Pokaż pełną wersje : Ancient Helmet the Movie!
Team:
Emers
Larry Blanka
Galuxu
Sir Chema
Lord Major
Created by:
Emers
Hosted by:
Vermyn
.. Jest to 76 mb, plik wmv, spakowany w 2 rary ..
Cześć 1.
http://www.savefile.com/files/6559239
Cześć 2.
http://www.savefile.com/files/5090299
PS. Nie chce slyszec postow typu "bezpieczne, keylogger, etc", jak nie chcesz sciagac, to nie sciagaj. Inni zobacza... Ponadto pliki .rec nie beda pokazane, poniewaz jest to Quest Spoiling oraz zeby zrobic ten quest, trzeba troche pomyslec samemu, a nie "zobacz jak ktos zrobil i sam zrob".
*Wszelkie prawa autorskie sa zastrzezone! (Bez zgody Emersa, nie wolno nikomu podawac tych linkow dalej, przesylac filmu dalej, przesywac na inne Forum)
Zyczymy milego ogladania.
Widziałem ten filmik kilka dni temu na tibia.de. Szczerze mówiąc, to intro było ciekawsze od filmu. :p
Hooligans-91
30-05-2005, 22:58
Dal bys qrwa na rapidsdare a nie sie *******isz..
Widziałem ten filmik kilka dni temu na tibia.de. Szczerze mówiąć, to intro było ciekawsze od filmu. :p
Plastex, nie zgadzam sie z tym..
Ja i Emers mielismy ostatnio problemy ze znalezieniem dobrego hosta, zaden nie spelniach naszych oczekiwan, tzn. byly limity na wielkosc pliku, na ilosc pobrac itp. Po dlugich poszukiwaniach zostawal wybrany ten host to jest wlasnie tutaj, co prawda nie limit na 1 plik wynosi 60mb, ale lepsze to niz pozostale darmowe hosty.. Filmy oficjalnie zostaly umieszczone na serverze wczoraj tj. 29 maja o chodzi 23:53. Milego ogladania.
@up
Z rapidshare ten pliki sciaga sie ponad 3 godziny na neostradzie... limit na plik jest 30mb, limit na godzine jest tez 30mb, wiec powodzenia, dobra rada - pomysl, zanim napiszesz..
PS. Ide sie uczyc i spac, problemy dot. filmu, hosta wyjasnie jutro.
@Vermyn
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=81654
Filmik ciekawy, co mogę więcej powiedzieć? Niezły serwer... www.savefile.com - przyda sie ;-)
Raju de'Ziomek
31-05-2005, 09:06
Filmik poprostu Wy***any w kosmos :] aaa i muzyka spoko dobrana Wielkie Gratz Dla Was :] :cup:
Ile to sie okolo bedzie sciagac??
@Vermyn
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=81654
www.************** ma limity na ilosc sciagniec, wiec nie jest dobrym hostem na film.
Filmik ciekawy, co mogę więcej powiedzieć? Niezły serwer... www.savefile.com - przyda sie ;-)
Moze sie przyda..
Nuku Hiva
31-05-2005, 16:42
chciałbym zauważyć, że w 4:36 minucie filmu jest coś takiego że szkielety zaczynają gadać i jest coś takiego: a skieleton says: Hicks !
Czemu jest "a skieleton says" a nie "skieleton says" ?
Asazello II
31-05-2005, 17:09
Hmmm albo ja winrara nie mam albo sie cos zwaliło -.-
Wystarczy rozpakowac, winrar sam polaczy oba pliki w jeden film.
Ten film jest wspaniały! I nie chodzi mi tylko o quest, ale o jego RPGowosc i wogle o całokształt! Gratz dla osoby (osób), która/które go stworzyły! Wspaniała robota.
No i oczywiście gratz dla całego teamu ;) To chyba pierwszy raz ktoś z Lunary wykonał ten quest, czy może się myle?
Jestem dumny, że gram na tym samym servie :D
PS. Może powinniście to dać na tibianews (jako shortnews chociażby), tak jak było np. z filmem "Where's the Love?"?
A ja nie moge sciagnac........-.-" POwiedzcie od poczatku co i jak.....bo albo ja cos zle robie albo cos sie zje***o....
