Pokaż pełną wersje : Kalinowa team na Dl-ach
Mufi Kalinowa
29-06-2005, 19:00
Zamieszczam moj filmik z Dl-ami.
Hunt niezbyt sie udał z powodu loota i jeszcze jednego głupiego nóóba, a zreszta obejrzycie i sie dowiecie. Milego ogladania :P
A oto link
http://rapidshare.de/files/2677552/Dle.rec.html
TyMoN Of secura
30-06-2005, 00:11
Nie Moge Sciagnac :((
TyMoN Of secura
30-06-2005, 00:12
Nie Moge Sciagnac :(((
TyMoN Of secura
30-06-2005, 00:13
Ehh te Neo..... ::P lag sry :P
Film jest niestety beznadziejny.
Po pierwsze nie idzie sie blokowac Dragonów i dragon lordów bez tarczy a po drógie niewchodzi sie na levelu ~30 w potrójny resp....
Po pierwsze nie idzie sie blokowac Dragonów i dragon lordów bez tarczy a po drógie niewchodzi sie na levelu ~30 w potrójny resp....
Rodzaj blokowania, z tarcza czy bez powinno sie ustalac z bijacym, czy chce miec caly exp czy blocker moze troche podkrasc.
A co do potrojnego respa, jezeli ktos posiada wystarczajace umiejetnosci w blokowaniu, moze isc. To, ze ty owych nie posiadasz i nigdy nie probowales takiej akcji nie znaczy, ze tak sie nie powinno robic.
Sorry, ze tak powiem ale jestes dla mnie smieszny.
EDIT:
No nie pokazaliscie klasy, ale jedno co dobre- karciliscie tego z "Ekwador Manieczki Team" ich trzeba karcic.
A co do blokowania, na wiezy gdy DL ma red hp, nalezy cofnac sie w prawo, wposcic Dla w to miejsce gdzie stales, a gdy zacznie uciekac przebiec gora nad rampa i zblokowac mu droge od gory.
/Xom
Mufi Kalinowa
30-06-2005, 15:19
Umowilismy sie ze bije kazdy, aby jak najmniej uhow zchodzilo, wiec poszedlem bez tarczy. A co do respa to jagby Dragi nie byly lurowale przez Dogi~ to by bylo dobrze.
Uczestniczyłem w tym filmiku...krytykujecie nas bo sami na takich lvlach jak wtedy mieliśmy byście nie poszli,dlaczego?strach czy brak umiejętnośći?Bloker szedł z Gs-em ponieważ każdy chciał zarobić troche expa a przy skillach naszego blokera nie sądze zeby drasnął Dl-a z Fsa :P A co do deada blokera nie padłby gdyby nie Dogihex zresztą wiecie jaki on jest i jego Gildia są black listowką gildią i utrudniają gre graczą , gdy bloker padł dogihex zlurowal na mnie i qmpla 2 dragi zabilismy je i wrócilismy do venore tak sie skończył hunt
TyMoN Of secura
30-06-2005, 17:23
OmG noob Team na Dl'ach Armagedon ...wy Sobie idziecie lepiej na raty :D B) expowac a nie na dragi jeszcze na koncu ded blokera na dragach lol :baby:
Jak to sie mowi z czym do ludu... 8o
Takie Moje zdanie .. ;)
Btw. jeszcze w Z sd w dragi a te Sdki Byly the best po 160-180.... N/c
17:32 Elberos Lideros Kalinowa: masz szczescie ze to no pvp
17:32 You see Elberos Lideros Kalinowa (Level 20). He is a druid. He is Podatnik of the Samoobrona.
17:32 You see Dogixeh (Level 98). He is an elite knight. He is Diament Residents of the Ekwador Manieczki Team (Siemanowice akacjowskie).
Lvl 20 grozi knightowi na 98 lvlu ... to Ci się udało .. nie powiem :D
Filmik w sumie mi się nie podobał bo przez połowę było tak ciemno, że nic nie widziałem. Co do deada .. po cholere się tam co chwile pchałeś ? Ratowanie kumpla .. przecież był tam całkowicie bezpieczny. Wystarczyło ściągnąc posiłki.
Napisałem mu tak bo miałem nadzieje że sie chłopak przestraszy...co do sd w dragi ja nie lałem z sd to pewni 2 panowie którzy spanikowali gdy zobaczyli 2 dragi walnołem chyba 2-3 razy z sd w 1 dl-a ( pierwszy nie wiedzielismy jak pójdzie ) Reszta szła z explo...hmm to był qmpel z rl-a więc próbowalismy zrobic co sie dało jak bloker spadł pomógł nam nie jaki Bebilion :P qmpel qmpla z kolegi gildi :P
Mufi Kalinowa
30-06-2005, 19:14
OmG noob Team na Dl'ach Armagedon ...wy Sobie idziecie lepiej na raty :D B) expowac a nie na dragi jeszcze na koncu ded blokera na dragach lol :baby:
Jak to sie mowi z czym do ludu... 8o
Takie Moje zdanie .. ;)
Btw. jeszcze w Z sd w dragi a te Sdki Byly the best po 160-180.... N/c
Tymon te SD szły po to, abym stracil jak najmniej UH, zeby huncic wiecej DL-i niestety Dogihex chcial expic tam za wszystkie skarby i nie podabala mu sie nasza obecnosc, wiec zlurowal Dragi -.-
TyMoN Of secura
30-06-2005, 19:58
Tymon te SD szły po to, abym stracil jak najmniej UH, zeby huncic wiecej DL-i niestety Dogihex chcial expic tam za wszystkie skarby i nie podabala mu sie nasza obecnosc, wiec zlurowal Dragi -.-
Kazdy wie ze nie powinno sie blokowac dl'i na takim lvl-u i do tego z taka Ekipa marzen ... ;)
Proponuje niech Bloker zrobi Skille i lvl do 40-42 i Shootery Mlvl ...i bedzie Git ;)
Master Knight de'Vere
30-06-2005, 20:01
Hahahah:P No poprostu świetny film prawie z krzesła nie spadłem jak go oglądałem... Będe musiał dokończyć oglądanie bo po zabicu 1 DLa wyłączyłem. Kręćcie więcej takich filmów! Ja bym nagral ten film na plyte i wyslal do "Śmiechu Warte" na 100% wygracie ten program!
Kazdy wie ze nie powinno sie blokowac dl'i na takim lvl-u i do tego z taka Ekipa marzen ... ;)
Proponuje niech Bloker zrobi Skille i lvl do 40-42 i Shootery Mlvl ...i bedzie Git ;)
Czemu nie powinno ?
Moim zdaniem na każdym lvlu można iść gdzie się tylko chce a jedyna przeszkoda to bramka lvlowa. Blokowanie DLi na takim lvlu .. czemu nie ? Być może lubią ryzyko :) ... no i przy okazji komedie nam nagrali ;)
Lodzik01
30-06-2005, 23:03
Ja bym chcial zauważyć że tam było 5 dragów :P więc nawet jakby każdy puścił po GFB a jeszcze któryś FW to wątpie żeby przeżył bo nie miał na dodatek full hp.
@TOPIC
Potrenuj nad skillami :P
TyMoN Of secura
01-07-2005, 00:01
Ja bym chcial zauważyć że tam było 5 dragów :P więc nawet jakby każdy puścił po GFB a jeszcze któryś FW to wątpie żeby przeżył bo nie miał na dodatek full hp.
@TOPIC
Potrenuj nad skillami :P
Stary Nie takie Akcje juz mialem :P Btw. jak on wiedzial ze tam jest 5 dragow po co tam poszedl ??-.-
YoungLady
01-07-2005, 08:12
Powiem tyle:
Ten Dog~ to ku*** i tyle
@Hunt
A co do huntu nic nie mam poza tym też gram na Securze ale mam 8lvl ;( Nie mam żadnego eq ale jakiś się znajdzie :P
Mufi Kalinowa
01-07-2005, 08:31
Stary Nie takie Akcje juz mialem :P Btw. jak on wiedzial ze tam jest 5 dragow po co tam poszedl ??-.-
Jagbym wiedzial ze tam tyle jest to bym tam nie wszedl :P a jagby on nie lurowal by tyle nie bylo ;(
Murderer
01-07-2005, 08:39
[QUOTE=pebe83]17:32 Elberos Lideros Kalinowa: masz szczescie ze to no pvp
17:32 You see Elberos Lideros Kalinowa (Level 20). He is a druid. He is Podatnik of the Samoobrona.
17:32 You see Dogixeh (Level 98). He is an elite knight. He is Diament Residents of the Ekwador Manieczki Team (Siemanowice akacjowskie).
Lvl 20 grozi knightowi na 98 lvlu ... to Ci się udało .. nie powiem :D
ale wteedy mial zarabista gildie:P(zgadnijcie kto byl liderem:P)
heee Snelidr mój lider :D sry były poszedł na pandorie X(
A co do bloczenia bloker poszedł tam bo sie założył z gildią o 60k coś takiego większość jego gildi powiedziała że nie bloknie dl-a naczy bloknie ale padnie :P Bloknoł? Bloknoł więc 60~k było jego wiecie ile za to na securze szło wtedy uhów kupić :P
A co dogihexa i mojego duela z nim :P Najwyżej by była wojna w Venore Samoobrona vs Ekwador Manieczki Team :P aaa jeśli to by było pvp to wytrzymałbym z 20 ciosów (gdybym zdążył sie uhac) Miałem max many bp uh :D A jego bym nie bił bo bym sie uhac nie zdążył xD
Master Knight de'Vere
01-07-2005, 09:31
krytykujecie nas bo sami na takich lvlach jak wtedy mieliśmy byście nie poszli,dlaczego?strach czy brak umiejętnośći?
Ludzie nie chodzą bloczyć DLi na takim lvl'u bo staraja sie być przewidujący i wiedzą jakie combo potrafi DL walnąć a na pchają się na DLe z teamem takim jak wy LoL. I do tego bloker nie umie sie uh'ać szybko... Niech on poćwiczy na OTSach jak sie szybko uhać a ten zamiast sie uh'nąć na DLu to schodzi w dół gdyby twoi kumple nie zdązyli zejśc to te ~20 lvl'e co tam były padły by na f-wave...
Nie było Ci waste uhów??? :evul:
Bo jak Morgos walił dl'a solo to poszedł mu bp uhów nie wiem jak tobie B)
^.-
Master skoro sądzisz że bloker wolno sie uhał to może pokażesz mi na jakimś otsie jak ty sie uhasz? Możemy sie sprawdzić a potem będziesz krytykował ok?
Założe się żeby Master~ dostał jakiegoś 120 lvl sorca lub coś innego to bym go za***ał swoim Knightem :D
Krotka piła by była :evul:
Lodzik01
01-07-2005, 10:07
Nie było Ci waste uhów??? :evul:
Bo jak Morgos walił dl'a solo to poszedł mu bp uhów nie wiem jak tobie B)
^.-
Uhów mu nie było skzoda bo sie założył z gildią o 60k że bloknie Dl'a (oni obstawiali że nie). Bloknął (no cóż padł potem na Dragach ale nie na DL'u) i dostał 60k więc za uhy mu sie zwróciło a tyle expa ile stracił to z około 20 bp uhów można łątwo odrobić :P i jeszcze pewnie by sie zostało uhów.
Bloker to był rox gdy obejrzałem filmik :confused:
Najpierw wali tego dl'a a potem ucieka w dól...lol ma to sens?? ;)
Bałbym się z nim na roty przejść ;]
Lodzik a to sry nie czytałem tego co było napisane na początku :]
Lodzik01
01-07-2005, 10:16
Bloker to był rox gdy obejrzałem filmik :confused:
Najpierw wali tego dl'a a potem ucieka w dól...lol ma to sens?? ;)
Bałbym się z nim na roty przejść ;]
Lodzik a to sry nie czytałem tego co było napisane na początku :]
Botter, Mufi zszedł na dół bo go lag chycił i zauważył byśto gdybyś oglądał filmik na normalnym tempie :P .
Ile lag trwał?? 2 sekundy?? B)
To by chyba nie padł :p
W waszym przypadku jak bym się wybierał na dl'e to bym szedł do caffe B)
PS:Bo najlepiej byc obok siebie i wiedzieć co się dzieje na ekranie innego :)
Lodzik01
01-07-2005, 10:26
W waszym przypadku jak bym się wybierał na dl'e to bym szedł do caffe B)
On siedział u mnie bo mój Net bardzo rzadko ma lagi (no może bardzo rzadko miał bo tera coś sie j**** :( ).
@EDIT
A pozatym w cafee mogą być geyloggery :P
Ale nie pobiliście noobów z Pandori na demonach ;]
EEE tam w s-c nie ma prawie wogule cafe :P A ty jak ze mna na dragon liar byłes to w cafe grzałeś ??:D
Lodzik on siedział u ciebie i ty nim grałes :D
To po caffe zmieniasz kody :)
Lodzik01
01-07-2005, 10:36
EEE tam w s-c nie ma prawie wogule cafe :P A ty jak ze mna na dragon liar byłes to w cafe grzałeś ??:D
Lodzik on siedział u ciebie i ty nim grałes :D
Bo ja widziałęm jak on solował pierwszego draga to myślałęm że padne ze śmiechu :D ręce mu sie trzęsły jak galareta.
To po caffe zmieniasz kody :)
Ale ktoś może szybciej Ci zmienići Cie hacknąć :P
@Elber nie no co ty :]
Do caffe chodze jak ide blokować coś silniejszego niz Dragon Lord :p
Lub w Ots pograć :evul:
PS:Mam takiego kompa, że się ginie na 61 lvl od szkieleta :(
Wczoraj przez mego "bardzo dobrego kompa" padłem w rooku od waspa ;(
Pierwszy dead w rooku...i pierwszy raz widziałem na ekranie kompa :"You are dead." ;(
PS2:Wytłumaczenie:"bardzo dobry komp" potocznie zwany gratem, który ma 4 lata i codziennie brany na buty :evul:
Hee botter mamy podobne kompy :D I jeszcze razem huntujemy :D Hee czyli duża szansa ze obu nam sie kompy zawieszą i obaj mamy po deadziku :P
TyMoN Of secura
01-07-2005, 13:17
Hee botter mamy podobne kompy :D I jeszcze razem huntujemy :D Hee czyli duża szansa ze obu nam sie kompy zawieszą i obaj mamy po deadziku :P
LoL nie wiem po co ty tu tak Gadacie ...Tu Rozmawia sie tylko o tym noob teamie na dl'ach a nie ze gracie w cafe ze macie z***ane kompy itd..
tak to se mozecie gadac na GyGy w tibi itd...
