zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nie Wyłanczaj Się plx..?

Evil Ligon
25-05-2005, 13:26
Pisze tego posta i prosze o pomoc będzie on bardzo krótki ostatnio od wczoraj mam problem z kompem nie przegrzewa się on ani nic tylko ok. po 30 min zawiesza się i ciągle uruchamia ponownie co zkutecznie uniemożliwia grę w tibie. Jak się już zawiesi lub uruchomi ponowbnie to powtarza to cały czas ok. co minute ale np. teraz jak odczekam z 5 h to mam 30 min ok. więc pomóżcie jak coś wiecie był bym bardzo wdzieczny !

Xzonixek
25-05-2005, 13:29
Format C:???

Nic nie poradzisz, takie rzeczy sie zdażają ;/ X(

Opisz dokładniej problem...np, Po czym sie to stało.

Dj Nekro
25-05-2005, 13:31
Miałem ten sam problem, i odinstalowałem sterowniki karty graficznej, i zainstalowałem znowu (najlepiej najnowsze). Zrób tak jak ja, może zadziała... albo poprostu opisz dokładniej, czy niewyskakuj błąd itd.

Evil Ligon
25-05-2005, 13:41
Nie nie wyskakują żadne błędy poprostu gracie np. w Tibie jesteście na guardach np. pallem i albo się wam zawiesza komp tak ze myszką sie nie da ruszyć total ded albo uruchamia się ponownie :(.A po tym jak już wystąpi jeden z dwóch problemów dochodzi tylko do momentu kiedy sprawdza dysk C tak jak na win XP jak ma się 10 sec. żeby przerwać to znowu się uruchama ponownie albo zawiesza i tak w kółko ( nie moge zawiele w każdej chwili się mozee wyłaczyć :/

widze 2 mozliwosci:
1) uszkodzona plyta glowna
2) uszkodzony dysk

Masz dysk w kieszeni i np. nosisz do kumpli? To moglo uszkodzic

Jedyny ratunek - gwarancja plx i hops do serwisu

Evil Ligon
25-05-2005, 16:35
Błagam pomocy nie macie jakiś konkretnych rad co teraz po koleji zrobić ?

Matek
25-05-2005, 16:45
1. Rozkrec kompa.
2. Sprawdz czy wiatraczki pracuja.
3. Przeczysc cale 'wnetrze'
4. Skrec, uruchom kompa i zainstaluj jakis programik do monitorowania temperatury procka, karty grafiki i czego jeszcze tam chcesz..

Galarion
25-05-2005, 16:53
A na pewno wiatraczki ci dzialaja? Byc moze jest to jakis wirus albo kolega zrobil ci glupi kawal i ustawil shut down temperature na np 40 stopni w biosie, bo jak ci sie nawet zaden alert nie pokazuje to nie wiadomo, niech sie lepij wypowie ktos madrzejszy bo mi ar nup. Jak juz poradzisz sobie z tym problemem to radze dobrze dbac o kompa, zrob defragmentacje dyskow(szczegolnie c), wbrew pozorom to zawsze troszke pomaga.

Pan Własnego Losu
25-05-2005, 17:01
jest pewien trojan któryzawiesz myszke kompa lub uruchamia ponownie kompa oczywiście jakiś koles steruje tym programem(czyt. trojanem)i to robi polecam www.skaner.mks.com.pl przeskanuj może pomoże :p

Knight Simon Dark lord
25-05-2005, 17:29
też miałem podobną akcje też co i rusz komputer mi się uruchamiał ponownie a jak przeskanowałem go nortonem(2002 z najnowszymi danymi) to znalazł i problem się skończył więc też na liście tego co próbować bedziesz by to naprawić wstaw skanowanie antyvirem

Shanhaevel
25-05-2005, 17:30
jest pewien trojan któryzawiesz myszke kompa lub uruchamia ponownie kompa oczywiście jakiś koles steruje tym programem(czyt. trojanem)i to robi polecam www.skaner.mks.com.pl przeskanuj może pomoże :p

Polecam Avast! Do ściągnięcia z www.avast.com Prog pełna profeska. ostatnio mi Parite wyplenił. :)

Michaleq
25-05-2005, 17:50
Też tak miałem ..okazało się że 2 z 3 wiatraczków pracowały..
A jak nie to ...wiersz polecenia...
FORMAT C:

Dj Nekro
25-05-2005, 17:53
Też tak miałem ..okazało się że 2 z 3 wiatraczków pracowały..
A jak nie to ...wiersz polecenia...
FORMAT C:

Ja mam to samo, mi jeden niedziała, ten od procka ;(

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Polecam Avast! Do ściągnięcia z www.avast.com Prog pełna profeska. ostatnio mi Parite wyplenił.

Trzymam się twojego zdania, mam tego antyvirka, jest całkiem spoko ;)

Zaraz tutaj zaczniecie pisac jakie tapety macie na kompie -.-

@topic
Chcesz rade? Zarzuc z ojcem stery na komis komputerowy wyciagnij troche kasy zza pazuchy i niech chlopaki pokaza co potrafia (Iha?)

Karlos
26-05-2005, 12:08
jak grasz w tibie to Ci sie kumputer wylacza hę?
-przegrzewa Ci sie procesor lub karta graf, nic nie podkrecales? jaka temperatura na procku? zmiejsz taktowanie procesora :) troche wolniej pochodzi ale bedzie dzialac, albo kup lepsze chlodzenie, ew. zdejmij obudowe...

Van Wojskowy II
26-05-2005, 14:08
/edit/
(ciach)