Pokaż pełną wersje : Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej
ktos_tam
12-06-2005, 19:31
1. Tego jeszcze nikt nie wie (no może nie nikt, ale oficjalnie tego nie wiadomo jeszcze :P)
2. Nie, już nie będziesz miał runek w depo.
Kurcze zwlekam z tym paccem i zwlekam. Pieniadze giną zawsze w jakichś tajemniczych okolicznosciach ;) ale widac ze teraz bede sie musial sprezyc. Tylko do wakacji nabic jakis przyzwoity lvl i do dżungli :] przez pewien okres pewnie nie będzie tam czego szukać :confused: aale potem sie wszystko mam nadzieje rozluźni.
CipSoft caly czas zaskakuje :o niby jestesmy nieraz zli ale w gruncie rzeczy to dobre lódki :D nowe pomysly a klimat dotychczasowej gry rpg wciaz zachowany. Nowe tereny, swiaty, spirity - to to czego nam do szczescia w Tibi potrzeba :)
Pozdrawiam
Ja nie kupie wogóle PACC bo na FACC fajnie mi się gra ;), ciekawiej.
Pozatym nowy update to w sumie kosmetyka i niewielu zachęci do kupna PACC...nowe tereny, domki, drzewka..itp. Gdyby CIP stworzył nową klase postaci dostepną tylko dla PACC to wielu tak jak ja grających na FACC pewnie by się skusiło na kupno PACC.
...a tak na marginesie, nie kupuje PACC bo moim zdaniem to wciąż za drogi interes ;)
@ ha bo pewnie nigdy go nie miales :p
@Czy ty nie widziałes tego czarnego terenu z Pytajnikiem?Ty to nazywasz kosmetyką?Kosmetyka to był UP klijenta do tibi...-.- ze list char wylancza sie po 30 s.
@Jak sobie wyobrazasz nową "Klasę" postaci :p chodzi ci o Outfit..?czy o Profesje...jesli o to 2 wątpie ze Cipsoft takie cos wprowadzi...bo wtedy zostaną pokrzywdzeni Hight lvle co taki Np. Hagin zacznie od poczatku grę zeby Vokation zmienic ;P?
@QrKo
Wątpie ze wszyscy huzia rzuca sie na Junge...pozwiedzaja jak zawsze i pozajmója jak najleprze Expowiska...a kopalnie sie do nich zaliczaja, a na tym polega życie Druida ze ma malo czarów Ofensywnych.
Sorcererka
12-06-2005, 22:12
gdyby facce mieli to co pacce to tragedia :(
kocur_bury
12-06-2005, 23:42
można również przypuszczać, że sorc dostanie możliwośc strzelania runami spod battle (oczywiscie w PvP - może nie wszystkimi ale przynajmniej niektórymy)
to dobre.... ;) (sorc już jest mocny, ale potrzeba do wykorzystania jego potencjału trochę umiejętności pvp, jakby to znieśli to sorcerer byłby prawdopodobnie najczęściej spotykaną profesją w tibii... i pierwszy lepszy gość wymiatałby jak teraz dobry gracz)
gdyby facce mieli to co pacce to tragedia
to jeszcze lepsze... :D (jakby facce mieli to co pacce to kupowanie tego drugiego byłoby zbędne... także troche w kieszeni by zostało, ale pewnie nie bierzesz tego pod uwagę..., z tonu twojej wypowiedzi wnioskuje że się troszki wywyższasz ;) , jesteś ponad tymi głupimi faccami 8o , śmieszne to deczko, no nie? ;) )
O boze ludzie wy macie ale problemy szkoda wam kasy w real na pacca znajdzcie sobie kogos kto sprzedaje na tibi to nie legalne jak kazdy wie ale zawsze to jakis sposobik ja kupilem pierwszy raz pacca jak mialem 12 lev i kupilem go za 6k i dragon hammera takze wiecie pacce stoja miedzy 100-300k wiec wedlug mnie to nie jest duzo porobic runki i sprzedawac a co do tego ze pacce maja zawsze lepiej to sie nie zgodze do konca poniewaz kiedy tylko wchodzie update z nowymi miejscowkami to zaraz 500 paccow tam jest i ty mozesz sobie tylko trawe ogladac bo ani nie przejdziesz ani nic nie zabijesz =) wiec glowa do gory FACCE terzeba kombinowac =) mozecie tez sprzedawac i temki na allegro i zarobic kase na pacca =) pozdrawiam wszystkich
Cya!