Peace :baby:
Mufi Kalinowa
01-07-2005, 13:37
LoL nie wiem po co ty tu tak Gadacie ...Tu Rozmawia sie tylko o tym noob teamie na dl'ach a nie ze gracie w cafe ze macie z***ane kompy itd..
Jagby to byl noob team to bym padl na DL-u a nie na DragACH
NooB team -.- zrobiliśmy co mieliśmy zrobić więc o czym gadasz koleś :| Mufi dostał propozycje zakładu więc poszedłem i pomogłem ty pewnie byś nie pomógł koledze widac wieśniak i tyle -.^
Mech palladin
01-07-2005, 14:12
@Tymon~
Weź sei Ty przymknij.. ? nOOb team to Ty możesz sobie w gildi poszukać...
Pokaż Nam wszystkim filmik.. jak Ty sobie radzisz z 5 dragami.. to zmienie o Tobie zdanie..
Co nie dasz rady.. ? za słabe skille ?? i nie używaj SD przy tym... no pochwal nam sie .. "wymiataczu"
No. skoro tak sie mądrzyłeś.. powinieneś Nam wszystkim pokazać jaki dobry jesteś.. i dac rade z 5 dragami. co do dla Ciebie..
Rotfl...
Tymon komentuje bo myśli że weźmie 5 dragów na klate...kiedyś widziałem jak musiał sie uhac na 2 cycach LoL 69 Royal Paladyn musi się uhac w walce z 2 cycami :D I on weźmie 5 dragów na klate lol
Edit :
Tymon uważa że Kalinowa to nOOb team tylko szkoda że tymon jest na 167 miejscu w diście ma 69 lvl , niejaki Koki Kalinowa jest na 138 miejscu w h scores na 48 lvl...tymon to tylko 21 lvli eee tam ty z bp uh bierzesz 2 cycki na klate więc jestes madafaka więc panowie szacunek...:D
Mech palladin
01-07-2005, 14:26
Tak to jest jak sie skillować na non-pvp nie umie.. -.- rotfl..
ma sie te 50+ shielda.. i myśli żę jest "The Beściak"... uśmiać sie idze...
Kurde.. ciekawe jak szybko byś padł na 5 dragach.. -.- ja pewnie padł bym szybciej bo mam parenaście lvli. mniej od Ciebie.. ale nie mąrdrze sie an forum "ale słaby ejsteś" itp..
"Są ludzie i parapety.."
Zapewniam Cie,Ty jets jednym z parpaetów..
@BOtter - naucz ty się człowieku posty edytować a nie walisz 3 pod rząd.
@TyMoN Of secura - na forum to każdy może być kozakiem -.- i blokować nawet i 5 demonów naraz. Czekamy na filmik z twoimi wyczynami.
Moim zdaniem nie było źle jak na pierwszy raz. Co tam, że nie był to idealny blok, ale jakby nie patrzeć nikt na DLu nie padł.
<sarkazm> Po wypowiedziech niektórych osób z tego forum widać, że oni umiejętność gry w Tibie to chyba wyssali z mlekiem matki i od początku idealnie blokowali, zabijali i w ogóle perfekcyjnie grali. </sarkazm>
To, że wy nie chodziliście na takich levelach na DLe to nie znaczy, że tego nie wolno. Jak nie mieliście tyle odwagi, baliście się ryzyka czy cokolwiek innego to nie powód aby teraz wyśmiewać innych, którzy się na to odważyli.
Tuhamiid
01-07-2005, 17:18
Huahahuha ale ja sie am usmiełem omg DLi im sie zachciało a te 60k to napewo jakis wymsył zeby juz ich tak bardzo nie krytykowac.Marzyłsie im dsm zapewne :P
Co do Tymona to sie od*******cie...od niego napewno ma wieksze umiejetnosci grania od was...
Miechu czy jak ci tam co do skillowania to poprostu bierze sie spery i idzie sie na geomancera proste nie?
TyMoN Of secura
01-07-2005, 18:08
@Tymon~
Weź sei Ty przymknij.. ? nOOb team to Ty możesz sobie w gildi poszukać...
Pokaż Nam wszystkim filmik.. jak Ty sobie radzisz z 5 dragami.. to zmienie o Tobie zdanie..
Co nie dasz rady.. ? za słabe skille ?? i nie używaj SD przy tym... no pochwal nam sie .. "wymiataczu"
No. skoro tak sie mądrzyłeś.. powinieneś Nam wszystkim pokazać jaki dobry jesteś.. i dac rade z 5 dragami. co do dla Ciebie..
Rotfl...
U mnie w glidi nie ma takich nóóóbów jak na noob team ;) :baby:
TyMoN Of secura
01-07-2005, 18:10
Tymon komentuje bo myśli że weźmie 5 dragów na klate...kiedyś widziałem jak musiał sie uhac na 2 cycach LoL 69 Royal Paladyn musi się uhac w walce z 2 cycami :D I on weźmie 5 dragów na klate lol
Edit :
Tymon uważa że Kalinowa to nOOb team tylko szkoda że tymon jest na 167 miejscu w diście ma 69 lvl , niejaki Koki Kalinowa jest na 138 miejscu w h scores na 48 lvl...tymon to tylko 21 lvli eee tam ty z bp uh bierzesz 2 cycki na klate więc jestes madafaka więc panowie szacunek...:D
Co ty *******isz ???Chyba za duzo Bajek sie naogladales ....Nie jestem Jakis Maniak Tibi zeby siedziec non toper przed kompem i grac -.- Albo Stac przez jakis Monsterem i trenowac.... Co Do Skilli to mam kto Gdzies ;)))
Peace
TyMoN Of secura
01-07-2005, 18:13
Tak to jest jak sie skillować na non-pvp nie umie.. -.- rotfl..
ma sie te 50+ shielda.. i myśli żę jest "The Beściak"... uśmiać sie idze...
Kurde.. ciekawe jak szybko byś padł na 5 dragach.. -.- ja pewnie padł bym szybciej bo mam parenaście lvli. mniej od Ciebie.. ale nie mąrdrze sie an forum "ale słaby ejsteś" itp..
"Są ludzie i parapety.."
Zapewniam Cie,Ty jets jednym z parpaetów..
Dzieciaku Starej sie Pisac Normalnie Ok ? Wtedy bedziesz mogl sie wypowiedziec albo idz do Szkoly Zamiast Siedziec przed kompem grajac w tibie ... Np : "ejesteś" "Ty jets" "paraetów" Z czym do ludu ... :D :D :D
Btw. Przed Kompem czujesz sie Macho nie ?? Na RL jak bys tak do mnie powiedzial bys mial na 100 % Pełno w gaciach ... Smieszny jestes... :baby:
@BOtter - naucz ty się człowieku posty edytować a nie walisz 3 pod rząd.