Lord Pelar
31-05-2005, 22:02
Nie umiem sciagnac oco chodzi
X(
Pomysl, przeczytaj i rozpakuj.. Rejdi widac, ze poradny chlopak i widzial film
@Rejdi
No podziekowania tylko i wyłącznie dla Emersa ;)
Co mam zrobic jezeli klikam Download file a nie chce mi wyskoczyc link z downloadem???
Co mam zrobic jezeli klikam Download file a nie chce mi wyskoczyc link z downloadem???
mozliwe ze masz zablokowane "wyskakiwanie okienek" czy cos , bo mi tez niedziala , ale niektorym dziala wiec nie wiem. :)
Tyrius del Tylmarande
01-06-2005, 14:13
Za kazdym razem gdy scigam 2 czesc nie dziala pisze ze zapisalo a nie dziala rozpakwuje 2 dochodzi do 67% i lipa. Co mam zrobic?
Podejrzewam, że musicie mieć najnowszą wersję WinZIP albo WinRAR (a najlepiej obu). Ale to tylko takie moje podejrzenia. Wydaje mi się, że te błędy przy rozpakowywaniu są spowodwane tym, że obydwa pliki automatycznie łączą się w całość. Zanim rozpakujecie pierwszą część - ściągnijcie drugą i dajcie ją do tego samego folderu co pierwsza, a potem próbujcie rozpakować pierwszą część - powinny się połączyć. Jeśli dalej nie działa to załatwcie se najnowszy WinZIP/RAR i jeśli to nic nie da to już nie wiem ;)
Co do problemów z downloadem - nie wiem jak można to rozwiązać.
Ja mam Windows XP Professional i najnowsze wersje WinZIP i WinRAR i wszystko działa poprawnie :P
Muzyczka jest poprostu wy***ana w kosmos:):) a jaki fajny wstęp :D
Tylko że gorzej juz bo obrazu nie widze xDDD, potrzebny jakis kodek do tego??:P:P
@Qrczaq
Owszem potrzebny jest kodek. Ja odpalałem filmik w Windows Media Player i kodek sciągnął mi się automatycznie, więc nie pytaj mnie z kąd go wziąć :P
@Erin91
No trudno... możesz jeszcze spróbować ściągnąć najnowszy WinZIP. Albo poczekaj, może filmik zostanie umieszczony na lepszym serwerze i będzie możliwe sciągnięcie całości...
Belfegoris
01-06-2005, 20:11
wezcie opiszcie jeszcze raz jak to zassac plax plax plax
bo sie zapowiada fajnie a nie moge sciagnac:/
Hmm dzieki Rejdi..
@up, nie wiem czemu Ci nie chce zassac, mi dobrze się sciagnelo
sylwanas15
01-06-2005, 23:17
filmik kozacki.. dobrze muza dobrana.. szkoda ze tak szybko wszystko szlo, ciekawe ile ci faraoni maja zycia:/ pewnie duzo pozdro dla Emersa za filkim :D
Brac fylmy od vermyna bo sa za***iste jak zawsze :P tylko Ver~ powoli expisz !!! hehehe
PozdRo Michał :D
Brac fylmy od vermyna bo sa za***iste jak zawsze :P tylko Ver~ powoli expisz !!! hehehe
PozdRo Michał :D
No, jak cos wrzucam na forum, to zawsze jest za***iste ;)
Thank Mesysz and gl.
Dzis ruszyl dobry server, wiec film bedzie rehosted w jeden czesci.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tyle Powiem I Niech Zaluja Osoby Ktore Nie Sciagnely Tego Filmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!omffg Hail Ten Team
Ej pytanko czy tylko mi ten filmik sie trszke podczas ogladania?
Maciek100
02-06-2005, 20:36
mi ten filmik nie dziala ... to juz chyba 7 filmik ktory mi nie dziala :>
Lord Pelar
03-06-2005, 12:43
kurde dlaczego tak dlugo sie sciaga
Tez niemoge odpalic.
Sciagam rozpakowuje pierwsza część rozpakowywuje sie zaraz karze podac drugi adres do 2 filmiku podaje mu idzie idzie idzie i nieoczekiwany koniec archiwom i po drodze 10 tysiecy bledów...
Pomożcie mi proze !
Filmik najlepszy chyba jaki do tej pory widziałem =) aha btw. wyślij mi tytuł tego utworu co lecial jak zabijaliscie Omruca :P na priv :)
hehe ja go tera odpalam tylko rzeby muzy posluchac nie chce mi sie tyh plyt szukac a tu mam all jak na dloni xD gzgz
Filmik najlepszy chyba jaki do tej pory widziałem =) aha btw. wyślij mi tytuł tego utworu co lecial jak zabijaliscie Omruca :P na priv :)
Zapytaj Emersa :p
@Siwus, najleszym filmem byl Black Widows... ale to nie zmienia, ze ten tez jest wysmienity.
@Siwus, najleszym filmem byl Black Widows... ale to nie zmienia, ze ten tez jest wysmienity.
Tiaaaa rozumiem ale niestety nie widzialem tego filmu "Black Widows" wiec nie mam porównania ;) mógłbyś tu zamieścic linka do tego filmu? (pls) :p
Lord Pelar
04-06-2005, 17:10
Za***isty film tylko do konca niepokazuje jak ten quest zrobic
@up
Chciałbyś oglądać wielogodzinny filmik, który pokazuje dokładnie wszystko co trzeba zrobić aby zdobyć Ancient Helmet? Sciągałbyś filmik o wadze 700mb - 2GB+ (nie wiem ile trwa ten quest wiec takie orientacyjne :P)? A komu by się chciało robić taki filmik w formacie WMV?! Toż to mordęga jest O.o (wiem bo próbowałem :P)
****a co za noob
Nie dał na rapiertasze co za noob
Druid Miedzio
16lvl
28mlvl
Lunara Rules :p :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
****a co za noob
Druid Miedzio
16lvl
28mlvl
To jest do mnie..?
Wansa Mac`eye
05-06-2005, 14:23
Mi Wyskakuje bug przy probie rozpakowania pliku oco chodzi?...
Kiedy będzie ten rehost w jednym pliku, bo już próbowałem na tyle sposobów, ale dalej nie mogę go włączyć :(
Rafciu Mistrz
05-06-2005, 14:54
Wyskakuje mi w 55% wypakowywania z winrara:
Potrzebujesz nastepujacego woluminu:
D:\Documents and Settings\rafciu\Pulpit\[www.savefile.com]050529155609_ancient_full.part2*****
Włóz dysk z woluminem
EDIT: Ehh trudno sciagne jeszcze raz pobawie sie moze cos mi sie uda zrobic...
Wiem ze filmy z wojen sa najlepsze , niemialem zadnych tibia cam z wojen w ktorych uczestniczylem , wiec padlo na zrobienie filmu o quescie , jak widac sie udalo ;).
Filmik najlepszy chyba jaki do tej pory widziałem =) aha btw. wyślij mi tytuł tego utworu co lecial jak zabijaliscie Omruca na priv
Nie bede wysylal nikomu mp3 z filmow , niepodam takze tytulow , nie bede lamal praw autorkisch , chociaz i tak zlamalem. :p
@Do tych co niemoga uruchomic filmu , lub sciagnac:
Vermyn mowil ze hostnie wiec to juz jego robota , jak wam niedziala to albo niemacie kodekow , albo jakis stary winrar czy winzip :/
@up
Ha! A ja se sam wydarłem z twojego filmiku pewną muzyczkę ;) Ale troche nie wyszło, więc chyba ją sciągnę :P
@topic
Jak checie żeby się połączył części to musicie mieć obydwie w tym samym katalogu...
Hozterox
05-06-2005, 20:58
plz rehost plz....
rozgryzl ktos jak rozpakowac tamte 2 ?
plz rehost plz....
rozgryzl ktos jak rozpakowac tamte 2 ?
Nie mow, ze nie dziala, jak nie umiesz sciaganac to sie naucz obslugiwac kompa, bardzo duzo ludzi widzialo i wszytsko im dziala..
Taki problem wrzucic to na RapidShare? -.-
Noobki by sie uciszyly :p
Hozterox
05-06-2005, 22:16
Nie mow, ze nie dziala, jak nie umiesz sciaganac to sie naucz obslugiwac kompa, bardzo duzo ludzi widzialo i wszytsko im dziala..
ja *******e...... sciagnalem... mam pliki na kompie.... nie potrafie tylko polaczyc tych 2 plikow w 1 !!!
help plz !
sciaganie 2 pliku caly czas przerywa mi przy 10mb... Moglby ktos byc tak mily i zrehostowac part2?? Czesc 1 sciagnolem w calosci bez problemow, a czescie drugiej za cholere nie moge... probowalem w kafjkach, w szkole, w domu... wszedzie po ok. 10mb wywala ze niby plik pobrany...