Wszystkim faccom którym nie podoba się nowy update ponieważ nic nie będą z tego mieli, czyli nic nowego to możecie nie grać! Przecież w granie w tą grę nie jest obowiązkowe :] Będzie więcej miejsce, luźniej. Sam nie mam pacc ale wiem gdzie moge sobie poexpić, znam fajne miejsca i uwazam ze napewno jest jeszcze wiele do odkrycia na terenie dla facc, a pacc'a się i tak kupi :p
blazej95
13-06-2005, 08:29
Ciekwe jakie potworki będą w dżungli :)
Teraz to już na 100% kupię sobie PACC na 12 miechów :D
A ciekawe , czy będzie dużo nowych questów.
Po pierwsze primo. Czy moglibyście skończyć dyskusje na temat czy pacc ma lepiej czy nie i dlaczego? To zdaje się nie jest odpowiedni wątek do tego... A najwięcej postów dotyczy właśnie tego... Jak zwyke zrobił się offtop :p, więc jakbyście mogli zamknąć dyskusje byłbym wdzięczny.
A co do tematu:
Ja kupuje sobie pacca i zamierzam zwiedzić całą dżunglę z ekipą... ;]
Fylyp ma racje, to nie temat do rozpaczania, że pacce mają lepiej od facców.Kupcie sobie pacca zamiast narzekać, bo i tak narzekanie nic nie ta.
Temat:
Spooookooo!Wreszcie coś nowego, ja tam domek kupie. Ciekawe jak to miasto sie będzie nazywać. I jakie będą nowe kolory bp. Jakieś pomysły? Mi się wydaje, że ciemno zielony albo biały.
Mati z Ohio..
13-06-2005, 15:21
Fajnie że tibia się rozszerza :D Szkoda że Dżungla będzie dostępna dla graczy
z PACC-em X( mam nadzieję że nikt niezapomni o graczach bez PACCA :evul:
Evil Maul
13-06-2005, 16:15
Kurde !!! ***ane cipy pokazały te fotki i szlag mnie powoli trafia zrobily mi smaku na ten update !!! Juz normalnie doczekac sie niemoge ciagle tylko właczam tibie.com i patrze czy niema newsa z otwarciem test servem !!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( !!! Ja chce juz ten update !!!! Albo by pokazali jeszcze kilka srceenów z nowymi terenami !!! Nawet na tibinews niema nic ciekawego !!! X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Sorcererka
13-06-2005, 16:17
ja mam to samo nie martw się
Wiesz co, jesteś po prostu śmieszny. Zawsze odkładam sobie kase na PACC'a i płacę go regularnie i właśnie dlatego mam lepsze expowiska ||od jakiegoś ludka z facc'em posożytującego na CIP'ach.|| Jeżeli tak bardzo chcesz zobaczyć nowe tereny to zapłać sobie PACC'a, przecież kosztuje on marne grosze a dzięki niemu mamy o wieeeeeeeeeele większą przyjemność z grania :)
||od jakiegoś ludka z facc'em posożytującego na CIP'ach.||
czemu tak to napisałeś?
czyli ci co niepłacą są zwykłymi pasożytami
jak mozesz tak mówić?
bóg dał ci takie prawo?
Sorcererka
13-06-2005, 16:31
wiesz 90 zł to nie sa marne grosze a co dopiero 160 i 300 a facce to nie są pasożyty sam mam pacca i płace regularnie,ale to nie są marne grosze a co do tego pasożyta facc to nie prawda też kiedyś miałes facc i ja miałem,teraz tak muwisz bo masz pacc wiem jak to jest też tak mówie xD
Paul Pavon
13-06-2005, 17:04
Ja bym chcial zeby bylo wiecej potworków i questów!!!
__________________________________________________ ___
NAME:Paul Pavon :cup:
LEVEL:25 :sword:
M LEVEL:31 :mag:
RESIDENCE:Carlin B)
Cos mi sie zdaje ale na starszych servach bedzie niezly wyscig o te domki w dzungli 8o jak juz teraz takie zainteresowanie nimi jest :p
slimaczek
13-06-2005, 21:37
Co masz do Zydow?
