Pokaż pełną wersje : Fake zlecenia
Radek 666
30-06-2005, 16:01
Chciałem się rozkręcić, bo dawno fake nie robiłem. Przyjmuję zlecenia na pojedyńcze obrazki albo krótkie fake-story. Proszę o dokładniejsze opisanie o czym ma być to fake, bo zleceń w stylu "Zrób mi matrixa" nie będe przyjmował ;). Chciałbym także aby nie zaspamować mnie setkami zleceń, bo jak wiecie człowiek to nie maszyna :). Rozmiar obrazka jaki chcecie, tylko bez przesady, nie proście o jakieś 50/50 albo 1000/1000, najlepiej coś około 400/400-600/600 (Nie koniecznie równe). Tak więc proszę o zlecenia :).
Poproszę scene z Władcy Pierścieni, gdy Gimli, Aragorn i Legolas wkraczają do Krainy nieumarłych (jak już duchy spotykają)
Zrób 1 obrazek z walki o helmowy jar,ewentualnie o Minas Tirh
Radek 666
30-06-2005, 16:10
Poproszę scene z Władcy Pierścieni, gdy Gimli, Aragorn i Legolas wkraczają do Krainy nieumarłych (jak już duchy spotykają)
Hmmm, możesz mi dokładniej powiedzieć jak to wyglądało, bo LOTR'a nie oglądałem. Może screen z filmu? Co do Walki o Helmowy Jar, już zaczynam.
Hmmm, możesz mi dokładniej powiedzieć jak to wyglądało, bo LOTR'a nie oglądałem. Co do Walki o Helmowy Jar, już zaczynam.
Dobra to było tak: Legolas, GImli, Aragorn wychodzą z ciemnego tunelu do wielkiej tak jakby jaskini otoczonej skałami. Stoją na kamiennej płycie a dookoła niej jest pustka i tylko powrót do jaskini. Nagle pojawia się niezliczona ilość duchów a wśród niej wyróżniający się w koronie Król Umarłych.
Radek 666
30-06-2005, 16:58
Dzięki, już wiem. Zrobiłem właśnie Bitwę o Helmowy Jar. Nie wiem czy dokładnie tak wyglądało, ale wydaje mi się, że mniej więcej. Nie robiłem tego w "tibijskich kratkach" czyli, że postać zawsze stoi w tym samym miejscu na kratce (chyba rozumiecie o co chodzi :P), tylko tak bardziej jak na prawdę. Zlecenia takie jak to będe robił tak, bo jest tu tyle postaci, że samo dopasowanie ich zajeło by z 1h+. W sumie w filmie także nie stali w tak równym szeregu :). A więc proszę:
http://img191.imageshack.us/img191/6323/helmowyjar1yp.png
W .PNG, bo w .JPG brzydko rozmazywało, a zajmowało niewiele mniej (o jakieś 30kb)
EDIT
Chwilowo zsiadam z komputera, bo brat chce grać. Za jakieś 2 godziny będę kontynuował zlecenia :).
Raduś jest mały bug... to nie byli elfowie tylko gondorczycy uzbrojeni w łuki...
Stefan12341
30-06-2005, 17:30
hmm zlecenie chcesz? dobra... xP
zrob mi przyjecie... chodzi mi o takie spotkanie elfow... wiesz naokolo zielono, piekna roslinnosc, na srodku wielkiiii stol i przy nim posadzeni dostojni elfowie ( wszystkie rodzaje elfow mozesz wkleic...po trochu zeby byli rozstawieni jakos a nie <arcanist><arcanist><arcanist> Na stole rozne owoce i kubki.
Ciekawe jak se z tym poradzisz xP
Cor Tibiarz
30-06-2005, 18:05
Jak chcesz zlecenie to zrob cor marduka jak jednym ciosem pokonuje cipsofta gma i bubble i all monsterki z tibii :D (zart)
Zrob scene ze star warsow jak mace windu walczy z palpatinem
Raduś jest mały bug... to nie byli elfowie tylko gondorczycy uzbrojeni w łuki...
jak tam elfow nie bylo?