@TyMoN Of secura - na forum to każdy może być kozakiem -.- i blokować nawet i 5 demonów naraz. Czekamy na filmik z twoimi wyczynami.
Moim zdaniem nie było źle jak na pierwszy raz. Co tam, że nie był to idealny blok, ale jakby nie patrzeć nikt na DLu nie padł.
<sarkazm> Po wypowiedziech niektórych osób z tego forum widać, że oni umiejętność gry w Tibie to chyba wyssali z mlekiem matki i od początku idealnie blokowali, zabijali i w ogóle perfekcyjnie grali. </sarkazm>
To, że wy nie chodziliście na takich levelach na DLe to nie znaczy, że tego nie wolno. Jak nie mieliście tyle odwagi, baliście się ryzyka czy cokolwiek innego to nie powód aby teraz wyśmiewać innych, którzy się na to odważyli.
PS:LOL a bo co zabronisz mi ?? :D
<scared> :evul:
PS2:Nie lubie tego napisu który jest napisany mały mi literami :Ostatnio edytowany przez Botter - Dzisiaj o ..... :p
Tuhamiid
01-07-2005, 18:56
No i co z tego ze Koki jest 138 w discie a Tymon dalej.Ciekawe jak by sie mieli zmierzyc to kto by wygrał.I OD*******CIE SIE ****A OD TYMONA !!!!!!!!!!!
Co z tego ze Koki ma wieksze skille?? Ludzie lvl tez robi swoje !! wy se chyba myslicie ze 8 knight ze skillem 90/90 dal by rade 50 knightowi ze skillem 60 ?
Mufi Kalinowa
01-07-2005, 22:20
No i co z tego ze Koki jest 138 w discie a Tymon dalej.Ciekawe jak by sie mieli zmierzyc to kto by wygrał.I OD*******CIE SIE ****A OD TYMONA !!!!!!!!!!!
Co z tego ze Koki ma wieksze skille?? Ludzie lvl tez robi swoje !! wy se chyba myslicie ze 8 knight ze skillem 90/90 dal by rade 50 knightowi ze skillem 60 ?
Zauważ, że z lepszymi skillami zadne problem nabic wyzszy lvl, wiec sie niezdziw jak zobaczysz, ze Koki wyprzedzil Tymona
Mufi Kalinowa
01-07-2005, 22:27
Huahahuha ale ja sie am usmiełem omg DLi im sie zachciało a te 60k to napewo jakis wymsył zeby juz ich tak bardzo nie krytykowac.Marzyłsie im dsm zapewne :P
Co do Tymona to sie od*******cie...od niego napewno ma wieksze umiejetnosci grania od was...
Miechu czy jak ci tam co do skillowania to poprostu bierze sie spery i idzie sie na geomancera proste nie?
Jezli bys umial czytac, albo przeczytal co pisalismy na forum gildi to bys nie *******il glupot ze sobie wymyslamy 60k
Widze że jedynie jeden człowiek z tego forum zrozumiał o co chodzi "Pebe83" znany mi jako Aversin vice lider DoU...a co do tymona ehh zaczołeś kozaczyć a jak przyszło co do czego to sie nie masz czym pochwalić...omg jeśli będe w domu gdy będzie test serwer zrobimy Duela...twoja gildia vs Kalinowa Team and Friends co ty na to ? zobaczymy jak sie dobrze uhasz no na pewno świetnie skoro dasz rade z bloczyc 5 dragów na raz....a...noi wysyłam podobną prośbe do Avera..nakręć filmik jak bloczysz 5 dragów koniecznie musze zobaczyć zawodowca w akcji :D może mama ci się będzie uhać?? :baby: :D
TyMoN Of secura
01-07-2005, 22:34
Zauważ, że z lepszymi skillami zadne problem nabic wyzszy lvl, wiec sie niezdziw jak zobaczysz, ze Koki wyprzedzil Tymona
a wiesz ze mnie to gówno Opchodzi Czy jakis Koki mnie wyprzedzi z lvlem ??? hahahahah 8o 8o
TyMoN Of secura
01-07-2005, 22:35
Jezli bys umial czyac, albo przeczytal co pisalismy na forum gildi to bys nie *******il glupot ze sobie wymyslamy 60k
Tak on pewnie umie Czytac ale nie umie "Czyac" ;)))
Peace :baby: :baby:
TyMoN Of secura
01-07-2005, 22:36
Widze że jedynie jeden człowiek z tego forum zrozumiał o co chodzi "Pebe83" znany mi jako Aversin vice lider DoU...a co do tymona ehh zaczołeś kozaczyć a jak przyszło co do czego to sie nie masz czym pochwalić...omg jeśli będe w domu gdy będzie test serwer zrobimy Duela...twoja gildia vs Kalinowa Team and Friends co ty na to ? zobaczymy jak sie dobrze uhasz no na pewno świetnie skoro dasz rade z bloczyc 5 dragów na raz....a...noi wysyłam podobną prośbe do Avera..nakręć filmik jak bloczysz 5 dragów koniecznie musze zobaczyć zawodowca w akcji :D może mama ci się będzie uhać?? :baby: :D
Spoko ;) Mozemy nóób team+ Friedns Vs Angels of Darkness+ Friends ?? ;(
Btw. Nie mam sie czym Pochwalic ??? Powiedz mi Czy Twojego Koki-ego Stac na to co widac na SS http://photobucket.com/albums/y244/Tymon2/House/?action=view¤t=MyHouseInAnkxD.jpg
Tymon sam pouczasz wszystkich o jakiś drobnych literówkach a sam je też robisz..." non toper" nie słyszałem takiego czegoś...zobaczymy jeśli ty będziesz prowadził tą swoją ekipe to na pewno przegramy skoro bierzesz 5 dragów na klate :D nie będziesz miał z nami problemów
Edit :
Złożyliscie sie gildią i cfaniaki??Każdy może pożyczyć od kolegi h lvl eq do ss-a nOObie jutro koki wjedzie na forum to ci pokaze ss-a z jego prawdziwym eq
TyMoN Of secura
01-07-2005, 22:40
Tymon sam pouczasz wszystkich o jakiś drobnych literówkach a sam je też robisz..." non toper" nie słyszałem takiego czegoś...zobaczymy jeśli ty będziesz prowadził tą swoją ekipe to na pewno przegramy skoro bierzesz 5 dragów na klate :D nie będziesz miał z nami problemów
To ty ze wsi jestes Czy Co ??-.- w Miescie Sie urzywa takich Okreslen jakbys nie wiedzial ;)
Peace :]
Heh jeżeli Sosnowiec to wieś to spx masz kolo a tak po za tym fajne masz miasto jeżeli uczą cie tak tam pisać : To ty ze wsi jestes Czy Co ??-.- w Miescie Sie urzywa takich Okreslen jakbys nie wiedzial
Peace
Mufi Kalinowa
01-07-2005, 22:43
Spoko ;) Mozemy nóób team+ Friedns Vs Angels of Darkness+ Friends ?? ;(
Btw. Nie mam sie czym Pochwalic ??? Powiedz mi Czy Twojego Koki-ego Stac na to co widac na SS http://photobucket.com/albums/y244/Tymon2/House/?action=view¤t=MyHouseInAnkxD.jpg
Jezeli Koki by mial taki lvl i ***al na tylu MC co Ty napewno by mial lepsze, ale po za tym on jest madry i wie ze Palkowi sa potrzebne tylko UH-y, Bolty i BOH-y
TyMoN Of secura
01-07-2005, 22:47
Jezeli Koki by mial taki lvl i ***al na tylu MC co Ty napewno by mial lepsze, ale po za tym on jest madry i wie ze Palkowi sa potrzebne tylko UH-y, Bolty i BOH-y
Wiec Mowisz Ze urzywam MC ??? HahahahahAHhahah :o :o :o
a Moze jestem Madrzejszy i umiem wykorzystac Zalety Paladyna ??:>
Co Do Skilli to sie okazuje ze jutro po Zapisie serwera bede miec takie jak on czyli po 83 i jakbys nie widzial gdy by nie moj gówniany net by byly wieksze .... :baby:
Mufi Kalinowa
01-07-2005, 22:52
Wiec Mowisz Ze urzywam MC ??? HahahahahAHhahah :o :o :o
a Moze jestem Madrzejszy i umiem wykorzystac Zalety Paladyna ??:>
Co Do Skilli to sie okazuje ze jutro po Zapisie serwera bede miec takie jak on czyli po 83 i jakbys nie widzial gdy by nie moj gówniany net by byly wieksze .... :baby:
Na pewno nie uRZywaz MC bo nie znam takiego slowa, ale napewno uZywasz MC. Tak to jakie sa zalety Twojego Palla bo jakos zadnych nie widze :>?
