PDA

Pokaż pełną wersje : Fallout 2

Taki siaki mag
23-06-2005, 21:51
Klamath. A więc mam pytanie jak jestem w drugim miescie (Klamath) to mam tam znależć jakiegoś kolesia w Radioaktywnych jaskiniach. Otóż jak ide tam z tym kolegą ( Skulim czy jakoś tak ) to zaraz gine przez to radioaktywne gó...o na podłodze. Musze mieć buty ale gdzie je mam kupić w Klamath?

Remicek
23-06-2005, 22:13
witam!
PRzeszlem fallouta z 3 razy extra giera (zreszta tak jak inne produkcje black isle) wiec sadze ze moge ci pomoc.
A wiec buty sa w takim pomieszczeniu po drodze , taka szafka a kolege sulika bo tak sie nazywa , mozna wziasc za friko po wypelnieniu tego questa ;) poczytaj sobie solucje http://www.fallout.art.pl/articles.php?id=2 masz tam napisane wszystko , powodzenia !

ps. Polecam tazke gre Planescape Torment wymiata!

Tasior
23-06-2005, 22:19
Lol, ja nie wiedziałem jak tych butów "użyć". Poprostu przebiegłem przez te plamy których nie można było ominąć.
@down
To dlatego nie traciłem życia.... Me fool plax

Baron Kaldrick
23-06-2005, 23:11
Tych butów nie trzeba używać. Wystarczy że ma się je w plecaku. Tylko trzeba uważać, bo dość szybko tracą wytrzymałość i się rozpadają.

Xelloss Mettalium
24-06-2005, 20:36
A jak nie użujesz butów i przebiegniesz przez kwas to po paru miesiącach wyrośnie ci szósty palec u nogi xD Serio