:44
Czarny jak ktoś posiada dobrego firewall to nie ma haka wiesz mi a poza wystarczy ustawić na gadu gadu na 0 kb dostawanych przesyłek czy jakoś tak

a jakiego ty masz firewalla ?? bo ja mam teraz kerio(kerio personal firewall) a wczesniej mialem sygate(sygate personal firewall).

Szczecinianin
11-06-2005, 17:21
ja tam mam sygate i mi styka :)

Morin
11-06-2005, 18:12
Ja mam Zone Alarma xD

Mutares
11-06-2005, 18:47
W przeszlosci mialem knighta 48 Palemo valoria
Na nowym koncie gralem na nebuli 36 master zniszczony przez wojne z phy obecnie w okolicach 32 lvl czekam na nowy server

Miro
11-06-2005, 20:12
Mam obecnie Norton AntiVirus i Norton internet Security+Pestblock i jestem zadowlony :)

Elysian Warior
11-06-2005, 20:33
Oto lista ludzi, którą juz zaakceptowalem.
70lvl+ Bloody Mcgrady Elysia +
105lvl+ Sarewok Trimera +
51lvl+ Hex The Sniper Galana +
52lvl+ Rauer Iridia +
37lvl+ Haan Mean Arcania +
41lvl+ Apic Xantera +
48lvl+ Combacik Morgana +
71lvl+ Malbert Hiberna +
45lvl+ Sanitro Harmonia +
59lvl+ Mistty Harmonia +
104lvl+ Foksik Hools Harmonia +
50lvl+ Fiskuso Aldora +
52lvl+ Rauer Iridia +
45lvl+ Shadow'Wizard Solera+
60lvl+ Shadow Punisher Solera+
60lvl+ Lord Dreathan Aldora +
56lvl+ Warrior Michal Xantera +
53lvl+ Cosaq Galana +
68lvl+ Xensa Harmonia +
39lvl+ Romalock Galana +
59lvl+ Virtoos Galana +
64lvl+ Stasiuman Galana +
54lvl+ Sarvesh Chimera +
64lvl+ Verlay Galana +
53lvl+ Konrad Ma'Fer Chimera +
54lvl+ Zohop Chimera +
58lvl+ Stasiuman Aldora +
59lvl+ Foxium Knight Chimera+
53lvl+ Spec Majdan Lucera +
61lvl+ Thor Samil Adlora +
63lvl+ Sir Tracker Aldora +
51lvl+ Datronk The Mystic Valoria +
48lvl+ Lesio Xlilosient Rubera +
56lvl+ Petersen de'Vito Solera +
68lvl+ Lolo Rozbojnik Calmera +
50lvl+ Rostek Horn Isara +
44lvl+ Lord Maxio Isara +
46lvl+ Wielki Ziom Isara +
62lvl+ Af Nero Danubia +
57lvl+ Dragon Moonblade Harmonia +
63lvl+ Xan Verticas Selena +
64lvl+ Shivaki Nova +
69lvl+ Wutageje Harmonia +

Oprócz tego jest ok. 20+ osób w gildii modora

Prosze wszystkich zaakceptowanych o szybki kontakt ze mną.

Miro
11-06-2005, 22:56
Potwierdzam Mirokux Angel idzie na new serwer :D

Daywolker
11-06-2005, 23:35
Dobra chlopaki zabieram sie za robote kto w mojej gildi to wlazic na
http://blog.tenbit.pl/modor <<<:P

Damy rade wy***iemy all ludzi ale trzymajcie sie razem
pozdrówki :baby:

Lord Dreathan
12-06-2005, 09:19
o.O

Myth'xas, Finger~,Modoor też idą ?? ;) Yeah, POLAND UP YOUR ASSES !

B@rY
12-06-2005, 09:36
Mój najwyzszy lvl 44 name Aquisitor, dołączam sie robie sorca xD

Yo'bak
12-06-2005, 10:49
@Mirokux Angel /Miro
Jeśli chcesz potwierdzić chęć pujścia na nowy server to wejdz na www.tibia.com potem weź na >my accound>wpisz accound number and password > potem weź na swoją postać i w opisie wpisz cokolwiek co związane jest z tą stroną (np Elysian ide z tobą).

essman
12-06-2005, 10:56
Srry że tak długo nie pisałem nic.
potwierdzenie jest w commencie mojego chara
i zglaszam jeszce RL kumpla "Wielki Ziom" 46+ isara.

Zapowiada sie niezły servik :evul: widziałem starych kumpli z isary

Pozdrawiam lorda maxio

Kumulus
12-06-2005, 11:11
ludzie! na c*** wy sie tak kłócicie?! idźcie wszyscy na ten niemiecki server, nie *******cie nic o amerykańskim bo tam BRonooby pojdą. gildie elysian warriora i modora niech wezmą sojusz i opanują server. niech przynajmniej bedzie jeden polski świat :P

Krol Lew
12-06-2005, 11:22
Elysia Warior moze byś wszedł z raz na gg bp pogadć bym chciał :P Czekam :D

Elysian Warior
12-06-2005, 15:23
Pisze ostatni raz zeby wszyscu zaakceptowani z posta nr 394 (osoby z gildii modora niekoniecznie) sie do mnie zglaszali na gg!!!!!!

Elysian Warior
12-06-2005, 16:32
Oto lista ludzi, którą juz zaakceptowalem.
52lvl+ Rauer Iridia +
41lvl+ Apic Xantera +
71lvl+ Malbert Hiberna +
59lvl+ Mistty Harmonia +
50lvl+ Fiskuso Aldora +
52lvl+ Rauer Iridia +
53lvl+ Cosaq Galana +
68lvl+ Xensa Harmonia +
39lvl+ Romalock Galana +
59lvl+ Virtoos Galana +
64lvl+ Stasiuman Galana +
54lvl+ Sarvesh Chimera +
64lvl+ Verlay Galana +
54lvl+ Zohop Chimera +
62lvl+ Af Nero Danubia +
64lvl+ Shivaki Nova +

Oprócz tego jest ok. 20+ osób w gildii modora

Prosze wszystkich zaakceptowanych o szybki kontakt ze mną.

songo sayan
13-06-2005, 11:33
Greetings. ( standardowy tekst gma ;) ) To mój pierwszy post w tym temacie. Chce tylko powiedzieć że pewna część graczy z xantery idzie też na nowy server. Decyzja ta została podjęta pare dni temu. Mieliśmy zostać na xanterze ale z pewnych przyczyn nie możemy. Więć stworzymy własną gildie przyjaciół ze starego serva, ale będziemy jak najbardziej w przyjaźni z resztą polaków i postaramy się pomóc jeśli tylko będziemy mogli. Jest nas kilkanaście osób. Mam nadzieje że wasze plany, a także nasze powiodą się.

Elysian Warior
13-06-2005, 11:57
_Podział został dokonany:

I. Giildia Modora ( lista osób na jego stronie - nie zamieszczam tu bo jeszcze sie zmienia)

II. Gildia Cza@rnego:
71lvl+ Malbert Hiberna +
50lvl+ Fiskuso Aldora +
68lvl+ Xensa Harmonia +
39lvl+ Romalock Galana +

III. Moja gldia:
52lvl+ Rauer Iridia +
41lvl+ Apic Xantera +
59lvl+ Mistty Harmonia +
54lvl+ Sarvesh Chimera +
54lvl+ Zohop Chimera +
53lvl+ Cosaq Galana +
59lvl+ Virtoos Galana +
64lvl+ Verlay Galana +
62lvl+ Af Nero Danubia +
64lvl+ Shivaki Nova +
90lvl+ Kogud Titania +

Osoby które jeszcze sie nie zgłosiły z tej listy i nie otrzymały dalszych wskazówek niech sie do mnie pilnie zgłoszą !!!!!!

FORUM UWAZAM ZA ZAMKNIETE.

Kenzo
13-06-2005, 12:10
gram na aldora mam palka na 49 tez bende szedl na nowy nick kenzo shadowmaster

Aessa
13-06-2005, 14:11
hehe powodzenia chlopcy :D jak dostane pacc to moze zrobie drucika na nowym :D A co do opanowania serva to watpie w to heh predzej sie miedzy soba wybijecie.

essman
13-06-2005, 19:43
ej to w końcu ja jestem czy nie?? :baby:
bo nie widze siebie na tej liście

Cz@rny
13-06-2005, 20:19
ej to w końcu ja jestem czy nie?? :baby:
bo nie widze siebie na tej liście

Podaj jeszcze raz nick postaci, lvl i dodaj w komentarzu postaci np. "Ide na nowy swiat z Elyshianem" czy cos takiego...

Wicher
13-06-2005, 21:40
Dobra, postanowiłem z Morinem, Olesiem i paroma innymi osobami, że jednak założymy własną gildię.
Gildia ta raczej będzie neutralna, ale oczywiście będziemy robić sojusze i pomagać w wojnach, ale raczej niebędziemy brali w nich bezpośrednio udziału (np: będziemy zaopatrywać ludzi w runki, czy pomagać w niektórych bitwach), możliwe tylko że weźmiemy udział w jednej wojnie: tej, w której będziemy walczyć o opanowanie serwa przez polaków (czyli w tej pierwszej), jednak niewiadomo w jakim stopniu się w nią zaangażujemy. W gildii jest już około 15 osób i wciąż przybywa ludzi. W gildii będzie już napewno 2 Druidów i kilku Sorców, więc runki dla członków gildii będą nabieżąco robione :P . Chętnych do gildii (np: tych co niedostali się do gildii Elysiana i reszty), oraz chętnych ludzi, którzy będą liderami i chcą stworzyć z nami sojusz proszę o kontakt na gg pod numer 3858176 (jak będe dostępny).
Oczywiście osoby, które się zgłoszą, muszą zapewnić że będą PG i że będą mieć pacca.
Elysian mam nadzieje że się nieobrazisz bo i tak nikogo z rodzinki Tse i jeszcze paru ludzi nieprzyjełeś co będą w tej gildii, więc mam nadzieje że sojusz będzie :>.

Vormencik
13-06-2005, 22:34
A ja mam takie pytanie:

Ten server to berylia czy tez inny ? :P Bo jak berylia to za pozno.. wlasnie zrobilem sobie red skulla moim 33 royalem bo odechcialo mi sie grac na iridi.. a poniewaz zbliza sie update, beda napewno nowe servery.. i szukam tak jak Ty (Elysian Warrior) PGerow ktorzy zapanuja razem ze mna i moimi qmplami nad serverem. Wojna polksa-szwecja na poczatku ZAWSZE konczyla sie przegrana polakow.. czas to zmienic.

