PDA

Pokaż pełną wersje : Solo Necromancer

Sitawuze
15-03-2004, 11:46
Yoyo jestem z Lunary i chciałbym się dowiedzieć czy dałbym rade na solo Necro wziąść

Sitawuze:
Profesja Palladyn level 57
skills 85/66
level m 17

Proszę o odpowiedz szczerą, Czy necro na solo jest mocny ?

Xander
15-03-2004, 13:09
W sumie polecam ci lazenie z kims bo solo jest ciezko , ja <65 lv 55 mlv> laze na necro z kumplem <60 lv 55mlv> i dobrze nam idze , solo sam nie dal bym rady z jednego waznego powodu necro leczy sie jak szalony , w sumie potzrebne sa 2 osoby zeby po prostu go ubic bo jak bedziesz sam on zdazy sie wyleczyc po kazdym ciose , pozatym na samym poczatku < muwimy tu of coz o 2-3 spawnach necro na darce> jest ciezko bo wyskakuja 3 na raz , z tych swoich pocisków potraf zaladowac od 1 do 100 .
Pozatym te spawny na darce sa leekko kiepawe bo moze ci na plecy wleciec ds i wtedy jest nieciekawie , polecam necro arene w pentagramie < 1 lv nizej niz zwykle spawny necro> ale to od 60 lv , ale tam wymagany jest mag z ue bo na poczatek jest 3-4 vampy 3-4 kaplanki 6-7 necro duchy szkele mumie i inne badziewie .Potem tam sie ustawiasz pod levom scianom z kumplem i co 2 min macie necro i czasami mumie , najlepsze miejsce do bicia necro jakie znam.A co do solówki , w sumie dasz rade ale moze ci duzo uh zejsc i raczej sie sdkami bedziesz musial wspomagac a to bedzie nieoplacalne.Na necro po upie chodzi sie w 2 osoby , dobij se 3 lv i z jakims socrem bij na arenie.

Sitawuze
18-03-2004, 23:48
Spox dałem rade bez problemu nawet wziełem na solo Hero - jednym słowem dla mnie jest mierny :P

Royal Palladyn
skills:
85/67
level magic 17
Level 59

---------------------------------------------------------------

Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !!