PDA

Pokaż pełną wersje : ~~~wakacyjny Serwer~~~

Stron : [1] 2 3

Elysian Warior
22-05-2005, 18:57
Szukam Ludzi (PG, doświadczonych, dobrze grających, z minimum średnim lvlem) do Nowej Gildii, którą zamierzam otworzyć na Nowym Serwerze na Wakacjach (Serwer powstanie pod koniec czerwca).

Jeżeli jesteś zaciekawiony moją propozycją napisz: skąd jesteś( miasto, serwer), ile masz lat, jak długo grasz w Tibie, jaki jest twój lvl(e) oraz podaj Nick swego Chara.
Liczba miejsc jest ograniczona- do Gildii wejdą tylko Najlepsi. Minimum to 40lvl, więc jeśli masz miejszy to masz bardzo małe szanse.
Z każdym graczem będę się kontaktował osobiście. W celu potwierdzenia wiarygodnosci prosze o napisaniu czegos na temat tego tematu w Commencie swojej postaci)

_Podział został dokonany:

I. Giildia Modora ( http://blog.tenbit.pl/modor )

II. Gildia Cza@rnego:
105lvl+ Sarewok Trimera +
51lvl+ Hex The Sniper Galana +
37lvl+ Haan Mean Arcania +
48lvl+ Combacik Morgana +
71lvl+ Malbert Hiberna +
104lvl+ Foksik Hools Harmonia +
50lvl+ Fiskuso Aldora +
45lvl+ Shadow'Wizard Solera+
60lvl+ Shadow Punisher Solera+
60lvl+ Lord Dreathan Aldora +
68lvl+ Xensa Harmonia +
39lvl+ Romalock Galana +
58lvl+ Stasiuman Aldora +
53lvl+ Spec Majdan Lucera +
61lvl+ Thor Samil Adlora +
56lvl+ Petersen de'Vito Solera +
50lvl+ Rostek Horn Isara +
44lvl+ Lord Maxio Isara +
46lvl+ Wielki Ziom Isara +
62lvl+ Af Nero Danubia +
69lvl+ Wutageje Harmonia +

III. Moja gldia:
70lvl+ Bloody Mcgrady Elysia +
52lvl+ Rauer Iridia +
41lvl+ Apic Xantera +
45lvl+ Sanitro Harmonia +
59lvl+ Mistty Harmonia +
54lvl+ Sarvesh Chimera +
53lvl+ Konrad Ma'Fer Chimera +
54lvl+ Zohop Chimera +
59lvl+ Foxium Knight Chimera+
56lvl+ Warrior Michal Xantera +
53lvl+ Cosaq Galana +
59lvl+ Virtoos Galana +
64lvl+ Verlay Galana +
63lvl+ Sir Tracker Aldora +
51lvl+ Datronk The Mystic Valoria +
48lvl+ Lesio Xlilosient Rubera +
68lvl+ Lolo Rozbojnik Calmera +
63lvl+ Xan Verticas Selena +
64lvl+ Shivaki Nova +
90lvl+ Kogud Titania +
57lvl+ Dragon Moonblade Harmonia +

Osoby które jeszcze sie nie zgłosiły z tej listy i nie otrzymały dalszych wskazówek niech sie do mnie pilnie zgłoszą !!!!!!

FORUM UWAZAM ZA ZAMKNIETE.

master-phoenix
25-05-2005, 13:45
ja jestem zainteresowany tym , ale nie wiem czy mnie rpzyjmiecie gdyz mam tylko 36 lvl ze skillami 75/74 ;/ nick to moj name czyli master-phoenix

tibioma
25-05-2005, 15:51
a ja mam lvl 27 przyjmiecie?

Gunir
25-05-2005, 15:55
Ehhh... chcecie marnować sobie wakacje przed komputerem...? Przed Tibią?

dixi wojownik
25-05-2005, 17:38
Myślisz ze co soie robi w wakacje jaraz ioło chleje browary i gra sie nocki w tibie

Morin
25-05-2005, 19:06
A jesli nie mam takisuper hiper levla ale jestem doswiadczonym graczem ?? Wraz z kolegami zamierzamy grac na wysokim poziomie !!

mucha_177
25-05-2005, 19:48
Mam właśnie zamiar się przenieść na nowy serwer który powstanie w polowie czerwca. Mam palka na Iridii<stosunkowo nowy serwer, chyba 3 miesiące ma > lvl 40 z eq wartym okolo 200k skilami 75/60. Jak bedzie taka możliwośc to jestem z wami HAIL POLAND! :D

Elysian Warior
25-05-2005, 20:03
Przestańcie pisać tu bezsensownych postów!!!
Jak już mówilem podawać NICKI swoich CHARÓW - dla idiotów, którzy najwidoczniej tego nie rozumieją tłumacze, że chodzi mi o IMIE TWOJEJ POSTACI!!!!!!!!!!!!!!!
LOL

Wicher
25-05-2005, 20:42
Ja się dołączam. :D odrazu mówie że robię knighta i będe grać na początku po 18h dziennie. Jednak będe expić tylko do 20lvla potem lece w skille do 80/80, ale za to potem będzie hardcore. Pacca będe mieć na pewno więc niebędzie problemu. ;d Mam nadzieje że się przydam. A miałem 42lvl -> Wicher Tse -> Elysia. Mimo takiego lvla jestem doświadczonym graczem gdyż dużo grałem na postaciach kumpli m.in. palkiem na 95lvlu

Elysian Warior
26-05-2005, 14:00
Ja się dołączam. :D odrazu mówie że robię knighta i będe grać na początku po 18h dziennie. Jednak będe expić tylko do 20lvla potem lece w skille do 80/80, ale za to potem będzie hardcore. Pacca będe mieć na pewno więc niebędzie problemu. ;d Mam nadzieje że się przydam. A miałem 42lvl -> Wicher Tse -> Elysia. Mimo takiego lvla jestem doświadczonym graczem gdyż dużo grałem na postaciach kumpli m.in. palkiem na 95lvlu

Czyżby to był (ten palek 95) Oles Tse?
;]
Ok. Bądź w Tibi jak napislalem na paczatku tematu- zgadamy się.

Morin
26-05-2005, 15:42
Wicher nie szpanuj tak bo ja tez gralem tym palkiem badziewnym ^^ xD Gralem tez Solarisem Tse xD ( 38 master sorcek niestety deleted ;/ )
Teraz pozostaje mi czekac na wakacje i zaczac szatanic :P

Puziolek
26-05-2005, 15:53
yO!
Chciałbym dołonczyć do waszego grona, gram na xanterze
43lvl master 51 mlvl
name : Puziolek
pacc na 100% będzie
gram od Grudnia 2004
nr gg: 5686874

Yobak
26-05-2005, 16:15
Ja prawdopodobnie w wakacje będe planował zacząć ostre granie..
Jak narazie to mój derobek w tibi jest niewielki, ale moge pochwalić sie ~10 miejscem na Morganie przez długi okres. W sumie dojechałem do 58 levela ale niestety wojna zmusiłam mnie do poprzestania polowań i kilku niepotrzebnych zgonów. Znam sie dobrze na tibi i wiem jak grać żeby szybko zdobyć wysoki level.

Nad nickiem jeszcze pracuje ale niedługo coś wymyśle...

Wicher
26-05-2005, 17:14
z tym nickiem to chodzi o to żeby podać obecny nick żeby koleś mógł z tobą pogadać ale szczegół :P
Mam takie pytanie jedno:
będziemy grać na serwie niemieckim czy amerykańskim?
Osobiście wolę niemiecki bo jest lepszy i niema tylu br... :]

A i postaram się być online 29.05 na elysii o 12:00 a jak nie to o 15:00 :]

LaresCotton
26-05-2005, 17:34
ja bym chcial dolaczyc
Lares Cotton- 42 knight- elysia

Lance'llots
26-05-2005, 19:11
Heh gildia zapowiada sie dobże ;P
Mam 2 postacie:
Lancellots 33 knight Elysia
Luiis de'swat 33 sorc arcania <grałem ją tyko 2 tygi> :p

Nie przekroczyłem 40 lvla ale znam sie na tej rzeczy i czekan na nowego serwera więc chciałbym grać na takim serwie gdzie rządzo POLACY ;D

spoko ziom
26-05-2005, 19:16
humm... no ok mozna by bylo sprubowac zagrac na takim swiecie moj nick to Adii of darkness z xantery mam 57 level w tibie gram od 2 lat oczywiscie nie ta postacia a zglaszam sie do tego poniewaz mam DOSC slychania sie BR!!! plxx szybki kontakt mam tez kumpli z rl co pewnioe chetnie sie przyloncza
kontak nr gg:5266790

Elysian Warior
27-05-2005, 12:04
Ja prawdopodobnie w wakacje będe planował zacząć ostre granie..
Jak narazie to mój derobek w tibi jest niewielki, ale moge pochwalić sie ~10 miejscem na Morganie przez długi okres. W sumie dojechałem do 58 levela ale niestety wojna zmusiłam mnie do poprzestania polowań i kilku niepotrzebnych zgonów. Znam sie dobrze na tibi i wiem jak grać żeby szybko zdobyć wysoki level.

Nad nickiem jeszcze pracuje ale niedługo coś wymyśle...

Jak już kolega wyżej powiedział, musisz podać mi Nick obecny (swojej najlepszej postaci). Z obrazeka wnioskuje ze to Yobak. A co do Nicku to nie wykluczone, że bedziemy zakaldać rodzine (ale to pewnie tylko dla najlepszych graczy - dla całej reszty bedzie tylko gildia ;] )

Racho
27-05-2005, 22:07
Chcialbym dolaczyc do Twojej gidlii, dotychczas gralem na Chimerze
Rachho, byl 44lvl ale 2dedy pod rzad przez neta i odechcialo mi sie grac :P na tym serwie obecnie mam 42lvl na poczatku wakacji kupie sobie pacc ... po wiecej informacji zapraszam na gg 2742338

Elysian Warior
28-05-2005, 12:10
Chcialbym dolaczyc do Twojej gidlii, dotychczas gralem na Chimerze
Rachho, byl 44lvl ale 2dedy pod rzad przez neta i odechcialo mi sie grac :P na tym serwie obecnie mam 42lvl na poczatku wakacji kupie sobie pacc ... po wiecej informacji zapraszam na gg 2742338

Odezwe się, ale postarajcie sie all nie pisac nr GG, bo przez gg można haknac! I apropo Pacca- na wakacjach to juz moze byc troche za puźno- nie wykluczone, że serwer powstanie jeszcze przed rozpoczęciem wakacji ;] ( ale najwyzej 5 dni max) Cya

Yobak
28-05-2005, 14:07
Miałem haka... :/
Niewiwem czy będe miał paka na wakacje bo chciałem kupić za kase w grze ale niestety jakiś wieśniak mnie zhakował i straciłem jakieś ~700k.
Jeszcze sie odezwe...

Aristo~
28-05-2005, 14:50
Ja moze pojde zobacze jak sytuacja na beryli sie ulozy.

Aristocrat - 54ek
Aristo De'luxe 40rp
Aristo Eternal 21pall [ berylia]

Kariusz
28-05-2005, 15:28
Lat 15 Name "myth'xas" serv:Aldora lvl 51 pall 85/65 gram od 4 lat w tibie :) Niewiem czy jutro będe grał dam numer gg:5588042
Jak to wypali to zrobie w 2 tygodnie sorca 30lvl i około 45mlvl

Wicher
28-05-2005, 15:39
Mam jeszcze jedno pytanie:
A co będzie jak powstaną dwa niemieckie serwy pvp? Bo na wakacje mogą tak zrobić. Będziemy grać na tym co pierwsza litera nazwy bliżej początku alfabetu czy na tym bliżej końca?

Elysian Warior
28-05-2005, 16:57
Mam jeszcze jedno pytanie:
A co będzie jak powstaną dwa niemiecki serwy pvp? Bo na wakacje mogą tak zrobić. Będziemy grać na tym co pierwsza litera nazwy bliżej początku alfabetu czy na tym bliżej końca?
Pierwszy serwer, normalny, niemiecki.

dyzio88
28-05-2005, 21:25
Jestem zainteresowany jak najbardziej.
46 royal z Aldory - Thus Furaor . (był 48 ale 2 kicki przez neostrade i po "ptokach").
Proszę o kontakt. gg 6301346 lub msg na tibi.

Aristo~
28-05-2005, 21:36
Na Beryli juz wojna Z Del'Toro -.-

Wiec raczej pojde z wami

Moje gg : 8527450

Piotr
29-05-2005, 02:19
Witam moge si przyłączyć do zabawy o ile mnie zechcecie Elite Knight 41lvl mało expie dużo trenie skille zaraz 84/83. Świat mythera nik postaci Piotr niszczyciel. Hmmm eq średnie :p numer gg 1781627 czesto niewidoczny. Gram od 10 września 2004r sporo dedow ale sie nie poddaje (okolo 70 ) :]

Elysian Warior
29-05-2005, 11:59
Narazie jest mało ludzi, więc nie bede dzis sprawdzał nikogo na tibia- zrobie to za tydzien!!
NarQ

Virtoos
29-05-2005, 14:13
Chętnie zagram na nowym świecie ponieważ od kwietnia jestem retired z powodu szkoły.Zaczynałem swoją gre na Elysi - 38 knight,następnie Galana - 59 EK oraz Selena - 37 RP - niestety po 2 tyg musiałem skończyć z grą mimo że byłem w czołówce.Od połowy czerwca będe mógł ostro PG'ować, więc sądze, że się moge przydać :).Main nick w Avatarze.

Romal
29-05-2005, 16:29
:) Jestem tym zainteresowany! W tibie gram okolo 1,5 roku.Moje osiagniecia nie byly zbyt wielkie poniewaz na servach na ktorych gralem ciagle toczyly sie jakies wojny B) Moj najwyzszy lvl to byl...39.. lecz po wojnie zostal 36 :confused: nick:Romalock na Galanie mysle ze jestem wmiare doswiadczony a tak btw mam 15 lat

Rafciu Mistrz
29-05-2005, 16:44
Serwer: Trimera ( Thais ). Lat 13 (malolaty rlz :P :baby: ). Gram od wrzesnia 2004 :baby: . Nr gg 9225584 Reszte widac w podpisie.
Z pewnoscia mnie nie przyjmiecie, skoro od 40lvlu, ale gram druidem wiec raczej nim nie expie tylko mlvl klepie. Nie wazne jaka bedzie Twoja decyzja i tak bede gral na nowym serwerze knightem :) oraz bede sie staral spelnic oczekiwania. Okolo 12 moze mnie nie byc bo moge byc w budzie, ale o 18 napewno bede gral. Z góry ty.