Ja nic nie mam, ale jak wiesz pelno noobow mowi na tego kto im nie da "fri itamsów" żyd.. tak samo mowie tu ze cipsoft nie daje nic dla facca i niektore nooby mowia na cipsoft tez zyd..
Maximus XI Wyrozumiały
13-06-2005, 21:45
Ludzie zrozumcie, że CipSoft to nie jest Caritas Polska. Wszystkie UpDate były robione dla PACC i zawsze tak będzie, nigdy się to nie zmieni. Nie podoba się wam, że tak jest to kupcie PACC albo przestańcie w to grać. Tak jak wszyscy mowią, FACC -> wersja demo bez ograniczeń czasowych; PACC -> Pełna Wersja z ograniczeniem 90, 180 lub 360 dni zależnie od zapłaty. Od wszystkich update narzekacie, że PACC jak zwykle ma za dużo. Ciekawe czy wy byście stworzyli taką grę i dawali grać za Free. Cieszcie sie, że CipSoft jeszcze pozwala wam grać za darmo.
tak stwierdzam ze 50% osob na tym forum to kompletni idioci.
nie przesadzaj, az tyle inteligentnych ludzi tu nie ma. Ja bym powiedzial, ze 90% to idioci, 5% to ludzie z pogranicza normalnosci i kretynizmu, i pozostale 5% to userzy wartosciowi.
A tibia i jej update'y ssa, jak zwykle dla faccow dodadza pare nowych teksturek i to wszystko. Nie widze powodu, dla ktorego warto by bylo wracac do tej gry.
ja raczej nie zastanawiałbym się co przybędzie dla FACC, a raczej co nam z FACC utną (patrz ropowanie lootbagów w poprzednim upie)
(patrz ropowanie lootbagów w poprzednim upie)
a uniemozliwili to? O_o Fajnie. Nie_granie przez 1,5 roku robi swoje ;]
Prawda jest taka ze bez faccow nie ma grania.
Jeden bez drugiego to jak Planeta bez Gruntu (moze to zle porownanie ale nic nie moglem wymyslec) poniewaz facc robi runki prawie caly czas zeby Pacce mogli kupic i facce z tego ze sprzedaja runy maja pieniadze na to by kupic fajowy item od Pacca ktory dzielnie walczy za kupione runy i zdobywa te itemki nie wiem czy kazdy z was mysli tak jak ja ale to prawda wiec prosze was skonczcie juz ten temat bo to zenujace chcecie o tym pogadac zalozcie sobie osobny temat ten temat jest na temat update i kazdy chcial by sie wypowiedziec na temat tego co by chcial w update co go czeka w update i tak dalej a nie ciagle gadac o czyms w kolko.
Topic:
Mam nadzieje ze nie zrobia potworkow typu Dinozaury xD nie chcial bym w trakcie drogi do sklepu by sprzedac itemki spotkac jakiegos Tyranosaura rexa chociaz to by bylo fajne jakis Dino Shield albo Dino Armor xD
Kerin Tale
14-06-2005, 13:46
wszyscy tak cfaniakują....."nie podoba sie update tylko dla Pacc, to nie graj" itp itd. a jestem ciekawy co byście gadali na ich miejscu gdybyście to wy mieli FACCA...zapewne byłoby to samo co teraz kazdy z bezpłatnym kontem pisze...cfaniakujecie cały czas ale skoro tacy mądrzy jesteście to postawcie sie w ich sytuacji....zresztą pewnie większość z was zamiast za kase na RL to i tak w Tibii PACC kupuje ale to już jest standart...tylko nie rozumiem po co się wymądrząc...znawcy wszystkiego...
kocur_bury
14-06-2005, 14:00
tylko nie rozumiem po co się wymądrząc...znawcy wszystkiego...
też się nad tym głowie...
może się chwalą, może chcą stłamsić facców, a może mają dość ich narzekania... (tak przy okazji, ja nie narzekam :p )
ale wszyscy (większość) zgrywają Wielkich Graczy ;) , bawi mnie to niesamowicie :D
wszyscy tak cfaniakują....."nie podoba sie update tylko dla Pacc, to nie graj" itp itd. a jestem ciekawy co byście gadali na ich miejscu gdybyście to wy mieli FACCA...zapewne byłoby to samo co teraz kazdy z bezpłatnym kontem pisze...cfaniakujecie cały czas ale skoro tacy mądrzy jesteście to postawcie sie w ich sytuacji....zresztą pewnie większość z was zamiast za kase na RL to i tak w Tibii PACC kupuje ale to już jest standart...tylko nie rozumiem po co się wymądrząc...znawcy wszystkiego...
