Pokaż pełną wersje : Pomocyyyyy !!!!!!
Blagam niech ktos mi pomoze ostatnio kumple powiedzieli mi o tibi loguje sie na www.tibia.com robie se charakter wybieram swiat (byle jaki) wlanczam tibie i wybieram postac i wyskakuje mi "Too many players online.
Only players with premium accounts are still allowed to enter."
slyszalem o pacc ale czy mozna da sie grac w tibie nieplacac ????????????????????????
prosze o szybkie wyjasnienie
Jeżeli nie masz pacc (premmium account), to od pon-pt od ~15:00 - 24:00 oraz przez weekend już od okolic południa, do późnej nocy, masz małe szanse na wejście na serwer, bo jest już napakowany ludźmi. Jeśli będziesz próbował kilka/-naście,-dziesiąt razy, to może uda Ci sie wbić. Spróbuj może wejść rano. A jeśli masz pacc, to po prostu zawsze możesz wejść na serwer (nawet jeśli jest już pełno).
Mister Knight
16-03-2004, 19:54
Zawsze żeby było szybciej napisz gdzies w oknie np. gg swoje hasło i skopioj. Pozniej bedziesz pisal tylko numer i wklejał pod spodem hasło i to bedzie szybciej i zwieksza znacznie twoje szanse na zalogowanie sie do gry.
Właśnie niedawno został skasowany stąd mój post który "reklamuje" pewien bardzo pomocny program którego nazwy nie mogę już podawać bo dostanę bana... Chociaż nie jest to program sam w sobie ułatwiający grę to może ją nie tyle ułatwić co przyspieszyć w pewien sposób logowanie, ale to jak sie nad nim troszkę popracuje... A jak ktoś chce wiedzieć co to za program, skąd go ściągnąć i jak używać to piszcie PW...
Do modków: To chyba nie jest już zabronione??
lord_yankess
19-03-2004, 21:08
tak jak mowia inni pacc ma lepiej bo placi i wejdzie zawsze a ty najlepiej sie loguj z samego rana lub pozno wieczorem ja tak robie bo tez nie mam PACCA :))
na serwerze jest 800 pare miejsc i jak to zostanie przekroczone to tylko pacc moze wejsc odrazu:):rolleyes:
Eustachy
27-03-2004, 14:53
jeśli grasz na antice to nie ma mowy żebyś sie dostał w weekend praktycznie od rana :P
najwieksze szanse sa na tych nowych swiatach miedzy innymi hiberna... ja sam osobiście gram na securze na ktorej nie ma duzych rekordów :D
maksymalnie na swiecie moze byc 850 osob ( nie liczac pacc oni wchodza kiedy chca ) probuj az w koncu ci sie uda sprawdzaj na www.tibia.com ( po lewej stronie ) ile jest ludu i sprobuj wejsc
Powiem 1 slowo moze wiecej lol
Browar mowi glupoty takie programy kradna was KONTA ,wiec nie radze uzywac nawet jednego programu np tibia gg i inne brzydkie programy bo to jest oszustwo~!!!! X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.