Yobak
29-05-2005, 22:09
Zapowiada się ciekawie
Spożądziłem se liste osób chętnych do grania na nowym świecie:
- Elysian Warior
- master-phoenix
- mucha_177
- Wicher
- Puziolek
- Yobak
- Lance'llots
- spoko ziom
- Racho
- Aristocrat
- Kariusz
- dyzio88
- Piotr
- Virtoos
- Romal
- Rafciu Mistrz

Elysian Warior możesz mniejwięcej określić kogo chcesz mieć na nowym świecie w gildi a kogo nie. :)

Kret
29-05-2005, 22:41
Otóż specjalnie najwiekszego lvlu nie mialem wszystkie okolo 20 ( za to wszystkie profesje) po nabiciu red skulla postacie oddawalem kumplom (obecnie dobrze im sie powodzi juz bez rs ;) specjalnie teraz bede kupywac pacca i mailem zamiar pojsc na jakis nowy server i tam byc jednym z lepszych wiec czemu nie wszyscy razem =]. Razem z Piotrem graliśmy na jednym servie=] ( mythera) w tibie gram rok ale prawddziwa gra zaczela sie dopiero od ostatniego uptadu gdyz wtedy mialem neta na chacie (dopiero ;/ ) 14 lat mam jakby co to kontakt na gg : 1894158 ; w tibie nie ma co gdyz ostatnia postac oddalem dzisiaj kumplowi :D o potwierdzenie tego posta mzoecie sie zapytac Piotra ( przypomnie Piotr Niszczyciel ) to chyba tyle :D

Vitihud
30-05-2005, 08:13
70 lvl w 3tygodnie? Wow! Ja zrobiłem 22 lvl w 2 miesiące :P

Kret
30-05-2005, 09:20
70 lvl w 3tygodnie? Wow! Ja zrobiłem 22 lvl w 2 miesiące :P

To żeś się popisał!! a jaka profesja?? mlvl i skille?? ;p

gandziaz
30-05-2005, 10:10
tesz moge ostro grac w wakacje narazie moja najlepsza postac kturo posiadam to gandziaz na galanie skil 70 dyst c set mały lvl bo nie grałem na nim ponad 2 miechy mam nadzieje że mnie przyjmiecie jestem gotuw na hardkorowe expienie :evul:

gandziaz
30-05-2005, 10:12
sry że zapomniałem lvl lvl to 31 a muj starz toponad rok z przewami :]

Elysian Warior
30-05-2005, 12:40
Zapowiada się ciekawie
Spożądziłem se liste osób chętnych do grania na nowym świecie:
- Elysian Warior
- master-phoenix
- mucha_177
- Wicher
- Puziolek
- Yobak
- Lance'llots
- spoko ziom
- Racho
- Aristocrat
- Kariusz
- dyzio88
- Piotr
- Virtoos
- Romal
- Rafciu Mistrz

Elysian Warior możesz mniejwięcej określić kogo chcesz mieć na nowym świecie w gildi a kogo nie. :)
Stary- narazie nie wiem;/
Oprucz tych ludzi mam jeszcze 10+ z lvlamim sięgającymi 100+, tak wiec jeszcze nie wiem jaką postać bedzie miała gildia: czy inwestowac w ilość( ale potem bedzie trudno wszystkimi dowodzic i all kontrolowac) czy w jakość( jeżeli w jakość to narazie z tego forum bardzo malo osub by sie zalapało ;/)
Do nowego serwa zostalo cos z 4 tygodnie więc mam czas do zastanowienia sie ;]
Ale nie traćcie nadziei: w czasie trwania juz nowego serwa bede również rekrutował nowych graczy ( oczywiście tylko tych za***istych :P)

Wicher
30-05-2005, 13:10
Ja mam jeszcze jedno pytanie :D :
Bo ja zamierzam na nowym serwie zrobić 20lvl w 3-4 dni (w zależności jak szybko uda mi się wyjść z rooka :D ), a potem zacznę trenić do skilli 80/80, więc mam nadzieje że mnie przez to niewyje***cie z gildii :]
Postanowiłem tak zrobić, aby odrazu jak zrobie skille iść expić na jakieś lepsze potworki, a nie siedzieć i się meczyć na rotach lub na soldkach, tylko odrazu iść expić, np: na guardy :P

btw. możesz podać osoby jakie przechodzą z Elysii bo pewnie dużo osób zacznie grać od nowa z tego serwa.

ciabar
30-05-2005, 13:44
Ja mam palka 60 lvl na isarze NICK:Sir kucyk
i mam tez sorca 42 na celescie NICK:Ciabar Di'Vaio
mam pacc i gram juz dosyc dlugo wiec mysle ze jestem doświadczony
i nadawałbym sie nowy serwer.
Napewno juz bym robił knighta na tym serwerze poniewaz te postacie
co mam juz obeznałem i teraz mam chetke na knighta

Darky
30-05-2005, 14:46
Chetnie bym pogral mam 14 lat gram w tibie okolo 1,5 roku moje najlepsze chary:

Dark Total royal palek osiognol lvl 53 Hacked

obecnie gram Servall 23 knigt obie postacie były na Azurze

Elysian Warior
30-05-2005, 15:25
Ja mam jeszcze jedno pytanie :D :
Bo ja zamierzam na nowym serwie zrobić 20lvl w 3-4 dni (w zależności jak szybko uda mi się wyjść z rooka :D ), a potem zacznę trenić do skilli 80/80, więc mam nadzieje że mnie przez to niewyje***cie z gildii :]
Postanowiłem tak zrobić, aby odrazu jak zrobie skille iść expić na jakieś lepsze potworki, a nie siedzieć i się meczyć na rotach lub na soldkach, tylko odrazu iść expić, np: na guardy :P

btw. możesz podać osoby jakie przechodzą z Elysii bo pewnie dużo osób zacznie grać od nowa z tego serwa.
Jak wiesz narazie na elysii trwa wojna- a raczej partyzantka.
Cześć ludzi jeszcze prubuje dokopac grinders i narazie nie wiem kto z nich pujdzie.
Z wieloma osobami z elysii prubuje sie skontaktowac albo juz prowadze rozmowy.
Zostało jeszcze 4 tygodnie- wiec sie nie gorączkuj ;] . Szczegółowe informacje podam potem
Jeżeli znasz, albo masz kotakt z ludzmi:
Dellas, Suxibelo, Darnique
to koniecznie mi powiedz, bo wlasnie z nimi prubuje sie skontaktowac ;]

Yobak
30-05-2005, 15:59
Ja proponował bym żeby ludzuie odrazu podawali profeje jakimi chcą grać.
Moglibyśmy uniknąć tego, że większość gildi będzie grała palkami i niebędzie druida do zrobinia deserta... Oczywiście tego nie trzeba teraz robić ale puźniej się przyda..

Ja zamieżam grać palkiem.

Elysian Warior
30-05-2005, 16:05
Moglibyśmy uniknąć tego, że większość gildi będzie grała palkami i niebędzie druida do zrobinia deserta... Oczywiście tego nie trzeba teraz robić ale puźniej się przyda..

Tak!
Potrzebujemy druidów. ;]
Narzie wszyscy muwią, że beda grac palkami, dorkami, knightami, ale nikt nie chce druidem.
To jest w sam raz profesja dla kogos, kto nie zamierza spedzac duzo czasu przy kompie i nie umie zbyt dobrze grac- mozna zarobic sporo kasy- na poczatku serwa z samych desert questow po 1k od kolesi mozna zgarnac 20k dziennie;]

Sadomaso
30-05-2005, 17:25
Przestańcie pisać tu bezsensownych postów!!!
Jak już mówilem podawać NICKI swoich CHARÓW - dla idiotów, którzy najwidoczniej tego nie rozumieją tłumacze, że chodzi mi o IMIE TWOJEJ POSTACI!!!!!!!!!!!!!!!
LOL

Nie ma to jak profesjonalność i opanowanie lidera :]. No ludzie! Pisać, pisać, pisać. Macie nie powtarzalną szansę stracić całe wakacje!!! <odchodzę melodycznie gwiżdżąc>

Wicher
30-05-2005, 17:48
A ty niby co będziesz robić w wakacje ?
Pewnie będziesz grał na kompie (pewnie w Tibie), pił browary, palił trawe, grał w noge i szwędał się po osiedlu...
Czyli też super wakacje...

btw. to nasz wybór co będziemy robić na wakacje więc nieudzielaj się

Sadomaso
30-05-2005, 18:04
@ up

hmmmm... nom :D

Morin
30-05-2005, 18:19
Ja bede grac Knightem i mam taki sam plan ja Wicher ( koledzy z rl :> ) a moj kolega bedzie robic..... DRUIDA xD wiec sie przyda :] Chlopak zamierza grac podobnie jak ja i chce zrobic szybko 45 m-level :P
btw. bedzie mi przyzywac ghoula xD

Elysian Warior
30-05-2005, 18:22
Nie ma to jak profesjonalność i opanowanie lidera :]. No ludzie! Pisać, pisać, pisać. Macie nie powtarzalną szansę stracić całe wakacje!!! <odchodzę melodycznie gwiżdżąc>
Po pierwsze primo:
napisalem tak bo na początku było z 10 bezsensownych postów, a w żadnym nie było żadnych istotnych informacji.
Po drugie primo:
Jak ci nie pasi to won. Nikt ci nie każe w to grać, to temat dla osób umiejących grac w tibie, a nie dla jakiś rzałosnych nOObków, których jakiś idiota oszukałw grze sprzedając na rooku poison fluida a teraz rzalął sie na lewo i na prawo bo stracili 100 gp.

Kret
30-05-2005, 18:28
skoro ma byc tak duzo palkow to przydalby sie sorc albo druid na zrobienie monka a dla knightow na ghula ale to na przykald na noce ktore i tak mielibysmy spedzic spajac wiec czemy przy okazji nie trenic ah i tych jeszcze nie zdecydowanych jaka profesja to polecam sorca badz druida why? quest na spika sworda na przyklad albo stealth ringa czy tez huntowanie hunterow lub dsów ( g shield =] )
ja bede grac knightem (znudzilo mi sie nabijanie mlvlu ;)

<edit> albo dobra zmeinia zdanie bede grac sorcem ;] sam tak wychwalalem to teraz robie sorca ( mysle ze tez bedzie bardzo przydatny na deserta )

Kret
30-05-2005, 18:31
Jak ci nie pasi to won. Nikt ci nie każe w to grać, to temat dla osób umiejących grac w tibie, a nie dla jakiś rzałosnych nOObków, których jakiś idiota oszukałw grze sprzedając na rooku poison fluida a teraz rzalął sie na lewo i na prawo bo stracili 100 gp.

zapowiada sie sytuacja jak w temacie "sreeny od blood marrego" gdzie pol nocy wyzywalismy nOOBka a pozneij moderator usunal z okolo 50 postow

Xhacker
30-05-2005, 18:31
Mam Pytanko, a mianowicie... Na nowy serw bez pacca od kiedy można wejść?
Mam (miałem) kinghta 48lev na aldorze, ale zostałem shackowany..
obecnie gram jakieś 2 tygodnie i mam 20 lev palka... Niski lev ale skille 78/54 8o 8o

Sadomaso
30-05-2005, 18:32
:D nie no ale mi dogadałeś. :cup:
P.S. A widziałeś ten napis "bykom stop"?

Xhacker
dodam, mianowicie do tego pytania.... mam pacca ale jeszcze przez 1 tydzień

Kret
w tytule odpowiedz imam pytanie dlaczego napsiales w poscie ze masz takie skille i lvl a w komentarzu co innego
( wałek w poscie czy niezaktualizowales? )

Xhacker
30-05-2005, 18:34
takk, nie chce mi się. Ale zaraz poprawie. Sekundka :P :)

Sadomaso
30-05-2005, 18:36
@ krecik

Twoja definicja nooba to: "Człowiek, który ma własne zdanie i nie liże dupy innym żeby stać się ich przyjacielem"?

Xhacker
30-05-2005, 18:36
Żeczywiście nie aktalizowałem. Prost powód: ostatnio na forum.tibia.shl czytałem posty bo tu już nie było co :baby: :baby:

Xhacker
30-05-2005, 18:38
To Od Kiedy MoŻna Na Serw WejŚc Bez Pacca????? X( X( X( X(

Dechsta
30-05-2005, 18:56
Tydzień po załorzeniu servera.

Kret
30-05-2005, 18:59
@ krecik

Twoja definicja nooba to: "Człowiek, który ma własne zdanie i nie liże dupy innym żeby stać się ich przyjacielem"?

ja ciebie teraz nie chcialem obrazic ale mowie ylko ze moze z tego wyniknac klotnia jak w " wyzej wymienionych " tam nijaki Lome'de wolf
czy jakas tak nie umial do kogos sie zwrocic nie wyzywajac go albo nie wywyzszajac sie ze on ma 100 lvl ( 15 nawet nie ma ) i ze brabo ( najelpszy char na mytherze wtedy od jakis 4 miechow chyba ban deleted)
wiec ty mi tu z tekstem takim nie wyskakuj

Kret
30-05-2005, 19:01
To Od Kiedy MoŻna Na Serw WejŚc Bez Pacca????? X( X( X( X(

a spojrz na post w ktorym cie pytalem o aktualizacje tam w tytule napisalem time ;)

Racho
30-05-2005, 20:16

Ja zamieżam grać sorkiem, posiadam duze doswiadczenie w prowadzeniu tej profesji .... :P

Elysian Warrior zarzucilbys swoje gg, chcialbym z Toba wymienic pare zdan ... :P

Elysian Warior
30-05-2005, 20:44
Ja zamieżam grać sorkiem, posiadam duze doswiadczenie w prowadzeniu tej profesji .... :P

Elysian Warrior zarzucilbys swoje gg, chcialbym z Toba wymienic pare zdan ... :P
Wole nie, bo chołota zaczeła by do mnie pisać a nOOby spamowac (patrz Sadomaso) :P
Jak chcesz to mozesz swoje zamiescic- ja sie odezwe- wiele osób juz podało swoje gg i z nimi gadałem.
Do zobaczyska ;]
PS: prosze nie piscie tu swoich komentarzy i opinii na czyjś temat;/
piszcie jedynie wazne uwagi (jeżeli takowe macie) na temat gildii ;]

Sadomaso
30-05-2005, 21:49
Spoko warrior, i tak nie mamy o czym gadać :p

P.S. Na atak trzeba odpowiadać atakiem!!! Ale ja tego nie zrobie... Jestem inny z natury. Pozdro.

@kret
Peace man :)

Pogromca
30-05-2005, 21:57
Posiadam 77 Royala na pandori , W wyniku paru zdarzen zaczelem grac sorcem i mam 69 lvl na pandorii - Palek to Tie Pogromca a Sorc to Master Zathroth

Your
Pogromca~

Yobak
30-05-2005, 22:07
@ Re up up up up...
TAA Elysian Warior mój nick to Yobak :P
I mam nadzieje że nie będziecie tylko walczyć z innymi kolesiami ale skoczymy se razem na demonki... Aha i jeszcze prośba dla knightów... dobrze się zastanówcie zanim zaczniecie trenić axe, bo znając życie puźniej będziecie marudzić że niemożecie zlootowac draggy lance i bedziecie chcieli opuścić serwer. Ja proponuje swordy napoczątku long potem z kuesta spiki i bright a potem to już gs z behemotów...

Kret
30-05-2005, 23:05
. Ja proponuje swordy napoczątku long potem z kuesta spiki i bright a potem to już gs z behemotów...

dla mniej wytrwalych polecam cluby : na poczatku batle hammer z questa pozniej huntowac ww zeby zdobyc war hammera a nastepnie z dragow dragon hammera mozna tez ywruszyc na nerco po skull staffa a z axe czemu nie kupuje babrbarian axe pozniej z questow dwarven , knight i 70 lvl d lance ;] (szczerze jak masz byc jednym z lepszych na servie to axe nie polecam) i mam pytanie gdyzs nie cche sie zbytnio nad tym glowic : jaka bron dla sorcka?? mysallem nad axe ale mialbym ciagle z barbarian biegac, skull staff za malo obrony a d hammer za duzo wazy czyli cluby odpadaja moze swordy? yobak jak myslisz?

Rafau
30-05-2005, 23:23
Czesc. Jestem zainteresowany taka wlasnie gildia :).
Moj char - Ravdec lvl 27 knight
Elysia -- Ab'Dendriel/Carlin/Kazordoon,
Mam jeszcze druida (lvl 11) ale tylko uh makera

Wiem ze troche skromnie ale jesli uznasz ze moge sie przydac wyslij maila na [email protected] plz.