Nie mam pacc, jak wcześniej go miałem to kupowałem za prawdziwą kasę - i co? Dalej twierdzę że nie ma nic dziwnego w tym że większość miodu z update jest dla tych, któzy za to zapłacą...
juz sie nie moge doczekac tego upade tylko szkoda ze cipsoft nie robi niczego aby zachecic ludzi do grania w tibie :( (nie tylko z platnym kontem)
(ten temat jest chyba jednym z najbardzej cieszacych sie popularnoscia :p :p :p )
WoW nie moge sie doczekać na ten nowy update !! 8o
ciekawe co bedzie dla FACC ale ja i tak sobie kupuje PACCA po wakacjach :] :p
No to papa :)
-fri ikanz blz?
-mi no hev
:] :D :] :D :] :D :] :D :] :D
Dabek i Maximus XI maja racje ;P Jak było by tak jakby wiekszość by chciala (czyli ci co nigdy nie posiadali pacca i strzelali sie że wiekszosc Upa idzie dla nich) mozna by porównac to do Krowy. Pacce karmią Facce doją.Pff ja tez bym nie kupowala pacca wiedzac ze i tak będe sobie latac po Ank itd. niezła polityke tu niektórzy prowadza, a za Herezje sie wiesza ;p.
Wedlug mnie pacc jest po to zeby miec domek i zeby w nim runki trzymac bo sie w dp nie mieszczą. Statki, oraz premy tez sa wazne. Ale z tym update bedzie tak jak z Ankrahmun. Wielka podnieta a sie znudziło kazdemu po jakimś czasie. Moge sie mylic.
Jak dla mnie pacc nie tylko jest po to żeby mieć domek ale i lepiej trenować na nowych potworkach i na nowych miejscach nie dostępnych dla FACC'A.Ale to tylko tak na marginesie :p
redfaction
14-06-2005, 21:07
I znów batalia o pacc i facc. Dlaczego każdy update wprowadza tyle zamieszania? Ja osobiscie mialem pacc i jakos nie czulem sie z nim super wyrozniony, owszem dostep do roznych miejsc sprawia wiele frajdy ale pozniej robi sie to nudne, bo wbrew pozorom rowniez w miejscach dla pacc huntuje wielu ludzi co nie powoduje tego iz moglbym czuc sie w 100% szczesliwy z jego posiadania :P.
Pavlos90
15-06-2005, 16:49
wszyscy tak cfaniakują....."nie podoba sie update tylko dla Pacc, to nie graj" itp itd. a jestem ciekawy co byście gadali na ich miejscu gdybyście to wy mieli FACCA...zapewne byłoby to samo co teraz kazdy z bezpłatnym kontem pisze...
OMG ... Chyba kazdy zanim mial pacc to mial FACC ... Ja jakos mialem FACC i nie pisalem takich beznadziejnych postow tylko zbieralem na PACC a nie marnowalem czas i teraz mam pacc ... omg ...
Karmelek
15-06-2005, 17:37
Ja chciałbym jakieś nowe czary dla sorcka ;p i nowe questy szczególnie na rooku na mainie zresztą terz.
Nowe bronie, potworki i rzeby bylo to dostepne dla FACC
xeris Sorcerer :mag:
Berylia :cup:
lvl 12
mlvl 12:mag:
Pasozyt Umyslu
15-06-2005, 18:25
A ja facc jeste i ciesze sie z upade.
Kupa paccow wyemigruje maina. Dla mnie to niech cipy zrobia nawet jeszcze 2 miasta tylko dla paccow. Im wiecej dla nich terenow to mniej bedzie ich na terenach rowniez dla paccow.
Co myslalem, powiedzialem(czytaj - napisalem). :] :] :]
A ja facc jeste i ciesze sie z upade.