Lodzik01
01-07-2005, 22:54
Tymon a ty byś się nauczył edytować posty a nie robić tripple post i to już z tego co widziałęm dwukrotnie. A jeżeli ich nazywasz n00b team'em to twój team to n00bowate kómple tymona z tymonem na czele ? (błąd specjalnie)
TyMoN Of secura
01-07-2005, 22:58
Tymon a ty byś się nauczył edytować posty a nie robić tripple post i to już z tego co widziałęm dwukrotnie. A jeżeli ich nazywasz n00b team'em to twój team to n00bowate kómple tymona z tymonem na czele ? (błąd specjalnie)
OmFg .... Pozostawie to bez kometarza bo nie ma sensu Tu pisac Wszystkiego ... Jak ktos Cos do mnie mam Msg me in Game Tymon of Secura... :evul: :evul:
Btw. Lordzik01 Nie Odzywaj sie lepiej ...
TyMoN Of secura
01-07-2005, 22:59
Na pewno nie uRZywaz MC bo nie znam takiego slowa, ale napewno uZywasz MC. Tak to jakie sa zalety Twojego Palla bo jakos zadnych nie widze :>?
Kup se Okulary na Dobry poczatek i co do twojego best Hita Skille masz 90+ Ze tyle walneles hahahahaha :) :D :D :D :D
Cya ;) :D
Lodzik01
01-07-2005, 23:07
Sam sie nie odzywaj bo sobie tylko posty nabijasz bo po raz kolejny nie edytowalęś tylko napileś podwójnego -.- A zresztą nie bede traciłczasu na gadanie z tobą bo to i tak nie ma sensu nara.
Pan Paczek of Dandowka
01-07-2005, 23:28
Mi się podoba filmik ^^
Ey dajcie sobie juz siana nie wyzywajcie sie :/
Słownik ortograficzny blz... :D
PS:Spróbuje może skombinować filmik jak byłem na banshee quescie :D
OmG tymon to poprostu nOOb ktory cfaniaczy na forum jak napisałem w grze że chce isc na dragon liar żeby pokazał jak bierze 5 Dragów na klate chłopak napisał : 12:03 Tymon of secura: Jestes po***any do granic ludzkiej percepcji a pamparyzacja twojej mentalnosci nie obliguje mnie do merytorycznejkonwersacji z toba
12:03 Tymon of secura: jak nie rozumiesz tego ... nie gadam z toba... szkoda czasu .. i nie ponizaj juz sie
Jak to nazwiecie?;] CYKOR :D
TyMoN Of secura
02-07-2005, 12:15
OmG tymon to poprostu nOOb ktory cfaniaczy na forum jak napisałem w grze że chce isc na dragon liar żeby pokazał jak bierze 5 Dragów na klate chłopak napisał : 12:03 Tymon of secura: Jestes po***any do granic ludzkiej percepcji a pamparyzacja twojej mentalnosci nie obliguje mnie do merytorycznejkonwersacji z toba
12:03 Tymon of secura: jak nie rozumiesz tego ... nie gadam z toba... szkoda czasu .. i nie ponizaj juz sie
Jak to nazwiecie?;] CYKOR :D
OmG Ty nawet 2 solo nie wezniesz i ? Nie masz sie czym Podniecac teraz... :baby: :baby:
TyMoN Of secura
02-07-2005, 12:18
12:23 Lideros of Lureros: z thais sie nie da plynac
12:23 Lideros of Lureros: na ankh ;/
12:23 Tymon of secura: nóób plx
12:24 Tymon of secura: widac ze nigdy pacc nie miales to i to twoj Accont
12:24 Lideros of Lureros: ****a
12:24 Lideros of Lureros: mowie ci
12:24 Lideros of Lureros: ze sie nei da plynac
12:24 Lideros of Lureros: z thais
12:24 Lideros of Lureros: i lece
12:24 Lideros of Lureros: do venore :>
12:24 Tymon of secura: Kazdy o tym wie ze nie da sie z thais do Ank
12:24 Tymon of secura: lol
12:25 Lideros of Lureros: teleport na darame
12:25 Tymon of secura: omg lol
12:25 Tymon of secura: Thais Venore Ank
12:25 Tymon of secura: cos jeszcze chcesz wiedziec?
12:26 Lideros of Lureros: wiem
12:26 Lideros of Lureros: jak
12:26 Lideros of Lureros: ale chyba z darashi moge -.-
noob plx ... :evul: :evul:
trudna Sprawa koles z Thais Chcial jechac do Ank i wyladowal w edron jak to ?? Thais Venore Darashia Edron ??lol
Lolq nie mialem kasy na tym charze i probowalem jak naj taniej zachaczyłem o edron bo tam miałem kase i było : Darashia --> Edron --> Ankh....jest na filmie...co do filmu nakrecilem jak tymon niby mial 5 dragow wziasc na klate prawie raz padl i bral je pojedyńczo potem wrzuce na forum...
TyMoN Of secura
02-07-2005, 12:59
Lolq nie mialem kasy na tym charze i probowalem jak naj taniej zachaczyłem o edron bo tam miałem kase i było : Darashia --> Edron --> Ankh....jest na filmie...co do filmu nakrecilem jak tymon niby mial 5 dragow wziasc na klate prawie raz padl i bral je pojedyńczo potem wrzuce na forum...
lol mowiles ze jestes w Thais a z Thais Na darashie nie mozna B)
Po 1). Wiedziales ze nie mam Uh
po 2). Po co mam sie leczyc jak mam 120 hp a drag Ostro na red ?
po 3). noob jestes i tyle ;)
Peace ;]
Koki Secura
02-07-2005, 13:45
Ale z tego co mi wiadomo miałeś wziąć te drago naraz.. a nie po jednym.. -.-
więć nie szpanuj.. bo na RL byś baty dostał od każdego z Kalinowej...