@morwi
Normalnie I era byłą i elfy walczyli a widzę, że po uzbrojeniu gondorczyków jest to RoTk (Powrót króla) i tylko gondorczycy walczyli razem z gandalfem white..
@morwi
Normalnie I era byłą i elfy walczyli a widzę, że po uzbrojeniu gondorczyków jest to RoTk (Powrót króla) i tylko gondorczycy walczyli razem z gandalfem white..
to byla bitwa o helmowy jar(czy jak to sie pisalo-.-) i tam wlasnie byly elfy
Shanhaevel
30-06-2005, 19:22
Hmm... Takie słabe jakieś... Ale jak nie oglądałeś filmu... Słuchaj:
-Była noc, możesz dać jakieś efekty pochodni itd.
-Jeden wzór idącyhc Uruk Hai, nie mieli chyba równego kroku. :P
-Trochę za mało tłoczno, mury były węższe.
-Porób parę wzniesień.
-Blanki.
-Nie sądzę, by wszystkie postacie musiały stać równo w boxach. Prób je w tłoku, będzie fajny efekt.
-Uruk-hai nie mieli halabard, tylko zbroje, miecze itd. Leadery byłyby dobre, I think.
-Padał deszcz :P (ale to detal).
No... Tak bym sobie wyobrażał idealny niemal fake tej sceny. Ale wg mnie brak pasków życia pasowały tutaj. Więcej klimatu. :P
Radek 666
30-06-2005, 20:19
Hmm... Takie słabe jakieś... Ale jak nie oglądałeś filmu... Słuchaj:
-Była noc, możesz dać jakieś efekty pochodni itd.
-Jeden wzór idącyhc Uruk Hai, nie mieli chyba równego kroku. :P
-Trochę za mało tłoczno, mury były węższe.
-Porób parę wzniesień.
-Blanki.
-Nie sądzę, by wszystkie postacie musiały stać równo w boxach. Prób je w tłoku, będzie fajny efekt.
-Uruk-hai nie mieli halabard, tylko zbroje, miecze itd. Leadery byłyby dobre, I think.
-Padał deszcz :P (ale to detal).
No... Tak bym sobie wyobrażał idealny niemal fake tej sceny. Ale wg mnie brak pasków życia pasowały tutaj. Więcej klimatu. :P
Spróbuje, tylko najpierw uporam się z innymi zleceniami :). Nie oglądałem tego, więc nie za bardzo wiedziałem ;).
EDIT
Jednak nie będe tego przerabiał, nie mam teraz czasu po muszę wykonać inne zlecenia. Następnym razem proszę o troszkę dokładniejsze opisy jeśli nie oglądałem tego filmu :).
Zrób pojedynek snajperów z filmu "wróg u bram"...
Radek 666
30-06-2005, 20:45
Nie wiem czy dobrze wyszło, dla mnie jakieś dziwne. Pewnie znowu okarze się, że ten fake ma sporo niezgodności, ale mniej więcej zrobiłem to co opisałeś :P. Lich zastąpił króla :). Tym razem już bez pasków życia i nazw.
http://img272.imageshack.us/img272/4227/duchy0rc.png
@Igomas
Już zacynam robić przyjęcie :).
@Cor Tibiarz
Tego też nie oglądałem, ale mogę zrobić jak Obi-Wan z Anakinem wlaczą z... no jak mu tam, tym całym... No nie pamiętam jak się nazywa, tym co obciął ręke Anakinowi :P.
@Hiey
Też może dokładniej, bo nie oglądałem wszystkich filmów na świecie :).
@Up: fajie oddales fragment filmu.
@Moje zlecenie:yo w porzotylko coś te uruk haje dziwnie stoją no ale spoko.