Morin
31-05-2005, 07:50
Ja polecam axy na poczatek bo szybko mozesz kupic barbarian axe :] ale dobre sa na sam poczatek :P bo pozniej muszisz biegac z k-axem jak inni biegaja z bright swordem :] Dlatego ja wole swordy :p

Yobak
31-05-2005, 09:34
dla mniej wytrwalych polecam cluby : na poczatku batle hammer z questa pozniej huntowac ww zeby zdobyc war hammera a nastepnie z dragow dragon hammera mozna tez ywruszyc na nerco po skull staffa a z axe czemu nie kupuje babrbarian axe pozniej z questow dwarven , knight i 70 lvl d lance ;] (szczerze jak masz byc jednym z lepszych na servie to axe nie polecam) i mam pytanie gdyzs nie cche sie zbytnio nad tym glowic : jaka bron dla sorcka?? mysallem nad axe ale mialbym ciagle z barbarian biegac, skull staff za malo obrony a d hammer za duzo wazy czyli cluby odpadaja moze swordy? yobak jak myslisz?

Ja grałem sorkiem jedynie na starym serwie i tam szedłem w swordy. Na nowym serwerze na samym początku trudno jest wyrwać dobrego sworda ale jak już dostaniesz spike sworda z fire devil quest to troche nim poeqpisz. Potem pozostaje quest na bright sworda i jesteś w niebie :]

Yobak
31-05-2005, 09:36
Ja polecam axy na poczatek bo szybko mozesz kupic barbarian axe :] ale dobre sa na sam poczatek :P bo pozniej muszisz biegac z k-axem jak inni biegaja z bright swordem :] Dlatego ja wole swordy :p

Polecasz innym axe a sam wolisz swordy ? :P
Nieopłaca się najpierw chodzić z toporem a potem przeżucać się na swordy bo marnujesz skille.

Elysian Warior
31-05-2005, 10:34
Czesc. Jestem zainteresowany taka wlasnie gildia :).
Moj char - Ravdec lvl 27 knight
Elysia -- Ab'Dendriel/Carlin/Kazordoon,
Mam jeszcze druida (lvl 11) ale tylko uh makera

Wiem ze troche skromnie ale jesli uznasz ze moge sie przydac wyslij maila na [email protected] plz.
nie e-maila,plz
podaj lepiej gg ;p

@up jaka broń
Wiec tak:
Swordy są dobre na rooku i potem jak juz bedziemyy na 45 lvlu do 100lvla bo maja dobra obrone i stosunkowo łatwo zdobyć.
Axe są dobre od 8 lvla do ok. 45lvla bo kupujemy barabarbian axe(28atak) za 590gp - taki sam sword (nawet troche słabszy- serpen kosztuje na paczatku min 6k). No i potem od 100 lv SCA :P - najlepsza wypasiona bron (50 atak)
Sam brałem zawsze swordy (plus to ice rapier - 1 rapier i koles traci z 200hp min. przy naszych srednich skillach - dobre na wojne :P ) :cup:
Teraz bym wział jednak axe - mozna sie wybic lepiej na paczatek, choc potem trudniej jest ;/
O clubach nawet nie pisze - jak juz ktos wczesniej wspominał to bon dla osób, którzy nie zamierzaja duzo grac. :baby:

Wicher
31-05-2005, 13:04
Kur** z tego co wiem to jest taki temat sword vs axe w dziale broń i przedmioty, więc może go przeczytajcie i tam się wpisujcie, a nie zaśmiecacie ten temat tak że kur** na ostatnich trzech stronach aż trzy osoby napisały na temat i jeszcze jedno: swordy rulez i koniec pierniczenia tutaj o broniach bo ten temat niejest do tego...

btw. Facców wpuszczają różnie, np: na te serwy co ostatnio powstały facców wpuszczono po 5dniach, a na Elysie (która powstała na wakacje rok temu) facców wpuszczono dopiero po dwóch tygodniach.

Kret
31-05-2005, 15:24
Kur** z tego co wiem to jest taki temat sword vs axe w dziale broń i przedmioty, więc może go przeczytajcie i tam się wpisujcie, a nie zaśmiecacie ten temat tak że kur** na ostatnich trzech stronach aż trzy osoby napisały na temat i jeszcze jedno: swordy rulez i koniec pierniczenia tutaj o broniach bo ten temat niejest do tego...

btw. Facców wpuszczają po dwóch tygodniach, a nie po tygodniu !!!

co sie madrzysz ze ten temat nie jest do tego ty go nie stworzyles!! rozmwaimy tu o najlepszej broni na nowym serverze dla sorca!! a na nowy server mzona wbic po tygodniu!!!(facce)

P.S. jednak cluby bo: morning star z beholdera (latwo uwale) a pozniej to od razu skull staff( nerco hunt ;)

Wicher
31-05-2005, 16:00
Może i nie mój, ale wkur*** mnie to że niektórzy piszą tu niena temat, bo jak chcesz pogadać o broniach te se załóż temat w dziale broń i przedmioty, zresztą tematów jaką wybrać broń na początku serwa było od hu** więc po co znowu o tym gadać...

Morin
31-05-2005, 16:05
Polecasz innym axe a sam wolisz swordy ? :P
Nieopłaca się najpierw chodzić z toporem a potem przeżucać się na swordy bo marnujesz skille.

Tylko mowie ze na sam poczatek sa dobre bo mozna kupic b-axe, co sie oczywiscie rozmuie ze skilujesz juz w axach :}
Ja osobiscie wybieram swordy bo szybko b-sword bedzie :D ale sam mam skromnego knighta ktory wali z axow :]Korgan Krwawy Topor Rulez !!

Kret
31-05-2005, 17:12
Może i nie mój, ale wkur*** mnie to że niektórzy piszą tu niena temat, bo jak chcesz pogadać o broniach te se załóż temat w dziale broń i przedmioty, zresztą tematów jaką wybrać broń na początku serwa było od hu** więc po co znowu o tym gadać...

wiecej postow zajmuje nasza klotnia niz mowa o broniach pozatym chcialem poznac zdanie przyszlych kumpli z jendego serva i nie pisz teraz postac typu ok nie mowmy juz o tym po prostu dajmy se na loooooooooz

Cz@rny
31-05-2005, 17:46
78 ms Trimera Duunadan (sprzedany) nowy owner spier**lił postac
61 rp Iridia Valeris (sprzedany) - 13-15 dni istanial serwer ja zrobilem 61 lvl, sprzedalem konto bo trza bylo kasy na nowego mainboarda :( nowy owner spier**lił postac
105 ek Trimera Sarewok (owner od 1lvlu, zrobiony anni etc :P)

pg... jesli ktos pamieta afere sharingową gdy powstala Iridia, Astera etc bylem na bodajze 5 miejscu z 21 h online na dobe - mialem 61 lvl a nastepny byl 52 :D ( nie mialem bana nigdy za share acc bo gram sam :) )

pochodze z Olsztyna, angielski dobrze znany :P

Doswiadczenie: okolo 2 lata w tibii

Jak jestes zainteresowany to wal pm lub dorwij mnie na Trimce... Sarewok

Menkledon
31-05-2005, 18:37
Musimy być zgrani i nie kozaczyc zbytnio na pocątku bo nie widomo kto jak bendzie grał.Dużo moich przyjacił i Elysiana Wariora ma dużo lvl na innych serwach.Znam Elysian Warior z rl i wiem na co go stac na elisi w niecałe 2 miesiące zrobił 72lvl knighta z bardzo dobrymi skillami.I nie powinismy na poczatku wtrancac sie w niepotrzebne wojny. POPROSTU ZGRANIE I WZAJEMNA POMOC ;) :)

Yobak
31-05-2005, 21:01
@Elysian Warior
Dawno temu pytałeś o kontakt do Dellasa ;]
Jeśli dalej chcesz się z nim skontaktować to ja go z nam z rl i może jakimś cudem pozwoli ci dać swój numer gadu :)

mój numer gadu to <> <> <> 7458132 <> <> <>

Jak coś to ja mam numer gg do Zaznosa i możesz sie mnie pytać przed hakiem miał 80 <NaJwIęKsZy> Level na Morganie

Rafau
31-05-2005, 21:04
Jasne, Elysian Warior. Moje gg to 2943793 jestem w godzinach wieczornych raczej niewidoczy to odezwij sie plz

Zaznos
31-05-2005, 21:15
Zastanawiam sie czy doszly do ciebie wiadomosci z Morgany dokladnie o mnie.......zastanawiam sie nad jedna rzecza ale to bym musial z Toba osobiscie porozmawiac mozesz mnie dorwac przez Dark'Modor na Morganie porozmawiaj z nim....thx bye

Morin
31-05-2005, 21:18
Moje gg jakby co to 3324941 :P
Musze Podsumowac moje kariere w Tibi wiec :
Moja ukochana postac ktora doznala wielu szkod czyli Solaris Tse z Elysi ( w złotych chwialach 40 level i 49 m-level Master Sorcek ma sie rozumiec B) )
Teraz Gram Knightem niestety zakrotko by byl dobry lev dotego doszla szkola gdyz koncze 3 klase Gim KOrgan Krwawy Topor 27 lev skile 68/66
Gralem podobnie jak Wicher Olesiem Tse :] z dobrymi konsekwencjami dla tej postaci !!

Mysle ze powinienem sie nadawac do gildi gdyz zamierzam w 3 dni ( liczac ze z***anym rookiem ) zrobic 20 level i tak samo jak wicher skilowac do 80/80.
Obliczylem ze zajmie mi to okolo 2 tyg jezeli oczywiscie dziennie bede skilowac od 6.00 do 24.00 czyli latwo wyliczyc ze 18 h dziennie :] Dotego moj "kolega" z RL zamierza zrobic Druta wiec druid by byl ale ze kolega bez mojego poparcia nic nie zrobi :P wiec przydal bym sie !!
Czekam na odpowiedz ? Szkoda ze takie slawy z Elysi ja Divrael i Tsaro przestali grac bo napewno by chcieli poczaczyc swe sily !! Cya

Grah Amek
31-05-2005, 22:37
Ilixo 39 pall trimera kiedyś był wyższy ale już na tym servie nie gram [za duże lagi] 8o
Grah amek 32 sorc aldora tez kiedyś grałem ale obecnie już nie gram [znudziła mi sie gra sorcem] 8o
Grah Am 32 pall pandoria też obecnie nie gram [przegrana wojna] 8o
Adaver Araye 32 pall aldora którym obecnie gram [pall rox] :]

Mieszkam w Królewskim Miescie Kraków , a wiek to 17 latek

:cup: Moje gg to 4813383 :cup:

rekinek
01-06-2005, 00:49
nick: Rekinek soorc - sorcerer lvl byl 41 lecz padle mw 1 sekunde bo dowaleniu mnie z UE przez sorca i 2 exori przez 2 knightow sorca zabile male niestey przyszlo wiecej h-lvli i spadlem jzu w suemi na 35 lvl moglby mszybko odrobic ale ten serwer jest do d.... mlvl byl 53. grac potrafie dosc dobrze uczylem sie od 2 dobrych kolesi jak wydostawac sei z trapow jak uciekac jak zabiac. ;d moje pvp jest tez dosc dobre ;p. mam doswiadczenie z nowymi serwerami gralem przez 5 dni na emperze nabilem 21 lvl 53/53 skille i mlvl 4. pytania msg me in game. Dobrze znam angielski. PG RULEZ ;d

Kret
01-06-2005, 08:02
Na razie chetnych do dolaczenie jest 3 z mythery ;]a rekinek kogo masz zamiar robic?? ja jestem z Ostródy (jeszcze tego nie podawalem) i proponuje ze jak wystartuje nowy server to po nabiciu lvli od 5-8 wubrac sie na hunta skeletonow albo minosow bo jedynie ci co beda z axe walic beda miec na mainie od razu dobra bron reszra natomiast bedzie kolowac (szczegolnie ciezko bedzie tym z clubem chybaze zdobeda maca na rooku)

Elysian Warior
01-06-2005, 10:46
Mysle ze powinienem sie nadawac do gildi gdyz zamierzam w 3 dni ( liczac ze z***anym rookiem ) zrobic 20 level i tak samo jak wicher skilowac do 80/80.
Obliczylem ze zajmie mi to okolo 2 tyg jezeli oczywiscie dziennie bede skilowac od 6.00 do 24.00 czyli latwo wyliczyc ze 18 h dziennie :] Dotego moj "kolega" z RL zamierza zrobic Druta wiec druid by byl ale ze kolega bez mojego poparcia nic nie zrobi :P wiec przydal bym sie !!

Ostatnio pare osób zadeklarowalo, że chce zrobic 20 lvl i trenic skille do 80/80. TO moze długo potrwać i przez ten czas osłabić siłę gildii.
Tak więc proponuje aby te osoby ćwiczyły przez 2 tygodnie, nie dłużej.
Jeżeli do tego czasu nie zrobia skilli 80/80 (+/-2) zostanął poniesione konsekwencje. :P

Negative
01-06-2005, 16:04
Jestem zainteresowany chociaz jeszcze nie wiem do konca czy bede grac~~
Knight,101 lvl, Amera, Guheha Dark (Retired)
Mieszkam nad Morzem w zachodnio-pomorskim~~

Yobak
01-06-2005, 16:04
"poniesione konsekwencje" Groźnie brzmi :P
A ja zamierzam do 15 levela chodzić ze speerami a potem łuk i kusza od 20 levela +.

Elysian Warior
01-06-2005, 16:56
"poniesione konsekwencje" Groźnie brzmi :P
A ja zamierzam do 15 levela chodzić ze speerami a potem łuk i kusza od 20 levela +.
Tylko brzmi.
Mówie tak bo nie chce żeby ludziska pierwszy najtrudniejszy miesiac, kiedy mogą toczyć sie pierwsze wojny, spędzili na trenieniu a potem przyszli na gotowy oczyszczony serwer ;/

Kret
01-06-2005, 19:01
jak tak patrze ile ma byc sorckow to oni beda idealnie do zabijania wrogich nam palkow (wystarczy tylko utevo res "orc berserker" ;) knighty tez z latwoscia powinni poradzic sobie z palkami a przypuszczam ze tych profesji bedzie najwiecej na servie (palki knighty) jakby co to damy rade :D niehc se ludzie trenia najwyzej straca to co najlepsze a jak beda oslabiac poziom gildii to pa pa pa ale jakby w gildii byly high lvle i osoby z najlepszymi albo jednymi z lepszych skillach na servie to to by nie obnizylo poziomy gildii

Andreff
01-06-2005, 19:05
hmm mozliwe ze bede chcial dolaczyc... moim celem jak narazie jest anni na moim serwie, ale ekspic nie moge bo mam neta zwalonego. Mialem zamiar sie z kumplami przeniesc na nowy serw no i zalozyc gildie, ale widze ze juz ktos wpadl na ten pomysl ;]. Moj nick to Andreff, Eternia, 16lat, 43knight, skille byly 90/90 ale padlem przez glupote, gram od ponad roku

Wicher
01-06-2005, 19:10
Tylko brzmi.
Mówie tak bo nie chce żeby ludziska pierwszy najtrudniejszy miesiac, kiedy mogą toczyć sie pierwsze wojny, spędzili na trenieniu a potem przyszli na gotowy oczyszczony serwer ;/
Ja chcę trenić odrazu bo niemam zamiaru expić do 40-50lvla na rotach albo larwach tylko odrazu lecieć, np: na guardy. Pozatym zawsze można wziąść udział w wojnach mimo treningu...

