|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Hmmm, jak masz znajomego sorca/druida to za free
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() to dobre pytanie bo raczej nikt nie pozycza monka do treningu jak masz znajomego sorca to ci moze zrobi za frre
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Raczej kazdy mag chce zeby mu dac na mana fluidy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() hehe ja tam kolegom za darmo summonowalem ale tylko jak mialem duzo czasu, bo wiecie, monk znika jaseli jego wlasciciel za daleko sie oddali :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() dzisiaj trenowałem z monkiem, dałem 3 mana fluids i wystarczylo reszte się czekało... ciekawostka jest taka ze jak ja przyblokowalem monka i wlasciciel gdzies polazl To monk się nie leczył! heh...
a tak pozatym jak kiedys moja stara stara postacia zabilem monka takiemu gostkowi to chcial odemnie 1k z niego ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cena jest nieokreslona, bo monka mozesz idealnie wykorzystac na polowanie na bh i jak ci wypadnie bh shield to automatycznie zyskujesz wiecej niz na treningu, ale jezeli chcesz trenic to radze pierw spalic mane gosciu da ci mana fluidy ty z nich zregenerujesz mane, a kase bież w ratach co 20 minut. A cene sami sobie uzgodnicie.