Jak chcesz sie o tym przekonać przyjedź do Sosnowca wieśniaku..
Yeah duel plx :> Tymon nie wałcz z tymi rozmowami bo i tak sie nie uda teraz nie mam za bardzoc czasu ale filmik dodam...na filmiku poszedłem na innym accu z paccem na 7 lvl :> była akcja że Tymona prawie 1 drag zabił :d a co z nim by 5 zrobiło? 8o tymon do mamusi :baby:
lol mowiles ze jestes w Thais a z Thais Na darashie nie mozna B)
Po 1). Wiedziales ze nie mam Uh
po 2). Po co mam sie leczyc jak mam 120 hp a drag Ostro na red ?
po 3). noob jestes i tyle ;)
Peace ;]
Nub blz...
Jak taki twardziel to ja Ci zjade draga do czarnego hp i za nim biegnij B)
Powodzenia...
@Koki sprawa do Ciebie... zobacz na tibia.com jaki mam comment a zobacz u siebie :confused: Ściągacz? :evul:
17:30 Lideros of Lureros: a 5 tesh bys wziol?
17:30 Tymon of secura: a co moze bez Uh i arrows?
17:30 Tymon of secura: lol
17:30 Tymon of secura: z explo na 100% bys wziol
17:30 Lideros of Lureros: ja?
17:30 Lideros of Lureros: 5?
17:30 Lideros of Lureros: 12:48 Tymon of secura: z explo na 100% bys wziol
17:30 Tymon of secura: Up/Down nie znasz takich Sposobow ?
17:30 Tymon of secura: bym*
Mi odpowiada tymon solo 5 dragów z explo może być....czekamy na film :evul:
pietrzaq
02-07-2005, 17:52
jestescie poprostu smieszni.
LOl !!
jestescie poprostu smieszni.
LOl !!
Wy tzn? kłótnia czy filmik :]
TyMoN Of secura
02-07-2005, 19:29
Ale z tego co mi wiadomo miałeś wziąć te drago naraz.. a nie po jednym.. -.-
więć nie szpanuj.. bo na RL byś baty dostał od każdego z Kalinowej...
Jak chcesz sie o tym przekonać przyjedź do Sosnowca wieśniaku..
Nie rosmieszaj mnie dzieciaku ....
TyMoN Of secura
02-07-2005, 19:30
Yeah duel plx :> Tymon nie wałcz z tymi rozmowami bo i tak sie nie uda teraz nie mam za bardzoc czasu ale filmik dodam...na filmiku poszedłem na innym accu z paccem na 7 lvl :> była akcja że Tymona prawie 1 drag zabił :d a co z nim by 5 zrobiło? 8o tymon do mamusi :baby:
Widac ze Zamista Stara Cyca do stary Ci dawal Hmm Sam sie domysl ... :baby: :baby:
Koki Secura
02-07-2005, 20:08
@Tymon.
Jak sie urodziłeś to stara Cie przez 2 miechy kijem popychała bo nie wiedziała co Ty jetseś.. a przez kolejne 2 miesiące karmiła kijem do hokeja bo i tak sie bała podejść.. a gdy już miałeś te 3 latka to obwiązywałe Cie kiałbasą żeby sie z tobą psy bawiły.. mister wiesio.
@Botter.
Ja ten opis mam od premiery piosenki :) i moge sie Cie zapewnić że nie mołem go ściągnąc od Ciebie.. ponieważ nawet Cie nie znam ;) Więć wiesz.. nie ylko Ty słuchasz takiej muzyki :D i moge stawić głowe że to ja pierwszy miałem taki opis ;)
Lol z tego co zauwazylem to ten Tymon dostal bana za chara o falszywym nicku sugerujacym pozycje w cip sofcie Gm,counsellor etc.
Pewnie przewalal newbiech na passy. LoL to sie nazywa nOObostwo,
Wszyscy ktorzy krtykowali ten film negatywnie - JESTES NA MAXA PORĄBANI!!! sami nie macie odwagi pojsc na cos mocniejszego tylko siedzicie caly czas na bugach pod Carlin chociaż też nie do końca bo tam 10 lvle pekują.. nie wiem o co chodzi wam... Wez se taki Tymoteusz czy jak cie tam wolaja zrob 25 lv i idz na DL'e sprobuj bloknac albo shootowac latwo to powiedziec prawda? a jak sie staje na miejscu to juz gorzej... a najbardziej podobal mi sie ten txt " na takim lvlu nei ma co blokowac dl'ow" hahahah mocny jesteś jakby tam poszedl 10 sorc i zasolowal dla tez bys tak powiedzial? ech powtarzalem to powtarzam i bede powtarzac ta gra jest pelna noobkow... no nie tymek? 0.0
EDIT :
a tak btw.. jakby nie "TyMek of Secura" to ten temat mialby 3-4 strony a nie 9....omg edit post plx bo kurcze zasmiecasz forum....
Master Knight de'Vere
02-07-2005, 21:40
Założe się żeby Master~ dostał jakiegoś 120 lvl sorca lub coś innego to bym go za***ał swoim Knightem :D
Krotka piła by była :evul:
LoL jak taki mądry jesteś to daj mi jakiś OTS i zobaczymy czy byś mnie zabił tak łatwo i nie musiałbym mieć żadnego sorca na ~120 lvlu tylko wystarczył by mi pall ~40 lvl żeby cie na 100 różnych sposobów...
@Elbero
Daj mi ip do jakiegoś OTSa i zobaczymy czy wolno sie UHam
@Mutares
On nie dostał bana za podszywanie sie za GMa tylko za to że ma podobny nick a to już jest tylko zbieg okoliczności bo kumple mówią na niego Tymon to zrobił taką postac i dziwne jest tez to że akurat dostał bana na 69 lvlu, a nie odrazu skapneli sie ludzie...
Towarzysz Chmielu
02-07-2005, 23:22
Wiecie typowy n00b hunt... i jeszcze ten tekst to tam jest Dragon Lord ? nie no beke mialem ze az z krzesla spadlem 8o Po prostu CZESKI FILM i tyle I ta stara zje***a SECURA :baby:
TyMoN Of secura
02-07-2005, 23:25
[QUOTE=Koki Secura]@Tymon.
Jak sie urodziłeś to stara Cie przez 2 miechy kijem popychała bo nie wiedziała co Ty jetseś.. a przez kolejne 2 miesiące karmiła kijem do hokeja bo i tak sie bała podejść.. a gdy już miałeś te 3 latka to obwiązywałe Cie kiałbasą żeby sie z tobą psy bawiły.. mister wiesio.
Oh Koki Nie opowiadaj mi swojej Histori z Dziecinstwa Plx :( Poor Koki ;( :baby: :baby: :( :(
TyMoN Of secura
02-07-2005, 23:29
Lol z tego co zauwazylem to ten Tymon dostal bana za chara o falszywym nicku sugerujacym pozycje w cip sofcie Gm,counsellor etc.