Setsuri
14-06-2005, 01:17
hehe powodzenia chlopcy :D jak dostane pacc to moze zrobie drucika na nowym :D A co do opanowania serva to watpie w to heh predzej sie miedzy soba wybijecie.

mam dziwne wrazenie ze po wojnie pol-swe beda constant wojny pol vs pol ;p;p

Bacik
14-06-2005, 06:41
Set~ Aessa, moje suczki :)
Rozumiem ze jescze raz zobacze wasze miecze koło mojego bolta xD

Veltaxio
14-06-2005, 07:47
No wiec tak :>
Gram w tibie 3-4 lata ..
Gralem na bardzo duzo swiatach :
~Valoria to byly poczatki 55 royal , 40 elite ( trenilem glownie)
~Azura 68 royal (heh :P)
~iridia Tao Fao 75 royal ( bylem pierwszy na servie , niestety del toro mnie rozje~ bo nie maielm zbytniego wsparcia )
Nebula (heh gralem 3 dni bylem pierwszy na main potem pierwszy 20 lvl i 3 wojny zrobilem 2 wygralem 1 przegralem)
~Morgana no wiec 2 tygodnie grania 54 elite jest no i wojna z avis :/
~Guardia ( wiem ze non pvp ale juz mialem dosyc wojen :P , 49 master sorc 42 magic teraz drugi w expie jestem pierwszy w magicu )

Gogogog ~

Aessa
14-06-2005, 07:47
mój mieczyk zostaje na morganie, a na nowy ide z uhami xD haaha Setsuri a ty cos sie czepil tych swe. wogole to mam breche z polakow , kazdy mowil zeby roz***ac swe(avis) a przeciez avis to w wiekszosci hiszpanie xD

Elysian Warior
14-06-2005, 08:53
1. Essesman
Dopiero nie dawno musiales dac opis w swoim comment ze idziesz z nami, bo jak formowałem juz gildie to go nie było. Jeżeli chcesz, to zgłoś sie do mnie na gg a nie piszesz tu posty bo nie wiem jaki to ma sens, a mój nr gg chyb jest widoczny ;p Gildia jest jeszcze otwarta, ale próg przymowania podnosze do 50lvla. Osoby chętne niech do mnie piszą na GG zamiast tu pisac posty ;/
2. Tse
Ja z wami gadalem ,ze narazie nie bede was brał bo wy bedziece robic skille 80/80 przez pierwsze tygodnie, wiec nie widziałem sensu abyście przyłączyli sie na początek do nas. Potem mozecie dołączyć, jak juz skonczycie trenić.
3. Moje gg ( podane również w podpisie ) 5906340

Cz@rny
14-06-2005, 10:14
No wiec tak :>
Gram w tibie 3-4 lata ..
Gralem na bardzo duzo swiatach :
~Valoria to byly poczatki 55 royal , 40 elite ( trenilem glownie)
~Azura 68 royal (heh :P)
~iridia Tao Fao 75 royal ( bylem pierwszy na servie , niestety del toro mnie rozje~ bo nie maielm zbytniego wsparcia )
Nebula (heh gralem 3 dni bylem pierwszy na main potem pierwszy 20 lvl i 3 wojny zrobilem 2 wygralem 1 przegralem)
~Morgana no wiec 2 tygodnie grania 54 elite jest no i wojna z avis :/
~Guardia ( wiem ze non pvp ale juz mialem dosyc wojen :P , 49 master sorc 42 magic teraz drugi w expie jestem pierwszy w magicu )

Gogogog ~

O lol idziesz :D 1szy owner Valerisa z tej strony (do zjezdzie ne demonie). No no, napisz mi pm to Ci dam gg i powiem szczegóły... Zapowiada sie hardcore pg :P Chce Cie miec w swojej gildii...

Daywolker
14-06-2005, 11:45
siemka ja z takim czyms dlaczego wy macie w gildi po 25 a ja mam 50+ i jeszcze pisza .. mala sieka cos czuje bedzie .

I wara ze potem polacy z polakami beda ****a wlaczyc !!!

Vormencik
14-06-2005, 15:28
Ponawiam moje pytanie... Czy to jest BERYLIA czy tez ten nowy co bedzie ?!?!?! Bo temat powstal przed zalozeniem berylii.... qrde moze by ktos odpowiedzial tak ??

Aha niby 40 lvla nie mialem ale jak tak bardzo formalnosci sie licza to na 75 distance w 1 dzien zrobie 40+ z 32... tylko czy to ma sens ?

Kret master
14-06-2005, 15:37
Ponawiam moje pytanie... Czy to jest BERYLIA czy tez ten nowy co bedzie ?!?!?! Bo temat powstal przed zalozeniem berylii.... qrde moze by ktos odpowiedzial tak ??

Aha niby 40 lvla nie mialem ale jak tak bardzo formalnosci sie licza to na 75 distance w 1 dzien zrobie 40+ z 32... tylko czy to ma sens ?

cożeś się tej berylii uparł?? TO BEDZEI NOWA POWSTAŁY SERVER NA KTORY WSZYSCY CZEKAJA!!

Szczecinianin
14-06-2005, 15:41
siemka ja z takim czyms dlaczego wy macie w gildi po 25 a ja mam 50+ i jeszcze pisza .. mala sieka cos czuje bedzie .

I wara ze potem polacy z polakami beda ****a wlaczyc !!!
bo ty jestes cool lider na morganie sie ludzie przekonali.

Forlann
14-06-2005, 16:10
Tez chcialbym isc z Wami ...Bob bunt 37 lev *titania*...

Vormencik
14-06-2005, 17:12
No to ja sie zglaszam :D

Vorment Firefist 32 royal skills 75/60 m lvl 13

Jak juz mowilem moge wbic ten 40 bezproblemowo ale po co ? :P

Moge dojsc ?

^Zohop^
14-06-2005, 18:40
re up.

Elysian napisal ze prog lvlowy osob przyjmowanych do jego gildii zostal podwyzszony do 50Lvl, wiec raczej nie wezmie cie do gildii.

Morin
14-06-2005, 18:53
No to ja sie zglaszam :D

Vorment Firefist 32 royal skills 75/60 m lvl 13

Jak juz mowilem moge wbic ten 40 bezproblemowo ale po co ? :P

Moge dojsc ?

Prog jest od 50 levla wiec raczej cie nie przyjma :/ wiec proponuje bys zobaczyl post 411 :P

Iqshero
14-06-2005, 19:32
Na nowym servie będą się i tak liczyć dokonania na new serverze także podwyższanie bramki lvlowej, od której przyjmujecie jest troche bez sensu, powiniśmy brać wszsytkich polaków z PACC, którzy chca grać and that's all =P. Noo i dopisać mnie do gildii Czarnego ! Już wcześniej się zgłaszałem (tylko bez PACC byłem, ale już zamówiony --> jutro będzie =] )
Iqshero 49 84/72 Lucera ^^

^Zohop^
14-06-2005, 20:16
Re up.
Mysle ze to nie jest za dobry pomysl. Bo myslisz ze ktos kto nie mial nigdy nawet 40lv zacznie nagle mocny PG i bedzie sie wybijal jezeli chodzi o lv na tle servera ? ja raczej watpie, bo do tego trzeba troszke doswiadczenia jeszcze.

essman
14-06-2005, 20:28
essman 46lvl+ <był> isara 86/70 <było> 17mlvl <był> ;(
to mi styknie żeby byc w waszej gildi?
a apropo pacc kupuje niedługo B)

Iqshero
14-06-2005, 20:31
Zakładamy że osoba posiadająca PACC grać umie xD
Poza tym wszystko się okaże w czasie gry ^^ i wyjdzie, a im nas będzie więcej na pączątku tym lepiej.

Vormencik
14-06-2005, 21:17
Prog jest od 50 levla wiec raczej cie nie przyjma :/ wiec proponuje bys zobaczyl post 411 :P

Na 1 post spojrz. "40 lvl to minimum" Ja nie chce isc do pro za***istej pro pro PGowatej gildi bo nie bede psul sobie wakacji i nie bede gral 24/dobe i nie mam zamiaru zrobic 70 lvl w 3 tygodnie. Ale w miesiac minimum 50 sorcem... Mysle ze jak ladnie wpadne na rook bez kolejki to wyjde juz po 1 dniu. W ten sam dizen jakis 12 lvl m lvl z 5. Potem sie robi 18 w ciagu 1 dnia, max 1,5. do 30 ~3 - 4 dni jak dla mnie. I to nie wystarczy ? 30 lvl w ~1,5 tygodnia bez mocnego PGowania... A jak nie przyjma mnie do najleszpej (czego wlasciwie nie chce, bo trza tam grac bardzo duzo zeby sie utrzymac..) to pojde do jakiejsc dobrej, ale za to slabszej lvlowo gildii. I bedzie przynajmniej na loozie. Takze pytam sie: Mam wbijac 40 lvl czy nie ?? Bo nie chce mi sie zbytnio, szczegolnie ze sobie red skulla zrobilem :)

Morin
14-06-2005, 21:26
@UP
A kto powiedzial ze w gildi Wichra bedziesz musial szatanic ? Wicher robi spokojna gildie i bedziemy w gildi pomagac sobie nawzajem np. wspolne hunty i questy :)

Vormencik
14-06-2005, 21:32
No to skoro nie trzeba jak Ty to mowisz "Szatanic" to czemu mieliby mnie nie przyjac ? High lvlowy sorc (high - mam tu na mysli wysoki jak na date powstania serva - 2 tygodniowy serv to ~35 master bardzo dobry sorc) zawsze sie przydaje (chociazby do questow) a mam zamiar grac systematycznie, choc nie do przesady. Only rook bede gral PGem zeby wyjsc jak najszybciej. Nocka czy cus :)

Morin
14-06-2005, 21:46
To sie pytaj Elysian ale nie masz 40+ lvla i nie chcesz szatanic wiec bedzie ci trudno sie dostac.... a gildia wichra przyjmoje nawet jak nie masz 40+ lvla i zamierzasz grac na normalnie B)

Vormencik
14-06-2005, 21:51
Eeee.. Co to jest ta gildia Wichra ? :P Sry ale chyba zauwazyles ze ten temat ma ponad 40 stron a wiekszosc postow to glupie komentarze czy dyskusje bez sensu... jakos nie chcialo mi sie czytac wszystkiego. Gdzie sie zglaszac ? Bo jak to powiedzial moj qmpel : "High lvl sorc to zagrozenie. A zagrozenia sie likwiduje :>" Dobra gildia nie jest zla ? :)

Elysian Warior
14-06-2005, 22:20
Iqshero, essman itp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juz pisałem, żeby wszelkie zgłoszenia kiedować do mnie na GGGGGGGGGGGG!!!

