Pokaż pełną wersje : Chat
Można by zrobic chat room na tej stronie
Oryginalnie dodany przez Markus
Popieram, świetny pomysł :)
Oryginalnie dodany przez Phykson
Oryginalnie dodany przez Markus
Popieram, świetny pomysł :)
JA tez chce dolozyc swoje 3 grosze i popieram taka inicjatywe.
TAK dla czata
NIE dla wylaczania Tibii na kilka dni
wy to chyba w myslach mi czytacie
mialem juz wczoraj o tym napisac ale zapomnialem
i forum by sie odludnilo
i mi byloby latwiej pracowac
i wogle...
w kazdym razie jestem ZA
Postaw Czata, postaw czata. Ale żeby to nie był tani czat polchatu ;D bo to będzie kicha... Czat będzie bardzo przydatny gdy będziemy chcieli otrzymać szybką odpowiedź na jakieś pytanie.. Będzie można kogoś poznać, pogadać sobie.. gdy np, tibia nie będzie dostępna. Najlepiej by było zrobić kilka pokoi.. dla każdego serwera.. albo nawet podzielić to wszystko na profesje.. ale to już chyba trochę więcej roboty.. anyway. POSTAW CZATA! POSTAW CZATA!..
---
Rafhard - Nova - Venore - Knight, lvl 27
Be excited! Be, be excited!
juz napisalem do bosala o tym
teraz trzeba czekac az tylko on sie pojawi
wszystko zalezy od niego
Depformypleszer
20-09-2003, 01:22
Oby tylko nie bylo takiego chata z przeciazeniem jakie jest na Polchacie :/ Moze by jakis kanal #irc otworzyc a nie chata?
Najlepiej by było zrobić kilka pokoi.. dla każdego serwera.. albo nawet podzielić to wszystko na profesje.. Jestem ZA!Czat to fajna sprawa , ale czat o tibii!To jest dopiero szpanik :P A pokoje dla różnych serverów to jet!!!Whoaaaa super :D :D :D
niom tak tak czat dla każdego świata, zawsze mozna sie popytac kogos czy wie jak coś przejsc albo np. dla początkujących jak wpadnie do dziury bez liny mozna poprosic o pomoc itp.
jestem na tak
Zirowiec
20-09-2003, 23:30
Wlasnie ja terz jestem na tak bo to troche czasu zajmuje kiedy sie chcesz cos dowiedziec a czasem czaekasz po 1h albo i wiecej -a to mykasz se na chata i pytasz co gdzie i jak ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.