@Kuna:Oglądnoleś IIII część LOTR'a i masz podniete.Gondorczycy byli w IIIczęści,a nie w III!
Radek 666
30-06-2005, 21:45
Sorry za nabijanie postów, ale właśnie skończyłem następne zlecenie pt. "Elf Party". Trochę trudno było, ale jakoś się zrobiło :).
http://img273.imageshack.us/img273/8623/raj6um.png
Chyba na dzisiaj więcej zleceń nie zrobię, może bym zrobił tę walkę snajperów. Mam pomysł, zrobię pierwsze zlecenie Cor Tibiarza (To co Cor Marduk jednym ciosem pokonuje Cip Soft, Bubble i wszystkie potwory), będzie przynajmniej łatwiejsze niż drugie, ok? xD
Moje zlecenie całkiem dobrze Ci wyszło. Nice.
@ Wyręcze Cor Tibiarza:
Darth Maul :P
Radek 666
30-06-2005, 22:24
@ Wyręcze Cor Tibiarza:
Nie, to nie był Dart Maul, może ci chodziło o Darth Vadera co obciął ręke Lukowi Skywalkerowi, ale mi chodzi o całkiem inna scene, pod końcem części II Atak Klonów.
EDIT
Aaaa, już pamiętam jak się on zwał. Hrabia Dooku :D.
Shanhaevel
30-06-2005, 22:39
Mam coś z innej beczki: Zrób mi biesiadę u króla. Ale proszę, postaraj się o detale, wiesz, jakaś śpiewaczka, nutki, żeby tłoczno było, kelnerzy, gadki jakieś... Niekoniecznie z "xxx says". Miło byłoby zobaczyć jakiś zabawny akcent, ale to poboczność. ;)
ANAKINOWI achaa... w tej scenie co Yoda potem wkracza? A to sorry- tego też niepamiętam :P
Radek 666
30-06-2005, 22:46
ANAKINOWI achaa... w tej scenie co Yoda potem wkracza? A to sorry- tego też niepamiętam :P
Właśnie o to mi chodziło.
Już zaczynam robić biesiade :).
Jka możesz zrób mi scene jak CJ (z GTA SAN ANDREAS) zabija pzrechodniów :)... nei musi być tak all odwzorowane ;).
robisz może takie że trzeba nowe graficzki wprowadzić ? Niektórzy pewnie sie domyślają ... .
Szkoda że ja nie zrobiłem takiego tematu? Myślałem że podpis wystarczy :)
Stefan12341
01-07-2005, 10:05
Chlopie... super o takie przyjecie mi chodzilo. Masz talent !!!111oneoneonerazrazraz :)
Vamerian
01-07-2005, 15:50
Zrób mi fake, na którym Arthas łączy się z Królem Lichem, chodzi mi jak rozbija ten lód na tronie mrozu (z Warcrafta3:FT) :) A jeśli to za trudne zrób mi walke Arthasa z Illidanem
Radek 666
01-07-2005, 19:17
Zlecenia przyjęte. Dopiero wróciłem, zaraz zaczynam robić wyzwania. Niedługo wszystko będzie gotowe :).
@Avager Tymczasowy
No, raczej nie robie z innymi grafikami, trochę za dużo by było roboty :).
no trudno.... dawaj mi tu walke pod Grunwaldem... Wieśniacy (czy co to tam byli :) ) + Jazda Polska (to możesz se podarować...) + Szlachta + Łucznicy w lasach vs. Krzyżacka armia .
Cor Tibiarz
01-07-2005, 19:21
@ Wyręcze Cor Tibiarza:
No co ty! Anakinowi dooku reke obcial :P
Ej ale spoko jak nie ogladales filmu to nie rob tego! Zrob mojzesza jak Bóg do niego przemawia :D:D:D:D:D i sei krzew pali! Szpoko ;]
Zamiela Jr.
