Pokaż pełną wersje : Cena monka
Ile przeciętnie płaci sie za wypożyczenie monka do treningu od 1h i cyz sie to opłaci ?(
Reformator
10-03-2004, 22:09
Hmmm, jak masz znajomego sorca/druida to za free :D Jak nie masz to fundujesz mu mana fluidy na monka i tez masz :P
Mathayus
13-03-2004, 14:00
to dobre pytanie bo raczej nikt nie pozycza monka do treningu jak masz znajomego sorca to ci moze zrobi za frre
Raczej kazdy mag chce zeby mu dac na mana fluidy.
hehe ja tam kolegom za darmo summonowalem ale tylko jak mialem duzo czasu, bo wiecie, monk znika jaseli jego wlasciciel za daleko sie oddali :/
dzisiaj trenowałem z monkiem, dałem 3 mana fluids i wystarczylo reszte się czekało... ciekawostka jest taka ze jak ja przyblokowalem monka i wlasciciel gdzies polazl To monk się nie leczył! heh...
a tak pozatym jak kiedys moja stara stara postacia zabilem monka takiemu gostkowi to chcial odemnie 1k z niego :)
Mystic^Bit
13-03-2004, 22:17
Oryginalnie dodany przez Tiligus
a tak pozatym jak kiedys moja stara stara postacia zabilem monka takiemu gostkowi to chcial odemnie 1k z niego :)
Nobo monk jest wart 1k niestety to sie nie oplaca :/
Cena jest nieokreslona, bo monka mozesz idealnie wykorzystac na polowanie na bh i jak ci wypadnie bh shield to automatycznie zyskujesz wiecej niz na treningu, ale jezeli chcesz trenic to radze pierw spalic mane gosciu da ci mana fluidy ty z nich zregenerujesz mane, a kase bież w ratach co 20 minut. A cene sami sobie uzgodnicie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.