Pokaż pełną wersje : Gdzie jest miasto minotaurow
Jak ktos wie gdzie jest miasto minotaorow posze o informacje jak tam dosc.jak to mozliwe mapka by sie przydala i z jakimi skilami i lev moge sie tam wybrac paladynem
Zilch Predator
20-09-2003, 13:51
Wiesh... Ja tez nie wiem i chcialbym sie dowiedziec :) Mapke oczywiscie mozna wkleic :))
Diamentowe Ostrze
20-09-2003, 19:17
sa 2 miasta minotaurow:)
1 na darashi
1 kolo thais w podziemiach, bardzo glemboko, jest tam fajnie dla palka :) miodzio, rycek tez sie moze niezle bawic :D
kolo kazodranu ich malo czy nikt nie wie gdzie to miasto:(
mi chodzi o te kolo thais jak tam dojsc
[Edytuj swoje posty, a nie pisz 2 kolejnych.
Teraz zrobiłem to za ciebie, następnym razem skasuję oba]
Pan Samochodzik
20-09-2003, 19:24
wiesz edytuj poty nie wiem gdzie o dokladnie wlaz w kanaly i grzeb jak jestems palkiem to wez ze 300stzral bo droga jest ciezka
Zlodziej
20-09-2003, 19:29
Nie chce mi sie wstawiac mapki ale opowiem....
1)Wychodzisz polnocnym mostem z thais.
2)Po lewo jest budka. Schodzisz schodkami na dol.
3)Idziesz na polnoc, schodzisz 2x po drabinie i masz pomieszczenie z rotami
4)Na wschodzie znajdujesz korytarz... baaardzo dlugi. Musisz dojsc do pierwszej drabiny. Schodzisz nia na dol.
5) Przechodzisz przez pola trucizny (exana pox).
6) Nastepnie musisz znalezc pomieszczenie z duza iloscia poison spiderow i dziur. W jednej z nich sa dwa cyklopy.
7) Po ubiciu cyklopow zaczyna sie problem, poniewaz masz przed soba ogromny labirynt. Idziesz dlugo na polnoc. Potem odbijasz w lewo. Potem droga bedzie prowadzila "w miare prosto" i powinienes trafic. Powinienes natrafic na kilka punktów charakterystycznych m.in.
a)drabina, a pod nia spore pole fire fieldow.
b)drabina, a pod nia smok, gs, ds i ghoule:P
c)dwa szczury
d)kilka drabin pod rzad w gore i w dol
Jezeli natrafisz na te punkty to znaczy ze idziesz dobrze. NIE MUSISZ schodzic po drabinach. One nie prowadza do Mintwallin. Po prostu je omin. Swoja droga to bardzo niebezpieczna lokacja i nie wiem czy trafisz z moim nedznym opisem:P
czy na gs i ds musze sie natknac bardzo prosze o mape plz
Diamentowe Ostrze
21-09-2003, 14:16
Po drodze do mino town nie ma GS!!!! na poczatku sa 2 drogi 1 przez smoka 2 jest bez niczego, nie ma tam gs, bylem tam i nie zarejestrowalem gians spidera :D
dzieki a moglbys zrobic mapke z tymi drogami ktora isc bezpiecznie
A moglby ktos wkleic mapke albo opisac dojscie do mintwallin??????
Mapka MintWalin jest na stronce. I jest tam GS, i to chyba 2 respy o ile dobrze pamietam, w tym jeden podwójny. Ale trafic do niech jest dosc ciezko. Sa tez smoki. Ogolnie to nie jest zbyt dobre miejsce dla samotnego palla.
a z tym miastem minosków na darashi to chodziło o mino pyramid ???????
re: Magus
Mozna dojsc bez wpadania do smokow/GS.
W miescie sa duze spawny wszystkich rodzajow minotaurow.
Paladynem gdzies tak ok 40-50 lvl mozna by sie bawic na bramie (glebiej nie radze wchodzic samemu).
Jak byscie doszli do krola to wiedzcie ze przywitanie sie z nim jest szybka metoda na powrot do miasta (swiatyni dokladniej)... no chyba ze ma sie w miare mocna ekipe z GFB.
Kolejny temat o Mintwalin... Czy wy nie znacie magicznego przycisku "szukaj"? mapka juz byla w jednym temacie: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=25672&highlight=mintwalin
Sozemego
20-03-2005, 13:26
re: Magus
Mozna dojsc bez wpadania do smokow/GS.
W miescie sa duze spawny wszystkich rodzajow minotaurow.
Paladynem gdzies tak ok 40-50 lvl mozna by sie bawic na bramie (glebiej nie radze wchodzic samemu).
Jak byscie doszli do krola to wiedzcie ze przywitanie sie z nim jest szybka metoda na powrot do miasta (swiatyni dokladniej)... no chyba ze ma sie w miare mocna ekipe z GFB.
W mintwallin wcale nie jest tak strasznie. Tylko wlasnie brama moze klopotow troszke sprawic. 2 magi, 3-4 guardy, 2-3 archery i jakies 5 minosow zwyklych. W srodku nie ma naprawde duzych respow, przynajmniej na "powierzchni". Paladyn znajdzie duzo miejsca na ucieczke przed guardami, a archerow jest tam 4 (oczywiscie nie na raz). Wyzszy poziom jest juz troszke dla pala nie slodki, gdyz trzeba na klate wziasc troszke mniejszą brame.
Hi do krola to powiedzialem na 40 levelu najtem i nie bylo to wcale takie straszne o ile nie stoi sie kolo Markwina...
Widzialem tam juz 30 palow expiących, nie widze problemu : )
Ja tam powiedzialem "hi" do krola bo robilem postamn quest;).I nawet uha nie stracilem....tylko ze mialem stealth ringa i GFB.:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.