Hozterox
06-06-2005, 20:17
sciaganie 2 pliku caly czas przerywa mi przy 10mb... Moglby ktos byc tak mily i zrehostowac part2?? Czesc 1 sciagnolem w calosci bez problemow, a czescie drugiej za cholere nie moge... probowalem w kafjkach, w szkole, w domu... wszedzie po ok. 10mb wywala ze niby plik pobrany...
mam te sam ból dlatego prosze o rehosta
@topic
Jak checie żeby się połączył części to musicie mieć obydwie w tym samym katalogu...
I on ma racje , dlatego powinno dzialac.
Hozterox
07-06-2005, 09:08
I on ma racje , dlatego powinno dzialac.
heh.... to nie o to chodzi.... sciagnalem czesc (np1). jest napisane ze sciagnelo sie cale a patrze na rozmiar ? 12mb -.- ... scagam u satrych na kompie i ? ... juz lepiej 14 mb....
WTF HELP PLZ !!!
bump vskngkjsh\gkjshk\ghs\kjegbkjs\bgk\sbkhbnkhnkdzrjnh lkd
Luźny Ziom
15-06-2005, 15:04
Film Fajny nawet bardzo jedyne co jest nie tak to Lord Major Jak widze jego nick to mi się żygać chce:/
Mental II
15-06-2005, 18:06
O w ****e larry blanka rox emers rox polacy rox korwa nie ma lepszego filmu o tibi niz ten.Słucham hh ale ten metal jest extra itp...Kurde gratz emers.Gratz za montaż komuś i wogule ****a co extra ale jazda.ZA***iste
GRATZ dla WAS
czemu jak skeletony mowia to jest "a skeleton says:"? powinno byc "skeleton says:" i od kiedy skeletony mowia "Hicks"?
O M G
Czułem się jak w kinie:D
Piękny film, ładna oprawa dźwiękowa, ładne przejścia miedzy ujęciami... super!
Ja gdy rozpakowywałem pierwszą częśc pokazał się komunikat, żeby wybrać lokacje drugiej części. I się połączyło:D
Ja sciagnąlem obie czesci, rozpakowalem pierwsza a gdy probuje rozpakowac 2 wyskakuje mi blad ;/ nie wiem co mam zrobic --.--"
Pomuzcie :P
kszychu13
16-06-2005, 16:30
Dal bys qrwa na rapidsdare a nie sie *******isz..
uspokuj sie lepiej idz do szkoly sie pouczyc z nie bedzie bluznic na forum pewnie tylko klepnac kogos umiesz
kszychu13
16-06-2005, 16:39
****a co za noob
Druid Miedzio
16lvl
28mlvl
o kim mowisz o sobie bo tak mi sie wydaje
MI juz all dziala:). Zajefajny ten filmik wielkie gratz dla tworcy. Pozdro :)
kszychu13
17-06-2005, 15:01
swietny filmik najlepszy wmv jaki do tej pory widzialem :)
gratz wykoniania uesta jak i filmu mysle ze byo to rownie trudne jak montaz filmu
powodzenia przy nastepnych filmikach wmv jesi owe powstana:)
MaI3urise
05-07-2005, 16:04
OMG ten filmik wymiata :D ....
Wszystko pieknie zgrane, o muzie nie wspominam :], dostalem nie spodziewnaego ataku podniety :P
P.S. Dopiero sie dowiedzialem o tym filmie, wiec nie pisac komentarzy typu "ale zaplon" :D
Eee, dlaczego drugiej części nieda się ściągnąc?
No naprawde wielkie GZ wkońcu się troche namęczyliście :D
Ey no jak to obejrzałeś skoro druga częśc niełazi -.-
Hiho everybody...mam prośbę...czy możecie naprawić link do drugiej części? Bo chyba cuś nie cuś się z******...z góry dziękuje...cya...
Hiho everybody...mam prośbę...możecie naprawić link do drugiej części...bo chyba cuś nie cuś się zje***o...z góry dzięki...cya
Sorry za te dwa posty ale pierwszym razem był jakiś błąd,a się okazała, ze się posłało ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.