Kret
01-06-2005, 19:24
Ja chcę trenić odrazu bo niemam zamiaru expić do 40-50lvla na rotach albo larwach tylko odrazu lecieć, np: na guardy. Pozatym zawsze można wziąść udział w wojnach mimo treningu...

przy okazjii trenienia nabilbys na pewno 4 magiczny a wteyd to bedziesz mogl dragi huntowac w tym czasie reszta bedzie miala tak na oko 3 magiczny i skille po 50 / dla tych co beda ciagle expic proponuje zostawiac w nocy mlvl bic (jak szczegoly na gg ;) )

Puziolek
01-06-2005, 19:31
Jeżeli będzie to wam pomocne moge zrobić Druidka ;)

Edit: Bym grał druidem nie tylko do 20 lvla

Kret
01-06-2005, 19:52
hehe thx ale z jaki motywem bedziesz nim gral razem z nami(rzadzimy) czy tylko nabijesz 20 lvl zeby pomagac w desercie(4fun)??

Shins
01-06-2005, 20:28
Siemka, też chciałbym dołączyć do tej gildii tyle że u mnie nie
mam tak wysokich leveli, ale nabijam bardzo szybko. Zwykle moje chary miały około 30 lvl w góra w jakies 8-9 dni. Takie przykłady to shintan lvl 32 paladin(skończyłem grać po 12 dniach bo niemiałem czasu expic wiecie testy itd. B) ) obecnie gram na Berylii mój nick to ... jest on sorcererem. Miałem grać nim ale Berylie opanowała gildia szwedzkich Del'Toro i gram nim teraz dla zabicia czasu (czyli nie za często). Na wakacyjnym serwerze grał bym przez pierwsze dni pełną parą 23/h jeśli dam rade :P Mam nadzieje że przyjmiesz mnie do gildii. (Co do Shintan to miałem hacka i koles zbanował mi tagże bedzie dostępny od 4 czerwca wtedy kończy się ban) Aha i moje GG 1633070 tylko odpisz bo musze się z tobą skontaktować żeby omówić pewnr aspekty :)

Forlann
01-06-2005, 20:34
Bob bunt >><< Titania >><<35 lev knight

Master Knight de'Vere
01-06-2005, 20:55
Yo,
Mógłbym do was dołączyć Lat:13, Name: Master Knight de'Vere, Świat:Secura, Lvl:40. Na nowym servie był bym palkiem(mam dobrze wyćwiczone pvp na pallu, grało sie dużo na OTservie), a pacc będzie napewno i to za pare dni :p Więc jeśli byś chciał żebym do was dołączył to napisz do mnie na Tibii i wtedy sie dokładnie dogadamy :)

Dragonsokol
01-06-2005, 21:06
ja moge byc druidem :) . mam 19lvl na xanterze skile 44/39 nazwa chara dragonsoko :] l. nie mam paka wiec bede mogl grac tydzien pozniej.twierdze ze jestem doswiadczony srednio nabijam 50% lvl dziennie.

Kret
01-06-2005, 21:23
mysle ze elysian warrior przyjalby cie do gildii jakbys mial jeden z lepszych mlvli albo dosc spory lvl i pomagal nam w desertach ;] na pewno bedziesz moim kumplem :D przyda sie druidek :D

P.S. elysian skad wiesz ze pod koniec czerwca maja byc servery nowe?? i sonda ma sie konczyc 28.06 czyzby to maila byc data nowych servow??

Shins
01-06-2005, 21:37
@up
Nikt niewie kiedy będą nowe serwery oprócz samych Cip'ów. Oby powstały jak najszybciej :)
@Elysian Warior
Skoro jestes, to chciał bym się zapytać czy rozważyłeś już moje wejście do przyszłej gildii??

Elysian Warior
01-06-2005, 21:49
Co do serw :
Powstanie na 10% ok.14czerwca(14,15,16)
Powstanie na 30% ok.21czerwca(21,22,23)
-//- 50% ok. 28czerwca(28,29,30)
-//- 10% ok. 5lipca

Kret
01-06-2005, 23:03
Co do serw :
Powstanie na 10% ok.14czerwca(14,15,16)

oby nie bo ja pacca bede miec okolo 20 czerwca wraz z wystawienien ocen w szkole

Ojczul
02-06-2005, 04:45
ja moge byc druidem :) . mam 19lvl na xanterze skile 44/39 nazwa chara dragonsoko :] l. nie mam paka wiec bede mogl grac tydzien pozniej.twierdze ze jestem doswiadczony srednio nabijam 50% lvl dziennie.
musze to skomentowac
jestes doswiadczony bardzo ludzie nabijają ponad 40lvl w 5 dni to daje 8lvl dziennie(poczatkowe lvl szybciej potem troche mniej lvl dzinnie)
wiec twoje doswiadcznie jest wielkie
pozatym na 19lvl grasz mysle palem albo knightem pozatym jestes noobem bo twoje skills muwia same za siebie

Kret
02-06-2005, 08:25
no to co ze nOOb (xD) ale druid sie przyda jak chce to niehc gra na nowy servie ale o gildii to pewnie ma zludne nadzieje a jezeli bedzie bic 50% dziennie to mysle ze bedzie nie potrzebny ( po miech on 20 lvl a my 50+)

Szczecinianin
02-06-2005, 09:50
Jestem ze szczecina moj best lvl to 52 rp na galanie niestety obecnie nie gram w tibie czekam na ten new serv i moge dolonczyc do was ...... kontakt ze mna na gg:3974370

Elysian Warior
02-06-2005, 10:32
Na razie chetnych do dolaczenie jest 3 z mythery ;]a rekinek kogo masz zamiar robic?? ja jestem z Ostródy (jeszcze tego nie podawalem) i proponuje ze jak wystartuje nowy server to po nabiciu lvli od 5-8 wubrac sie na hunta skeletonow albo minosow bo jedynie ci co beda z axe walic beda miec na mainie od razu dobra bron reszra natomiast bedzie kolowac (szczegolnie ciezko bedzie tym z clubem chybaze zdobeda maca na rooku)
Mógłbyś powiedzieć kto dokladnie z Mythery, bo ja naliczyłem narazie 1 osobe - rekinek soorc.
No i wes w koncu podaj mi nick jakiejś twojej postaci, bo narazie nabijasz tylko posty ;p , a nie znam rzadnego twego chara. :] :]

PS: pod koniec dnia dam liste osób, co sie juz zgłosila na tibia.pl

praktor
02-06-2005, 13:17
Wyrażam chęć grania na nowym świecie:) Próbowałem na Nebuli (15lvl knight), ale niestety coś nie wyszło... Tym razem myślę, że będzie lepiej.

Ok, a teraz moja poprzednia postać:
Nick: Salamence Sarevok ,
Lvl: 61 ,
Profesja: Elite Knight ,
Świat: Harmonia .

Myślę, że spełniam Wasze wymagania. Doświadczenie mam, bo gram już ponad rok w tibię i nabiłem 61 lvl, a to chyba nie jest cieńki lvl. Pozdrawiam ! :)

Yobak
02-06-2005, 14:31
Zaniepokojony jestem wyniekiem sondy....mamy troche mało knightów....
Ciesze się że jest tyle sorców ale mam nadzieje że chociaż połowa głosujących wie co to znaczy granie sorcererem na nowym świecie :P

@Elysian Warior
1 "PS: pod koniec dnia dam liste osób, co sie juz zgłosila na tibia.pl"

Daj liste tych którzy mają szanse na dostanie się do gildi a nie tych co by chcieli wejść ...

2 Mógłbyś podać link do forum na tibia.xx gdzie dałeś to samo ogłoszenie bo chciałbym se poczytać... ?

Morin
02-06-2005, 14:57
Mam nadzieje ze w tej sadzie glosuja ludzie ktorzy naprawde zamierzaja z nami grac a nie glosuje tylko dlatego ze weszli na ten temat -.-

Wicher
02-06-2005, 15:03
Zaniepokojony jestem wyniekiem sondy....mamy troche mało knightów....

Ja i Morin będziemy knightami i to wystarczy xD szczególnie jak skończymy z treningiem do 80/80, czyli jakieś dwa-trzy tygodnie po powstaniu serwa :]

Elysian Warior
02-06-2005, 15:51
1. Yobak - caly czas pisze do ciebie na gg, ale ty sie nie odzywasz.
Nie wiem moze zly nr gg mam, czy to ten? : 7458132
2. @nie wiem kto jeszcze wejdzie. Minely dopiero 2 tygodnie, mam juz prawie 35osób z tibiii.pl a jeszcze co najmniej 3 tygodnie zostaly, wiec naprawde nie wiem. Mam pewne plany co do struktur gildii (pomysl jednej osoby z forum) ale o nich dokladnie puźniej. Narazie powiem że chodzi o stworzenie 2 gildii -dla lepszych graczy i dla slabszych.
3. @ Linków z tibi.xx.pl nie da sie podać, bo wszystkie maja taki sam adres. Temat znajdziesz w nastepujący sposób: Tibia.xx.pl->forum-> o wszystkim i o niczym-> wakacyjny serwer ;]
4. Kret - podaj w koncu nick swojej postaci, bo nie moge umiescic listy osób - czekam wlasnie tylko na ciebie ! ;p
Cya ^^

essman
02-06-2005, 16:16
essman 42 lvl

Kret
02-06-2005, 17:26
Mógłbyś powiedzieć kto dokladnie z Mythery, bo ja naliczyłem narazie 1 osobe - rekinek soorc.
No i wes w koncu podaj mi nick jakiejś twojej postaci, bo narazie nabijasz tylko posty ;p , a nie znam rzadnego twego chara. :] :]

PS: pod koniec dnia dam liste osób, co sie juz zgłosila na tibia.pl

z Mythery to PIotr i rekinek no i ja (najlepsze chwile na mytherze) obecnie w tibie nie gram okolo 17 czerwca kupuje pacca na jakeigos lipnego chara i czekam na nowy server / mialem 3 hackniete postacie (w koncu zdecydowalem sie na format ) kret niszczyciel / knight kret / princess of amazon postacie te oddalem kumplom wiec nie patrzcie na ich dokonania
tak na prawde gram w tibie od stycznia bo dopiero wteyd mailem neta na chacie (wczesniej bylo ciezko ale grywalem w cafe i u kumpli ;)
best chwile : kret niszczyciel 22 lvl 36 mlvl
knight kret 20 lvl axe:61 shielding 60 mlvl 4
princess of amazon (hiberna) distans 56 sheilding 40mlvl 8 lvl15
jak chcesz sie ze mna skontaktoac to moge zrobic chara na elysii i to bedzie pierwsza postac ktora bedzie meic pacca a pozneij nastepna bedzie ta na nowym servie ;] a dlaczego nie mailem nawyzszych specjalnie lvl poniewaz kiedy gralem sorcem mysallem ze knight jest lepszy a pozniej ze palek i tak na prawde to zle na tym wyszedlem teraz jednak bedzie inaczej :D

<edit> ok juz zrobilem tego chara poszedlem ci na reke i jest na elysii zeby bylo ci latwiej ;] nick to cien orla :D

Yobak
02-06-2005, 18:10
Tak mój numer to 7458132 i nikt nieznajomy w tym tygodniu nic domnie nienapisał. Być może moja siostra siedziała bo pisze prace Licencjacką na kompie a niemam hasła ale w archiwum nic niema....

@Wicher
Ja i Morin będziemy knightami i to wystarczy xD szczególnie jak skończymy z treningiem do 80/80, czyli jakieś dwa-trzy tygodnie po powstaniu serwa

Jeśli bedziecie trenić to niebędziecie początkowo mieć dużego levela a do początkowej wojny przydadzą sie knighty...

rekinek
02-06-2005, 18:30
Jak narazie wszyscy tutaj to chyab posty nabijaja co kogo narazie obchodzi jak bedzie gral jak checie sobie o tym pogadac to idzcei an gg lub msn lub inne tego typu komunikatory. Wszyscy gadaja od rzeczy a potem i tak nikt nie zrobi tak jka pisal.

Ten topic jest zeby sie zglaszac wyraznie bylo napisane:

"...napisz: skąd jesteś( miasto, serwer), ile masz lat, jak długo grasz w Tibie, jaki jest twój lvl(e) oraz podaj Nick swego Chara."

Wiec po jaka cholere piszecie bede trenic tyle a ja jestem taki a ja taki... Macei podac dane a Elysian z wami pogada i zrobi sobie lise ktora nastepnie podzieli w jakis tam sposob ktory uwaza za odpowiedni ;p i da wam znac.

Kret
02-06-2005, 19:00
no masz racje rekin ale watpie zeby cie ktos posluchal / ah i ostatnie co chcialem powiedziec juz wiecej nie bede tu (cytat) postow nabijal. Inne gildie maja swoje fora czesto tocza sie rozmowy na kanale gildii a ja porponuje orpocz tego zeby gildia posiadala tez swoje grupe dyskusyjna na przykald na Mircu albo w czyms podobnym do Teamspeak ;] to tyle :D bede czesto tu lookac byc moze zeby wyrazic o kims/czyms opinie ale swoich postow na nowe tematy czynic nie bede
P.S. fajne filmiki rekin szkoda ze nie gralem wtedy juz na mytherze jak ta olimpiada byla ;] (nie komentujcie ze jest na to inny temat po porstu napsialem to przy okazjii)

Jacoo
02-06-2005, 19:38
@offtopic (czy jakos tak)

wiem, ze nie wnosze nic do tematu, ale tu jest chyba troche zaduzo nabijania ostow co nie ?
Zalozyciel pisze ze nie chce miec spamu a co tu sie dzieje jakies klótnie itd.
(to nie wnosi nic torozmowy ale mam taka propozycje ZRÓB SOBIE NOWY NR W GG I NIECH WSZYSCY CI PISZA NA GG ALBO NA PW)

nie czytalem wszystkich postów bo to wkołko to samo ale po "pewnych" postach moge stwierdzic ZE SPAM JUZ SIE ZACZA

Zaznos
02-06-2005, 20:41
Smiesznte jest to co niektorzy tutaj pisza xD np:to ze koles chce miec serva od samego poczatku a chce trenowac knightem lol,albo ze jest doswiadczonym graczem z najlepsza postacia 32lvl xD i jeszcze pisze PG RULEZ sory ze sie nabijam ale to jest straszna prawda:)a i duzo osob chce byc sorcami GL!xD

Negative
02-06-2005, 21:08
Up@
Lol nie lvl swiadczy o doswiadczeniu gracza ;)
Znam goscia co ma 55~lvl gra od poczatku powstania tibi, i wie a raczej jest doswiadczony o wiele wiecej niz 90% graczy z tego forum czy z tibi~

Btw.
Nie wiem jeszcze czy bede grac~~

Guheha Dark>Amera>101 Elite>17 Lat> Zachodnio-Pomorskie>Retired

Polny Lowca
02-06-2005, 21:55
No cóż... mi się PACC skończył i zostałem zhakowany przez kolege :\ miałem 32 lvl, teraz postać "Deleted" Chętnie zagram na tym nowym serverze, ale ostrzegam że pacca NIE WYKUPIĘ. Wolę wydać tą kase na coś innego :D