Moja gildia liczy 25 osób i uwazam ze na początek to wystarczy, więc zamierzam przyjmować osoby z lvl co najmniej 50, lecz wy sie zgłosiliście juz dawno, ale nie widziałem potwierdzenia w comment waszych postaci dlatego was nie przyjołem ;/ - widze ze juz macie potwierdzenia wiec teraz prosze do mnie na gg w celu uzyskania dalszych informacji ;]

Jeżeli ktoś nowy chce sie dołączyć (50lvl+ ) niech sie zgłosi do mnie na GG ;p

Daywolker
15-06-2005, 01:18
Elsian ****a wszytkich masz przyjmopwac i nie patrz na lvl to wyjdzie na new servie jak ktos bedzie zamulal wy***ierz .. kazdy na new ma równe szanse wiec nie róbcie szopy i wszytkich brac co chca!!!!!!!!!!!

Po 2 ktos tam wyzej z komentowal ze jestem dobry liderem ? masz dowody ? uzastadnienia ?
na moje jestem zwyklym graczem co uczy sie grac w tibie

po 3 alebo sobie bedziemy pomagac albo niech kazdy walczy o swoje ale ci co chca byc nie wy***ani serva i grac sobie spokojnie pózniej to trzymajcie zemna zawsze pomoge :) NARA :baby:

Babziak
15-06-2005, 01:27
Nick : Felikso
Świat : Aldora
Lv : 59 przed HAKIEM
GG : 2311127

Elysian Warior
15-06-2005, 09:11
Na początek nie chce brać dużej chołoty, bo nawet sama inicjacja zajmie mi z godzine. Dlatego chcę aby w gildii było max 30 osób NA POCZĄTEK. Potem juz nawet po pierwszym dniu trwania serwera, jeżeli ktos bedzie chciał się dołączyć przyjmę go z chęcią (oczywiście jeżeli bedzie miał w miare przyzwoity lvl). Codziennie, jeżeli będą kandydaci, będę przymował nowe osoby do gildii. Teraz wszystkich raczej nie bede przyjmować, bo moze sie okazać potem, że osoba którą wziołem okaże sie idiotą i na przykład już podczas trwania serwera pujdzie na kopalnie guardów z lvlem 15 i będzie chciała wygonić z tamtąd del'toro albo walkerów ( lol? - już takie coś mi jedna osoba pisała, że ma 2 miejsca na hunt, a jak ją zapytałem co zrobi jak bedzie te miejsce zajęte przez kogos juz wcześniej- to mi powiedziałą że go wy***ie -lol?- wojna gotowa i to z naszej winy)
Tak naprawde to cały czas sie ludzie do mnie zgłaszają ( głównie na gg) i cały czas rekrutuje ludzi.

Michal
15-06-2005, 10:32
Elysian Warior czy nie lepiej bylo by ci zrobić tak.
Zrobic 4 guildie z kolegami. W jednej byli by sami sorcowie w drugiej druidzi w trzeciej rycerze i w czwartej palladyni. Bys przyjmowal kazdego kto sie zglosi na wasze gg kto ma wymiare wysoki lvl i po 2 tygodniach dopiero posegregować wszystkich zrobic jedną gildie co by byli 20+ na poczatku i by poprzeczka była podnoszona a 2 gildia byla by academia tej gildi i by byli co jeszce tego lvla nie maja i jezeli ktos by sie wykazywal wiekszym poziomem zawanswania w grze i by nabijal lepsze lvle by przechodzil do tej gildi głownej. Według mnie bylo by tak lepiej bo facc zacznie grac dopiero po tygdoniu okolo i nie bedzie mogl odrazu miec takiego lvla jak osoby posiadajace pacc.

Iqshero
15-06-2005, 11:28
FACC najwcześniej pewnie zaczną grać po 2 tygodniach, choć patrząc na zainteresowanie grą na tym servie to pewnie i tak to sie przedłuży. Poza tym robienie takich gildi to też bez sensu i by było z tym w ***j roboty. Zostańmy już przy tym, co jest ^^

Michal
15-06-2005, 11:35
Ponad 2 tygodnie czy ty nie przesadzasz :P ?

Elysian Warior
15-06-2005, 12:39
@michał
A ty nie przesaczasz? 2 tygodnie i chcesz 20lvl? po 2 tygodniach to ja chce miec 60 lvl a po za tym facce mogą mnie w dupe pocałować bo ja ku*wa nie robie przedszkola tylko mam zamiar zaistniec na serwie i jak dobrze pujdzie to zrobic gildie najlepszą na serwie. Masz strasznie laickie podejscie do tego serwa i radze ci nie idz bo tylko czas stracisz- poczekaj lepiej z miesiąc na kolejny( tam se zrobisz gildie i bedziesz faccow przyjmowal :D )
PS: 20 lvl to ja bede miał juz w pierwszym dniu po wyjsciu z rooka

Elenus
15-06-2005, 12:52
Elysian~
Stajesz się coraz bardziej patetyczny, poza tym, grałeś już kiedyś od początku na jakimś nowym świecie? 60 lev w w 2 tyg.- Hahahaha.
Zastanów się co mówisz...

Edit: Który ty miałes max. lev?

Edit2: Cz@rny - możliwe, ale Elysian wydaje mi się osobą troche nie poważną i nie dorosłą jak na swój wiek. Ach... Nvmd, nir róbmy kolejnej sceny.

Michal
15-06-2005, 12:58
Elysian Warior
po tym co napisales to widac ze ty wszystkich masz w dupie nie tylko faccow pier.. farmazony ze chcesz stworzyc najlepsza gildie zycze powodzenia tylko ze jak masz takie podejscie to sie nie zdziw ze w ciagu 1 miesiaca bedziesz miec nie jedna wojne w ktorej oberwiesz wraz ze swoja gildia bo nie wieze ze polacy sie zgraja na wojnie bo kazdy martwi sie tylko o swoje cztery litery tak jak z toba bedzie.A ciekawi mnie jezeli nawet bys panowal na tym serwerze to czy bys slabszych lvli Polakow inaczej traktowal niz szwedzi czy br.

Michal
15-06-2005, 13:00
Elysian~
Stajesz się coraz bardziej patetyczny, poza tym, grałeś już kiedyś od początku na jakimś nowym świecie? 60 lev w w 2 tyg.- Hahahaha.

No to prawda on chyba mial jakies dzieciństwo nie spełnione ten ...

Daywolker
15-06-2005, 14:06
Wescie na niego ****a nie najezdzajcie !!!!
Zrobi lvl jaki zrobi nie musi anwed 60 robic ale ma podescie i dziala w y ****a w gebie tylko jestescie za***isci poakzcie co umiecie i potem dopiero na kogos najezdzaj !!!!!!!!!!!!!!!!
W dupie mam co omnie ludzie sadza zle go ja gram i robie to co domnie nalezy wiec i wy nikogo tu nie obgadujcie tylko róbcie co do was nalezy ----

Cz@rny
15-06-2005, 15:19
Elysian~

Hahaha? Ja zrobilem w 15 dni 62 lvl na Iridii od samego poczatku!! Wiec nie mow ze sie nie da... "Hahahaha"

Prob
15-06-2005, 15:24
Elysian~

omg nie da sei zrobic 60 lvl w 2 tygodnie muhahahhahahahahah plx i am noob

da sie zrobic i to jeszcze szybciej an nowych swiatach

Haan
15-06-2005, 15:38
Ja p******* co za ludzie. Elysian zamknij te temat. Do dyskusji jest inne miejsce. Nie kłuć się z nimi bo to nie są powazni ludzie. Lepiej nie podskakuj bo oni Bubble znają i ona przyjdzie z Antica i Ci UE puści.

Morin
15-06-2005, 16:05
Tych ktorych w****ia Elysian zapraszam na post 411 :D

Elysian Warior
15-06-2005, 21:22
Elysian Warior czy nie lepiej bylo by ci zrobić tak.
Zrobic 4 guildie z kolegami. W jednej byli by sami sorcowie w drugiej druidzi w trzeciej rycerze i w czwartej palladyni. Bys przyjmowal kazdego kto sie zglosi na wasze gg kto ma wymiare wysoki lvl i po 2 tygodniach dopiero posegregować wszystkich zrobic jedną gildie co by byli 20+ na poczatku i by poprzeczka była podnoszona a 2 gildia byla by academia tej gildi i by byli co jeszce tego lvla nie maja i jezeli ktos by sie wykazywal wiekszym poziomem zawanswania w grze i by nabijal lepsze lvle by przechodzil do tej gildi głownej. Według mnie bylo by tak lepiej bo facc zacznie grac dopiero po tygdoniu okolo i nie bedzie mogl odrazu miec takiego lvla jak osoby posiadajace pacc.
Stary zamknij sie. Ja dziecko? Ku*wa!! Ja od 4 tygodni za*******alem od samoego rańca zeby pozbierać Nice gildie. I Ku*wa co ty mozesz wiedziec o ludziach.
1. Grałem od samego początku na dwuch swiatach (jeden powstał rok temu na wakacjach) i wiem jaki jest za**erdol. Po za tym na nowy serwer idą Del'toro, Walkerzy i ch*j wie kto jeszcze więc jeżeli pozwolisz to nie pier*ol i jak jestes taki dobry to moze pomożesz ich rozj*bać ( Facce raczej tu ku*wa nie pomogą ). Dodam jeszcze, że juz mam (oprócz gildii Tse) sojusz z dwoma gildiami a z trzecią umowe, że nie bedziemy ze sobą walczyć ( nie bede zdradzał kto jest w tej trzeciej gildii ale moge powiedziec, że to jedne z najwiekszych polskich lvli )
2. Wqrwiam sie, ponieważ mówiłem juz dwa czy trzy razy, że temat jest zamkniety, gildie podzielone, plan ułożony a chetne jeszcze osoby niech sie do mnie zglaszaja na GG wiec nie wyskakuj tu z planem jak mam kierowac gildia ;/
3. Temat Zamkniętyy!!! I proszenie nie piszcie tu swoich uwag. Jeżeli mi sie nie uda na serwie to sam tu pierwszy napisze że przegrałem i sie nie nadaje na dowódce. Wdety wysle ci PW i bedziesz mógł sie wypowiedziec. A narazie nie znasz nas , nie znasz naszych sił wiec SHUT UP FUCKEN NEWBIE!!

