PDA

Pokaż pełną wersje : Filmy od Silence Army

Drizzt Do'Urdenn
09-06-2005, 21:22
Zachecam innych czlonkow Silence army do wrzucania tu filmikow :)

(jezeli jest tu gdzies taki temat z filmami prosze przeniesc mojego posta ;) )
Ja zaczne od wrzucenia czegos tutaj. Hunt na tombach z Daeronem valandurem
Czesc pierwsza(oblukajcie do konca to sie dowiecie czemu jest druga czesc :P )
http://rapidshare.de/files/2278515/tomby.rec.html

NO i czesc druga
http://rapidshare.de/files/2278489/tomby2.rec.html

Filmik moze nie super zajefajny ale to moj pierwszy wlasnorecznie nakrecony film :) A dla tych co by chcieli isc na tomby a nie wiedza co tam jest bedzie jak znalazl :)

Kebes
09-06-2005, 21:48
Oglądałem tylko pierwszą część :) Niezła. O co chodzi z tym "Adziaaaaa"?? :D

Drizzt Do'Urdenn
09-06-2005, 22:13
Oglądałem tylko pierwszą część :) Niezła. O co chodzi z tym "Adziaaaaa"?? :D

A nie wiem :D Tak jakos zaczelo nam odbijac z nudow ;PPP

Niedlugo idziemy na hunt na dle (juz bylismy wczoraj) wiec tez skrece jakis filmik :)

Btw thx dla Daerona za pozyczenie plecaka uh :)

Tien Sharpshooter
10-06-2005, 08:21
Hehehe, więc tak wyglądają te wasze wycieczki :)

08:23 Lith Heno: pisze przy wylaczonym komputerze wiec nie wiem co do mnie piszesz :)

To dopiero sztuka, ja narazie ledwo potrafie odpalic tibie przy wyłączonym kompie :(

A zresztą wogóle nie mam po co tibii odpalac, nadal walcze z banem czyli zbieram kase na pacca, docelowo to odrazu na 180 dni ale to narazie plany :/

Drizzt Do'Urdenn
10-06-2005, 12:14
Hehehe, więc tak wyglądają te wasze wycieczki :)

08:23 Lith Heno: pisze przy wylaczonym komputerze wiec nie wiem co do mnie piszesz :)

To dopiero sztuka, ja narazie ledwo potrafie odpalic tibie przy wyłączonym kompie :(

A zresztą wogóle nie mam po co tibii odpalac, nadal walcze z banem czyli zbieram kase na pacca, docelowo to odrazu na 180 dni ale to narazie plany :/

Aaaa cholera mialo byc: "przy wylaczonym monitorze" a nie komputerze :P Moj blad...

ty zbieraj ta kase zbieraj, bo potrzebyje sianka na mmsa wiec przydaloby sie na hero skoczyc :)