|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() zdarzylo sie wam kiedys byc bardzo zmieszanym z powodu tibii? wiecie glupie uwagi i tak jaka glupia gierka, prehistoryczna grafa, co za kretyn w to gra. jak ja sie w takiej sytuacji czesto znajduje zawsze ignoruje przybledow i ida sobie znudzeni po 5 minutach
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Mogą Ci poprostu zazdrościć, ostatnio zdarzyła mi sie taka sytuacja, że kolo z mojej klasy chciał odkupić ode mnie moją postać, a gdy się nie zgodziłam zaczął mówić, że to beznadziejna gra, jacy debile mogą w to grać, a z tego co wiem to dziś był z moim jednym kumlem w cafe i zawzięcie grał w tibie...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Ech jeśli ktoś tak mówi, dokładnie tak jak napisałeś to albo : niezna się na takich grach ( gdzie grafa niejest ważna) a skoro się niezna wiec niech sie niewypowiada, ponadto jest nietolerancyjny (ale to niewazne).
Więc sie nieprzejmuj, każdy gra w to co uważa za fajne i mu się podoba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() Tibia na pierwshy rzut oka wydaje się nudna i głupia. SAm tak kiedyś myslałem. Ale po jednym dniu grania zmieniłem zdanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: K-ce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Minor Warrior
Profesja: Knight
Gildia: nIE MA :p
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jednemu kumplowi z klasy przywaliłem w zęby kiedy po raz setny powiedzał ze tibia jest do dupy
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Spoko nie odrazu w zęby , ale bym sie wkurzył na gościa i bym go zaczął nielubiec a jak by powiedział ze to jest gra dla dzieci wteddy bym mu wpiepszył!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() heh mój kolega sie martwil pewnego razu (tibijski kolega)
zostal zaproszony na piwo......... bal sie ze jezeli nie pójdzie beda sie z niego smiac ze siedzi caly czas przy jakies debilnej gierce. Gdy gra w gre moze poafkowac pouczyc sie np. wiec powiedzialem Cytuj:
Seksik Cytuj:
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() Mój kolega nie chce grać w tibie bo trzeba sciągać (LOL)
I mówił mi że jak sciągnoł to że jakies z kosmosu glupie itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
![]() |
![]() Ja o tibi sadzilem tak samo jak Jazio! Usuwalem ja z wszystkich kompow jakie zobaczylem, ale wreszcie zobaczylem i mi sie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2003
|
![]() "Ludzie" mają dziwne uwagi dotyczące tej gry:
Rodzice:"Ile mozna grać w jedną nudną grę siedzisz przed komputerem cały dzień i nic sie nie uczysz." (dokładnie przed sekundą coś takiego słyszałem) Oni nie rozumieją że można być afk i się uczyć. Koledzy:"Rany co za debil jak mozna w to grać taki s*** ta Tibia i wogóle." (ale sami chcociaż raz grali i sie zachwycali(lole)). U nas w szkole są takie lole jak ten z którym gadałem: Ja: Grałeś w tą Tibie co ci mówiłem ? On: Taaaa e tam nudne to w 15 minut przeszłem. Drugi lol: On: Pożyczysz mi Tibie? Ja: E no ale ty neta nie masz ale dobra nagram ci na płyte tylko jak ty chcesz grać. On: A po co mi internet będę na singla grał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() " Grales w Tibie?"
"Tak, to taka pojebana gierka,mowie ci. Grafa zrabana. Nie wiem jak ty mozesz grac w to..." Ja mam na nich okreslenie: NOOBY!!!
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() RE:Szadek
Hahahha...Wiem, że z czyjejś głupoty nie ładnie się śmiać, ale ten tekst z singlem mnie rozbroił...Hahahaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2003
|
![]() Na poczatku gral tylko moj kolega w tibie, a ja chodzilem za nim i caly czas mowilem za (tibia smiersdzi) jaki down gra w to------- i mi wytlumaczyl o co biega i teraz jestem nalogowcem od jednego teraz gra pol klasy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() U mnie z rodzicami jest to samo. Narzekaja na tibie, a jak probowalem im wytlumaczyc o co w tym chodzi to jeszcze bardziej zaczeli narzekac
![]() I jeszcze 2 anegdotki: Jak tlumaczylem mamie ta cala tibie to powiedziala: -Eee tam. Co to za gran, nic nie widac, czarny ekran (bylem na rooku i mi sie torch skonczyl) I druga: Mama kolegi do kolegi: -A co ty tak po tej trawie chodzisz i chodzisz...
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Rodzice zawsze narzekali na gry komputerowe i przypuszczam, że jak my też nimi będziemy, to też będziemy niechętnie patrzeć na niektóre rzeczy. Jeśli nie komputery, to znajdzie się coś innego. To się chyba nigdy nie zmieni
![]() Ja całe szczęście już jestem duży i na tyle rzadko bywam w domu, że już jestem uwolniony od tego (gdyby tylko widzieli, ile gram w akademiku... ![]()
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Ta trawa i ten co w 15 minut przeszedł to był przypas!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więcej takich dowcipów!! |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() starzy mi ostatnio nawet zabronili bo przez tibie niby NIE MYŚLE. co za nOOby
![]()
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Przychodzi noob do mięsnego i pyta:-
-jest szynka?? Wchodzi nałogowiec tibijski do sklepu i mówi:- -szynka sprzedaje sie po 3 gp a ham po 6gp!! hahahahaha |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pewnie grasz w cafei bo najczesciej tak tam mowia. A teraz do topicu: Chodze do klasy sportowej i w wiekszosci moji koledzy to tylko sportem sie interesuja. A jak sie dowiedzieli ze ja z innymi dwoma kolegami gram w tibie to zaczeli se z nas beki krecic. I mowili: "Jakie ****e graja w takie gowno a w reke to straszne cioty." Strasznie mnie to denerwuje, ale na szczescie juz niedlugo koniec gim. i odejde z tej glupiej klasy. ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() [quote]Oryginalnie dodany przez Szadek
"Ludzie" mają dziwne uwagi dotyczące tej gry: Rodzice:"Ile mozna grać w jedną nudną grę siedzisz przed komputerem cały dzień i nic sie nie uczysz." (dokładnie przed sekundą coś takiego słyszałem) Oni nie rozumieją że można być afk i się uczyć. skad ja to znam ![]()