To zamykam.

Raul
23-06-2005, 22:39
Dostałem dzisiaj informacje nowych swiatow powstana napewno w przeciagu 2 tygodni!!
Coś się Wasz serwer opóźnia. Dla tego pana to było bardzo pewne, że powstaną nowe w ciągu dwóch tygodni, nawet się ze mną kłócił, że jego kolega tutor wie przecież kiedy powstają nowe serwery. No cóż jednak się myliłeś, minął już 15 dzień od Twojej wypowiedzi.
Otworzę temat może macie jeszcze coś pogadania, może wogóle nie powstaną w tym miesiącu? ^^

Player Killer
24-06-2005, 17:31
Nick >> Royshayer
Świat >> Saphira
LVL :43

Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie :)

otako_chan
24-06-2005, 17:56
ja i kumple z xantery ,około 15-20 może więcej robimy jedną gildie ,więc będzie jeszcze więcej polaków na tym servie =) pozdro

P.S Apic.
Siostrzyczko miałaś iść do mnie do gildi -.-

Pogromca Duchów
26-06-2005, 10:33
Ja mam 35 lvl sorc na pacerze mialem juz 37 ale z***ane kiki i dedy :/ moj char to Rurewonu, SIr Lord Adamek, Lord Adamek teraz pocinam na Infernie wczesniej grałem na Pacerze ale niestety ten serwer bardzo szybko sie nudzi :/ wszystkjie respy sa zajete :/ miałem pacca i zamierzam jeszcze raz sobie go kupic INFERNA RULEzZzZz PZDR papa

Elysian Warior
26-06-2005, 16:33
Widze, że spowrotem otworzyli temat :)
Listy na górze są nieaktualne, już od paru tygodni ich nie zmieniałem.
Przypominam, że osoby chętne moga się zgłaszać (lvl 50+ )
Przypominam też, że idziemy na pierwszy serwer niemiecki z normalnym PvP
Pozdro ;p

Pogromca Duchów
26-06-2005, 16:40
jak nie na niemieckim to nadal będe pocinał na Infernie wkońcu też za***isty serv polecam!!! pzdr baba :D

Nawi
26-06-2005, 17:52
Hmmm no a kidy servy maja wejsc, bo cos narazie ani widu ani slychu. Cos Cipy olaly graczy

kalashnikov
27-06-2005, 00:14
Hmmm.... Co do ekipy to bedzie tak : polowa wykruszy sie na samym starcie gdzies tak po 1 wojnie druga bedzie za wolno expila, wiec zostanie juz tylko garsta, elita tych najlepszych graczy, ktorzy beda zapewne zaslabi zeby wladac serwerem. Yobak witamy na nowym serwie ladnie dostales w pupe odemnie i mojej guildi (Avis), Zaznos Ty tez dostales pamietam zanim hjeszcze postac sprzedalem gdzies tak na 50 lvlu jak bylem 1 w na topie ;] tez musiales placic a wiec witam i Ciebie. A wiec powiem tak zobacze jak sie ulozy sytuacja na serwie
moze wbije jakas ekipa Szwedow to zapewne bede trzymal z nimi ;] a wiec czekam na kolejne wojny, starcia z zadnymi wladzy polakami ;] Ciekawe czy jakas wojne przegram ? ;] Ogolnie powiem tak: planujcie, planujcie a zobaczymy co z tego wyjdzie ;]

P.S.
Najpierw trzeba nauczyc sie grac, a nie tylko bic lvle, zeby rzdzic nowym serwem... Hail GooD PlayerS !

Signed,
Ruthless demonic (63)(stary owner [przed hakiem], postac sprzedana), demonic balnazzar(83) ( stary owner, postac sprzedana), prO'karacz (53) (retired po wojnie u boku nOObow, dlaczego ja zmienilem strony? :(), Faktu (48), eh i wiele wiecej sprzedanych postaci...

kalashnikov
27-06-2005, 00:23
@michał
A ty nie przesaczasz? 2 tygodnie i chcesz 20lvl? po 2 tygodniach to ja chce miec 60 lvl a po za tym facce mogą mnie w dupe pocałować bo ja ku*wa nie robie przedszkola tylko mam zamiar zaistniec na serwie i jak dobrze pujdzie to zrobic gildie najlepszą na serwie. Masz strasznie laickie podejscie do tego serwa i radze ci nie idz bo tylko czas stracisz- poczekaj lepiej z miesiąc na kolejny( tam se zrobisz gildie i bedziesz faccow przyjmowal :D )
PS: 20 lvl to ja bede miał juz w pierwszym dniu po wyjsciu z rooka

W 2 tygodnie nie bedziesz mial 60 lvlu..... jezeli dobrze grasz to bedziesz mial z 40, chyba ze ciagniesz w kilku ownerow. Cos czuje ze pierwsza wojna bedzie wlasnie z Toba i wtedy rzeczywiscie zobaczymy jakie masz pvp...

Signed,
POWERABUSER

Foxium
27-06-2005, 01:45
Jaki LOL. w ogóle szkoda mi słow na ciebie dziecko. trzymasz ze szwedami, plujesz na polaków to kim ty ****a jesteś? jakimś cieciem chyba. sorry za bluzganie ale inaczej sie nie udało ująć tego po***a :) pozdro.

Haan
27-06-2005, 09:10
@Kalah

Elysian nie jest sam. To po pierwsze :)

po 2: W naszej ekipie jest trochę osób, które nie zamieściły tu swojego postu, a już było najlepszymi an serwie zostawiajac resztę daleko z tyłu.

BTW: Jeśli przyłączysz sie do Szwedów to nie przywiązuj się zbytnio do chara ;p

@GUILD

Wyluzujcie :)

Niech sobie piszą co chcą. Pogadamy za jakiś miesiac, gdy się ustatkujemy na serwie ;p

Thomex
27-06-2005, 09:24
W 2 tygodnie nie bedziesz mial 60 lvlu..... jezeli dobrze grasz to bedziesz mial z 40, chyba ze ciagniesz w kilku ownerow. Cos czuje ze pierwsza wojna bedzie wlasnie z Toba i wtedy rzeczywiscie zobaczymy jakie masz pvp...

Signed,
POWERABUSER

taaaaaaa.... chyba nie wiesz co piszesz ostatnio na tych nowych swiatach koles w 5 dni zrobil 40 lvl ;o nie pamietam dobrze jego nicku ale byl na jakims forum topick o tym

kalashnikov
27-06-2005, 10:56
taaaaaaa.... chyba nie wiesz co piszesz ostatnio na tych nowych swiatach koles w 5 dni zrobil 40 lvl ;o nie pamietam dobrze jego nicku ale byl na jakims forum topick o tym

Mozesz sie zapytac ile mial ownerów bo napewno nie robil tej postaci solo. Popatrz pallek expi najszybciej w 2 dni, bo z 1-1.5 dnia to wychodzisz z rooka, robisz 20 lvl, naqstepnego robisz jakis 25, a potem guardy 2-3h to lvl wiec sobie policz ile musialby siedziec przed kompem, aby zrobic taki lvl w tak krotkim czasie. Wiec przestan gadac bzdur ze ty zrobisz ten lvl w tydzien, zreszta to wszystko wyjdzie jak juz beda nowe serwy. A 3/4 z tych co sa w tych guildiach nie wyrobia z expieniem i zostana tylko najlepsi gracze. A jezeli beda toczyc sie wojny to macie juz kilka dni bez expienia + odejscie ludzi z najnizszym pvp i dolem bo kilku deadach.

__________________________________________________ ________
@Kalah

Elysian nie jest sam. To po pierwsze

po 2: W naszej ekipie jest trochę osób, które nie zamieściły tu swojego postu, a już było najlepszymi an serwie zostawiajac resztę daleko z tyłu.

BTW: Jeśli przyłączysz sie do Szwedów to nie przywiązuj się zbytnio do chara ;p

@GUILD

Wyluzujcie

Niech sobie piszą co chcą. Pogadamy za jakiś miesiac, gdy się ustatkujemy na serwie ;p
--------------------------------------------------------------------

@ Haan prosze Cie nie rozsmieszaj mnie, powiedz na ilu serwach polacy rzadzac serwem a na ilu Szwedzi, bo widzisz zanosi sie na to ze na new world przejdzie kilka dobrych guild szwedzkich, wiec zobaczymy jak sobie poradzisz a waste chara mialem tylko gdy walczylem po stronie polakow...

Signed,
POWERABUSER

Foxium
27-06-2005, 11:47
Bo jesteś kompletna c*pą i szwedzi odwalali za ciebie robote a ty spokojnie czekales na koniec wojny :) ****ny asslicker.

kalashnikov
27-06-2005, 12:31
Bo jesteś kompletna c*pą i szwedzi odwalali za ciebie robote a ty spokojnie czekales na koniec wojny :) ****ny asslicker.

Boze dziecko naprawde lepiej sie nie wypowiadaj na tym forum a najlepiej wogole nic nie mow jezeli nie masz zielonego pojecia o czym mowisz, to taka mala rada na przyszlosc zebys kolejny raz nie wyszedl na idiote... i on ma 17 lat :(..przykre...

^Zohop^
27-06-2005, 12:55
Boze dziecko naprawde lepiej sie nie wypowiadaj na tym forum a najlepiej wogole nic nie mow jezeli nie masz zielonego pojecia o czym mowisz, to taka mala rada na przyszlosc zebys kolejny raz nie wyszedl na idiote... i on ma 17 lat :(..przykre...

Heh,
Po pierwsze primo.

Nie wrzucaj na Foxa.

Po drugie primo.

Jak tak lubisz szwedow to idz na ich forum, a nie tutaj piszesz ze jestes za swe bo ja osobiscie tak jak i duzo innych osob mamy to w dupie i zupelnie nie wiem dlaczego takie rzeczy w ogole piszesz,

Po trzecie primo.

Piszac takie rzeczy zdajesz sobie chyba sprawe z tego, ze wywolujesz maly skandal wsrod innych Polakow ktorzy nie przepadaja za swe prawda? Bo jak sobie nie zdajesz z tego sprawy to swiadczy tylko o tym, ze jeszcze jestes na tyle mlodziutki i niedoswiadczony, ze nie wiesz ,ze w ta gre graja glownie dzieci 11-14 lat i oni patrza slepo na sprawy wojen narodowych i kazda wypowiedzia w ktorej oswiadczasz ze wolisz walczyc przeciwko Polakom sprawiasz, ze sie bulwersuja a co za tym idzie dochodzi do glupich wojen na forum lol.