Pewnie przewalal newbiech na passy. LoL to sie nazywa nOObostwo,
nOObostwem jestes ty bo nic na ten temat nie wiesz a *******isz głupoty -.-
Wiec jak Nie umiesz Angielskiego Plx Stfu lmao X(
X(
Z Przykroscia Stwierdzam ze jest to najbardziej nubskifilm jaki widzilem w zyciu :/
SZacuje ze krecacy film ma jakies 12 lat...
Widzac wasze PvP nie dziwie sie ze na non-pvp gracie.
Fajnie jest sie wybrac na cos duzego, a nie roty bic (tak, tak... nie jak reszta cykorow o sprzet i lvl sie bojacych bez przerwy - ja na hero na 21 lvl bylem ^^), ale jak wam czterem jeden 98 knight loot z draga owalał.. sorry, ale to bylo zalosne. Chyba sami siebie byscie UHem nie trafli bez postoju na 2 sekundy. Wiem ze wiele osob z non-pvp ma swietne pvp, ale to akurat nie wy.
No wiec na hunty, a nie forum czytac. :P
LoL jak taki mądry jesteś to daj mi jakiś OTS i zobaczymy czy byś mnie zabił tak łatwo i nie musiałbym mieć żadnego sorca na ~120 lvlu tylko wystarczył by mi pall ~40 lvl żeby cie na 100 różnych sposobów...
@Elbero
Daj mi ip do jakiegoś OTSa i zobaczymy czy wolno sie UHam
@Mutares
On nie dostał bana za podszywanie sie za GMa tylko za to że ma podobny nick a to już jest tylko zbieg okoliczności bo kumple mówią na niego Tymon to zrobił taką postac i dziwne jest tez to że akurat dostał bana na 69 lvlu, a nie odrazu skapneli sie ludzie...
Przemyśl to...
Na ots była by z Ciebie jeszcze krótsza piłka....chodziło o prawdziwą Tibie tam gdzie jest exhaused czego nie ma na tescie...pewnie być sie cieszyl jak bys mnie pojechal na tescie (z macro) :confused:
Wiecie typowy n00b hunt... i jeszcze ten tekst to tam jest Dragon Lord ? nie no beke mialem ze az z krzesla spadlem 8o Po prostu CZESKI FILM i tyle I ta stara zje***a SECURA :baby:
Towarzysz Chmielu po twoim nicku moge wnioskować że ty 10 nie skączyłeś...Jeśli chodzi ci o to że Pączek zapytał czy Tam jest Dl , zapytał ponieważ nie wiedział...był tam 1 raz...ale skoro ty jestes taki za***isty to może pokażesz nam jak ty poszedłeś z 30lvl+ knightem i Ekipą shooterów około 20lvl?No wkońcu w tibie grasz świetnie to chętnie skorzystamy z twoich technik...
Master Knight de'Vere
03-07-2005, 11:36
Przemyśl to...
Na ots była by z Ciebie jeszcze krótsza piłka....chodziło o prawdziwą Tibie tam gdzie jest exhaused czego nie ma na tescie...pewnie być sie cieszyl jak bys mnie pojechal na tescie (z macro) :confused:
LoL na OTSach też jest exthausted... Widać że na nich nie grasz albo grasz na takich gdzie wyłączyli całkowicie exthausted i można na macro jechać... Ja nie używam macro, nawet nie wiem skąd można macro do OTSa ściągnąć!
Czym sie różni macro do ots-a a czym do zwykłej tibi ??:| Jagbyś grywał na otsach to wiedziałbyś że powstał 7,4 a macro do 7,4 to widziałem w h.. i troche
Master Knight de'Vere
03-07-2005, 12:53
Czym sie różni macro do ots-a a czym do zwykłej tibi ??:| Jagbyś grywał na otsach to wiedziałbyś że powstał 7,4 a macro do 7,4 to widziałem w h.. i troche
Wiem że są OTSy na Tibie 7.4 ale ja na takich nie gram i ni eużywam macro ani do tego ani do drugiego więc sie nie znam na macrach...A poza tym mi bardziej sie podobają OTSy do Tibii 7.1!
Survival by Hunter version? mówi ci to coś jeden z lepszych otsów wg mnie najlepszy pod tibia7,1 jak wróce z wakacji możemy sie zmierzyć X(
@ TyMoN of Secura [a właściwie już nie [namelock >:)]]
Odnosze dziwne wrażenie, że nie zrozumiałeś idei i celu Postman Questa...
Ten quest nie pozwala ci na pisanie podwójnych i potrójnych postów na forum Tibia.pl ale na zakup tańszych parceli w Tibii ^^.
@ Bliżej tematu..
Albo mieliście lagi albo wasze non-PvP skille to 'żałość' [ <-- wiem że to nie jest poprawne] może mieliście lepsze rzeczy do roboty niż lootowanie ale wylądało to słabo...
Mieliście pewne problemy przez Manieczki [-.-], ale zabawa na DLach musiała być niezła, szkoda że ja na takim lvlu nie miałem z kim iść :'(
Towarzysz Chmielu
03-07-2005, 17:38
Do Elbero:
Otuz tak sie sklada ze mam 33 lvl... Nawet nie sprawdzisz a gadasz... Z reguly wiem ze wyprawy na dle na lvlach typu 30 NIE ZWRACAJA SIE I SA CZASEM BEZNADZIEJNE W SKUTKACH ( ded itp...) Aha i na dle nawet z blokerem jeszcze nie chodze bo nie zwracaja sie koszty UH nie mowiac o jakims zysku... ;)
EDIT: A ty tak sie nie madrz bo sam masz 12 lvl najt ( patrzylem nick Elber Kalinowa) X(
Hide troche nie zczaiłem pierwszych dwóch wypowiedzi a 3 jest ok myślisz podobnie jak my , chcieliśmy low lvlowatą ekipą zabić dl-a a że dużo ludzi nie wieżyło że bloker (mufi kalinowa) nie zbloczy dl-a pojawiły się zakłady u niego w gildi :] Co dla nas i dla niego było większą motywacją :P
Do Elbero:
Otuz tak sie sklada ze mam 33 lvl... Nawet nie sprawdzisz a gadasz... Z reguly wiem ze wyprawy na dle na lvlach typu 30 NIE ZWRACAJA SIE I SA CZASEM BEZNADZIEJNE W SKUTKACH ( ded itp...) Aha i na dle nawet z blokerem jeszcze nie chodze bo nie zwracaja sie koszty UH nie mowiac o jakims zysku... ;)
EDIT: A ty tak sie nie madrz bo sam masz 12 lvl najt ( patrzylem nick Elber Kalinowa) X(
Zgrywasz idote czy nim jesteś?Czytałeś wszystkie posty i czytałeś to co leciało na tibi ? Ja poszedłem tam żeby móc sie pochwalić że ubiłem Dl-a w Teamie low lvl , w filmiku widać jaką postacią gram...mój avatar jest ze starej postaci...nie chce mi sie go zmieniać ponieważ jest fajny :baby: btw. bloker dostał 60k+ cos takiego od gildi (zakład był czy bloknie czy nie bloknie ) więc nie pierdól że nam sie nie opłacała ta wycieczka xDmój char to Elberos Lideros Kalinowa , jeśli komentujesz film obejrz go najpierw plx X(
Towarzysz Chmielu
03-07-2005, 17:52
A co moze nie obejrzalem??? X( Nie no isc na drag leir i nie miec exany... To ze dostal 60k od gildi to o tym nie wiedzialem ( nie gram na securze- noobowski serv...) Z reguly nie czytam co oni tam gadaja -.- i skoncz te wypowiedzi bo mi sie zygac chce -.-
A co moze nie obejrzalem??? X( Nie no isc na drag leir i nie miec exany... To ze dostal 60k od gildi to o tym nie wiedzialem ( nie gram na securze- noobowski serv...) Z reguly nie czytam co oni tam gadaja -.- i skoncz te wypowiedzi bo mi sie zygac chce -.-
Omg kolo ty jesteś nOObem najpierw zainwestuj w słownik jak jesteś takim zaawansowanym graczem spewnością sprawdziłeś nas wszystkich i nie zauważyłeś że nikt nie miał pacc a exani tera to czar dla pacców...jak ci się nie podoba nie czytaj forum i nie odpowiadaj każe ci ktoś X(
Towarzysz Chmielu
03-07-2005, 17:59
Exani tera????!!!! Ja mowilem o EXANIE POX !!!! sam mam paca i wiem jakie czart sa dla kogo !!! X(
Wiesz chociaż do czego jest exana pox?Mi sie wydaje że wszyscy którzy potrzebowali jej użyli jedynie fafik nie użył może szkoda mu było many? B)
Moje 2 pierwsze wypowiedzi:
Ta do TyMoNa : Chodziło mi o to że ciągle pisze po 2-3 posty pod rząd i stąd
POSTman quest ^^
Ta o filmie : Miałem na myśli to z jaką łatwościa Dogixeh kradł wam loot z pierwszych dragów... [skille non-PvP to lootbagowanie i lootowanie ^^]
@ Towarzysz chmielu
Gratz 33 lvla ^.- [a może masz już 34 ?]
