![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Mufi Kalinowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bagatela
Świat: Secura
Poziom: 105
Poziom mag.: 7
|
![]() Zamieszczam moj filmik z Dl-ami.
Hunt niezbyt sie udał z powodu loota i jeszcze jednego głupiego nóóba, a zreszta obejrzycie i sie dowiecie. Milego ogladania ![]() A oto link http://rapidshare.de/files/2677552/Dle.rec.html Ostatnio edytowany przez Mufi Kalinowa - 29-06-2005 o 19:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: ToRuŃ
![]() |
![]() Nie Moge Sciagnac
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez TyMoN Of secura - 30-06-2005 o 00:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie Moge Sciagnac
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ehh te Neo..... :
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
Stan: Początkujący
Imię: Orzel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Ulthuan
Poziom: 200
Skille: 20/26
Poziom mag.: 77
|
![]() Cytuj:
Rodzaj blokowania, z tarcza czy bez powinno sie ustalac z bijacym, czy chce miec caly exp czy blocker moze troche podkrasc. A co do potrojnego respa, jezeli ktos posiada wystarczajace umiejetnosci w blokowaniu, moze isc. To, ze ty owych nie posiadasz i nigdy nie probowales takiej akcji nie znaczy, ze tak sie nie powinno robic. Sorry, ze tak powiem ale jestes dla mnie smieszny. EDIT: No nie pokazaliscie klasy, ale jedno co dobre- karciliscie tego z "Ekwador Manieczki Team" ich trzeba karcic. A co do blokowania, na wiezy gdy DL ma red hp, nalezy cofnac sie w prawo, wposcic Dla w to miejsce gdzie stales, a gdy zacznie uciekac przebiec gora nad rampa i zblokowac mu droge od gory. /Xom Ostatnio edytowany przez Orl - 30-06-2005 o 09:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Umowilismy sie ze bije kazdy, aby jak najmniej uhow zchodzilo, wiec poszedlem bez tarczy. A co do respa to jagby Dragi nie byly lurowale przez Dogi~ to by bylo dobrze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elberos Kalinowa
Gildia: Sanatio
Poziom: 41
![]() |
![]() Uczestniczyłem w tym filmiku...krytykujecie nas bo sami na takich lvlach jak wtedy mieliśmy byście nie poszli,dlaczego?strach czy brak umiejętnośći?Bloker szedł z Gs-em ponieważ każdy chciał zarobić troche expa a przy skillach naszego blokera nie sądze zeby drasnął Dl-a z Fsa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OmG noob Team na Dl'ach Armagedon ...wy Sobie idziecie lepiej na raty
![]() ![]() ![]() Jak to sie mowi z czym do ludu... ![]() Takie Moje zdanie .. ![]() Btw. jeszcze w Z sd w dragi a te Sdki Byly the best po 160-180.... N/c
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez TyMoN Of secura - 30-06-2005 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Witcher
|
![]() 17:32 Elberos Lideros Kalinowa: masz szczescie ze to no pvp
17:32 You see Elberos Lideros Kalinowa (Level 20). He is a druid. He is Podatnik of the Samoobrona. 17:32 You see Dogixeh (Level 98). He is an elite knight. He is Diament Residents of the Ekwador Manieczki Team (Siemanowice akacjowskie). Lvl 20 grozi knightowi na 98 lvlu ... to Ci się udało .. nie powiem ![]() Filmik w sumie mi się nie podobał bo przez połowę było tak ciemno, że nic nie widziałem. Co do deada .. po cholere się tam co chwile pchałeś ? Ratowanie kumpla .. przecież był tam całkowicie bezpieczny. Wystarczyło ściągnąc posiłki.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Imię: Elberos Kalinowa
Gildia: Sanatio
Poziom: 41
![]() |
![]() Napisałem mu tak bo miałem nadzieje że sie chłopak przestraszy...co do sd w dragi ja nie lałem z sd to pewni 2 panowie którzy spanikowali gdy zobaczyli 2 dragi walnołem chyba 2-3 razy z sd w 1 dl-a ( pierwszy nie wiedzielismy jak pójdzie ) Reszta szła z explo...hmm to był qmpel z rl-a więc próbowalismy zrobic co sie dało jak bloker spadł pomógł nam nie jaki Bebilion
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Kazdy wie ze nie powinno sie blokowac dl'i na takim lvl-u i do tego z taka Ekipa marzen ... ![]() Proponuje niech Bloker zrobi Skille i lvl do 40-42 i Shootery Mlvl ...i bedzie Git ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Gildia: High Guard
|
![]() Hahahah
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem na każdym lvlu można iść gdzie się tylko chce a jedyna przeszkoda to bramka lvlowa. Blokowanie DLi na takim lvlu .. czemu nie ? Być może lubią ryzyko ![]() ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
|
![]() Cytuj:
![]() @TOPIC Potrenuj nad skillami ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Stary Nie takie Akcje juz mialem ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Imię: Most-Noiserr
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Poziom mag.: 12
|
![]() Powiem tyle:
Ten Dog~ to ku*** i tyle @Hunt A co do huntu nic nie mam poza tym też gram na Securze ale mam 8lvl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jagbym wiedzial ze tam tyle jest to bym tam nie wszedl ![]() ![]()
"Padam aby powstać, wstaje aby walczyć, walczy by wygrywać" "Jak powiedział Liroy sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydzielem żyć i nie zejść na psy" "Co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie" "Pytasz kto ja jestem? Mów mi Polak Większy. Jaki znak mój? Dwie zacisniete pięści. Siła i Bóg, prawda i ból zawarte w treści." ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() [quote=pebe83]17:32 Elberos Lideros Kalinowa: masz szczescie ze to no pvp
17:32 You see Elberos Lideros Kalinowa (Level 20). He is a druid. He is Podatnik of the Samoobrona. 17:32 You see Dogixeh (Level 98). He is an elite knight. He is Diament Residents of the Ekwador Manieczki Team (Siemanowice akacjowskie). Lvl 20 grozi knightowi na 98 lvlu ... to Ci się udało .. nie powiem ![]() ale wteedy mial zarabista gildie ![]() ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |