Pokaż pełną wersje : Becholder kolo kazo
Niedaleko wejscia do kazo jest taka polka skalna z becholderem. Zawsze tam byl, a teraz po updacie to czekalem z pol godziny, a becha jak nie bylo tak nie ma. Tam dalej jest spawn bh?
Powiem krótko zwięzleszybko bez obracania i wciskania innych rzecz...JEST dzisiaj sam go biłem.
Z tego co wiem to ten Beholder respuje sie 3 razy w ciagu dnia.
Tam jest porypany respawn
Loozaczek
12-03-2004, 21:36
Oryginalnie dodany przez Sajan
Z tego co wiem to ten Beholder respuje sie 3 razy w ciagu dnia.
To źle wiesz....respuje sie czesciej..ale w odpowiednim miejscu trzeba stac, zeby nie naruszyc respa...
Straaaaasznie wolno sie tam respi, dlatego malo kto tam ucztuje ^^
Ja tam czesto jak wracam z kopalni to po drodze wpadam odwiedzic bh. Czesto mam szczescie i jest tam :D
Ale to jest raczej taki rodzynek na dobranoc jak sie wylogowujesz. :D
Dobrze jest wstąpić na niego, kiedy się wraca z kopalni, ale czekać na resp jest bez sensu.
W tym czasie zabiłbyś dużo słabszych potworów.
Przykład dla niekumających z rookgaardu:
Po co czekać na respawn trola w pokoju treningowym, jak w tym czasie 10 szczurów zabijesz?
to jest prawda , tam jest taki zrypany rsp ze szok, juz predzej dobiegniesz do trolls cave kolo thais :D
Ten beho nadal tam jest i ma sie calkiem ok--- Ostatnio sam go zaciukalem jak wracalem z kopaln :]
Tak wiec, u Beholdera na tej półce skalnej, jest skrzynka, podobnież, jak jej nie ma to sie beholder nie respawnuje, i często ludzie dla tą skrzynke stamtą biorą i wynoszą ją gdzies. A wtedy sie nie respawnuje.
------------------------------------------------------------------------
Tą wersje słyszałem od znajomego, tak wieć jesli nie jest to prawda nie katujcie mnie o to :).
Lord Tomekk
14-03-2004, 17:22
Z tego co wiem to beholderki koło krasnal city (:))) mogę być około 3-4. Tak mi kumple mówili...
krasnal city?? :P Fajna nazwa na Kazordoon (jeśli dobrze odgadłem, ze o tym mieście mówisz). Gdzie tam masz beholdery??
A co do tego beholdera na półce skalnej, to przecież nie będziemy tego ciągnąć niewiadomo ile. Tylko od siebie dodam, że jak wracałem z lootem z kopalni to wpadłem zabić jednego, doszedłem do depo, uzupełniłem zapasy i wróciłem, to był już respawn i zabiłem go sobie poraz kolejny. Czyli resp maksimum co 10-15 minut.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.