Kupa paccow wyemigruje maina. Dla mnie to niech cipy zrobia nawet jeszcze 2 miasta tylko dla paccow. Im wiecej dla nich terenow to mniej bedzie ich na terenach rowniez dla paccow.
Co myslalem, powiedzialem(czytaj - napisalem). :] :] :]
taaa..... a ja jestem Święty Mikołaj. Użytkownicy z PACC to na tibii zdecydowana mniejszość, więc nie ma się za bardzo z czego cieszyć (mimo że przez pierwsze pare dni wiekszosc PACCów wyemigruje do dżungli, to nie da to większego efektu)
Byłem, przeczytałem, skomentowałem.
Lodzik01
15-06-2005, 19:36
Nie moge sie doczekaćtego update bo chyba sobie kupuje pacca więc sobie pozwiedzam. Ale mam nadzieje że zrobią cośtakiego jak Distanse ring :/ bo axe club sword jest power do fista też a nic do dista nie ma :( . Ja sam jestem palem to mi to przeszkadza :P .
Ja mam tylko nadzieje ze Zrobia nowe czary dla druidow.. Dadza w Anni TH..
alebo zeby mozna bylo wymienic Beara na TH no i jakis byle jaki czar runiczny dla najta by sie przydal..
Ja sam nie wiem, każdy się Cieszy tym updatem tak jak i Ja.
Ale nie pamietacie Jak bylo Z Ankrahmun? B)
Powiem Wam ze w pierwszych dniach nie ma co tam Plywać, bo ludzi tam bedzie od Ch...a :evul: Ale myśle że fajnie się to zapowiada I bedzie niezła Zabawa.
Moze na tym terenie Wymyślono Nowe questy.... Bedziemy wiedziec niedlugo
BTW. Z update Najbardziej lubię TEST SERVER :cup:
A co to jest ten TEST SERVER, nie wiem bo jeszcze zadnego upgata duzego nie przezylem. Czekam i myśle ze będzie fajnie :D
ragafewee
16-06-2005, 13:42
Wieck kolego test server jak sama nazwa wskazuje jest to server do testowania gry po update. spotykają sie tam wszyscy tibijczycyy z kazdego servera i jak umesz nie martw sie bo tak naprawde to bedziesz mial wysztko ok =] 0 dedow, wszystko tak jak dales ostatniego loga przed update
Tede Maedhros
18-06-2005, 10:22
Moze na tym terenie Wymyślono Nowe questy.... Bedziemy wiedziec niedlugo
BTW. Z update Najbardziej lubię TEST SERVER :cup:
Napewno beda nowe questy,pozatym ja tez sie nie moge doczekac nowego update podobno ma byc najlepszy z wszystkich ktore do tej pory zrobiono
,a za kilka dni bede mial pacc :)
Royal Drizt
18-06-2005, 21:34
Niech cipowie się lepiej zajmą serverami i problemami z kickami i lagami a nie dodają nowe tereny... Co mi po nowcyh terenach jak zanim tam dojde 5 razy mnie rozłączy 80 zlaguje i 3 dednie bo mnie peker po drodze zabije jak kicka dostanę....
eee mam pytanie bo właśnie przeglądam tibianews i se weszłem w Tibia Map Viewer :) i patrze Unknown territory czyli tam gdzie ma byc nowe miasto i z tego co widze jest taka dluuuuuuga rzekaaa :zimno: jak Nil :p
Czy tak bedzie naprawde? czy to tylko wymysly tibianews?
Dowizul z Inferny
18-06-2005, 22:26
@up
to nie wymysl na tibia.pl tez tak jest.
Dr. Omader
18-06-2005, 23:10
eee mam pytanie bo właśnie przeglądam tibianews i se weszłem w Tibia Map Viewer :) i patrze Unknown territory czyli tam gdzie ma byc nowe miasto i z tego co widze jest taka dluuuuuuga rzekaaa :zimno: jak Nil :p
Czy tak bedzie naprawde? czy to tylko wymysly tibianews?
