zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak myślicie? :P

Bobi
24-06-2005, 08:31
Tak sobie myślałem...W tibi gdy posiada się pacca i 20 lv można zdobyć to o czym marzą wszystkie profesje czyli tytuł honorowy każdej profesji. Płacimy 20k i już..... no właśnie. Nie sądzicie, że aby zdobyć tutuł powinno się zrobić jakąś próbe, zadanie, przynieść jakiś przedmiot czy coś. Przeciez elite knight, royal palladyn, eldar druid i master sorc to najlepsi i najmocniejsi ze swoich profesji, a stają się nimi przez zapłate 20k... Głupie troche co nie? Jak wy myślicie? Może powinni to zmienić po updatecie? ;)
PS. Albo poprostu w tibi panuje korupcja.... :D

Magus
24-06-2005, 08:58
Płacimy 20k i już..... no właśnie. powinno się zrobić jakąś próbe, zadanie. elite knight, royal palladyn, eldar druid i master sorc to najlepsi ze swoich profesji, a stają się nimi przez zapłate 20k... Głupie troche co nie? Wszystko bardzo realistyczne, dokladnie odzwierciedla nasze czasy. Korupcja i lapowkarstwo kwitnie nawet w Tibii. Sypniesz Tibianusowi na kampanie wyborcza i juz masz plecy, stajesz sie szanowanym "lordem". Kto ma kase ten tanczy :).

Lucyfer Rip
24-06-2005, 09:01
No ciekawy pomysł.
Tylko już niezrobią chyba tak jak ty muwisz.
Bo ci co teraz by musieli coś zrobić i do tego np. zapłacić 20 k to ci co już wcześniej zdobyli tytuł przed tym update mieli by sie lepiej.
Ale musieli by wszystkim wykasowac ten tytuł aż niezrobią takiego zadania.

Rilo
24-06-2005, 09:02
hehe KORUPCJA JEST ZŁA ja dałem w łape 20k i zostałem royal paladynem :P
mi się to tam podoba xD wiesz uzbieranie 20k nie jets zbyt łetwe chyba że ktoś jedzie na 5 uhmakerach ^^

Kolidos
24-06-2005, 11:02
A może samo to, że ktoś osiągnoł 20 lvl w Tibiai uzbierał 20k świadczy o tym, że ta osoba stara się grając, a nie przeszkadza innym??

Bobi
24-06-2005, 11:35
A może samo to, że ktoś osiągnoł 20 lvl w Tibiai uzbierał 20k świadczy o tym, że ta osoba stara się grając, a nie przeszkadza innym??

Mi chodzi o to, że tytuły są nadawane za coś, np. za jakieś zasługi, odwage itp., a nie za 20k prawda? Nie rządam aby to zmienili ale uważam, że byłby to + nie - .... Dam taki przykład- aby stać się np. elite knightem trzeba zabić 10 smoków i przynieść ich pazury królowi Tibianusowi. Byłoby napewno lepiej...

papski
24-06-2005, 12:26
Fajnie by bylo :P
Najlepiej zrob sonde

AdamS_
25-06-2005, 08:52
Ale cipki chyba tego nie poprawią...
P.S.Jak należeć do jakiejś grupy, np:Oldschool,Metal MIlitia.Szukam o tym tematu ale nic nie ma :(