Pokaż pełną wersje : cirpienia przez tibie
zdarzylo sie wam kiedys byc bardzo zmieszanym z powodu tibii? wiecie glupie uwagi i tak jaka glupia gierka, prehistoryczna grafa, co za kretyn w to gra. jak ja sie w takiej sytuacji czesto znajduje zawsze ignoruje przybledow i ida sobie znudzeni po 5 minutach
Melnorica
13-03-2004, 20:10
Mogą Ci poprostu zazdrościć, ostatnio zdarzyła mi sie taka sytuacja, że kolo z mojej klasy chciał odkupić ode mnie moją postać, a gdy się nie zgodziłam zaczął mówić, że to beznadziejna gra, jacy debile mogą w to grać, a z tego co wiem to dziś był z moim jednym kumlem w cafe i zawzięcie grał w tibie... :P
Ech jeśli ktoś tak mówi, dokładnie tak jak napisałeś to albo : niezna się na takich grach ( gdzie grafa niejest ważna) a skoro się niezna wiec niech sie niewypowiada, ponadto jest nietolerancyjny (ale to niewazne).
Więc sie nieprzejmuj, każdy gra w to co uważa za fajne i mu się podoba.
Tibia na pierwshy rzut oka wydaje się nudna i głupia. SAm tak kiedyś myslałem. Ale po jednym dniu grania zmieniłem zdanie:D
Lord optyk
13-03-2004, 21:19
Jednemu kumplowi z klasy przywaliłem w zęby kiedy po raz setny powiedzał ze tibia jest do dupy :D
Spoko nie odrazu w zęby , ale bym sie wkurzył na gościa i bym go zaczął nielubiec a jak by powiedział ze to jest gra dla dzieci wteddy bym mu wpiepszył!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :O
nawigator
13-03-2004, 21:53
heh mój kolega sie martwil pewnego razu (tibijski kolega)
zostal zaproszony na piwo......... bal sie ze jezeli nie pójdzie beda sie z niego smiac ze siedzi caly czas przy jakies debilnej gierce. Gdy gra w gre moze poafkowac pouczyc sie np. wiec powiedzialem heh, i co oni moga wiedziec ? niech sobie mówia ze jestes pipa ze grasz glupia gierke, ale tobie bynajmniej za 30 lat nie przemaluja lawki w parku, a bedziesz mógl zarabiac na siebie i bedziesz mial rodzine
heh taka jest prawda lepiej jak ktos jest bardzo pochloniety tibia niech gra wiecej a niech nie pije piwa jak jest nie pelnoletni to niby nie przeszkadza ale....... nidgy nie wiadomo kto i jak szybko sie uzalezni
Seksik
Spoko nie odrazu w zęby , ale bym sie wkurzył na gościa i bym go zaczął nielubiec a jak by powiedział ze to jest gra dla dzieci wteddy bym mu wpiepszył!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gra moze nie jest dla dzieci ale ty napewno jestes dzieckiem skoro denerwuje Ciebie taki glupi powód
Mój kolega nie chce grać w tibie bo trzeba sciągać (LOL)
I mówił mi że jak sciągnoł to że jakies z kosmosu glupie itp.
E@GLENEO
13-03-2004, 22:38
Ja o tibi sadzilem tak samo jak Jazio! Usuwalem ja z wszystkich kompow jakie zobaczylem, ale wreszcie zobaczylem i mi sie 8o spodobala.
"Ludzie" mają dziwne uwagi dotyczące tej gry:
Rodzice:"Ile mozna grać w jedną nudną grę siedzisz przed komputerem cały dzień i nic sie nie uczysz." (dokładnie przed sekundą coś takiego słyszałem)
Oni nie rozumieją że można być afk i się uczyć.
Koledzy:"Rany co za debil jak mozna w to grać taki s*** ta Tibia i wogóle."
(ale sami chcociaż raz grali i sie zachwycali(lole)).
U nas w szkole są takie lole jak ten z którym gadałem:
Ja: Grałeś w tą Tibie co ci mówiłem ?