W kazdym razie zobaczymy sie na nowym serverze, wtedy sie dowiemy kto jest dobry a kto nie.

Baba~

Elysian Warior
27-06-2005, 13:05
1. nie gadajcie z nimim na tym forum, nie wdawajcie sie w bezsensowne gadki i kłutnie

@kalashnikow
-jak pamietam demonica balnazzara to to byl ostry lizodup, podlizywal sie wszystkim do okola, w comment miał wypisane dziesiątki osób - good friendy( oczywiscie same H lvle na elysi - potem te same osoby huntowaly idiote )
-jestes zwykłym złodziejem i jeżeli uważasz się za twardziela i good playera to czemu przyłanczasz sie do szwe - cyk ,cyk?
- nie pisz wiecej postów jaki jestes dobry tylko podaj tu swój NICK, jaki bedziesz miał na new serwerze - to sie przekonamy kto jest lepszy - a nie pieprzysz głupoty- byc dobrym w mordzie to każdy umie.

PS: temat był zamkniety, po co modki go spowrotem otwierały - już sie tu kłuciłem z dziesiątkami idiotów - kolejny?

kalashnikov
27-06-2005, 13:26
1. nie gadajcie z nimim na tym forum, nie wdawajcie sie w bezsensowne gadki i kłutnie

@kalashnikow
-jak pamietam demonica balnazzara to to byl ostry lizodup, podlizywal sie wszystkim do okola, w comment miał wypisane dziesiątki osób - good friendy( oczywiscie same H lvle na elysi - potem te same osoby huntowaly idiote )
-jestes zwykłym złodziejem i jeżeli uważasz się za twardziela i good playera to czemu przyłanczasz sie do szwe - cyk ,cyk?
- nie pisz wiecej postów jaki jestes dobry tylko podaj tu swój NICK, jaki bedziesz miał na new serwerze - to sie przekonamy kto jest lepszy - a nie pieprzysz głupoty- byc dobrym w mordzie to każdy umie.

PS: temat był zamkniety, po co modki go spowrotem otwierały - już sie tu kłuciłem z dziesiątkami idiotów - kolejny?

Po pierwsze mowilem ze sprzedalem demonic balnazzara kiedy przestalem nim grac mial 83lvl teraz ma kolo 50, wiec jak nie wiesz to prosze Cie nie odzywaj sie po 2 nie pisze ze jestem za Swe tylko mowie ze planowanie sobie guildi i innych rzeczy jeszcze przed powstaniem serwera jest kompletna glupota, bo i tak nic z tego nie wyjdzie a te guildie beda wygladaly zupelnie inaczej... Tak wiec podniecanie sie czyms co jest nie pewne, wydaje mi sie glupie i to staram sie uswiadomic wszem i w obec. Na poczatku zobaczcie jak sie uloza sprawy na nowym serwie, kto przejdzie na niego i jak szybko beda bic lvlki a dopiero potem decydujcie kto bedzie w jakiej guildzie, bo serwy jeszcze nie wyszly a Wy juz na wojne sie szykujecie, smieszne...
A co ma jedno do drugiego ? Poprostu mowie ze zapewne i tak Wasze plany nie wypala i Szwedzi jak zwykle beda rzadzic serwerem, moze sie myle, oby tak bylo wtedy bylby widoczny progres wsrod polskich graczy i zycze Wam tego szczerze...

Signed,
POWERABUSER

Mutares
27-06-2005, 14:04
@kala

No ty jestes ten pro karacz... zgadzam sie z tym ze jestes asslicker ty masz problem do polakow i uwazesz ze szwedzi sa lepsi... dam ci rade www.tibiaswe.com tam jest forum odpowiednie dla Ciebie z tego twojego lizania szwedom dupy i tak nic nie wyszlo bo kikneli cie za pa. ty chyba masz jakies kompleksy moze mieszkasz na bloniach i chodzisz na wisle etc. powiem Ci ze powinies trzymac ze swoimi bo obca i tak maja cie w dupie.

Elysian Warior
27-06-2005, 17:03
@kalashinikow
ja idioto przestalem grac na elysi jakies 9 miesiecy temu i cie znalem a ty sie uczyles grac qrwa od idiotow takich jak ty i jak pamietamk to byles najwiekszym lizodupem na serwerzem i najwiekszym nOObem.

Prosze cie tylko abys podal swój nick na nowym serwerze. Nic wiecej.
Kogoś nazywales dzieckiem - ty jestes dzieckiem i jak dobrze pamietam to masz dyslekcje i jestes tłuściochem a dzieci w szkole od dawna sie z ciebie wyśmiewają i przezywaja ( bez obrazy innych osób przy tuszy) . Z kond to wiem? - wiem wiele rzeczy - wiem tez że bedziesz huntowany przeze mnie. Znam cie i dorwe cie!!!

kalashnikov
27-06-2005, 18:55
@kalashinikow
ja idioto przestalem grac na elysi jakies 9 miesiecy temu i cie znalem a ty sie uczyles grac qrwa od idiotow takich jak ty i jak pamietamk to byles najwiekszym lizodupem na serwerzem i najwiekszym nOObem.

Prosze cie tylko abys podal swój nick na nowym serwerze. Nic wiecej.
Kogoś nazywales dzieckiem - ty jestes dzieckiem i jak dobrze pamietam to masz dyslekcje i jestes tłuściochem a dzieci w szkole od dawna sie z ciebie wyśmiewają i przezywaja ( bez obrazy innych osób przy tuszy) . Z kond to wiem? - wiem wiele rzeczy - wiem tez że bedziesz huntowany przeze mnie. Znam cie i dorwe cie!!!

Tak Demonic balnazzar to byla moja 2 postac i uczylem sie grac i co w tym zlego bo ie kumam? Ty byles od poczatku za***isty? To tak jakbym pencal z tego ze sie uczyles kiedys chodzic...
__________________________________________________ _
@kala

No ty jestes ten pro karacz... zgadzam sie z tym ze jestes asslicker ty masz problem do polakow i uwazesz ze szwedzi sa lepsi... dam ci rade www.tibiaswe.com tam jest forum odpowiednie dla Ciebie z tego twojego lizania szwedom dupy i tak nic nie wyszlo bo kikneli cie za pa. ty chyba masz jakies kompleksy moze mieszkasz na bloniach i chodzisz na wisle etc. powiem Ci ze powinies trzymac ze swoimi bo obca i tak maja cie w dupie.
------------------------------------------------------------

Hahaha... nie zostalem kickniety z guildi.... sam odszedlem po tym jak whiffed zabil mi RL qmpla za nic i co dla Ciebie oznacza lizanie dupy? To ze wstapilem do ich guildi (BO MNIE SAMI O TO ZAPYTALI!!!!)?? Chyba ze myslisz ze zanim wstapilem do ich guildi wysilalem sie i prawilem im jakies farmazony zeby mnie przyjeli...? Otoz jestes w bledzie, bo sami sie o to zapytali, wiec daruj sobie chlopcze... A ty jaki miales nick na Nebuli? Moze jeden ze slawnych IC, ktorzy po ,,wygranej" jednej bitwie oglaszali juz price list i wolali ze serwer nalezy do nich haha... Zobaczymy kotku jak Ci pojdzie na new serwie... A co do nicka to wciaz nad nim mysle, nie martw sie na pewno podam go tutaj...

Mutares
27-06-2005, 21:06
JEstem pewny ze gdyby nie ty i 2 innych polaczków serwer bylby nasz tylko ze zawsze jakis lizodup sie znajdzie i dojdzie do teoretycznie lepszej gildi akurat ta gildia to byli sami pa ja osobiscie nie przylaczylem sie do twojej gildi chodz mnie o to pytales my pytalismy ciebie czy sie do nas przylaczysz na poczatku...wiesz wiem czemu jestesmy uwazani za gorszych od br bo oni zawsze maja jakis Honor i zostana przy swoich bo nie w ich stylu jest takie zachowanie u mnie i u wiekszosci slawnego Ic masz 0 szacunku...

kalashnikov
27-06-2005, 22:29
JEstem pewny ze gdyby nie ty i 2 innych polaczków serwer bylby nasz tylko ze zawsze jakis lizodup sie znajdzie i dojdzie do teoretycznie lepszej gildi akurat ta gildia to byli sami pa ja osobiscie nie przylaczylem sie do twojej gildi chodz mnie o to pytales my pytalismy ciebie czy sie do nas przylaczysz na poczatku...wiesz wiem czemu jestesmy uwazani za gorszych od br bo oni zawsze maja jakis Honor i zostana przy swoich bo nie w ich stylu jest takie zachowanie u mnie i u wiekszosci slawnego Ic masz 0 szacunku...

Eh... ,,u wiekszosci slawnego IC..." dobre sobie... Tak naprawde IC nie mialo zadnych szans, bo w tej guildzie byli (wiekszosc) sami ,,najmadrzejsi" gracze, kazdy wiedzial wiecej od drugiego, jeden byl lepszy od drugiego wiec powiedzialem ze nie mam zamiaru byc w wojnie z guildia ktora ma 20 leaderow, a kazdy wymadrzal sie i planowal ta wojne po swojemu. Po 2 DOLACZYLEM DO PHYRS BO SAMI MNIE O TO POPROSILI, WIEC NIE LIZALEM DUPY ZEBY SIE TAM DOSTAC I TO JEST MOJA PRYWATNA DECYZJA DO KOGO SIE PRZYLACZAM (ale mozna powtarzac to do znudzenia a inni sa przeciez madrzejsi i lepiej wiedza jak bylo...), bo widzisz trzeba sie jakos ustawic na serwie to raz, dwa ze marzeniami wojny sie nie wygrywa a IC marzyla sie wladza na serwerze i sie przeliczyli, proste... Po 3 smiesza mnie ludzie tacy jak Ty, uwazasz ze jezeli jestem Polakiem to powinienem trzymac tylko z Polakami? Przepraszam ale to juz sa lekko nacjonalistyczne poglady... Na jednym serwie lepsi sa np. Szwedzi na drugim Polacy jezeli chce sie pograc troche dluzej lepiej trzymac sie tych bardziej doswiadczonych graczy, ktorzy nie tylko dobrze rozegraja walki o serwer ale takze czegos naucza, np. jak powinno sie dowodzic na wojnie czy tez wiele innych... U nas raczej jest to niemozliwe zeby byl jeden leader bo kazdy chce byc tym najwiekszym, a tak byc nie moze, jezeli zaczna sie zmieniac te egoistyczne poglady bedzie szansa na to ze wraz z uplywem czasu to my Polacy zaczniemy podbijac kolejne serwery, lecz narazie nalezy bacznie obserwowac dalsze poczynania na nowym serwie i wtedy robic guildie, walczyc o wladze, bic lvle, bo planowanie takich rzeczy przed wyjsciem kolejnych serwow nie ma zadnego sensu... ale coz moze sie myle (oby), wiec czekam na rozwoj sytuacji i zycze wszystkiego dobrego we ,,wladaniu" serwerem przed jego powstaniem...