PS:Chciałbym być pallem albo sorcem

Elysian Warior
02-06-2005, 22:05
Lista chetnych osób:
I:
70lvl+ Bloody Mcgrady Elysia
45lvl+ Sanitro Harmonia
59lvl+ Mistty Harmonia
102lvl Filander Harmonia
63lvl Aataro Elysia
95lvl+ Oles Tse Elysia
42lvl+ Wicher Tse Elysia
38lvl+ Solaris Tse Elysia
43lvl+ Puziolek Xantera
58lvl+ Yobak Morgana
42lvl+ Lares Cotton Elysia
57lvl Adii of darkness Xantera
42lvl Jaro of darkness Xantera
46lvl Ajoo of Darkness Xantera
44lvl+ Rachho Chimera
54lvl+ Aristocrat Hiberna
52lvl Myth'xas Aldora
48lvl Thus Furaor Aldora
42lvl+ Piotr niszczyciel Mythera
59lvl+ Virtoos Galana
62lvl Sir kucyk Isara
53lvl Dark Total Azura
69lvl Master Zathroth Pandoria
106lvl+ Sarewok Trimera
80lvl+ Zaznos Morgana
39lvl+ Ilixo Trimera
41lvl Rekinek soorc Mythera
44lvl Andreff Eternia
41lvl Master Knight de'Vere Secura
51lvl+ Hex The Sniper Galana
61lvl Salamence Sarevok Harmonia
46lvl Essman Isara
101lvl Guheha Dark Amera
51lvl+ Wladca Duchow Harmonia
68lvl+ Xensa Harmonia
41lvl+ Apic Xantera
58lvl Thon Lethis Pandoria
47lvl+ Prokurator Bacik Morgana
40lvl Lady Boltix Iridia
50lvl+ Fiskuso Aldora
59lvl+ Felikso Aldora
48lvl+ Lesio Xlilosient Rubera
50lvl Sztefan'de master Galana
48lvl+ Combacik Morgana
45lvl+ Tordek Darf Morgana
43lvl Koroner Morgana
40lvl Von Daro Morgana
42lvl Diabolum Morgana
71lvl Luksus Ithil Elysia
71lvl+ Malbert Hiberna
70lvl Ancient Ninja Lucera
52lvl+ Rauer Iridia
69lvl Mirokux Angel Aldora
109lvl+ Dark Modoor Aldora
62lvl Marrcin Eternia
52lvl Mithow Aldora
51lvl+ Datronk The Mystic Valoria
81lvl+ Aklodah Galana
70lvl+ Losari Arcania
66lvl Yuroth Pandoria
50lvl Virk Harmonia
46lvl Xatton Selena
59lvl+ Setsuri Morgana
45lvl+ Ravin Fery Morgana
53lvl+ Adas of Aldora Aldora
43lvl+ Rafal Rycerzyk Morgana
45lvl+ Crono of Dark Morgana
77lvl Vozofi Aldora
83lvl+ Greg Da Master Titania
52lvl+ Ahcum Lewap Morgana
55lvl Morro Pran Morgana
56lvl+ Warrior Michal Xantera
53lvl+ Cosaq Galana
104lvl+ Foksik Hools Harmonia
42lvl+ Polos De'rosse Elysia
42lvl+ Kaspar Mac'Clay Pandoria
57lvl Dragon Moonblade Harmonia
46lvl+ Fingerside Aldora
59lvl+ Foxium Knight Chimera
53lvl+ Spec Majdan Lucera
45lvl+ Shadow'Wizard Solera
60lvl+ Shadow Punisher Solera
60lvl+ Lord Dreathan Aldora
64lvl+ Stasiuman Galana
54lvl+ Sarvesh Chimera
64lvl+ Verlay Galana
53lvl+ Konrad Ma'Fer Chimera
54lvl+ Zohop Chimera
58lvl+ Stasiuman Aldora
61lvl+ Thor Samil Adlora
63lvl+ Sir Tracker Aldora
61lvl Infuat Aldora
56lvl+ Petersen de'Vito Solera
68lvl+ Lolo Rozbojnik Calmera
48lvl Palemo Valoria
50lvl+ Rostek Horn Isara
44lvl+ Lord Maxio Isara
46lvl+ Wielki Ziom Isara

II:
36lvl Master-phoenix Azura
33lvl+ Lancellots Elysia
39lvl+ Romalock Galana
30lvl Rafciu Mistrz Trimera
32lvl+ Gandziaz Galana
27lvl Ravdec Elysia
32lvl+ Shintan Morgana
35lvl Bob bunt Titania
22lvl Kret Niszczyciel Mythera
32lvl Knight Simon Dark lord Harmonia
34lvl Goloc Arcania
37lvl+ Haan Mean Arcania
36lvl Sir Boltix Iridia
39lvl Lapome Titania
37lvl Nawi Selena
34lvl+ Udan Morgana
33lvl Krolu Paladyn Elysia
36lvl Gladiatrus Julera
34lvl+ Jame Caros Morgana
28lvl+ Ayla De'shin Morgana
* + -- sprawdzona postac

Polny Lowca
02-06-2005, 22:24
@UP ja z chęcie byłbym na tej liście ale postac oddalem dla kumpla(jak miala 1 lvl po rooku) jak cos to na liste wpisz:
Loskaso 32 master sorc

Rabanbar
02-06-2005, 22:58
Pewnie jestem glupi ale jak sobie wyobrazasz wysokie levele na nowym serwerze??

:)

Piotr
03-06-2005, 00:48
EEE mam pytnko co do zmiany seva kiedy mozna sie spodziewac konkretnie na jaki mamy wlazic i kiedy prosze niech ktios sie ze mna skontaktoje w tibi lub gg mam teraz problem pac mi sie skonczyl ale kupuje na chyab 6 miecjów po 15 czerwca więc bedzie spoko :)

Morin
03-06-2005, 07:50
No cóż... mi się PACC skończył i zostałem zhakowany przez kolege :\ miałem 32 lvl, teraz postać "Deleted" Chętnie zagram na tym nowym serverze, ale ostrzegam że pacca NIE WYKUPIĘ. Wolę wydać tą kase na coś innego :D

PS:Chciałbym być pallem albo sorcem

Czyli sie nie przydaz.... szukamy ludzi z paccem i doswiadczonych.... a ty odrazu zakladasz ze nie kupisz... ale ja tu nie decyduje niestety bo bym pare rzeczy pozmienial....

Kret
03-06-2005, 08:30
pisalem juz pare razy moje gg i napisze poraz kolejny ;) 997Policja

<joke> 1894158

Grah Amek
03-06-2005, 09:14
Ahia ja mam pacca do 15 lipca i sobie go dokupie .

Apr 16 2005 Tibia Premium Account for 3 months (90 days) Apr 16 2005 Jul 15 2005

Elysian Warior
03-06-2005, 12:02
1.@moris
Jeżeli ktos ma cos ciekawego do powiedzenia, jakies wazne informacje albo propozycje to moze je tu zamiescic szczegółowo wszystko opisująć
2.Jak bedzie wygladać gildia?
A wiec mam 4 propozycje co do gildii i narazie nie wiem która wybrać
~mala gildia zlozona tylko z najlepszych ( max 20 osób na początek )- najgłubszy pomysł, wydaje mi sie, że najmniej prawdopodobna opcja
~dość spora gildia (ok.40-50 osób z lvlem 30-35+) - do niej nie wszyscy by nalezeli z tego forum
~mega gildia- all z tego forum i wogóle wszyscy kto sie napałęta pod nogi
~Teraz moja ulubiona opcja(choć wymyslona przez kogos innego). Stworzenie 2 gildii:
*1 lepsza ( byli by w niej na początku osoby bardziej doswiadczone z wyzszym lvlem)
*2 słabsza "Academy" ( cala reszta)
Pierwsza gildia bylaby protektorem Academy. Jezeli ktos z Academy wybilby sie z lvlem, albo skillami wszedlby do 1 gildii i na odwrót - jezeli ktos z 1 gildii zaczol strasznie sie wlec lub poprostu wszyscy by stwierdzili, ze na forum podal nie prawdziwe informacje( czyli jest nOObem i nie umie grac) spadłby do niższej gildii ;p W trakcie trwania gildii osoby z perzcietnym lvlem mogły by sie zapisac do Academy. Oczywiście inne osoby z bardzo wysokim lvlem bedą bezposrednio rekrutowane do 1 gildii, jeżeli zechca dołączyć.

To są narazie propozycje, jeszcze niczego nie postanowilem i kazda opcja moze byc wybrana w zaleznosci od tego którą bardziej poprzeccie i która okarze się być bardziej kożystną. Wszelkie uwagi i sugestie piszcie do mnie na GG (jeżeli macie muj nr,jezeli nie-poproscie o niego kogoś)Prosze nie pisac postów ze swoimi opiniami i komentarzami w tym temacie. Ewentualnie, gdyby ktos mial powazne zastrzezenia lub bardzo wazne uwagi, którymi chce sie podzielic ze wszystkimi - OK, niech pisze na forum ( nie chce poprostu zasmiecania forum).

3. Wszystkie osoby które chcą sie dołączyć do gildii prosze, aby w opisie swoich najlepszych postaci (jeżeli jest to oczywiście mozliwe) napisaly ze idą ze mną lub umiesciły link tego forum i informacją na jego temat. Będzie to jednocześnie promocja gildii oraz bede mógł w ten sposób sprawdzic wiarygodność graczy ( w niedziele postraram się zacząć ją sprawdzać na poszczególnych swiatach ale na nie których bedzie to nie moziwe z powodu przepelnienia serwera i blokady na nowe postacie - dotyczy starych serwerów)
4.Chcę was wszystkich prosic abyscie zaczeli promowac te forum, dzieki czemu bedziemy mogli powiekszyc gildie o wielu swietnych graczy ( duzo osób napewno nie wie o istnieniu tego forum). Jezeli jest to mozliwe to zróbcie podpis podobny dio mego^^ i piszcie w róznych tematach na tej stronie bądz na innych stronach o tibiii. Możecie również na Trade w swoim swiecie podawac link tego tematu z informacją , że jest tu prowadzona rekrutacja do POLSKIEJ gildi na nowy wakacyjny serwer dla DOŚWIADCZONYCH GRACZY Z WYSOKIM LVLEM (pamietajcie tylko zeby postarac sie to pisac w jezyku angielskim - bo pisząc po polsku mozecie dostac bana jeżeli jakiś GM to zauważy ;/ )
Narazie tyle.
W krótce znowu walne jakies długie przemówienie^^ (sry ze az takie długie,ale przynajmniej kazdy bedzie wszystko wiedzial)
ThX Cya :P:P:P:P

Mam z***ane GG i jak do kogos pisze, gdy ten jest niedostepny i nie ma mnie na liscie - to moje wiadomosci nie dochadza do niego.
Podaje wiec moje GG: 5906340.
Wszystkie osoby, które dotychczas podały swoje numery mam na mojej liscie GG.

Szczecinianin
03-06-2005, 14:04
Moja wersja jest the best :))))))

essman
03-06-2005, 14:52
Mam jedno pytanie. To będzie gildia w której wszyscy będą mieć inne nicki czy każdy będzie miał ten sam pszydomek?

Grah Amek
03-06-2005, 15:16
A nie lepiej by na początku nie było gildi ?? żebyśmy byli rozproszeni i gdy będzie luzik albo w razie zabicia kogos z naszej przyszłej gildi i połączyli sie ?? po co zwracac na siebie na poczatku uwage ??

Morin
03-06-2005, 15:45
A nie lepiej by na początku nie było gildi ?? żebyśmy byli rozproszeni i gdy będzie luzik albo w razie zabicia kogos z naszej przyszłej gildi i połączyli sie ?? po co zwracac na siebie na poczatku uwage ??

Popieram !! Bo ja przez pierwsze 2 tyg trenie czyli w zasadzie jestem niewidoczny... i jeszcze sie boje ze bedeac w gildi rozpeta sie wojna i w trakcie skilowania mnie za***ia -.- dlatego raczej ja bym dolaczal do gildi nieco pozniej... gdy zrobie skile

Shins
03-06-2005, 15:57
Co do pomysłu to myślę że jest całkiem dobry. Nietrzeba było by robić akademii (jeśli mieli byśmy robić a dużo na to wskazuje), ludzie odpadali by automatycznie jeśli niemieli by dobrego lvla lub za dużo "odchodzili" ze skilami od normy. Jak dla mnie to ok :)

Grah Amek
03-06-2005, 16:56
Mam jedno pytanie. To będzie gildia w której wszyscy będą mieć inne nicki czy każdy będzie miał ten sam pszydomek?
Jeżeli miała by być gildia od razu to myśle że ludzie z listy powinny mieć taki sam przydomek . WSZYSCY ! ;]

Elysian Warior
03-06-2005, 17:00
"Gildia potem, bo się boje" - mozna bylo sie tego spodziewac. Tak muwi wiekszość Polakow - czyli wystraszonych nUUbków;p. Zaden swe czy BR nigdy by tak nie powiedzial i dlatego wlasnie oni zawsze wygrywaja wojny z polakami. Oni nie boją sie stawic czoła wrogowi i są zdolni do poswięcen. Kto tu mówi o wojnie - jezeli wszyscy beda mnie sie sluchac i postepowac tak jak muwilem - czyli nie beda do nikogo kozaczyc i beda postepowac wg niepisanego prawa tibijskiego, "Czyli respekt dla silniejszych" to zadnej wojny nie bedzie. Wystarczy ze na paczatku bedziesz mily dla innych i nie bedziesz kozaczyl do nieznajomych to przezyjesz.
No moze wojna bedzie - ale my wygramy ;p
Proponuje aby wszyscy przeczytali caly ten artukuł:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35759
Nie bujcie Żaby - wszystko bedzie OKI :)
edit: Spójrzcie - otworzylem ten temat zeby zebrac gildie , a na czym sie skonczylo - ludziska chca zeby nie robic gildii. :P:P:P Nie no git!

Grah Amek
03-06-2005, 17:43
"Gildia potem, bo się boje" - mozna bylo sie tego spodziewac. Tak muwi wiekszość Polakow - czyli wystraszonych nUUbków;p. Zaden swe czy BR nigdy by tak nie powiedzial i dlatego wlasnie oni zawsze wygrywaja wojny z polakami. Oni nie boją sie stawic czoła wrogowi i są zdolni do poswięcen. Kto tu mówi o wojnie - jezeli wszyscy beda mnie sie sluchac i postepowac tak jak muwilem - czyli nie beda do nikogo kozaczyc i beda postepowac wg niepisanego prawa tibijskiego, "Czyli respekt dla silniejszych" to zadnej wojny nie bedzie. Wystarczy ze na paczatku bedziesz mily dla innych i nie bedziesz kozaczyl do nieznajomych to przezyjesz.
No moze wojna bedzie - ale my wygramy ;p
Nie bujcie Żaby - wszystko bedzie OKI :)

Szczerze mowiac po czesci sie z toba zgadzam . I sie nie boje bo bede walczył do konca , gdy zgine powstane by walczyc dalej !!

btw spójrzmy prawdzie w oczy POLAK POTRAFI ! A wiec pokazmy co potrafimy....

Elenus
03-06-2005, 17:43
Jak będzie czas - będę grał. Best char 42 Elder... + Kilka Charow 30+

KSD1946 >.<
03-06-2005, 19:17
Z checia dolaczylbym do tej przyszlej gildii ;p
Polewa Magnat
Świat:Mythera
Miasto:Thais
lvl:29
nr gg:6932851

Wicher
03-06-2005, 19:33
Według mnie osoby które wiedzą że niebędą PG to niech się nawet niewpisują, bo potem będzie gildia samych h lvli i jakiś n00bków na 15-30lvlach.... pozatym osoby, które niebędą miały PACCa też lepiej niech się niewpisują bo już raczej czołówki niedogonią, a tylko zaśmiecają temat.
Następna sprawa: szukałeś ludzi doświadczonych, i sam mówiłeś że od 30lvla+ więc po co wpisujesz Kreta na listę? bo jest aktywny w temacie czy co? -.- Przecież on miał 22lvl więc niebędzie umiał grać na wyższym lvl i napewno niebędzie PG, więc według mnie trzeba trochę tą listę skrócić...

Yo'bak
03-06-2005, 20:16
Witam jak wiecie po opisie n amoim starym gg zabrałem sie za formatowanie dysku.....i niestety nieposiadam już hasła zarówno do swojego starego gadu-gadu jak i konta na forum :) . Tak więc mój obecny numer gadu to 7420083.