On: Taaaa e tam nudne to w 15 minut przeszłem.
Drugi lol:
On: Pożyczysz mi Tibie?
Ja: E no ale ty neta nie masz ale dobra nagram ci na płyte tylko jak ty chcesz grać.
On: A po co mi internet będę na singla grał.
" Grales w Tibie?"
"Tak, to taka pojebana gierka,mowie ci. Grafa zrabana. Nie wiem jak ty mozesz grac w to..."
Ja mam na nich okreslenie: NOOBY!!!
Vodinesi
14-03-2004, 15:01
RE:Szadek
Hahahha...Wiem, że z czyjejś głupoty nie ładnie się śmiać, ale ten tekst z singlem mnie rozbroił...Hahahaa
Na poczatku gral tylko moj kolega w tibie, a ja chodzilem za nim i caly czas mowilem za (tibia smiersdzi) jaki down gra w to------- i mi wytlumaczyl o co biega i teraz jestem nalogowcem od jednego teraz gra pol klasy :P
U mnie z rodzicami jest to samo. Narzekaja na tibie, a jak probowalem im wytlumaczyc o co w tym chodzi to jeszcze bardziej zaczeli narzekac :(
I jeszcze 2 anegdotki:
Jak tlumaczylem mamie ta cala tibie to powiedziala:
-Eee tam. Co to za gran, nic nie widac, czarny ekran (bylem na rooku i mi sie torch skonczyl)
I druga:
Mama kolegi do kolegi:
-A co ty tak po tej trawie chodzisz i chodzisz...
Rodzice zawsze narzekali na gry komputerowe i przypuszczam, że jak my też nimi będziemy, to też będziemy niechętnie patrzeć na niektóre rzeczy. Jeśli nie komputery, to znajdzie się coś innego. To się chyba nigdy nie zmieni ;)
Ja całe szczęście już jestem duży i na tyle rzadko bywam w domu, że już jestem uwolniony od tego
(gdyby tylko widzieli, ile gram w akademiku... :P
Ta trawa i ten co w 15 minut przeszedł to był przypas!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Więcej takich dowcipów!!
starzy mi ostatnio nawet zabronili bo przez tibie niby NIE MYŚLE. co za nOOby :D
Przychodzi noob do mięsnego i pyta:-
-jest szynka??
Wchodzi nałogowiec tibijski do sklepu i mówi:-
-szynka sprzedaje sie po 3 gp a ham po 6gp!!
hahahahaha
Oryginalnie dodany przez Szadek
Koledzy:"Rany co za debil jak mozna w to grać taki s*** ta Tibia i wogóle."
(ale sami chcociaż raz grali i sie zachwycali(lole )).
U nas w szkole są takie lole jak ten z którym gadałem:
Moze uznacie mnie za sztywniaka ale ja nie moge patrzec na takie cos!!! Przeciez to jest glupota. Przeciez to slowo oznacza: Laughing Out Loud (smiac sie glosno). Wiec dla czego nazywasz tych swoich kolegow lole??
Pewnie grasz w cafei bo najczesciej tak tam mowia.
A teraz do topicu:
Chodze do klasy sportowej i w wiekszosci moji koledzy to tylko sportem sie interesuja. A jak sie dowiedzieli ze ja z innymi dwoma kolegami gram w tibie to zaczeli se z nas beki krecic. I mowili: "Jakie ****e graja w takie gowno a w reke to straszne cioty."
Strasznie mnie to denerwuje, ale na szczescie juz niedlugo koniec gim. i odejde z tej glupiej klasy. :)
[QUOTE]Oryginalnie dodany przez Szadek
"Ludzie" mają dziwne uwagi dotyczące tej gry:
Rodzice:"Ile mozna grać w jedną nudną grę siedzisz przed komputerem cały dzień i nic sie nie uczysz." (dokładnie przed sekundą coś takiego słyszałem)
Oni nie rozumieją że można być afk i się uczyć.
skad ja to znam :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.