Signed,
POWERABUSER

Mutares
27-06-2005, 22:54
Lupus homini lupus est.
Znasz to powiedzenie ?? Myślę ,że doskonale by do CIebie pasowlay gdyby tylko zamiast wilk bylo Polak.
Co do twojej sugestii tak uważam że jeżeli jestem polakiem powinienem z nimi trzymac ,dla mnie ta gra nie jest jedyna zeczy oprocz niej mam Rl .
To naturalne , ze nie widzie w szwedach wrogow mimo ze mam z nimi wojny w grze to dlaczego nie moge z nimi rozmawiac normalnie ??

Aha radze CI abys w grze kierowal sie ta zasada :Play 4 Fun. <i nic wiecej...

Poziom
27-06-2005, 23:03
Yo
Chciałbym do gildi
73 lvl Jetorute
Julera (postać sprzedana :D )
Skile 90/89

Moje gg:8910379
(mam zebraną ekipe około 30 osób 8o )

Modor napisz na gg chciałbym pogadać :evul:

Miro
27-06-2005, 23:12
@Kala
Swe może i są dobrzy bo wszystko biorą siłą i kłamią na każdym kroku wiem bo przeżyłem wiele takich sytułacji, wpierw sie z tobą przyjaźnią a puźniej jak czuja że są mocniejsi to zaczynaja szukać pretekstów aby zabić albo coś w tym stylu.
Swe są przez to silni bo są cierpliwi a polacy nie :( i w tym problem.Polacy to wyborowi gracze, ale równierz musze przyznać ze są i nooby, ale to jest wszędzie.
Aha i Swe maja naprawde złe PvP jak sie boją wiesz mi :D

Niewiem jak ty ale z takim rozómowaniem to daleko nie zajedziesz, bo nawet ja bym cie za takie gadanie ubił, przez takich jak ty przegraliśmy wojne na Pandori.
Mówili Swe są lepsi itp. i wielu sie wycofało a była szansa, wiec dobrze ci radze takie spostrzeżenia i odzywki zostaw dla siebie.

Zaznos
28-06-2005, 00:43
ty to wez s*******aj nie mogles ze swoimi ownerami dojsc do porozumienia i wiesz co ci powiem idz pan w c*** jestem na***any ale to co napisales poprostu przesada idz pan w c***

kolorek
28-06-2005, 07:40
Moim zdaniem i tak nie dacie rady wygrac wojny o panownie nad servem / predzej czy puzniej przegracie .// polowa z was to nobki kturzy nie umia grac

Morin
28-06-2005, 08:04
@UP
A ty jestes idiota ktÓry nie umie pisac.....

Elmer
28-06-2005, 09:48
prO'karacz (53) (retired po wojnie u boku nOObow, dlaczego ja zmienilem strony? :()

To może ja opowiem wam historie Kalashinova z Nebuli. Był sobie niedowartościowany polak o imieniu pro'karacz. Postrach większości polaków.
Należał do gildi phyrexian, czyli do gildi "władców" na serverze. Huntował każdego za byle jaki powód. W levelu wybijał się coraz wyżej. Pewnego dnia pokłucił się z najlepszym palkiem na serverze Sqeensym. Został wyrzucony z Phyrexian. Jego urażona duma kazała mu spuścić "w*******" szwedom z phyrexian. Ale nie mógł tego zrobić sam, bo to przecież niemożliwe. Całe szczęście, że tago samego dnia wybuchła wojna między Mystic empire a Phyrexian. Postanowił stworzyć swoją gildie i zrobić sojusz z "mistycznym imperium". Dołączały do nich coraz inne gildie i szala zwycięstwa przechylała się na kożyść polaków. Karacz na forum tibia.com zapewniał, że jeśli wygrają wojne nigdy więcej nie będzie PA na serverze, na co Szwedzi wyśmiewając go odpowiadali, że przed wojną właśnie on był największym PA. Dowódcą polaków został nie kto inny niż on sam. Poddane wojska miały bardzo mało szacunku do niego, głównie dzięki jego bluzgom na swoich typu: "Jesteście bandą *******niętych idiotów", "dlaczego ja musze się z wami *******ić" czy "Zamknąć mordy bo was wszystkich za***ie". Obniżało to bardzo morale Armii, która zaczeła widzieć tyrana w swoim dowódcy. Kolejne dni wojny mijały a nasz dowódca dzięki swoim "wyśmienitym" taktykom 7 Razy "zaliczył deda" na polu walki przy ani jednym zabitym szwedzie. W końcu przestał się logować. Dowódcą polaków został Masakratus - dobry taktyk i frager (8 zabitych phyrexian i 0 deadów). Kolejne dni wojny mijały i coraz mnie polaków logowała się na walki. Gildia Polaków postanowiła Poddać się i zakończyć wojne. Tak skończyła się przygoda Pro'karacza i wielu innych w tym mnie na serverze Nebula.

Sorry karacz, że to napisałem ale nie mogłem zneść jak piszesz na nas banda n00bow nie patrząc na siebie. Przed twoim postem miałem do ciebie jakikolwiek szacunek. TEraz nie mam ani troche...

Foxium
28-06-2005, 13:08
Eh... ,,u wiekszosci slawnego IC..." dobre sobie... Tak naprawde IC nie mialo zadnych szans, bo w tej guildzie byli (wiekszosc) sami ,,najmadrzejsi" gracze, kazdy wiedzial wiecej od drugiego, jeden byl lepszy od drugiego wiec powiedzialem ze nie mam zamiaru byc w wojnie z guildia ktora ma 20 leaderow, a kazdy wymadrzal sie i planowal ta wojne po swojemu. Po 2 DOLACZYLEM DO PHYRS BO SAMI MNIE O TO POPROSILI, WIEC NIE LIZALEM DUPY ZEBY SIE TAM DOSTAC I TO JEST MOJA PRYWATNA DECYZJA DO KOGO SIE PRZYLACZAM (ale mozna powtarzac to do znudzenia a inni sa przeciez madrzejsi i lepiej wiedza jak bylo...), bo widzisz trzeba sie jakos ustawic na serwie to raz, dwa ze marzeniami wojny sie nie wygrywa a IC marzyla sie wladza na serwerze i sie przeliczyli, proste... Po 3 smiesza mnie ludzie tacy jak Ty, uwazasz ze jezeli jestem Polakiem to powinienem trzymac tylko z Polakami? Przepraszam ale to juz sa lekko nacjonalistyczne poglady... Na jednym serwie lepsi sa np. Szwedzi na drugim Polacy jezeli chce sie pograc troche dluzej lepiej trzymac sie tych bardziej doswiadczonych graczy, ktorzy nie tylko dobrze rozegraja walki o serwer ale takze czegos naucza, np. jak powinno sie dowodzic na wojnie czy tez wiele innych... U nas raczej jest to niemozliwe zeby byl jeden leader bo kazdy chce byc tym najwiekszym, a tak byc nie moze, jezeli zaczna sie zmieniac te egoistyczne poglady bedzie szansa na to ze wraz z uplywem czasu to my Polacy zaczniemy podbijac kolejne serwery , lecz narazie nalezy bacznie obserwowac dalsze poczynania na nowym serwie i wtedy robic guildie, walczyc o wladze, bic lvle, bo planowanie takich rzeczy przed wyjsciem kolejnych serwow nie ma zadnego sensu... ale coz moze sie myle (oby), wiec czekam na rozwoj sytuacji i zycze wszystkiego dobrego we ,,wladaniu" serwerem przed jego powstaniem...

Signed,
POWERABUSER

ty nie jesteś polakiem tylko szwedem. własnie odkryłem zagadke miesiąca :)

Nawi
28-06-2005, 13:15
To może ja opowiem wam historie Kalashinova z Nebuli. Był sobie niedowartościowany polak o imieniu pro'karacz. Postrach większości polaków.
Należał do gildi phyrexian, czyli do gildi "władców" na serverze. Huntował każdego za byle jaki powód. W levelu wybijał się coraz wyżej. Pewnego dnia pokłucił się z najlepszym palkiem na serverze Sqeensym. Został wyrzucony z Phyrexian. Jego urażona duma kazała mu spuścić "w*******" szwedom z phyrexian. Ale nie mógł tego zrobić sam, bo to przecież niemożliwe. Całe szczęście, że tago samego dnia wybuchła wojna między Mystic empire a Phyrexian. Postanowił stworzyć swoją gildie i zrobić sojusz z "mistycznym imperium". Dołączały do nich coraz inne gildie i szala zwycięstwa przechylała się na kożyść polaków. Karacz na forum tibia.com zapewniał, że jeśli wygrają wojne nigdy więcej nie będzie PA na serverze, na co Szwedzi wyśmiewając go odpowiadali, że przed wojną właśnie on był największym PA. Dowódcą polaków został nie kto inny niż on sam. Poddane wojska miały bardzo mało szacunku do niego, głównie dzięki jego bluzgom na swoich typu: "Jesteście bandą *******niętych idiotów", "dlaczego ja musze się z wami *******ić" czy "Zamknąć mordy bo was wszystkich za***ie". Obniżało to bardzo morale Armii, która zaczeła widzieć tyrana w swoim dowódcy. Kolejne dni wojny mijały a nasz dowódca dzięki swoim "wyśmienitym" taktykom 7 Razy "zaliczył deda" na polu walki przy ani jednym zabitym szwedzie. W końcu przestał się logować. Dowódcą polaków został Masakratus - dobry taktyk i frager (8 zabitych phyrexian i 0 deadów). Kolejne dni wojny mijały i coraz mnie polaków logowała się na walki. Gildia Polaków postanowiła Poddać się i zakończyć wojne. Tak skończyła się przygoda Pro'karacza i wielu innych w tym mnie na serverze Nebula.

Sorry karacz, że to napisałem ale nie mogłem zneść jak piszesz na nas banda n00bow nie patrząc na siebie. Przed twoim postem miałem do ciebie jakikolwiek szacunek. TEraz nie mam ani troche...

Buhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahaha hahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahah ahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahaha hhahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahah
Dobry Zj*b. Takich to tylko w kosmos wyslac zeby nie wrocili

Thomex
28-06-2005, 15:30

tak to prawda ale najlepsze jest to ze pro'karacz na poczatku gnojił polakow a gdy go wywalili z phyrexian-(szwedzi) to jak by nigdy nic sie nie stalo przylaczyl sie do polakow... tak wiec jednym slowem Kalashinov to lama ;)

Don Corleone
28-06-2005, 16:30
Pro'karacz to największy PA jakiego znam. Pamiętam jak jeszcze bujał się z Phy, cfaniakował do każdego, wyłudzał SD'ki za poł ceny od mojego kolegi. Wywalili go na zbity pysk z Phy założył se gildie ułozył swój świetny plan wojeny i o dziwo 7-razy go sfragowano :D Tak jak mówił Elmer, wyzywał swoich żołnierzy od nierobów, tchorzów, itp. A teraz przestał się logować !!!
Przez tego h*** Pro'Kracza przegraliśmy wojne !!! Elmer tak samo skończyła się moja przygoda z Nebulą :(

Dowódcą wojsk od samego początku powinien być Knaak Skywalker !!!

kalashnikov
28-06-2005, 16:37

Po 1 (nie wiem ile razy mam to powtarzac...) ODSZEDLEM (SAM!!) z PHYRS BO ZABILI MI RL QMPLA ZA NIC. WOJNA Z PHYRS I DEKLARACJA WOJNY PRZEZ MYSTIC BYLO W NASZYCH WSPOLNYCH PLANACH i OD DAWNO DO TEGO ZMIERZALISMY. Po 2 chcialem zauwazyc ze jak dowodzilem wygralismy 2 dosc wazne bitwy jedna kolo venore druga na edron w obu starciach nie stracilismy nikogo zabijajac przy tym kilku przeciwnikow (a bitwa kolo venore byla o tyle wazna ze wbili gracze z Galany, Ferry i reszta, ktora wygralismy). Po tych 2 zwyciestwach padlem po raz pierwszy z wlasnej glupoty rzucajac sie na jednego z membersow phyrs wraz z 4 osobowa ekipa po czym all, dobrze zorganizowani phyrs wlogowali sie jednoczesnie i strapowali, po tym nie padlem anie razu az do czasu kolejnej wiekswzej bitwy, kiedy to stalem na czele wojska, jako palladyn stalem w lini knightow, i rzucilem SD w whiffeda ktory byl potem na redzie, niestety zaden z moich kompanow ani nie dobil whiffeda ani nie Uhnal mnie (sam nie moglem bo mialem exausted), po czym padlem od salwy SDkow. Po deadzie ODRAZU WPAKOWALEM NA SIEBIE UHY I SDKI Z NADZIEJA ZE NASI SIE WZIAC BRONIA I WRAZ Z TRALARENEM SZLISMY OD AB Z POMOCA ALE NIESTETY NASI PO MOIM DEADZIE SZYBKO ZLOOTOWALI MOJE CIALO (bo taka jest filozofia polaczkow, zeby sie szybko wzbogacic i rura w dluga...) I ROZPROSZYLI SIE PO CZYM PHYRS MOGLO SWOBODNIE ZACZAC WYBIJAC NASZYCH LUDZI !!! Gdy juz bylem przy pustyni okazalo sie ze nikogo nie ma na polu bitwy i widac bylo tylko garstki ludzi uciekajacych w poplochu po czym phyrs znowu mnie dopadli, a nie mialem zbyt duzych szans by sie bronic.. Tak wiec padlem juz 3 razy reszta deadow byla po wojnie kiedy to zwyczajnie wraz z moim qmplem staralem sie dopasc Poxara badz zezexa na expowisku jednak bez mojego 15 mlvlu nie bylo to mozliwe... Aha i jeszcze sprawa demoralizowania naszego wojska.... Otoz nasi po 1-2 bitwach myslelli ze wygrywaja wojne... i zwyczajnie przestali sie sluchac, a co za tym szlo? No oczywiscie mowilem ,,lognijcie albo stojcie w pz !" ale wiekszosc byla madrzejsza i dawala free fragi dla phyrs po czym odchodzila z wojny bo stwierdzali ze po deadzie juz nie ma sensu grac, tak wiec i ja przestalem sie logowac bo nie widzialem sensu w mowieniu do sciany... Pomyslalem ze jezeli wiedza lepiej to niech robia jak uwazaja... i przegralismy... Tak wiec jak widzisz nie do konca mowisz prawde co do zaistnialej sytuacji... A nazwalem te grupe ludzi banda nOObow bo w rzeczywistosci tak bylo (nOOb- ktos kto nie umie za dobrze grac a uwaza ze jest za***isty...) oczywiscie nie mowie ze wszyscy byli wspomnianymi juz nOObami, np. Masakratus ktory naprawde znal sie na tej grze walczyl dobrze i nie pozwolil sie zabic (biorac pod uwage ze ja moglem zakladac tylko t ringa i utani hur bo mialem rsa a on mial BOHY t ringa utani gran wiec nie bylo szans w jego dogonieniu...), tak samo tralaren czy koqu, knaak i kilku innych gdyby wszyscy sie mnie sluchali tak jak oni podejrzewam ze wygrana moglabyc nasza, no ale niestety stalo sie inaczej...

P.S.
Np. w phyrs podczas ,,slynnej" wojny z IC byl tylko jeden dowodca, Ferry i nikt nie mogl podwazac jego decyzji on byl jedynym i slusznym dowodca, dzieki temu wygralismy, bo wszyscy sluchali sie jednej osoby i dokladnie wykonywaly jego polecenia...

Signed,
POWERABUSER

Elysian Warior
28-06-2005, 17:03
Balnazzar (@kalashinkow) stul swój RYJ. Nikt cie tu nie lubi. Bujaj stąd idioto. Każdy cie uważa za idiote, tchurza, lizodupa i złodzieja - ja chyba najbardziej. Tak więc jak juz mówiłem - podaj nam swój nick na nowym swiecie, i tyle, a nie tu tłumaczysz sie ze swoich grzeszkow - nikt nawet nie chce czytac twoich bezsensownych postów. Spierd*laj Skur**synie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raul
28-06-2005, 17:14
Jeśli checie coś jeszcze w tym temacie pisać to nie radzę bluzgać na innych tak jak użytkownik wyżej, który już zarobił bana.

Foxium
28-06-2005, 17:44
nie chcemy tu nic pisać bo to shit forum :)
ale skoro już otworzyliscie ten temat i daliscie szwedowi sie wypisac to trzeba mu odpowiedziec ze nikt z polakow go nie lubi(delikatnie mowiac)

@Szwed
Winni sie tlumacza a ty ladnie sie tlumaczysz widze :)

Nawi
28-06-2005, 18:11
n/c powiem ci tylko kalashnikov ze jesztes @#$%... dziwny

Elmer
28-06-2005, 18:23
@up na co napisal reporta? żebys namelocka dostał ?? :>

Mutares
28-06-2005, 18:33
No kalashnikow s*******aj od nas nie lubie sie powtarzac ale radze ci zebys wy*******al na forum szwedow www.tibiaswe.com i trzymaj sie z dala od tego tematu i od nas.
Podaj swoj nick a zapewniam ze pomozemy ci zrookowac swoja postac;]

kalashnikov
28-06-2005, 18:42
Balnazzar (@kalashinkow) stul swój RYJ. Nikt cie tu nie lubi. Bujaj stąd idioto. Każdy cie uważa za idiote, tchurza, lizodupa i złodzieja - ja chyba najbardziej. Tak więc jak juz mówiłem - podaj nam swój nick na nowym swiecie, i tyle, a nie tu tłumaczysz sie ze swoich grzeszkow - nikt nawet nie chce czytac twoich bezsensownych postów. Spierd*laj Skur**synie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widac juz nie masz nic madrego do powiedzenia... Argumenty sie skonczyly? Eh. i pomyslec ze jest dosc spora roznica wieku miedzy nami... jestem o 3 lata mlodszy ale roznicy intelektualnej nie widac... przykre :(

__________________________________________________ _
nie chcemy tu nic pisać bo to shit forum
ale skoro już otworzyliscie ten temat i daliscie szwedowi sie wypisac to trzeba mu odpowiedziec ze nikt z polakow go nie lubi(delikatnie mowiac)

@Szwed
Winni sie tlumacza a ty ladnie sie tlumaczysz widze
-----------------------------------------------------------

Eh zalosne sa czasem Wasze wypowiedzi... naprawde nie wiem co macie do Szwedow (polacy nacjonalistyczny narod, czy leczymy kompleksy? :( ), rozumiem ktorys Wam cos zrobil ale czemu gnoicie ogol? Moge sie zalozyc ze jacys polscy gracze tez Was w c***a zrobili nie raz ale przeciez to sa ,,bracia" wiec o nich cieplo mowimy, a szwed to szwed znowu serwem rzadzi, gnoic szwedow nie? Zalosna filozofia ;/ Aha i ja sie nie tlumacze tylko nie lubie jak ktos przekreca prawde... i czemu sie wypowiadasz za caly narod?

__________________________________________________ ____
n/c powiem ci tylko kalashnikov ze jesztes @#$%... dziwny
--------------------------------------------------------------
Dziwny bo nic nie mam do Szwedow? Dziwny bo powinienem jak Wy ich gnoic? Coz... wole byc dziwny...

__________________________________________________ _______
Tak jak mówił Elmer, wyzywał swoich żołnierzy od nierobów, tchorzów, itp. A teraz przestał się logować !!!
------------------------------------------------------------------
Haha...przestalem sie logowac bo przegralismy wojne. Trudno pojac, nie? Co mam wbijac i stac w depo przez caly dzien? n/c....
__________________________________________________ _______
Przez tego h*** Pro'Kracza przegraliśmy wojne !!! Elmer tak samo skończyła się moja przygoda z Nebulą

Dowódcą wojsk od samego początku powinien być Knaak Skywalker !!!
-----------------------------------------------------------------
Yeach najlepiej zwalic wszystko na innych, a co samemu zrobiles w wojnie (jezeli wogole w niej uczestniczyles)? Wymien mi chodz 2 powody dla ktorych uwazasz ze przezemnie przegralismy wojne?

P.S. Zalosni sa ludzie, ktorzy uwazaja Polakow, ktorzy sa w ,,nie polskiej guildzie" za zdrajcow narodow, eh smutna prawda o polskiej mlodziezy na przykladzie gry komputerowej...