@Wicher
Mówiliśmy że prawdopodobnie stworzymy gildie główną, gdzie będą same koksy :P i gildie dla osób "troszke słabsza" gdzie będą osoby raczej nie wywyższające się z levelem. Jeśli ktoś ze słabszej gildi będzie się wywyższał z levelem to zostanie wzięty do głównej gildi a jeśli ktoś z głównej gildi będzie lamił to zostanie zdegradowany do gildi słabszej.

Prob
03-06-2005, 20:17
Chciał bym żebyś się ze mną skontaktował przez gg
mój numer: 3768431

Kret
03-06-2005, 20:18
Z checia dolaczylbym do tej przyszlej gildii ;p
Polewa Magnat
Świat:Mythera
Miasto:Thais
lvl:29
nr gg:6932851
ty jestes polewa magnat?? jezeli tak to licze ze na nowym servie bedziemy meic od pcozatku do konca przyjacielskie stosunki :D ( to samo do rekinka ;] )

KSD1946 >.<
03-06-2005, 20:37
Tez mam taka nadzieje >lol<

Shins
03-06-2005, 20:57
Jeżeli miała by być gildia od razu to myśle że ludzie z listy powinny mieć taki sam przydomek . WSZYSCY ! ;]
Ciekawe czy wszyscy by się zgodzili, bo myślę że jeśli powstała by rodzina to musiała ona by być zwarta, silna i mniej więcej na takim samym poziomie (czyli jeśli tutaj chodzi to bardzo wysokim). Trzeba było by jak najszybciej wyjść w rooka i siedzieć przez pierwsze dni sporo h na dobe. Nie sądze by wszyscy temu podołali. Co o tym myślicie :) ??

Xensa
03-06-2005, 22:04
chetnie dolacze do was. Mam MS 68 lvl i RP 54 lvl
napisz do mnie na gg 7223248
moje nicki to Morro Pran I Xensa

Grah Amek
04-06-2005, 08:37
Ciekawe czy wszyscy by się zgodzili, bo myślę że jeśli powstała by rodzina to musiała ona by być zwarta, silna i mniej więcej na takim samym poziomie (czyli jeśli tutaj chodzi to bardzo wysokim). Trzeba było by jak najszybciej wyjść w rooka i siedzieć przez pierwsze dni sporo h na dobe. Nie sądze by wszyscy temu podołali. Co o tym myślicie :) ??

Ja dam rade koniec prawie konic roku szkolnego i mam wszystkie oceny już wyprowadzone wiec dla mnie loozik B) .

Hmm jeżeli chcecie akademie to ja chce byc liderem akademi :]

Btw jakie im bedzie nosic nasza przyszła gildia ?? :baby:

Morin
04-06-2005, 09:29
Moja propozycja na nazwe Gildi to..... Happy Tree Friends xDDDDD

Źipeq
04-06-2005, 10:06
Niomq luuz, trzeba opanowac serv -.-! Mam na imię Adrian w Tibie gram 1 rok :baby: (w tym wiele hacków i wiele postaci :/) mam 41 elderka (NiCk:Apic<=-,serv:XAntera:p,22/25 skille ROX!:D, 30% do 54 mlvl) pacc mam na rok więc 0 problemu, a z tymi spotkaniami to OKi (Kontrola wskazana) i mówie będzie pełen wypas ^.-!Thx /Narty. 8o

Knight Simon Dark lord
04-06-2005, 10:21
ja bym sie dołączył mam 32 lvl na harmonii ale do tego czasu moge mieć większy moge być sorcem i robić wam runki mój mlvl 43

Puziolek
04-06-2005, 10:21
Kumpela chętnie by się przyłączyła
Nick: Apic
Lvl: 41
Profesja: Druid
Świat: Xantera

Shins
04-06-2005, 11:13
Moja propozycja na nazwe Gildi to..... Happy Tree Friends xDDDDD
Hehe, te Happy Tree Friends to niezłe rzeźniki XD. Jak by gildia była, to chciał bym dopisek Flippy ;) . A tak na serio to może coś bardziej poważniejszego (później powiem bo weny niemam)

Grah Amek
04-06-2005, 11:14
Idzie równiesz Thon Lethis z pandori RP 58 lvl sprzedal hara i widać że n00b zwalił posać ,z trimery moze jeszcze pujdzie Anavar 40~masterek niestety po hacku . Elisian worior jeżeli chcesz do nich gg to pisz do mnie .

Bacik
04-06-2005, 14:34
Ja rowniez jestem zainteresowany.
Znam Zaza i yobaka z morganym
Moj char ==> Prokurator Bacik (47lvl) (dlugo bez pacca i bez koma :P)
Na nowym serwie palek albo sorc ( 45lvl na lucerze sorca mialem)

To tyle

GG 5868469

Hail nemesis :P

Yo'bak
04-06-2005, 17:55
Nad gildią pomyślimy w swoim czasie, dotego musimy pamiętać że musi być <gildia> i Academy of <gildia>. A niestety Academy of Happy Tree Friends jest trosze za długie....

@Bacik
Hail Nemesis :P

Bacik
04-06-2005, 18:33
Wedlug mnie , odnosnie gildii najlepszym roziwazniem byl by podzial na glowna gildie i akademie. Ale takie cos mozna zrobic dopiero po 2-3 dniach serwa, bo wtedy sie okaze jak kto gra :))))))

ja osobiscie mam od hu** czasu wiec dwa tygodnie mozna by pocisnac te 20 h dziennie :] ( o ile komp sie nie rozleci jak na poczatku morgany :)))) )

Pozostalo nam czekac na new serv....

Czester
04-06-2005, 20:46
Jak kto gra sie okaze dopiero kiedy zwolni sie rook bo na beryli siedzilem ze 2 dni nawet do rata sie dorwac niedalo moze i ja sie przylacze jak bede mial czas grac Gladiatrus server julera skile 76/76 36lv 5mlv bylob by lepiej no ale jak sie dostalo szlaban za oceny no to n.c

Cz@rny
04-06-2005, 21:03
Nie chodzi nam o ludzi, którzy sa doświadczeni w Tibii, ale nie mają czasu na PG!! Po to idziemy na nowy świat żeby tam być the best... OPczywiscie wszystko na miare mozliwości ale Panowie bądźcie poważni! Wg mnie, ludzie którzy nigdy nie osiągnęli 40 lvlu wógole nie powinno się ich brać pod uwagę! Ci, którzy gdziekolwiek osiągnęli 60+ powinni być w Gildii "koksów" :p a reszta w drugiej gildii. Oczywiście allied etc. Ktoś z drugiej będzie doruwnywał koksom? - zapraszamy w nasze szeregi. Od poczatku do koinca jak bedzie wszystko przemyslane to wszystko pójdzie pęlna parą i będzie dobrze!

Maniack
04-06-2005, 21:07
Jestem z Krakowa, Grałem na aldorze (38 royal pal) oraz na arcani (37 elite)
obecnie zrobiłem sobie przerwe, czasami gram sorcem kolegi (34 master)
..lat mam 17,w październiku 18. W tibie gram od wakacji 2003.
Pal - Menic
Knight - Malcorn
Sorc - Goloc

Niesiety, oba chary wróciły na rooka. O rookowaniu Menica może potwierdzić Elite-drone z aldory (pomagał mi), a o sprzedaniu Malcorna (nowy owner rookował) może potwierdzić Adtrius z Arcani.
Możesz również zapytać ich o opinie na mój temat.

Bardzo chciał bym znaleźć się w guildi ponieważ widze że będzie tam troche znajomych z aldory (z arcani niestety nie :( )
I chciał bym po 2 miesięcznej przerwie powócic do gry na nowym serwie i grać z poważnymi ludźmi

P.S. Pacc na wakacje będzie i.. chciał bym być knightem, ostatecznie sorcem

Haan
04-06-2005, 21:08
Haan Mean 37 lvl Arcania KNight

Grałem od poczatku serwa i byłem jednym z czołowych knightów. Później bł porblem z kompem i od wakacji chcę master sorca stworzyć, abyw jeśc do top 25 na stałe ( nie wykluczony acc-sharing) ;] wysłałem PW do autora postu

@UP Mogę tym charem do wyjścia nowego serwa wbić 45 lvl, ale po co? Gram na OTS żeby PvP poprawić.

mucha_177
04-06-2005, 21:35
razem z moim kolega chcemy dołączyc sie do twojej gildii :
ja: lady boltix lvl 40 Iridia
kumpel: sir boltix 36lvl Iridia / Lapome 39lvl Titania

kici@
05-06-2005, 01:27
Jestem z Gliwic, chce dolaczyc go gildi .. moja postac to Fiskuso ( royal 47 ) , i chcialbym zlozyc przbe od mojego kolegi z Rl ktory mial postac Felikso (elite 59 ) mial haka .. kontakt do mnie przez gg - 4789735 ..
Pozdrawiam !

Pan Lesio
05-06-2005, 08:56
Lesio Xlilosient 47 lvl elite knight Rubera

Nawi
05-06-2005, 09:24
Nawi 37 lvl Selena Royal Palladin W tibie gram od ponad pol roku

songo sayan
05-06-2005, 10:08
Życze powodzenia. Może wam się uda.

Sztefan
05-06-2005, 10:44
50 lvl royal paladyn, skils 83/65 nr gg 1251038 Galana
Sztefan'de master
40 lvl elithe knight , skils72/71
Sztefek

Yo'bak
05-06-2005, 11:50
Combacik (11:51)
Jestem zainteresowany przyłączeniem sie do guildi mam 15 lat ... Gralem na Securze ,osiągając level 78 Elder Druida( Ellandar ), nastepnie gralem na Elysi osiągając level 58 Elite Knighta (Combact Sho).Niestety wszystkie te postacie sprzedalem ,pozostawiając sobie jedną -ulubioną-- 48 Royal Paladin ( Combacik ) ,Którą posiadam (jeszcze,bowiem zostanie ona wkrótce sprzedana).Proszę o szybki kontakt na moim serverze abym mógl dowiesc slusznosci moich slów bowiem za kilka dni nie bede mial tej postaci.
Gadu-gadu 5737710

Mroczny_Elfo
05-06-2005, 12:34
Witam Prawdopodobnie bede grać (albo chce na nowym servie)
1 char
Miasto: Carlin
SerV : Aurea
Lev 35 Knight
skills 72/71
nick Morgradin( na takich statsach sprzedalem postać)

2 char ktorym gram aktualnie
Miasto: CArlin
Sevr : Morgana :(((
Lev 33+ po dedzie z 34+ Royal palady (gram tą postacią nadal dobie do 40+ i sie przeniose)
skills : 73/59 przed dedem ale to sie odbrobi szybko ;ppp
Nick "Udan"

Dodam, że żałuje ze gralem na morganie poniewaz to co teraz robia Avisy jest nie do zniesienia nie da sie nic robic caly czas tylko PAy or hunted :(( chyba zaznos Yobak, Nunek z Aurea o tym wiedzia ;]]

Jeleń
05-06-2005, 16:28
hahaha Yobak jak swiruje xD cala Avis sie zbiera z Morgany ? 0.o :P:P widac ze sie fajnie robi powoli xD ja mam 30 sorca byl master ale sie skonczyl Pacc :P haknal swe dead swiniak :P. Hail ;)

Bacik
05-06-2005, 16:43
@ up
Raczej nie avis a nemesis :)
Yobak nie swiruje a raczej organizuje dobrych graczy. Jesli zbeirzemy ekipe i szybko rook zrobimy ,potem 2 tygodnie pg to mamy szanse na ustawienie sie na serwerze, tylko na poczatku bedziemy musieli zlikwidowac konkurencyjne ekipy B) :evul:

Ja dodatkowo Wbijam na liste kumpla z lucery 70 RP Ancient Ninja (teraz char sprzedany) i Mistrzulka (bodajze 60 Ek)

Yo'bak
05-06-2005, 16:51
hahaha Yobak jak swiruje xD cala Avis sie zbiera z Morgany ? 0.o :P:P widac ze sie fajnie robi powoli xD ja mam 30 sorca byl master ale sie skonczyl Pacc :P haknal swe dead swiniak :P. Hail ;)

Nierozumiem nic z twojej wypowiedzi... Jeśli możesz to przetłumacz mi to na polskie...

Bacik
05-06-2005, 16:55
Br? sD? Bam?

Swe?

Hrhrhrhrhrh ja tez go nie kumam, bo on cos slyszal ale zle uslyszal :P Hrhrhrh

Jeleń
05-06-2005, 17:10
Swe ? oj chyba pomylilem :D stronki :P a nie byles kiedys w Avis ? Ja mam tesh w Nemesis chara Castor War :P moze mi sie cos zrabalo :P

Mroczny_Elfo
05-06-2005, 18:57
Moj kolega Chce Isc

Nick : Tordek darf
Lev 45 Knight caly czas rośnie (Śwait jest w miare nowy)
Skills 75/75 (37% do 76 i 5 % do shielda)
Miasto : Carlin
Swiat : Morgana (tak jak ja)

2 char

Nick : Wedrowny mag
Lev 30
mgllv 45+
Druid
postac ma teraz chyba 24 level. Ponieważ RL owner oddał ja koledze zeby sie uczył grać :((
Swiat : Aurea
GRa w Tibie: okolo roku troszke mniej

Szczecinianin
05-06-2005, 19:44
Bacik hail morgana to ja gran.. :) za***iemy tego slayera :P

Bacik
05-06-2005, 21:48
Obysmy go spotkali na nowym servie xDDD

Widze ze ekpia z morgany pwoeksza szeregi:))

Ja dodaje kolejne osoby:

Koroner (42 lvl EK)
Von Daro (41 Rp)
Diabolum (40lvl EK)
All morgana hrhrhr

Mroczny_Elfo
05-06-2005, 22:06
Bacik hail morgana to ja gran.. :) za***iemy tego slayera :P

gran Parn czy kto ? Acha jakiego Slayera

kici@
05-06-2005, 22:27
Ostatnio malo siedze na postaci Fiskuso. I raczej w Tibi bedzie mnie ciezko uchwycic. Wiec prosze o kontakt na Gadu-Gadu - (4789735) jestem zawsze niewidoczny dla osob z poza mojej listy wiec posze o nieoczekiwanie na zolte sloneczko - " dostepny " i wrazie nieotrzymania odpwiedzi z mojej strony o ponowne napisanie poniewarz ten program jest dosc zawodny : )
Pozdrawiam !

PS. O kontakt prosze " organizatora " xD

Mroczny_Elfo
05-06-2005, 22:43
Ostatnio malo siedze na postaci Fiskuso. I raczej w Tibi bedzie mnie ciezko uchwycic. Wiec prosze o kontakt na Gadu-Gadu - (4789735) jestem zawsze niewidoczny dla osob z poza mojej listy wiec posze o nieoczekiwanie na zolte sloneczko - " dostepny " i wrazie nieotrzymania odpwiedzi z mojej strony o ponowne napisanie poniewarz ten program jest dosc zawodny : )
Pozdrawiam !

