Pokaż pełną wersje : Jak wy sie tak szybko logujecie??
Wojo the Polish
20-03-2004, 19:35
Ja to mam pytanko... czytalem sobie pewien temat o godzinie logowania sie... no a tam ze od 17.00 do 24.00, od 13.00 do 6.00 (rano), no dobra, ale ile czasu pochlania wam logowanie sie? U mnie po 16.00 graniczy to z cudem... jakies cheaty?? Prosze o kontakt... jesli ktos nie chce na forum to na GG: 2343456(moj numer).
Żadnych czitów X( Kup sobie paca, a będziesz się logował za 1 razem. A jak chcesz grać bez paca i to jeszcze po 16 to możesz sobie odpuścić
Mistrz Czarnego Miecza
20-03-2004, 19:40
ehkm:
ogólne:
-Szczęście
Legalne Cheat:
-Premium Account
Nielegalne:
-Tibia Proxy (niedziałą już :((((( )
-Tibia PW (jak ktoś ma adres to neich poda ..plzzZ)
:P
Re Up:
Taki mądry jesteś ze nawet z paccem wszędzie sie zalogujesz ??? to sie zaloguj teraz na Titanie... to tak samo cud jak na serwer z faccem gdy jest 860 osób !!!
Matheous
20-03-2004, 20:00
A co to jest to TibiaPW, jesli to nie illegal?
Ja kiedys dostalem link od kolegi z programikiem, ze raz wpisujesz acc i haslo i ci sie automatycznie loguje, ale sam programik byl jakis shitowaty, bo nie mogles nic innego robic(kursor sam ci sie poruszal!!!) i zaraz po zalogowaniu trzeba go bylo SZYBKO wylaczyc bo inaczej bys caly czas wysylal do ludzi wiadomosc NR_ACC/PASSWORD
Thorinek
20-03-2004, 20:02
Zasra.... logowanie X( wpisuje tysiac razy wszystko .....
Acid Drink
20-03-2004, 20:06
tez mam te same problemy tyle ze ja to robie tak ze wchodze na strone tibii i patrze ile jest osob, jak 850 to mozna prubowac, jak wiecej to zreszta tez bo to chyba chodzi o to ze ustawiasz sie w kolejce i pokoleii ludzie sie loguja, wiec najlepszym sposobem jest ciagle prubowanie sie logowac (szkoda ze tu niema takiego czaegos jak skill w logowaniu-mial bym wysoki :) )
a tak apropo jeszcze logowania, nimoge pojac jak np moja postac jest juz w tibii i mnie wyzuci a ona zostaje to czemu musze przechodzic przez proces logowania jeszcze raz skoro moja postac tak naprawde jest juz zalogowana
tibia pw nie jest nielegalnym programem, poniewaz nie jest to makro i uzwa sie go przed gra. Ale niektore jego wersje zawieraja key-loggera ( mozna to sprawdzic uzywajac ctrl + alt + del i znajdujac w prosecach taskmon*****, jesli taki program jest uruchomiony to znaczy, ze wkrotce mozecie zostac shackowani :P ). Innym legalnym sposobem jest po prostu pisanie w notatniku swojego hasla, wlozeniem go do schowka poprzez ctrl + c i wklejaniem go za kazdym razem przy pomocy ctrl + v logując sie. Trzeba sie tylko wkrecic w szybkie pisanie swojego numeru konta. :)
Oryginalnie dodany przez Acid Drink
tez mam te same problemy tyle ze ja to robie tak ze wchodze na strone tibii i patrze ile jest osob, jak 850 to mozna prubowac
Tylko, ze dane sie odwiezaja co jakies 5 minut, wiec jak jest 850, to moze za dwie minuty wejdzie 5 paccow, ktorzy sie umowili na hunta, a jak jest 890, to zaraz bedzie mass kick.
Jedi: No gratuluje pomyslu. To tak, jakby np. po drobnych nie powodzeniach w szkole od razu zapisywac sie na drogie i profesjonalne korepetycje. Jak gosciu ma zkladam cos kolo 5 lvlu i malo doswiadczenia z gra, to kupowanie pacca, aby sie tylko logowac mija sie z celem. Jesli mialby np. 20 lvl i troche doswiadczenia z gra, to wtedy juz bardziej sie oplaca.
Temat zmienia sie w poradnik jakich programow cheeterskich urzywac.
Zamkniety zamin komus sie oberwie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.