|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Chciałem się rozkręcić, bo dawno fake nie robiłem. Przyjmuję zlecenia na pojedyńcze obrazki albo krótkie fake-story. Proszę o dokładniejsze opisanie o czym ma być to fake, bo zleceń w stylu "Zrób mi matrixa" nie będe przyjmował
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: ... zapomniałem!
![]() |
![]() Poproszę scene z Władcy Pierścieni, gdy Gimli, Aragorn i Legolas wkraczają do Krainy nieumarłych (jak już duchy spotykają)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Zrób 1 obrazek z walki o helmowy jar,ewentualnie o Minas Tirh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 30-06-2005 o 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Dzięki, już wiem. Zrobiłem właśnie Bitwę o Helmowy Jar. Nie wiem czy dokładnie tak wyglądało, ale wydaje mi się, że mniej więcej. Nie robiłem tego w "tibijskich kratkach" czyli, że postać zawsze stoi w tym samym miejscu na kratce (chyba rozumiecie o co chodzi
![]() ![]() ![]() W .PNG, bo w .JPG brzydko rozmazywało, a zajmowało niewiele mniej (o jakieś 30kb) EDIT Chwilowo zsiadam z komputera, bo brat chce grać. Za jakieś 2 godziny będę kontynuował zlecenia ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 30-06-2005 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Raduś jest mały bug... to nie byli elfowie tylko gondorczycy uzbrojeni w łuki...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() hmm zlecenie chcesz? dobra... xP
zrob mi przyjecie... chodzi mi o takie spotkanie elfow... wiesz naokolo zielono, piekna roslinnosc, na srodku wielkiiii stol i przy nim posadzeni dostojni elfowie ( wszystkie rodzaje elfow mozesz wkleic...po trochu zeby byli rozstawieni jakos a nie <arcanist><arcanist><arcanist> Na stole rozne owoce i kubki. Ciekawe jak se z tym poradzisz xP
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Jak chcesz zlecenie to zrob cor marduka jak jednym ciosem pokonuje cipsofta gma i bubble i all monsterki z tibii
![]() Zrob scene ze star warsow jak mace windu walczy z palpatinem |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
jak tam elfow nie bylo?
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() @morwi
Normalnie I era byłą i elfy walczyli a widzę, że po uzbrojeniu gondorczyków jest to RoTk (Powrót króla) i tylko gondorczycy walczyli razem z gandalfem white..
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
to byla bitwa o helmowy jar(czy jak to sie pisalo-.-) i tam wlasnie byly elfy
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Hmm... Takie słabe jakieś... Ale jak nie oglądałeś filmu... Słuchaj:
-Była noc, możesz dać jakieś efekty pochodni itd. -Jeden wzór idącyhc Uruk Hai, nie mieli chyba równego kroku. ![]() -Trochę za mało tłoczno, mury były węższe. -Porób parę wzniesień. -Blanki. -Nie sądzę, by wszystkie postacie musiały stać równo w boxach. Prób je w tłoku, będzie fajny efekt. -Uruk-hai nie mieli halabard, tylko zbroje, miecze itd. Leadery byłyby dobre, I think. -Padał deszcz ![]() No... Tak bym sobie wyobrażał idealny niemal fake tej sceny. Ale wg mnie brak pasków życia pasowały tutaj. Więcej klimatu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() EDIT Jednak nie będe tego przerabiał, nie mam teraz czasu po muszę wykonać inne zlecenia. Następnym razem proszę o troszkę dokładniejsze opisy jeśli nie oglądałem tego filmu ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 30-06-2005 o 21:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Zrób pojedynek snajperów z filmu "wróg u bram"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() Takie sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Nie wiem czy dobrze wyszło, dla mnie jakieś dziwne. Pewnie znowu okarze się, że ten fake ma sporo niezgodności, ale mniej więcej zrobiłem to co opisałeś
![]() ![]() ![]() @Igomas Już zacynam robić przyjęcie ![]() @Cor Tibiarz Tego też nie oglądałem, ale mogę zrobić jak Obi-Wan z Anakinem wlaczą z... no jak mu tam, tym całym... No nie pamiętam jak się nazywa, tym co obciął ręke Anakinowi ![]() @Hiey Też może dokładniej, bo nie oglądałem wszystkich filmów na świecie ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 30-06-2005 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() @Up: fajie oddales fragment filmu.
@Moje zlecenie:yo w porzotylko coś te uruk haje dziwnie stoją no ale spoko. @Kuna:Oglądnoleś IIII część LOTR'a i masz podniete.Gondorczycy byli w IIIczęści,a nie w III! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Sorry za nabijanie postów, ale właśnie skończyłem następne zlecenie pt. "Elf Party". Trochę trudno było, ale jakoś się zrobiło
![]() ![]() Chyba na dzisiaj więcej zleceń nie zrobię, może bym zrobił tę walkę snajperów. Mam pomysł, zrobię pierwsze zlecenie Cor Tibiarza (To co Cor Marduk jednym ciosem pokonuje Cip Soft, Bubble i wszystkie potwory), będzie przynajmniej łatwiejsze niż drugie, ok? xD
![]() |
#20 |
Zbanowany
![]() |
![]() Moje zlecenie całkiem dobrze Ci wyszło. Nice.
@ Wyręcze Cor Tibiarza: Darth Maul ![]() Ostatnio edytowany przez Grim - 30-06-2005 o 22:08. |
![]() |
![]() |