__________________________________________________ ______
No kalashnikow s*******aj od nas nie lubie sie powtarzac ale radze ci zebys wy*******al na forum szwedow www.tibiaswe.com i trzymaj sie z dala od tego tematu i od nas.
Podaj swoj nick a zapewniam ze pomozemy ci zrookowac swoja postac;]
----------------------------------------------------------------------
A co nie stac Cie na to zeby podjac sie kulturalnej dyskusji? Jestem mlodszy, wiec postaraj sie pokazac swoja ,,doroslosc" i wiedze poprzez poparcie swoich wypowiedzi JAKIMIKOLWIEK argumentami, czekam... chyba ze poprstu Cie na to nie stac i lepiej zalatwic sprawe bezsensownymi bluzgami... Zreszta pokazesz na co Cie stac na serwie...zobaczymy jak Ci pojdzie moje rookowanie... milego zycze.

Foxium
28-06-2005, 19:15
read and signed bucu ;]
ale i tak to co napiszesz to akurat jest gówno warte.
ps. ty nie jestes młodszy ty jesteś gówniaż, dziecko nie dowartosciowane próbujące coś udowodnić - patologia.
ps2. ja nie gnoje szwedów, osobiscie do nich nic nie mam nawet kilku znam i normalnie z nimi rozmawiam np. Viatora z chimery (mozesz jej zapytac) ale z reguły szwedzi nas nie lubia (przynajmniej na niemieckich serverach) a jesli juz ktoś mnie nie lubi i daje mi to do zrozumienia to dlaczego ja mam go lubic heh?. wiec stfu. i szwedzi beda kazdego nizszego lv do tego polaka PAować a ty razem z nimi bo ty ich rodak(asslicker) jesteś :) pozdro.

Elysian Warrior
28-06-2005, 21:11
Boże, jak ja nie cierpie osób, które uważają sie za mądrzejszych niż nimi są, a których najwiekszym dokonamiem było podlizanie się wszystkim dookoła, dzieki czemu nasz nUUbek miał możliwość zrobienia lvla, a TERAZ wymandrza sie nam tu. LOL, przed kim ty udajesz cwaniaczka, kogo chcesz nabrać tymi pustymi, niemającymi pokrycia słówkami.
LOL

PS: temat był już raz zamkniety - rozumiem, że jego ponowne otwarcie to zasługa naszego RAULKA :) . Czy mógłbyś być tak łaskawy i zamknąć te forum again?. poczekaj tylko aż nasz szanowny Balnazzar poda nam swój nick na nowym świecie (jeżeli będzie ono miało dopisek Balnazzar to wystarczy mi tyle) i mozesz zamykać. Gdy będzie juz czas aby ponownie go otworzyć dam ci znać.

Gath Vaun
28-06-2005, 21:28
Hmm, ogólnie czytając tego posta a jest on bardzo długi nasuwa sie jeden wniosek. Mianowicie jest jakas grupka ludzi, ktorzy chca rządzić serwerem i stworzyć "Polski serwer bez Power Abusingu i pięknie rosnącą zielona trawą".
Czy nie sądzicie że chcecie stworzyć pewien rodzaj utopii? To oczywiście piękna idea ale połowa z was nigdy nie grała na nowym serwerze, kolejna część ma nad wyraz rozwiniete poczucie honoru i patriotyzmu, a kolejni mieli h lvla jak obecni tu Czarny i Tao Fao, teraz maja zamiar być wspaniałymi liderami. Tu tak naprawde nie chodzi o szwedów, brazylijczyków czy hiszpanów, tu chodzi o człowieka i o to jakim on jest. Nie chce nikomu prawic morałów bo sam w sobie pomysł jest dobry, tyle że to forum nie jest drogą do osiągnięcia sukcesu, wasi liderzy są śmieszni i nei mają pojęcia o wojnie, a większość z was nigdy nie walczyła.
W tej sytuacji przytocze wam książkę Potop Henryka Sienkiewicza, bo według mnie obrazuje ona mentalność Polaków. Tam Polacy zdradzaja siebie nawzajem i pomagaja szwedom, ktorzy zajmuja Polske. Wiem, że teraz wszyscy powiedzą że oni tacy nie są ale zastanowcie sie czy ktokowliek z was moze poświadczyc za chociaż 40% waszych gildii ze ich nie zdradza? Nie sądze bo sie tak naprawde nie znacie.
Wiem ze jestem nielubiamy w srodowisku Polakow, i szczerze mówiac nie obchodzi mnie to. Zycze wam wszystkim powodzenia... I zastanowcie sie nad zbyt pochopnymi decyzjami....
A Tao Fao życze w koncu zeby wygral pierwsza wojne w swoim zyciu bo jak narazie cala rodzinka pracuje nad postacia a pozniej jest on hunted. Wazniejsza jest ilosc a nei jakosc, przykladem jest berylia.

Raul
28-06-2005, 21:38
PS: temat był już raz zamkniety - rozumiem, że jego ponowne otwarcie to zasługa naszego RAULKA :) .
Ja zamknąłem i po kilku tygodniach ja otworzyłem. I będzie otwarty do momentu powstania nowych światów, lub do początku lipca. A Ty nie wiesz, że jak masz jedno konto zbanowane to się nie zakłada drugiego? Na to też ban.

Foxium
28-06-2005, 21:58
lol. wszystkich odrazu zbanuj, mnie tez mozesz :)

@Gath Vaun
"Polski serwer bez Power Abusingu i pięknie rosnącą zielona trawą"

z tą trawą to nawet nie zła myśl :P
ps. nie wiem jak inni sobie to wyobrazają ale ja osobiscie nie ide na server zeby go zdominowac tylko zeby ogolnie grac w spokoju czyli expic tam gdzie chce a nie ze mnie zaraz jakis szwed(przyklad) wygania, chce grac dla frajdy i tyle bo po to sa gry chyba. tym bardziej jak uda nam sie dojsc do czegos na tym servie to na pewno nie bede z tymi co PAuja itp. mozecie popytać na chimerze jak ja,zohop i konrad stanelismy w obronie jednej ze slabszych polskich gildii bo dwie mocniejsze(tez polskie) chcieli ich u***ać :). wiec ja tam nie ide na jakiegos dominatora, chce sobie ****a pograc. :)

kalashnikov
28-06-2005, 22:04
Hmm, ogólnie czytając tego posta a jest on bardzo długi nasuwa sie jeden wniosek. Mianowicie jest jakas grupka ludzi, ktorzy chca rządzić serwerem i stworzyć "Polski serwer bez Power Abusingu i pięknie rosnącą zielona trawą".
Czy nie sądzicie że chcecie stworzyć pewien rodzaj utopii? To oczywiście piękna idea ale połowa z was nigdy nie grała na nowym serwerze, kolejna część ma nad wyraz rozwiniete poczucie honoru i patriotyzmu, a kolejni mieli h lvla jak obecni tu Czarny i Tao Fao, teraz maja zamiar być wspaniałymi liderami. Tu tak naprawde nie chodzi o szwedów, brazylijczyków czy hiszpanów, tu chodzi o człowieka i o to jakim on jest. Nie chce nikomu prawic morałów bo sam w sobie pomysł jest dobry, tyle że to forum nie jest drogą do osiągnięcia sukcesu, wasi liderzy są śmieszni i nei mają pojęcia o wojnie, a większość z was nigdy nie walczyła.
W tej sytuacji przytocze wam książkę Potop Henryka Sienkiewicza, bo według mnie obrazuje ona mentalność Polaków. Tam Polacy zdradzaja siebie nawzajem i pomagaja szwedom, ktorzy zajmuja Polske. Wiem, że teraz wszyscy powiedzą że oni tacy nie są ale zastanowcie sie czy ktokowliek z was moze poświadczyc za chociaż 40% waszych gildii ze ich nie zdradza? Nie sądze bo sie tak naprawde nie znacie.
Wiem ze jestem nielubiamy w srodowisku Polakow, i szczerze mówiac nie obchodzi mnie to. Zycze wam wszystkim powodzenia... I zastanowcie sie nad zbyt pochopnymi decyzjami....
A Tao Fao życze w koncu zeby wygral pierwsza wojne w swoim zyciu bo jak narazie cala rodzinka pracuje nad postacia a pozniej jest on hunted. Wazniejsza jest ilosc a nei jakosc, przykladem jest berylia.

Calkowicie sie z tym zgadzam. A Panu elysian warrior zycze przedewszystkim zmadrzenia przed ,,dowodzeniem" na nowym serwie. Ah no i jeszcze pozostaje aspekt znanego juz ,,lizania dupy". Ja naprawde nie wiem co pojmujecie pod tym pojeciem? Przebywanie w tamtym srodkowisku? Bo jezeli mysliscie ze np. pisalem do nich ze sa za***iscie i wogole to albo jestescie tak glupi albo dobre zarty sie Was trzymaja...
ps. ty nie jestes młodszy ty jesteś gówniaż, dziecko nie dowartosciowane próbujące coś udowodnić - patologia.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Ja nie musze nic udowadniac, Ty sam udowadniasz cos poziomem swoich wypowiedzi...
ps2. ja nie gnoje szwedów, osobiscie do nich nic nie mam nawet kilku znam i normalnie z nimi rozmawiam np. Viatora z chimery (mozesz jej zapytac) ale z reguły szwedzi nas nie lubia (przynajmniej na niemieckich serverach) a jesli juz ktoś mnie nie lubi i daje mi to do zrozumienia to dlaczego ja mam go lubic heh?. wiec stfu. i szwedzi beda kazdego nizszego lv do tego polaka PAować a ty razem z nimi bo ty ich rodak(asslicker) jesteś pozdro.
------------------------------------------------------------------------------------------

Naprawde nie musisz sie chwalic tym ze masz kolegow ze szwecji... to powinno byc normalne ale jak widac u niektorych jest to cos niebywalego, a mowia o tym tak jakby mieli qmpli/przyjaciol wsrod tredowatych bo mniej wiecej tak to brzmi.
Dziwne ze jak sa do nas od poczatku wrogo nastawieni to dlaczego przyjmuja Polakow do guildi? Ale zaczynam pojmowac Twoja ideologie. Oni przyjmuja tylko ,,zdrajcow norodu", a Ty zagorzaly patriota nie pozwolisz na to zeby jakis szwed rzadzil serwem, a wiec rzucasz sie na niego bez pojecia o tym jak sie do tego zabrac po czym przegrywasz i odchodzisz z nadzieja ze kiedys to Ty bedziesz mial szanse dowodzic potega na serwerze... Am I right?

Signed,
POWERABUSER