Tibia.pl, tibiabr.com i tibianews.net dostaly jakis czas temu mape od cipsoftu calej powierzchni tibii i wlasnie z ta rzeka jest mapa. Jesli CipSoft nie zmienil planow to bedzie tez w ostatecznej wersji ;)
hehe spoko jak bedzie ta rzeka :p
Władca Czasu
19-06-2005, 08:40
hehe spoko jak bedzie ta rzeka :p
olać te rzekę, najlepszy bedzie ten klimat leśno-dżunglowy którego jeszcze nie było....bajka!
Niech cipowie się lepiej zajmą serverami i problemami z kickami i lagami a nie dodają nowe tereny... Co mi po nowcyh terenach jak zanim tam dojde 5 razy mnie rozłączy 80 zlaguje i 3 dednie bo mnie peker po drodze zabije jak kicka dostanę....
To nie nie wina tibi ze masz lagi tylko twojego łącza internowego bo ja mam all wszystko okii niepamietam kiedy ostatnio mialem kicka xD
Ktos moze wie czy bedzie jakis test servr przed lub po ubdade??Bo by sie przydał do obadania nowych terenow i sprawdzenie skillas :P
Jak tylko Tibia zostanie zaktalizowana to kupuje PACC'a i lece zwiedzać :D Pytanko, czy domki na nowych terenach będą drogie
Koszt zakupu domku zależy od jego wielkości i ludzie, będą dawać więcej aby kupić. Mozna kupić w Ankrahmun za 120-140 k taki z jednym łóżkiem na 17 lub 21 sqm. Sm mam taki, a to tylko chwila spaceru na nowe tereny. :)
KeyLoggerx
19-06-2005, 19:06
eee czyli mam rozumiec ze bedzie test server ?
Edek z krainy kredek
19-06-2005, 19:53
Fajnie by bylo gdybym w tej dżungli malpy na lianach sie bujały i z nich by banany by wypadały :)
Ziomal bialostocki
19-06-2005, 20:02
Fajnie by bylo gdybym w tej dżungli malpy na lianach sie bujały i z nich by banany by wypadały :)
Banany hehe fajny pomysl
Ja mam takie male marzenie ktore sie nie spelni w tym upie zeby np druid mogl robic takie runki ktore nie wiem zabieraja 120 many a sluza do tego by dodawac mane takie mana fluidy ale ktore daja stala ilosc many np dla maga druta nie wiem z 80 palka 60 knighta 30 :D
Michal 806
20-06-2005, 09:50
Oby dobra byla na dżunla. :D Ale jak tylko tak na obrasku wyglonda toooo X(
ale mysile ze bendzie dobra :kon: objde jom calom tom dzunge :)
Ja Paladyn level 13-25 :lucznik: :flaga_pl: oczywisce POLSKI
Mój level magic 5 -15 :mag:
Oby dobra byla na dżunla. :D Ale jak tylko tak na obrasku wyglonda toooo X(
ale mysile ze bendzie dobra :kon: objde jom calom tom dzunge :)
Ja Paladyn level 13-25 :lucznik: :flaga_pl: oczywisce POLSKI
Mój level magic 5 -15 :mag:
najpierw to ty wez slownik do reki a pozniej mozesz sobie chodzic gdzie chcesz ;]
Moglby ten UPDATE byc troszke szybciej plzzzzz
jak myślicie co to jest ? :p może z tego bedzie wyskakiwał jakiś potforek xd
http://img280.echo.cx/img280/3438/xd5vz.jpg
Nareszcie sie coś zmieni.
Czekam na nowe Questy
Pozdro dla wszystkich oraz życze miłych wakacii
Jestem ciekawy czy kiedys do tibi wprowadza system rzemiosł np; ze samemu bedzie mozna zrobic zbroje bron i inne rzeczy B)
to coś to drzewo zwalone na droge, chyba nareszcie siekiera sie przyda :D.
Dr.Deve~
26-06-2005, 14:23
To CZUPAKABRA ;)
Lord-Saimon
26-06-2005, 16:15
Ciekawie zapowiadający się update...SS-y wygladają ładnie...Mam tylko nadzieje że FACC też się co nieco dostanie, nie tak jak w poprzednim update...
ehehe a co do biskupina to moja babka jest tam przewodnikiem i tak samo mi sie ten ss kojarzy :P pozdor ziomki..
Jankes123
26-06-2005, 18:12
Ten drugi screen to coś a la'Biskupin?
hyhyh masz racje... update zapowiada sie bardzo ciekawie i czekam z niecierpliwieniem na niego... poniewaz moze znajde tem nowe expowisko ;) albo osiedle sie w dżunglii... ;)
Pozdo...