01-07-2005, 19:29
Dobra. To ja mam taki pomysl na Fake ale niestety nieumiem ich robic wjec zwracam sie do ciebie.
Fake w ktorym walcza ze soba stwory(niekoniecznie all ktore podam)
1-ognia czyli dragi, dragon lordy, Fire Devile, Fire elementale i 1 Demon
2-Smierci: skeletony, vampiry, necro, DS, ghousty, mumie i jeden Lich
Miejscem niech bedzie co wymyslisz.
Radek 666
01-07-2005, 21:51
Sorry, ale dzisiaj tego nie zrealuzuje już. Właśnie skończyłem przeinstalowywać windowsa, a teraz mi się już nie chce nic robić (idę spać :)).
EDIT
Znowu nie mogłem. Dziś przez cały dzień byłem nad jeziorem (Od 8:00 do 20:00). Ale teraz już zaczynam robić... Wreszcie...
-=DanieL=-
01-07-2005, 22:55
Tam chyba przybyły elfy i strzelały z murów
Radek 666
02-07-2005, 22:48
Dobra, zrobiłem 2 zlecenia, i narazie idę spać. Na pierwsze zlecenie, czyli biesiade (Dla Shana) niezbyt miałem pomysł, więc zrobiłem coś innego. A mianowicie jak wyglądała komnata po biesiadzie.
http://www.radek666.republika.pl/Pobiesiadzie.png
A jaki z tego morał? Alkochol nawet konewkami piją.
Drugim zleceniem jakie wykonałem jest jak CJ napada na przechodniów (Dla Kuny). Nie wiedziałem jak to mam zrobić, więc przeniosłem to w realia bardziej tibijskie... Sami zobaczcie jak wyszło:
http://www.radek666.republika.pl/ulica.png
Jutro uporam się z resztą (przynajmniej tą resztą która jest w chwili obecnej). Narazie zamieściłem na republice, bo mi coś Imageshack nie chce działać.
co do Carl'a Johnsona (CJ'a) to:
1) On jest murzynem
2) Raczej dobrym murzynem... więc "Give me your money..." nie pasuje tutaj
3) Mogłeś dać strzały albo bardziej bolty, niby atak z broni palnej (tutaj łuku / kuszy)
4)a gdzie krew pod zwłokami ?
5) co takie puste ulice ? Jak ja tam robie masakre to jest tam więcej ludu niż przed nią :D
6) nie wiem :D .
Anomen94
03-07-2005, 12:40
Mozesz dać urywek z Diablo ll jak Palladyn
zabija Diablo w piekle :evul:
Radek 666
03-07-2005, 13:45
co do Carl'a Johnsona (CJ'a) to:
1) On jest murzynem
2) Raczej dobrym murzynem... więc "Give me your money..." nie pasuje tutaj
3) Mogłeś dać strzały albo bardziej bolty, niby atak z broni palnej (tutaj łuku / kuszy)
4)a gdzie krew pod zwłokami ?
5) co takie puste ulice ? Jak ja tam robie masakre to jest tam więcej ludu niż przed nią :D
6) nie wiem :D .
1) Nie grałem w GTA SA
2) Tak jak wyżej
3) No jakoś tak wyszło, ale jakoś z tibią bardziej mi się magia skojarzyła
4) Zapomniałem :P, ale wydaje mi się (powtarzam, wydaje mio się), że w GTA krew znika (?)
5) Puste bo wszyscy uciekli :)
6) No, ja też nie wiem :D
Sir konrad kniight
03-07-2005, 15:00
zrób scene w której bedzie bitwa orców z ludzmi
ps.tylko scene.
Em bardziej zwłoki znikają niż krew od trupów :D ... tylko ta krew przy postrzałach (jest wogule ?) lub ta od dźgnięć nożem lub ran od katany ... .
Ale ta od trupów zostaje najdłużej, np. Zwłoki znikną ale krew dłużej zostaje ;) . Albo poprostu tak u mnie jest :> .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.