Kalinowi poszli tam dla zabawy i zakładu [wiadomo co było ważniejsze :>]
Nie wypowiadaj się o Securze na której gram jeśli nigdy tu nie miałeś postaci...
Z resztą nie musiałeś czytać forum jego gildii, wystarczyłoby gdybyś przeczytał posty ludzi którzy pisali tu przed tobą :)
Koki Secura
03-07-2005, 18:08
Hide nie ... "Kalinowi" tylko ludzie z Kalinowej :P już kiedyś to tłumaczyłem :D że Kalinowa to ulica na której mieszkają ludze z nickiem kończącym sei na - Kalinowa no.. i jeden dysgrafik :P który napisał "Kaliniowa" :d
Heh zczaiłem hide :]
Towarzysz trzmielu skoro masz 33lvl jesteś z pewnością bardzo doświadczonym graczem :D (knight 33lvl 50/50 i 3mlvl moim zdaniem to umiejętności twojej postaci ) Weźmiemy duela na test serwerze :evul: mój 25lvl druid vs twój yhmm .... wszyscy wiemy kto xD Albo po prostu pokaż nam jak byłeś blokerem lub shooterem na jakimś huncie?
Towarzysz Chmielu
03-07-2005, 22:09
Wiesz koles zaczynasz mnie wkur...
Name: Towarzysz Chmielu
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 33
World: Danubia
Residence: Ab'Dendriel
Last login: Jul 03 2005, 16:58:57 CET
Account Status: Premium Account
Skile 74/57 mlvl 14 nie chcesz nie wierz... a jesli chodzi o test serva to najpierw se pacca zalatw to pogadamy (trudno wejsc :( )... jesli grasz na securze bez PvP to nie wierze zeby Twoje umiejetnosci PvP byly fascynujace... :baby:
EDIT: A jesli o exane pox chodzilo to skierowalem to tylko do fafika... w tibie gram 1 rok na poczatku tez gralem na securze ( koledzy tez grali ) ale puzniej wolalem grac na PvP servie ( jakim jest danubia ) i tyle z mojej strony
Towarzysz Chmielu
03-07-2005, 22:17
Dzieki Hide za gratz... :) Jeszcze nie ma 34 lvla bo lagi... :( Teraz tylko bede trzaskal lvle bo musze kolege dogonic... :P Na cyclo z lagiem nie za bardzo da sie expic tym bardziej palkiem :(
Master Knight de'Vere
04-07-2005, 09:11
Heh zczaiłem hide :]
Towarzysz trzmielu skoro masz 33lvl jesteś z pewnością bardzo doświadczonym graczem :D (knight 33lvl 50/50 i 3mlvl moim zdaniem to umiejętności twojej postaci ) Weźmiemy duela na test serwerze :evul: mój 25lvl druid vs twój yhmm .... wszyscy wiemy kto xD Albo po prostu pokaż nam jak byłeś blokerem lub shooterem na jakimś huncie?
LoL ty najpierw sie lognij na test server, wątpie że ci sie to uda bo na test serva sa kolejki po 1000+
bael hael
04-07-2005, 09:59
Jak by się logneli to i tak tmeu knightowi jego lew by nic nie pomógł przy takich skilach i z 3mlwl (będzie się pewnie exura leczył :D )
LoL na OTSach też jest exthausted... Widać że na nich nie grasz albo grasz na takich gdzie wyłączyli całkowicie exthausted i można na macro jechać... Ja nie używam macro, nawet nie wiem skąd można macro do OTSa ściągnąć!
Weź lepiej się nie odzywaj...bo nie wiesz co mówisz.
W Ots'a zaczołem grać jak jeszcze nie było runek tylko czary spontaniczne :confused:
Btw Ots'y na 7.1 sa z****ne
@Towarzysz Chmielu zainwestuj sobie w słownik ortograficzny a nie w Tibie :D
Master Knight de'Vere
04-07-2005, 10:56
OmG na OTSach jest exthausted taki jaki sobie ustawi ten kto zrobił OTSa może dać exthausted na 10 sekund albo na tyle ile mu sie podoba!!!
Towarzysz Chmielu
05-07-2005, 12:59
Koles ile razy mam mowic MAM 33 ROYAL PALADYNA A NIE KNIGHTA!!!! Poza tym watpie zeby chlop we mnie z sd trafial grajac na non pvp -.- :baby:
Master Knight de'Vere
05-07-2005, 13:51
Nawet jak ktoś gra na servie non-pvp to może miec o 100 razy lepsze pvp od ciebie... Taki Vienio albo Lef~ grają na servie non-pvp a na tescie robią taka sieke że hej...
Towarzysz Chmielu
06-07-2005, 09:52
Zalezy jeszcze ile gra w tibie... jak ktos gra np pol roku to wiadomo ze bedzie gral gorzej niz ten kto gra 1 rok... Liczy sie wprawa... B) Poza tym niektórzy ludzie na servach non-pvp nie umieja sie uhac.. np. moj kumpel -.- 8o Ktos go leje na PvP a ten ucieka i krzyczy stop az go zabija... :baby:
no comment -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.