PS. O kontakt prosze " organizatora " xD

CZytaleś co było napisane na samym poczatku Nick Swiat ile masz LAt ile grasz w tibie Lvel Miasto Swiat it's @ll

Mroczny_Elfo
05-06-2005, 23:34
Tu kumpel mrocznego

Zawsze chcialem grac na Polskim serwie tak jak Aurea tam sie uczylem grac Wedrowny Mag - 30 lev druid 45 m lev ale musialem skonczyc z tibia i selnalem chara kumplowi. Co z niego zostalo mozna zobaczyc ;(

Potem zaczalem od poczatku na morganie
Tordek Darf 45 lev knight skile po 75axe ciagle tam gram ale stracilem majatek na huntach to mnie wk***ja i dlatego chce dolaczyc do was :]

Ten serwer musi byc nasz
hyhy tylko czy nie zaduzo nas bedzie zeby miedzy nami nawzajem wojny sie nie porobily wiecie jak to z nami "Polakami"

moje gg 4184087

Kret master
06-06-2005, 09:24
Na wstępie chcailbym poweidziec ze mailem format compa a nie pamietam pasow do uzytkownika forum "kret" obecnie bede rozmwaiac itp. tym uzytkownikiem. Dalczego problem martwi mnie fakt ze 120 osob zaglosowalo biore oczywiscie pod uwage fakt ze 1/6 osob glosujacych pewnie nie bedzie nawet grac na nowym servie , kolejna 1/6 moze nie dac rady i byc jeszcze zbyt (newbie)aby wejsc do gildii. Nie trzeba byc dobrym z matmy zeby zauwazyc ze 1 - 2/6 = 4/6 a w tym przyapdku 4/6 to 80 osób nadal za wiele wiec wedlug mnie jedynym pokojowym rozwiazaniem jest stworzenie gildii i akademii gdzyz jezeli gildia 1 bedzie liczyc okolo 50 osob pozostala czesc moze byc bardzo zbulwersowana a wtedy o wojne nie trudno.Tak wiec licze na to elysian ze wybierzesz opcje z akademia.

Elysian Warior
06-06-2005, 09:32
Do konca tego tygodnia postaram sie wszystko pozałatwiac. Prawdopodobnie zrobie tylko 1 lepszą gildie złożoną z bardziej doswiadczonych graczy. Kto do niej wejdzie jeszcze nie wiem (przy rekrutacji oprócz lvla bede patrzyl również na wiedze o tibii i deklaracje graczy odnosnie ilosci grania na nowym serwie- acc sharingi mile widziane ;p )
Mimo tego, ze bedzie tylko jedna gildia wszyscy z tego forum beda mieli szanse dołaczenia do nas juz w trakcie istnienia serwera.
Nie chce na poczatek robic ogromnej gildii bo jeszcze wszystkich za dobrze nie znam i w tak wielkiej i niezgranej społecznosci mogły by wybuchac konflikty i nieporozumienia ;]

PS: moze ktos jest z Solery albo zna kogos z dobrym lvlem z tego swiata. Jesli tak to niech do mnie napisze.

Luksus
06-06-2005, 12:03
Moze tez dolacze... zastanawiam sie wlasnie. Luksus Ithil - 71 elite knight [Elysia]

Szczecinianin
06-06-2005, 13:54
Elysian chodzi o to ze ty robisz 1 guildie a wyznaczysz 1 osobe do prowadzenia 2 osobe ktora ma doswiadczenie i masz z nia dobry kontakt najlepiej z rl

Malbert(Antek)
06-06-2005, 15:00
mozecie mnie dopisac do listy. Moje chary to : Malbert (71 paladyn , hiberna),
Antek the pall pila (58 paladyn, galana) i Feonsus( 38 paladyn, saphira " byly najlespzy free account na serwie") :P

Haan
06-06-2005, 15:14
Gildia robi sie trochę duża. Mam złe przeczucia ... pfu..

Dziwi mnie fakt, ze mało charów jest potwierdzonych. Mam nadzieję, ze to tylko przejściowe :P

Szczecinianin
06-06-2005, 15:49
Elo antek :) that me tanja~ :) hehehe pozdro for u :) Bacik mialem info ze Slayer idzie na new server takze ma frytki :)

Grah Amek
06-06-2005, 15:51
Dziwi mnie fakt, ze mało charów jest potwierdzonych. Mam nadzieję, ze to tylko przejściowe :P
Ja potwierdziłem że chcę dołączyć :baby: Nawet na tibia com w comentsah wpisałem "Elysian Warior Idem z tobą na nowy server."

kici@
06-06-2005, 15:55
Nickname : Fiskuso
level : 47
Swiat : Aldora
Miasto : Gliwice
Gram w tibie od : Listopad 2004

Postac kolegi :

Nickname : Felikso ( postac po haku )
level : 56
Swiat : Aldora
Miasto : Gliwice
Gra w tibie od : Listopad 2004

no to by bylo na tyle : )

Malbert(Antek)
06-06-2005, 15:59
siemka tanja~ pozdro . Pozdrow Hexa ode mnie :)

Szczecinianin
06-06-2005, 17:02
antus napisz dop mnei na gg: 3974370 :) pozdro :)

Iqshero
06-06-2005, 18:05
Tesh chętny jestem xD
Teraz mam paladyna 49 lvl skills: 84/72 ( na dzień 6.6.05 =P ) ---> Iqshero
Może jeszcze uda mi się skołować paru kumpli z Lucery, z PACCiem nie będzie problemu. Proponuje, aby stworzyć jakąś rodzinkę ( tak jak u nas archangele ).

Bacik
06-06-2005, 18:06
Dowiedz sie o jego nick (Slayera ) Z checia go tam zgnebie za nasze 200k :)))))

Mam dylemat czy grac palkiem czy sorcem oO

Narazie sprawdzam sie sorcem na saphirze 25 h granie = 21 lvl zobaczymy co dalej :)

Btw. na nowym serwier moaj psotacia bedzie na 90% po*******alo 2 ownerow (ja i sasiad :]) :baby:

Iqshero
06-06-2005, 18:28
Apropo gildii czy będzie to tylko polska gildia ? Plss o więcej szczegółów xD

Elysian Warior
06-06-2005, 18:49
@Szczecinianin
Wes jeszcze raz napisz bo za bardzo nie dam rady zrozumiec o co ci chodzi ;/
@Haan
Sprawdzanie postaci to jedynie formalnosc. Tak naprawde nie liczy sie kto jaka ma postac tylko jak gra. Do nowej gildii wejdzie jedynie czesc chetnych, co nie znaczy ze w niej pozostana. W późniejszym czasie osoba, która tu na forum deklarowala sie niskim lvlem, na nowym serwerze bedzie równo wymiatać oczywiscie zajmie miejsce jakiegos nOObka, który pewnie podał nam tuNick kupionej postaci na allegro - predzej czy później prawda wyjdzie na jaw ;p Bede oczywiscie sprawdzal wszystkich, ale ostatnio nie bywam czesto w chacie i nie siedze zbyt duzo przy kompie - musze dawac duzo grac młodszemu bratu, zeby potem na wakacjach nie wcinal mi sie ;p
@ rodzinka etc.
rodzinke prawdopodobnie bede robil ale jedynie dla kilku moich kolegow z RL i dobrych znajomych z Tibii, poniewaz rodzina to rodzina a ja prawie nikogo nie znam dłużej z tego forum ;/
@!!!!!!!
Jeszcze raz prosze wszystkich aby napisali w cooment'cie swojej postaci ze ida ze mna lub zeby wpisali adres tej strony - to naprawde przyspieszy sprawdzanie osób i bede mugł szybciej zabrac sie za formowanie gildii, szukaniem nazwy do gildii, kołowaniem nowych doswiadczonych graczy etc. ;]
@
Postarajcie sie pisac do mnie na GG, ja nie moge do was napisac bo mam z***ane GG i bede mugl z wami gadac jedynie wtedy jak mnie bedziecie mieli na liscie ;p muj nr to 5906340
@Polska
Na początku to bedzie oczywiscie polska gildia. Potem mysle ze sie to nie zmieni, poniewaz wiele osób toczyło wojny ze swe lub br na innych serwerach i raczej za nimi nie przepadaja, tak wiec pewnie sie nie zgadza na mieszaną gidlie. Po za tym (tu padaja niecenzuralne słowa, ale poniewaz mam juz 9/10 punktow karnych za rasizm - to jest przeklinanie - to nie moge ich tu napisac ;p ) c*** i* w******* j****** s**** w d*** :D

Bacik
06-06-2005, 20:46
@!!!!!!!
Jeszcze raz prosze wszystkich aby napisali w cooment'cie swojej postaci ze ida ze mna lub zeby wpisali adres tej strony - to naprawde przyspieszy sprawdzanie osób i bede mugł szybciej zabrac sie za formowanie gildii, szukaniem nazwy do gildii, kołowaniem nowych doswiadczonych graczy etc. ;]

Ale w commencie na tibi com?:P bo ja sie zjaralem i nie kumam zbytnio ::}

Yo'bak
06-06-2005, 22:55
@Re kur** up
A jak myślisz na jakiej postaci możesz dać opis żeby to było wiarygodne ??
Co te zioło robi z porządnymi ludzmi :P..

Morin
07-06-2005, 14:04
Dobra gildia gildia ale na jaki serwer idziemy ?? Ja proponuje Niemiecki PvP !! Jak sie pojawia np. 2 serwy niemieckie PvP to bysmy brali ten ktorego pierwsza litera jest blizej "a". Wiec jakby np. powstala Machinia i Balduria to bysmy brali Baldurie B)

Yo'bak
07-06-2005, 14:42
To nie jest takie proste bo jak sie umawialiśmy z kolegami że idziemy na 2 niemiecki serwer to okazało się że 2 niemiecki był non pvp i połowa osób poszłą na Berylie a dróga na Guardie..... :(

Morin
07-06-2005, 14:47
To nie jest takie proste bo jak sie umawialiśmy z kolegami że idziemy na 2 niemiecki serwer to okazało się że 2 niemiecki był non pvp i połowa osób poszłą na Berylie a dróga na Guardie..... :(

Teraz napewno powstana niemieckie pvp na wakacje zawsze tak jest :P Patrz Elysia :]

Miro
07-06-2005, 14:56
Gram w to gówno jusz 5 lat.Grałem na 4 serwerach z tego na 2 nowych jeden to pandoria nabiłem tam w ciagu 2 pierwszych tygodni 50 lvl paladyn.Drugi to Morgana lvl 30.Na starych serwach mam palka 69 lvl,sork 48 lvl,knight 40 lvl.
Potrafie grać każda profesją tylko mam 1 proźbe nie zabieraj noobów ani tchurzy.
Zabierz ludzi któży sie nie poddają ani nie wycofają.

Kontakt:
Aldora-->Gelu Angel albo Mirokux Angel
Morgana-->Patriah

Miro
07-06-2005, 15:03
Duże doświadczenie w wojnach,bardzo dobre pvp,Pacc Zawasze!!

Daywolker
07-06-2005, 15:37
Hehe dobra w sumie moge sie na to pisac moje postacie to chyba kazdy zna Darkk Modor 42lvl ....Dark Modoor 109 lvl:P ..Dark'Modor 60 lvl morgana ostatni server co polacy mogli zadzic lecz ***nia wyszla :P Wszyskie chary sa wolne ale wole grac z kumplami

Lubie nowe servy bo sa jazdy , wojny itp:P damy rade tylko ****a nie bac sie:P a nie ze kazdy jak :baby: zachowuje sie :P oki baba to czekamy na new:P

Ahcum lewap
07-06-2005, 16:01
Mam 26 lat i gram w tibie ponad 2 lata mialem kilka postaci:
62 lev na eterni (marrcin)
52 lev na morganie (ahcum lewap)
i kilka jeszcze na innych swiatach......
Na morganie nam niewyszlo i zrobilem tylko 52lev gdyz uczestniczylem w wojnach gildi i niebylo zabardzo jak exp(bylem w vicelordach, nemesis,fredomers,Sunblade) wszyskie braly udzial w wojnie z tyranią:P).

Pozdrawiam wszyskich kumpli z Morgany i szczegolnie ziomkow z SUNBLADE i straszliwego i okrutnego DARK'MODORA :P haha.
Mam nadzieje ze wezmiecie mnie do swojego sojuszu aby pomoc stac na strazy nastepnego serweru aby niebyl zepsuty tak jak zepsula sie morgana....
HAIL SUNBLADE HAIL NEMESIS

Kret master
07-06-2005, 16:21

wiekszosc osob tutaj posiada gg i z niego korzysta proponuje ustalic na przykald ze idziemy na niemiecki pvp ktorego pierwsza litera jest jak nablizej poczatku alfabetu tak jak to juz morin mowil oraz zeby elysian w opisie na gg od razu podal nazwe servera tak bedzie najprosciej (chyba) ;)

Makolo
07-06-2005, 16:36
Mithow 52 aldora elite:P raczej tez sie przeniose cuz im hunted ;(;( i love this game:D and i love PA:D

Pan Lesio
07-06-2005, 16:43
Zgłaszam jeszcze kumpla Datronk The Mystic z Valori 51 lvl knight

Grah Amek
07-06-2005, 17:30
i love PA:D

No to na rooku juz nam wypowiedzą wojne.... :p

Szczecinianin
07-06-2005, 18:23
:O fajnie modor tez idzie :* to bedzie good serv :) moze na wakcje by otworzli server Polski pvp (zapowiadany od ponad roku) :P Duzo z morgany idzie luda ;P

Aklodah
07-06-2005, 18:26
No moj nick to Aklodah 80 lvl knight Galana i tez planuje isc na nowy server wiec mozna zrobic sojusz gildi juz teraz to mowie jak cos to odezwij sie do mnie na gg to o reszcie pogadamy....

Elysian Warior
07-06-2005, 18:54
Jeden z forumiaków wpadł na dosc nietypowy, ale po głębszym zastanowieniu - perfekcyjny pomysl ;p
Na poczatek powiem o co chodzi, a potem opisze jak ja to widze i jakie to przyniesie to nam korzysci
NO WIEC CHODZI O TO ABY POBAWIC SIE W WOJSKO I ZROBIC 4-5 GILDII.
Pomysl moze troche nietypowy ale popatrzcie:
Jak wejdziemy na serw z ogramna gildia to kazdy nie z naszej gildii bedzie wiedzial ze chcemy zownowac ten serwer i bedzie sie staral od samego poczatku nas zniszczyc tworzac z cala reszto swiata sojusze. Dzieki temu nasza siła i potega bedzie nie widoczna na pierwszy rzut oka i to nie oni beda planowac na nas wojny ( ze strachu ze chcemy zownowac serwer) tylko my bedziemy mogli jako pierwsi wywoływac wojny co da nam przewage.
Po drugie gdy jedna nasza gildia zacznie wojne z jakas gildia to rzecz jasna inne gildie ( chodzi mi o te nie z naszego sojuszu) prawdopodobnie beda musialy sie opowiedziec po którejs stronie (wybrac kogo bardziej lubia ;p). Gdy zobaczą, że po stronie jednej z naszych gildii walcza cztery inne gildie( tj. reszta gildii z naszego sojuszu) oczywiste ze staną po naszej stronie co w przypadku gdyby istniala 1 potęzna gildia nie bylo by takie oczywiste ( bo wszyscy by chcieli obalic tyrana ;p)
Po za tym podczas samej wojny bylo by latwiej - kazda gildia sluchala by sie jedynie swego lidera a liderzy mnie( mam nadzieje ;p ) i nasze mozliwosci manualne byly by oczywiscie o wiele wieksze. Co innego dowodzic 50 osobami a co innego 15-20 osobami. Po paru miesiącach jak juz sie serwer ustatkuje ( i oczywiscie my pozostaniemy jako nie pokonani na placu boju) bedziemy mogli scalic gildie tworząc jedną potężna ( jak nikt nie odpadnie to moze i 100 by sie zebrala licząc osoby które by sie dolonczyly nie z tego forum juz w trakcie istnienia serwa).
Oczywiscie przez caly czas bedzie miedzy nami sojusz i mysle ze bedzie lepiej jak na poczatku swedzi i inni gracze co nas nie polubia, albo my ich nie polubimy nie beda o tym sojuszu za duzo wiedziec.
Gdy wybuchnie jakas wojna ja podam która gildia kogo ma huntowac ( ale bedzie jazda ;p ) tak zeby nie bylo zamieszania. Mysle ze jak wszystko dobrze pujdzie to takie del'toro co teraz all sie baja go na berylii bysmy zmietli w 2 dni, az by im sie grac odechcialo na zawsze.
To jest narazie propozycja, nic nie postanowione. Gildie by mialy inne nazwy, na pierwszy rzut oka nic by je nie lonczylo.
Posty typu " fajny pomysl" pisac jedynuie na moje GG 5906340
Wazne uwagi oczywiscie tytaj ( wazne czyli uwagi , o których kazdy powinien wiedziec ) Osoby które chca byc liderami poszczególnych gildii zglaszac sie równierz do mnie.