Jankes...
wszyscy sie ciesza na ten update, a ja pozwole sobie przypomniec ostatni update wakacyjny kiedy zrobiono tez nowe tereny, przed tamtym updatem na forum dzialo sie to samo co teraz, a po updacie okazalo sie ze nie ejst tak kolorowo, wiele potworow zostalo znacznie wsmocnione i wiekoszosc osob byla rozczarowana ze nie moze sobie teraz poradzic z czyms co wczesniej solowalo
i zaczelo sie zalenie, wiec nie ekscytujcie sie narazie
aha no i inne updaty, ktore zapowiadaly sie kolorowo... a oprocz plusow byly tez znaczne minusy jak np zmniejszenie ilosci doswiadczenia za niekote potwory jak np dwarf guard na ktorym sie masowo expi, albo poprawiono "blad" dzieki ktoremu mozna bylo samemu bez magic rope a za pomoca zwyklej liny wyciagac loot bagi
to byly niemile niespodzianki
poczekamy zobaczymy
Karol Mlot
27-06-2005, 00:00
ehhh... ja sobei w dżungli nei posiedze bo właśnie mi sie pacc skończył ;(
hell fire
27-06-2005, 09:31
Ja to jzu tu nie czaje czy moze ktos wie kiedy moze byc ten upd.... ??
Shein Silvershadow
27-06-2005, 12:22
Ja pacca będę miał na grudniowy update:P
bartollo
27-06-2005, 16:01
Ja to jzu tu nie czaje czy moze ktos wie kiedy moze byc ten upd.... ??
Dokladnie tez czekam z niecierpliwoscia na ten update a w szczegolnosci na servery bo ide na nowy z moimi kolesiami z bylej szkoly ! Mam nadzieje ze najpozniej beda one do 30 czerwca bo potem wyjezdzam, a chce sobie z 2 tyg. pograc. Of corz czkeam tez na konkurs ;)
P.S. Tylko jak mina 3 dni od powstania servow odrazu wbijam sie o 24.01 i gram do rana ;) ... xD
Ja to sie nawet ciesze z tej dżungli bo niedługo kupuje se PACCa :D Jak na razie to czekam tylko na Upd i na opinie innych... :D
Jeszcze czekam kiedy znowu będzie można brać PACCa przez Tibia.pl
bartollo
29-06-2005, 18:11
jest co raz blizej 19 ... a new servy wychodza z reguly pomiedzy 18:30-19:30, problem w tym czy wogole wyjda te servy. Jak nie to sie zalamie ;/ ... ale trza byc dobrej mysli :P
3majcie sie!
jest co raz blizej 19 ... a new servy wychodza z reguly pomiedzy 18:30-19:30, problem w tym czy wogole wyjda te servy. Jak nie to sie zalamie ;/ ... ale trza byc dobrej mysli :P
3majcie sie!
Serwery wychodzą między 17:00, a 20:30. Przynajmniej tak było zawsze odkąd pamiętam.
@Raul no obys miał racje 8o
bartollo
29-06-2005, 18:37
ja pamietam ze nowe servery (gdy wychodzila Morgana) weszly o 19:10 ;) oby ty razem bylo tak samo ... jak ich dzis nie bedzie to chyba bedzie trz dac sobie spokoj z tibia pewnie az do wrzesnia bo watpie aby pod koniec lipca wyszly servy ... choc of corz chcialbym ;p
Pozdro
Kiedy ma być ten update ??
Ile mozna już czekac na tę dżunglę ??!!
Już nie mogę sie doczekac, a jest juz przecież 30 czerwca.
;(
Kiedy ma być ten update ??
Ile mozna już czekac na tę dżunglę ??!!
Już nie mogę sie doczekac, a jest juz przecież 30 czerwca.
;(
To Ty już chcesz? Prawdopodobnie będzie na przełomie lipiec/sierpień.
