Pokaż pełną wersje : Runy ahh ja sie je dlugo robi:D
Ciekawi mnie wasz sposob pozyskiwania run.Pytanie tyczy sie osob ktore graja sorcerami.Czy jak na huncie zluzyjecie caly bp run SD to za pieniadze pozyskane z huntu kupujecie nowy czy czekacie te 7godzin
i sami go robicie :p
Jak ma sie mały lvl to sie nie expi z sdkami. jak ma sie duzy lvl to sie nie robi run , tylko kupuje.
kani_mani
03-06-2005, 14:58
W robienie runek to można bawić się na początku. Na wyzszym levelu mana idzie na UE lub mana shield'y, a kasę jaką się zarobi na huntowaniu, można przenzaczyć na kupno run.
Ciekawi mnie wasz sposub pozyskiwania run.pytanie tyczy sie osob ktoe graja sorcerami lub gruidami.Czy jak na huncie zluzyjecie caly bp run SD to za pieniadze pozyskane z huntu kupujecie nowy czy czekacie te 7godzin
ja ci polecam ani robienie run tym twoim GRUIDEM ani kupywania, poczytaj slownik
1 Gram magiem :p
2 Bledy poprawilem :p
Yoh Asakura
03-06-2005, 18:08
Cóż,jeśli aktualnie nie mam funduszy na zakup run "bawie się" w ich robienie.(Nie używam macro i/lub MC)
Najczęściej brakuje mi pieniędzy i dlatego mam UH'makera (Smoczy Druid) którym robie runki.
Zalezy gdzie expie. Czasami expie na Larvach (schodzi mi tam 4 vity na 1h), wiec przy okazji robie Sd. Jak expie na DL'ach, Dragach to uzywam do tego Hmm, a mane przeznaczam na Mana Shield, natomiast jak expie na Guardach robie Gfb (bo jak mnie 5 Guardow przy wejsciu dorwie to bedzie zle ^^).
Ale gdy potrzebuje Hmm'kow robie Sd/Uhy moim druidem i je selluje, a nastepnie kupuje Hmm'ki.
Ciekawi mnie wasz sposob pozyskiwania run.Pytanie tyczy sie osob ktore graja sorcerami lub druidami.Czy jak na huncie zluzyjecie caly bp run SD to za pieniadze pozyskane z huntu kupujecie nowy czy czekacie te 7godzin
7 godzin? jakie 7 godzin... niecale 5 godzin...
re up:
Ale gdy potrzebuje Hmm'kow robie Sd/Uhy moim druidem i je selluje, a nastepnie kupuje Hmm'ki.
to druidzi moga robic sd? dziwne nie wiedzialem...
hmmm....... musze poczytac wiecej poradnikow bo nie wiedzialem ze drudzi robia sd :D
Sorry zly przyklad z tym sd. Chodzilo mi o te zeby na ten temat wypowiedzieli sie ludzie ktorzy graja postaciami czarujacymi.A bp sd robi sie bez pacca okolo 7-dmiu godzin.
1 Gram magiem :p
2 Bledy poprawilem :p
1. co mnie to obchodzi -.-
2.Za puźno
1 Ale mnie obchodzi :p :p :p
2 Jak ci cos nie pasi to mi postow nie nabijaj :evul: :evul: :p
Maciosek
03-06-2005, 21:33
UP:
A ty co odwalasz ? Też nabijasz posty ****a mać !!!
TOPIC:
Ja osobiście nie gram magiem, ale z tego co wiem to 7 godzin nie robi się bp sdków.
Dla rozwiania wątpliwości
1 sd =facc 22min pac 18min
20 sd = 440 min<7,3h> 360min <6h>
a tak gram sorsem dla zabawy na Infernie <1 świat> i zauważcie że hmm'ki na prawie wszystkich światach są tak cenne jak dla Sorsa Burs arrows więc jest tego mało.
Osobiście wole hmm dla Siebie robić, mlvl skacze :)
Ja na hunty używam tylko hmm, gfb (rzadko), sd (jak pk zaatakuje lub na niektóre questy bo przed lv80 sie nie opłaca. Pózniej warlocki)i czasami uh (jak red hp i mana <60), explo (najrzadziej).
hmmy kupuje za kase z rotó i ze sprzedarzy gfb, sd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.