GG
5906340

Wicher
07-06-2005, 19:00
Pomysł dobry tylko jak zamierzasz podzielić te obecne 100 osób na 4-5gildii, żeby były w nich gracze o podobnym poziomie i tempie grania..., żeby niebyło czegoś takiego że w gildii są, np: sami ludzie na 10lvlach i kilku takich co ma już po 20lvle bo to trochę głupio będzie :P
Jak ci się uda to będzie sucz fajnie :D.
A i kiedy by miały zacząć się wojny ? Odrazu po wychodzeniu z rooka czy dopiero jak ludzie będą wbijać 20lvle ?

btw. mogę być liderkiem jednej z gildii (się przydam do czegoś xD )

btw2. było już w tym temacie na jaki serwer idziemy (niemiecki, pvp, bliżej alfabetu), więc po co znowu rozpoczynacie o tym pisać ?

Aklodah
07-06-2005, 19:07
No wiec.... Ja sie pisze na sojusz...Jesli oczywiscie mnie chcecie....

No i ja moge byc Liderem gildi lubie wojny Kocham to Oblicze....

Ja, Moi Bracia i Moi przyjaciele tez ida ze mna na worlda kazdy 100+.

Wiec nie powinno byc zle...

And Btw Zaznos idzie ze mna do gildi bo to moj dobry ziomek xD

Losari tez zamierza isc ze mna do Gildii wiec panowie bedzie ładna jazda:D

Yuroth tez z Pandorii zawita u mnie xD

MOJE GG 2183977

Szczecinianin
07-06-2005, 19:16
Ja moge byc liderem... I mam jedna uwage ze jak z forum idzie załozmy 60osob to napewno znajdzie sie 1 osoba ktora moze zdracic i powiedziec wszystko co tu planujemy szedom.czyli ze sa 4 guilide pod 1 obliczem :)

Malbert(Antek)
07-06-2005, 19:18
Elysian dobry pomysl. Tylko zeby nie bylo jaj, w tym sensie ze jedna gildia bedzie bardzo odstawac z levelami ,a druga bedzie slabsza. i jak to zwykle bywa h lev nie wpier**** sie w sprawy low leveli. Mam nadzieje ze tu bedzie inaczej. :P Aklodah znowu razem??:P

Yo'bak
07-06-2005, 19:19
Zrozumcie że niekażdy może zostać liderem gildi bo jest nas za dużo.
Najlepiej będzie jeśli Elysian sam wybierze kto ma być liderem.

Aklodah
07-06-2005, 19:25
Yobak o czym TY MOWISZ Elysian nie zna nas wszystkich no taa? Nam trzeba Kogos dobrego kogos kto wie jak gildie prowadzic i ktos to mial wysokie lvl mysle ze 70+ po co nam ktokolwiek lider gildi ktory nigdy nie mial 60 lvl?? No to jest poronione....

We fight together We Die together....

Antek tak znow razem:D:D

___Yours Aklodah _____________________________________________
*~* Your blood is my wine, your death is my life... *~*

Malbert(Antek)
07-06-2005, 19:28
Moje zdanie co do liderow. Liderami powinny byc osoby ktore byly juz liderami , i mieli konflikty miedzy gildiami czyli ktore maja doswiadczenie w tych sprawach :) W sumie sie zobaczy all pozniej. Najwyzej powstana osobne gildie ale w sojuszu:P

Shins
07-06-2005, 19:29
@Elysian
Czy nie uważasz że lepiej było by gdybyś to ty wybrał ludzi których znasz (choć troche) i wiesz jak grają. Jeśli powstało by coś takiego jak dywizja w armii to musiałby nią dowodzić człowiek doświadczony, umiejący dobrze dowodzić. Mówię to poprostu by nie zdażyła się taka sytuacja że w bitwie jednym z oddziałów dowodzi jak powiedziałeś "koleś który kupił postać na allegro".

Aklodah
07-06-2005, 19:38
SHins mowisz troche madrze z tym ze kupuja chary na allegro no ale pomysl roszeczke to new world i kazdy zobaczy jak zaczyna jak ***owo zacznie to porpsotu zdejmie go sie z funkcjii lidera no a z drugiej strony to mowisz tak o wojsku jakbys wyszedl dopiero z lekcji Historii.:D Bez obrazy oczywiscie. Elysian zagadaj do mnie na gg odezwij sie w TIBII na galanie nick Aklodah popytaj sie ludzi o mnie:) no i co wogole z DT na Galanie mialem doczynienia gralem znimi w sojuszach i na ich OTsach wiem co i jak postepowac:)

ahcarb
07-06-2005, 20:36
przezywacie.. na tym serwie ma grac banda dobrych szwedów, brazyli oraz włosi na jakims serwei majom 100+ lvle jakies 15 osób czytalem na zagranicznych stronkach

zapowiada sie wypas serwer ;p ja se bede gral na nim i sie brechtal z was :]
liczy sie doswiadczenie a wiekrzosc napewno kupila postacie na allegro
ja z kolei znam typa co gra 2 lata i zrobil 50 lvl (taki mozna zrobic w 2 tygodnie) :evul:

Źipeq
07-06-2005, 20:54
Ej ... cos nie tengo moja sis czekała w niedziele od 14 do 16 i nie było ciebie, powiedz konkretnie kiedy na jakie servy wchodzisz :/ :baby:

Master Sparco
07-06-2005, 21:00
Dobra o ile jeszcze mozna to sie zglaszam :D
Virk 50 Sorcerer on Harmonia (nie gram jzu nim ale jak trzeba bedzie to wejde na niego)
War'Throne 30 pallek Elysia
Wiele Wiele innych :)
W tibie gram 2.5 roku

Shins
07-06-2005, 21:02
przezywacie.. na tym serwie ma grac banda dobrych szwedów, brazyli oraz włosi na jakims serwei majom 100+ lvle jakies 15 osób czytalem na zagranicznych stronkach

zapowiada sie wypas serwer ;p ja se bede gral na nim i sie brechtal z was :]
liczy sie doswiadczenie a wiekrzosc napewno kupila postacie na allegro
ja z kolei znam typa co gra 2 lata i zrobil 50 lvl (taki mozna zrobic w 2 tygodnie) :evul:
Z kąd masz takie informacje że większość osób kupiła postacie na allegro. Są 3 odpowiedzi: a)Jesteś taki dobry że robisz w 2 tygodnie 70-80 lvl i go sprzedajesz. b) może codziennie dokładnie sprawdzasz jakie postacie są sprzedawane (czyżby hobby jeśli tak to respect !!! Jesteś zaje*****). c)Może sugerowałeś się up postami?? Jeśli o mój post to mówiłem teoretycznie :)
To tyle

Haotaru Tamoe
07-06-2005, 21:04
Xatton 46 royal , Selena

Źipeq
07-06-2005, 21:05
Z tymi 5 gildiami to cool pomysł tylko jak jeden kolo powiedział nie zróbcie że jedna gildia za***ista po tem co raz gorsze a ostatnia to żal patrzeć. Trzeba zrobić w miarę równe.

Szczecinianin
07-06-2005, 21:11
Dobra o ile jeszcze mozna to sie zglaszam :D
Virk 50 Sorcerer on Harmonia (nie gram jzu nim ale jak trzeba bedzie to wejde na niego)
War'Throne 30 pallek Elysia
Wiele Wiele innych :)
W tibie gram 2.5 roku

Mowisz ze masz ten 50lvl na harmie a podspodem w opisie masz wypisane popstaci i zadna nie ma wiecej niz 30lvl a moze to kolegi postac do ktorej masz tylko passy?

Szczecinianin
07-06-2005, 21:11
Antek Napisz Mi Na Gg 3974370

Master Sparco
07-06-2005, 21:12
Nie gadalem na tym forum od pół roku wiec wiesz :p

Malbert(Antek)
07-06-2005, 21:26
Szczecinianin odpisz na tym gygy!!! :P

Kret master
07-06-2005, 21:29
Szczecinianin odpisz na tym gygy!!! :P

NIe piszcie postow typu "wyzej pokazany" tylko zasmiecacie forum sry ze to mowie ale jak sie clicknie na nazwe uzytkownika to tam jest "wyslij prywatna wiadomosc"

Aklodah
07-06-2005, 21:40
Ja od razu mowie ja sie pisze na te gildie lecz robie swoja gildie i moge byc w sojuszu no i jeszcze do tego o swojej gildi ja podejmuje decyzje, mozna robic zebranka liderow i obgadywac sprawy.... a no i co z tego ze swe ida tu na serva?? albo br? ziomek wy***alem ich z Danubia, Aldory bande Wade walkera uczylem sie grac od DT wiec ja wbijam w to kto tu bedzie gral bo kto gra przeciewko mnie niestety konzy gre :D POZDRO:)

Morin
07-06-2005, 22:22
Hmm... a co bedzie jak jedna z sojuszniczych gildi zacznie np. zamiast z nami przejdzie na strone swe albo br ? Moze bedzie miala w tym swoje interesy... I ta gildia by znala nasze sekrety, taktyki itp.. Nie takie rzeczy juz sie dzialy w tibi... I wtedy by mogl powstac problem... :]

Aklodah
07-06-2005, 22:27
Morinor zgadzam sie z Toba takie opcje mialy juz nieraz miejsce w Tibi no i nawet takie zdrady nie raz dotknely mnie i gildie w ktorych byłem. No Ale Morinor odpowiem Ci na o pytanie.... Liderami Gildi beda osoby tylko zaufane no i of course pewnie reszta nie bedzie wiedziala o tylu rzeczach co liderzy...i vice liderzy.... a jak jakiegos konspira wyczuje to obiecuje rooka z miejsca bez mozliwosci wyplacenia sie....HUNTED FOREVER!!!!!!!!!!

Morin
07-06-2005, 22:36
@Up
1. Jestem Morin a nie Morinor ;)
2. Skad mam miec pewnosc ze lider, vicel lider nie zdradza -.- Mowisz ze osoby zaufane... ja nikomu kogo nie znam na rl nie ufam :]
3.Moze wiesz na jakiej zasadzie zostana wybrani liderzy ? Bo zbytnio nie chcial bym zeby Elysian wybral tylko swoich ludzi z rl ale takze tych ktorzych poznalismy na forum B) ?

Ahcum lewap
07-06-2005, 22:41
Ekipa Sunblade z serweru Morgana zamierza stworzyć silną gilde na nowym serwerze. Mamy duze doswiadczenie w walkach i umiejetnosci w biciu leveli.
Jestes chetny zapisz sie na stronce naszego lidera:
http://blog.tenbit.pl/modor
Niebierzemy kazdego tylko odpowiedzialnych i zdyscyplinowanych graczy.
Oferujemy sojusze polskim gildom i wzajemna pomoc.
Niewazna jest ilosc graczy,tylkoumiejetnosc szybkiego expowania a takze zachowania sie na polu walki,poprzez dobrą organizacje i umiejetnosc podejmowania szybkich dezycji mozna wygrac wszystko.
HAIL SUNBLADE
ODWAGA HONOR ZWYCIESTWO

Aklodah
07-06-2005, 22:42
Sory za zly nick...
Wiesz ja z Elysianem sie nie znamy rl niedawno sie poznalismy ale jak rozmawiamy ze soba to widze ze mamy jeden wspolny cel.... Stary czemu Ty sie przejmujesz za wczasu?? no ja nie rozumiem takich ludzi hehe:) Beda napewno 4 gildie, nazwy nie sa jeszcze znajome....ale napewno lada moment sie wszystko wyjasni i zrobi sie wogole nowy temat na ktory serdecznie zapraszac bedziemy:D
Powiedzmy tak....Bede wiedzial kto zdradzi bo idzie czesc moich znajomych na new serva i nie sa polakami ani tez swe ani ***anymi Br, Norwegowie ale oni napewno tez mi pomoga w razie czego i venezuelczycy tysh wiec spokojnie ziomek nawet jak jedna gildia zdradzi to maja baty...Wystarczy nam zgranie zeby wyrzuc bande Wade Walkera jak zrobilem to na Aldorze badz jak Zaznos na Morganie i dalej nie bedzie tak zle....

Miro
07-06-2005, 22:43
Niech wybierze najleprzych ten serwer musi być nasz :D i nikogo innego
można by też niszczyc gildie wrogów nie zostawiać jakzapłaca albo coś bo to puźniej same problemy ,będą chcieli sie odegrać itp
o to moje gg napisz jak chcesz 1097585

Aklodah
07-06-2005, 22:44
To u was gra familia Del'Impro z Aldory?? Tylko Tyle chce wiedziec:D

Cz@rny
07-06-2005, 22:45
@Up
1. Jestem Morin a nie Morinor ;)
2. Skad mam miec pewnosc ze lider, vicel lider nie zdradza -.- Mowisz ze osoby zaufane... ja nikomu kogo nie znam na rl nie ufam :]
3.Moze wiesz na jakiej zasadzie zostana wybrani liderzy ? Bo zbytnio nie chcial bym zeby Elysian wybral tylko swoich ludzi z rl ale takze tych ktorzych poznalismy na forum B) ?

My to organizujemy i pozostaw wszystko nam co do pewności i zaufania do liderów, a także do v-liderów. Jak juz sie pakujesz w to, to pozostaw nam wszystko dokonczyc, a Twoje zbedne uwagi przemilcz.

Miro
07-06-2005, 22:45
Jeżeli tyle osów się decyduje na ten serw to Elys powinien na koniec zrobić spis kogo wziąść do vipów komu pomagać i na kogo liczyć to by ułatwiło to i owo

Malbert(Antek)
07-06-2005, 22:47
Tak czy siak bedzie jazda. A z gildiami roznie bywa.

Hail new server! Hail PG! :P

Miro
07-06-2005, 22:49
Pomysł z 4-5 gildiami jest dobry puźniej można by stowżyć federacje na podstawie tych gildi wybrać 1 dowodzącą itp,tylko boje sie żę zawsze jest zapał na początku a pużniej w ciągu 2 tygodni połowa sie wykruszy :(

Malbert(Antek)
07-06-2005, 22:51
Niech wybierze najleprzych ten serwer musi być nasz :D i nikogo innego
można by też niszczyc gildie wrogów nie zostawiać jakzapłaca albo coś bo to puźniej same problemy ,będą chcieli sie odegrać itp
o to moje gg napisz jak chcesz 1097585

Masz racje jesli wygramy wojne to nie zostawiamy ich do zaplaty tlyko zrookowac . Bo potem sa jazdy. Juz wiele takich sytuacji bylo. Sam jestem aktualnie na saphirze :P

Elysian Warior
07-06-2005, 22:57
Poprawka - narzie nie mam liderow. Odezwe sie potem

Miro
07-06-2005, 23:06
Proponuje Dark Modoora z Aldory
Potrafi robić doskonałe trapy,strategie walki
Nieugięty ma speeda i PG
Walczył w wielu wojnach i posiada Duże doświadczenie

obecny jego nick
Morgana Dark'modor

Carissa
07-06-2005, 23:58
watpie zeby smierc sie przenosil na new serv :P
ale to co o nim napisales to w 100% prawda :)