Pokaż pełną wersje : Kumple mają bana za...
Krysiu_Zool
11-06-2005, 19:55
... no właśnie. Jestem tu nowy i się nie do końca znam (tzn. w ogóle sie nie znam) i może to nie Wasz błąd, ale...
Moich 2 kumpli zabanowano 1 dzień po tym jak zostali użytkownikami Waszego forum.
Czyli:
1) Mój qmpel Baru wieczorkiem założyl konto na forum i poszedł spać.
2) Rano sie budzi, odpala Tibie, tibie.pl równiez.
3) Z tym drugim mu nie wychodzi. Powód: został zabanowany. Powód: (!?). Nie zdążył napisać posta, nawet nie widział na oczy forum a tu B-A-N !!!
Z drugim qmplem (Robciu) było tak samo.
I biedaczki nie maja dostępu do strony.
Może coś spieprzyłem i temat zostanie skasowany, trudno, jednak...
...czuję oburzenie i niesmak. Proszę o szybką odpowiedź.
PS. Korzystajmy z forum ile się da, bo nie znamy dnia ani godziny... :P
Gniewosh
11-06-2005, 20:16
a morze oni nefpi soł i byli debilkami? A morze maż kópkeł w gachiach i hcesh sieł wyrzyć?
Vanhelsen
11-06-2005, 20:35
a morze oni nefpi soł i byli debilkami? A morze maż kópkeł w gachiach i hcesh sieł wyrzyć?OMG, z tobą wszystko O.K.?
@Krysiu_Zool: Jak by co to wyślij odrazu PW do MatKusa ;) (albo Dr.Omka, lub któregoś z modków)
Przeciez za darmo bana sie nie dostaje, chyba nikt z nudow banow nie daje:P
Na forum nie ma zarejestrowanych takich użytkowników jak Baru i Robciu. Więc nie mogli dostać bana, bo nie są tu zarejestrowani. -.-'
Krysiu_Zool
11-06-2005, 22:14
Raul, mój drogi ;)
Baru i Robciu to jedynie potoczne ksywki qmpli (bo się rymuje z Krysiu :D ).
Jeśli pamiętaja swe nicki, to jak najszybciej je podam (co do pamięci Bara nie mam wątpliwości, ale drugi może zawieść :( )
@EDIT: Miałem z jednym kontakt, pisał, że pewien nie jest (wymówka= to było dawno) ale przypuszcza, że też jakiś Baru_Zool/_Żool.
Na 100% musicie szukać w Żoolach i innych menelach :D.
Aha- jeśli to ważne: między Baru a Zool może być "_".
@Jeszcze coś: Ok, Raul, przeciez mówiłem, że się nie znam,:baby: poza tym zastanów sie nad sensem swej ostatniej wypowiedzi.
Rzecz w tym, że go brakuje. Sorki za pisanie takich pierdół o skrzywdzonych kolegach...chlip...
mogłeś napisac jak się nazywaja ich niki na forum bo u wiele nowych osob jest ułatwiło by nam sprawe.
To skoro Ty nawet nie znasz ich nick'ów to przynajmniej narazie nie ma nawet o czym gadać. Jak można sprawdzić za coś ktoś dostał bana skoro nawet nie wiem kto go dostał...
Dr. Omader
12-06-2005, 01:23
@Krysiu_Zool:
Czlowieku jak juz chcesz cos takiego zalatwiac, to podaj te walone nicki! Co ja mam sobie je z fusow wywrozyc?
"Baru Zool" zarejestrowal sie na forum w marcu i wiecej sie nie pokazal na nim.
"Baru Zool" ma internet z sieci ToYa, placi najtanszy abonament przez co ma stale IP. Tak sie sklada, ze z sieci ToYa ktos na forum spamowal linkami do keyloggerow, wiec zbanowalem siec. Przyszlo troche maili w tej sprawie.
Ale do jasnej ciasnej, przeciez oni to maja tam napisane(bo pewnie ten drugi tez z ToYa jest), wiec albo sa slepi albo nawet nie chce im sie przeczytac co tam jest napisane. Jest pelne info dla ludzi z ToYa, za co ten ban i kogo maja bic za niego. Wyslalem z 3 maile do ich admina(nie dostalem zadnej odpowiedzi), zdjalem im bana na okres probny, jakis idiota dalej dawal linki do keylogerow, wiec raczej ten ban nie zostanie zdjety.
I na nastepny raz jak juz sie o cos plujesz do nas, to miej chociaz konkretne dane.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.