Pokaż pełną wersje : Dl
Knight Lukasz
26-06-2005, 21:00
Na jakim lvlu można juz chodzić drutem/sorkiem na dragon lordy?
Z blokerem oczywiscie. :p
jak z blokerem to w sumie nie ma roznicy(no chyba ze sie przyzuci). ale jak dla mnie to jakbys chcial isc na wierze w dragon lairze w veno no to ja bym szybciej niz na 20lev nei poszedl
Knight Lukasz
26-06-2005, 21:05
to good bo
1.Własnie tam ide
2.Mam 21 lv :p
@edit:
Może jakieś rady przed pierwszym dl huntem? :baby:
Demon Slayer
26-06-2005, 21:51
Ja doradzam taka ekipe
1.) Knight 50lvl+(jak sie nie jest nobem to mozna isc na pojedynczy resp w wierzy na dragon landzie kolo venore od 40lvl)
2.)Sork/Druid 40lvl+ 50mlvl+ ( wali z explo i sd)
Z taka ekipa mozna pohuntowac dle w mialre oplacalnie tzn. dle w miare szybko padnie.
Ewentualnie mozna wziac drugiego druta/sorka i wtedy wala z hmm tylko.
@up
Ty chyba nigdy dl'a na oczy nie widzialas? z sd i explo?! czlowieku to ma być oplacalne?
Bloker minimum 40 lv. Ty mowisz, ze masz 21 lv, mlv pewnie ~45. Twoje hity będa raczej slabe więc radze isc w 3.
1. Rycek okolo 40lv +.
2. Ty, czyli mag/druid.
3. Palek okolo 30lv z distem 60+.
Rycek zajmuje sie uhaniem, ty tylko HMM a pal belty+hmm. Jeśli rycek ma doświadczenie w uhaniu niech strzela tez hmm'ow.
Jaki spawn?
Tower- latwy dla blokera i krotka droga ucieczki wrazie gdyby dl zaczal pastwic się na was.
Ty musisz miec mana shield, gdyz dl polozy na na f-wave i gfb co sie zdaza.\
No to Powodzenia!
Diamentowe Ostrze
28-06-2005, 09:29
@up
Ty chyba nigdy dl'a na oczy nie widzialas? z sd i explo?! czlowieku to ma być oplacalne?
Bloker minimum 40 lv. Ty mowisz, ze masz 21 lv, mlv pewnie ~45. Twoje hity będa raczej slabe więc radze isc w 3.
1. Rycek okolo 40lv +.
2. Ty, czyli mag/druid.
3. Palek okolo 30lv z distem 60+.
Rycek zajmuje sie uhaniem, ty tylko HMM a pal belty+hmm. Jeśli rycek ma doświadczenie w uhaniu niech strzela tez hmm'ow.
Jaki spawn?
Tower- latwy dla blokera i krotka droga ucieczki wrazie gdyby dl zaczal pastwic się na was.
Ty musisz miec mana shield, gdyz dl polozy na na f-wave i gfb co sie zdaza.\
No to Powodzenia!
z distem 60 to dla nawet nie podrapiesz... 80 to minimum zeby hp wogole mu ubywalo
kszychu13
28-06-2005, 09:32
z distem 60 to dla nawet nie podrapiesz... 80 to minimum zeby hp wogole mu ubywalo
80 dista na dl?
buahahahhahahahahahahha
moi koledzy palkowie byli na dl huncie on maja +65 dista i hiti z beltow +60 nawet do 90 wchodzily...
krzysiu13
28-06-2005, 17:44
widzialem filmik jak sorce (25lvl/45m lvl) ubil dl w tej wiezy (okok venore), poszlo mu 0,5 bp of sd ale za to duzo mana fluidow (chyba z 2,5 bp)
@up
czy ty nie zgapiles przypadkiem ode mnie nicka :P
@edit
aha zapomialem dodac ze farciarzowi royal helmet wypadl :)
średnio lvlowe teamy doąś często szukają ds summonera na double
ja na 30 lvl już latałem + jakiś palek 47+lvl i znajomy 70 elite
ja robiłem 3 ds w tym 1 dla palka, palek bil z beltow i dsem,ja z 2x ds i czasem hmm, dsy trapowaly dla zeby sie nie przezocil i bylo nawet fajnie :)
tylko loota oczywiscie brak
Diamentowe Ostrze
28-06-2005, 20:07
80 dista na dl?
buahahahhahahahahahahha
moi koledzy palkowie byli na dl huncie on maja +65 dista i hiti z beltow +60 nawet do 90 wchodzily...
ta a kolega mojego kolegi mowil ze jego kolega mial dista 40 i zabil dla solo i wchodzily mu strzaly za 55:)
lol
Kret master
28-06-2005, 20:23
@up
to tylko pokazuje jakim noobkiem jestes :P nie wiem czy wiesz ale rekord w blokowaniu dla to 20 lvl ;) a ten text z kolega kolegi ma kolege itp. to raczej taki noobski :P
Aha i odpowiadajac na pytanie : jak dla mnie to mzoesz isc z knightem 30+ ze skillami 70+ najlepiej a ty non stop z sd w koncu go przeciez ubijecie =) i jak masz troche burstow to tez mozna wziaść ze soba (jezeli na pvp grasz) najlepiej by bylo jakby poszlo gdzies tak kolo venore 30+knight ,30+pal(dist 70+) i 25+ sorc[nawet i 30 mlvl ale wtedy z sd walic =) ]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.