Nie wiem ktoś kidy może wyjdzie dokładnie ten update Jestem strasznie ciekawy :p
bartollo
30-06-2005, 16:00
"Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej" nietsety CipSoft narobil nam wiele smaku zwiazanego z nowym Update ! Wszysyc od miesiaca juz o nim rozmawiaja, wiele ludzi chce poznac w tibi cos nowego, egzotycznego czyli dżungle ! Niestety Cipowie wedlug za wczesnie dali nam poczuć nowej atmosfery zwiazanej z update a co do tego z nowymi serverami =/. Pozostaje nam czekać .. tylko ile bo w czerwcu już napewno nie wyjdzie ... prawdopodbnie bedzie to pod koniec sierpnia jak rok temu ...
kiedy bedzie test serwer?? szkoda ze pacca nie mam bo bym chetnie gral tam ale tera nie kuje pacc bo po wakacjach bede mial jeszcze troche ale ide do gmnazjum:):) :cup:
co to znaczy \/ \/ \/ \/
De las glorias deportivas que campean por Espańa,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre tus laureles con respeto y emoción.
"Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej" nietsety CipSoft narobil nam wiele smaku zwiazanego z nowym Update ! Wszysyc od miesiaca juz o nim rozmawiaja, wiele ludzi chce poznac w tibi cos nowego, egzotycznego czyli dżungle ! Niestety Cipowie wedlug za wczesnie dali nam poczuć nowej atmosfery zwiazanej z update a co do tego z nowymi serverami =/. Pozostaje nam czekać .. tylko ile bo w czerwcu już napewno nie wyjdzie ... prawdopodbnie bedzie to pod koniec sierpnia jak rok temu ...
To bardzo mądry pomysł wypóścić new serwy na początek roku szkolnego. Trzeba pogratulować Cip-om pomysłowości :confused:
bartollo
02-07-2005, 15:55
To bardzo mądry pomysł wypóścić new serwy na początek roku szkolnego. Trzeba pogratulować Cip-om pomysłowości :confused:
Tak trzebaby pogratulowac gdyby robili polski serv...dla twojej wiadomosci bo widze ze ich nie masz na calym swiecie roznie sie konczy szkola i zaczyna ... np. nasi sasiedzi Niemcy wakacje letnie maja podzielone tak jak my ferie zimowe, niektorzy zapychaja do sql jeszcze w lipcu ! Przemysl, badz dowiec sie zanim cos napisze ...
Wszystko jest pieknie!!SS'y mi sie bardzo podobaja!!:) Ale kiedy bedzie ten update??:(
Moim zdaniem Update powinien być gdy Facce będą mogli wchodzić na nowe servery. To by przyśpieszyło wychodzenie z Rooka ;)
adriancb23
13-07-2005, 14:21
ehhhh... ja jush chce tego update!!
Zbieram jush uhy i bolty nawet X(
Czy ktoś wie może kiedy mniejwięcej bedzie ten update?? ;(
Evil Maul
13-07-2005, 19:09
Test server za 2-3 dni !!!
Parapsyhol
13-07-2005, 21:30
Co ty gadasz? A niby skąd to wiesz? Plotka? Wiesz, że ludzie lubią plotkować, chyba że ci jakiś CIP powiedział albo na forum tibia.com przeczytałeś, napisz dokładnie skąd masz takie info.
Test server za 2-3 dni !!!
Skad masz pewnosc ze za 2 do 3 cdni bedzie?
Kto ci udzielil takich informacji...?
Niesadze zeby sie Cip'owie pofatygowali i specjalnie do ciebie wysali prywatna wiadomosc z trescia podana wyzej.
Jakniewiesz to najlepiej zamilknij -.-"
Evil Maul
14-07-2005, 13:02
Nie dostalem zadnej wiadomosci od cipow bo nie mam do tego uprawnien na tibinews natknolem sie na ciekawego newsa wiec moze byc to plotka albo prawda niewiem ale jezeli byla to prawda to test server bedzie 15-16 lipca max do 18 lipca . Moge sie mylic !!!
nie wiem czy to fake czy nie ale znalazlem cos takiego..
comment plz
http://i4.photobucket.com/albums/y112/Edax/Anticheating.jpg
Update -->> 8o 1 SIERPNIA !!!!! 8o :evul:
Hehe Ta Dzungla zacheca mnie do ponownego wpadu na servery tibi, aby ustawic se PACC :D Zrobie wszystko, aby przebic sie przez ***ane zabezpieczenia :D :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.