PDA

Pokaż pełną wersje : AoL & PACC

Diuks
12-06-2005, 12:58
Czy jeśli mam AoL'a, jestem napakowany na full capa tak żę już nic więcej się niezmieści i nie mam redskula i zgine tracąc level czyli co za tym idzie maksymalny udźwig to co się dzieje?? Trace normalnie backpack i jedną losową rzecz czy tylko te parerzeczy ważących te pare oz. czy co??

Przy okazji aby nie zakładać nowego tematu. Jeśli PACC mi się skończy i wszystkie zeczy mam w depo edron (2000 rzeczy) i PACC mi sie skończy, wszystkie rzeczy zostają przeteleportowane do Thais, ale przecież depo facca ma tylko 1000 miejsc to co się dzieje z tymi 1000 rzeczami??

ripper
12-06-2005, 13:07
Szukaj do cholery, duzo tego było. Czemu 90% forumowiczów jest tak tępa?

Wilq
12-06-2005, 13:29
Twoje rzeczy zostaja na Edron, kiedy Ci sie skonczy pacc... :p

Antliq
12-06-2005, 13:55
Czy jeśli mam AoL'a, jestem napakowany na full capa tak żę już nic więcej się niezmieści i nie mam redskula i zgine tracąc level czyli co za tym idzie maksymalny udźwig to co się dzieje?? Trace normalnie backpack i jedną losową rzecz czy tylko te parerzeczy ważących te pare oz. czy co??

Przy okazji aby nie zakładać nowego tematu. Jeśli PACC mi się skończy i wszystkie zeczy mam w depo edron (2000 rzeczy) i PACC mi sie skończy, wszystkie rzeczy zostają przeteleportowane do Thais, ale przecież depo facca ma tylko 1000 miejsc to co się dzieje z tymi 1000 rzeczami??

1.jezeli masz red skulla wypada ci wszystko, niezaleznie od capa;
jezeli posiadasz aol WYPADA CI RÓWNIEZ AOL! równiez niezaleznie od capa

2.zeczy zostaja na edron do ponownego kupienia pacca, pozatym nawet facc moze miec 1 mln zeczy w dp
np przy stracie domkq gdzie byly itemy, wszystkie itemy przechodza do dp, jezeli jest ich wiecej niz 1k to niemozna nic do depo wlozyc, trzeba usunac najpierw tyle, by bylo mniej niz 1k,
taksamo jest z parcelem
jezeli wyslesz itemy do depo i lonczna ich suma bedzie przekraczala 1k (dla facca) bedziesz mógl tylko zabrac itemy, nie bedziesz mógl nic zdetonowac

mysle ze wyjasmilem wystarczajaco

I SUJKAJ NA NAST. RAZ!

Maix
12-06-2005, 14:06
1.jezeli masz red skulla wypada ci wszystko, niezaleznie od capa;
jezeli posiadasz aol WYPADA CI RÓWNIEZ AOL! równiez niezaleznie od capa

mysle ze wyjasmilem wystarczajaco

On napisał że nie mam red skulla, czytaj dokładniej.

Kumagoro
12-06-2005, 14:59
Czy wy czytać ze zrozumieniem nie umiecie? Jak ma np. 0 cap z AoL (AoL chyba 1 Oz. waży, nie wiem) i traci lvl jako np. knight to powinien mieć -14 capa, i pyta się czy traci jakąś rzecz wtedy czy co

Czytajcie ze zrozumieniem a nie od razu z błotem mieszacie

@Topic: NIe wiem ;)

kocur_bury
12-06-2005, 16:00
Szukaj do cholery, duzo tego było. Czemu 90% forumowiczów jest tak tępa?

czemu mu nie wyjaśnisz tylko od razu drzesz pysk ?!
...90 % hę ?
Ty jesteś oczywiście w tych 10 %, Pan wszystkowiedzący, genialny, zasłużony, wieloletni gracz tibi...
denerwują mnie tacy ludzie jak Ty, na tym forum jest takich 80 %...

A co do tematu, to problem jest ciekawy...
na pewno nie będziesz miał więcej niż pozwala cap.
ale co się dzieje w takiej sytuacji to niestety nie wiem...

tomcio3396
12-06-2005, 16:42
rzeczy które masz bedziesz miał dalej, jeśli ich nie zdejmiesz
jeżeli je zdejmiesc to już ich nie założysz

Gotel
12-06-2005, 17:03
[QUOTE=Maix]On napisał że nie mam red skulla, czytaj dokładniej.[/QUOTE

Może ty też zaczniesz czytać dokładniej? On napisał "jeśli" masz red skulla itd. a nie że ma red rkulla więc się nie czepiaj bo poinformował go co będzie jeśli by rzeczywiście miał...lol :evul:

Tien Sharpshooter
12-06-2005, 17:55
rzeczy które masz bedziesz miał dalej, jeśli ich nie zdejmiesz
jeżeli je zdejmiesc to już ich nie założysz

Zgadza się, po angielsku to sie tak ładnie nazywa 'overcapped'.

bially
12-06-2005, 18:03
...bedziesz mógl tylko zabrac itemy, nie bedziesz mógl nic zdetonowac

blahahahahaha :D :D :D :D :D :D :D
nie no tym mnie powaliles. respect men :cup: :cup: :cup:

ripper
14-06-2005, 22:09
...90 % hę ?
Ty jesteś oczywiście w tych 10 %, Pan wszystkowiedzący, genialny, zasłużony, wieloletni gracz tibi...

Może nie wszystkowiedzący i genialny ale w Tibie gram od ponad roku i znam sie na niej. Problem zaiste jest ciekawy ale 'to już było' :s a pysk ma krowa :s Jeżeli Cie denerwuje (och, wybacz mi), porozmawiaj sobie o tym z modem :s może mnie zbanują ku Twojej uciesze :s No ale po co szukać skoro można napisać jeszcze raz? W koncu znajdzie sie ktos ktory bedzie to akceptował :s

kocur_bury
15-06-2005, 20:27
lol
tylko się nie obrażaj... :p

ripper
16-06-2005, 13:13
No doooobra.... :s chodzi mi tylko o to że nienawidze kiedy ludzie zamiast pomyśleć i poszukac zakładają nowe tematy :d

Pua
17-06-2005, 14:41
Nie kloccie sie...

Jak masz red skulla to tracisz wszystko. Jak nie masz red skulla to tracisz bp + masz chyba 10% na strate kazdego itema. Jezeli masz AOL'a to nic nie tracisz.

Twoje itemy zostaja na Edronie.

^Zohop^
17-06-2005, 17:04
...90 % hę ?

Skad wy macie te dane? :)

Arathorn
17-06-2005, 18:02
Ciekawy problem, może znajdzie się ktoś kto popełni samobójstwo z aolem i wypchanym do full cap bp...
XD