PDA

Pokaż pełną wersje : Necromance

szczepan_m5
02-07-2005, 20:54
Mam Pewne pytanie zebrałem Dosyc Dobra ekipe na hunt na Necromance ale nie wiem dokładnie gdzie on występuje ;( Może mi Ktoś powiedziec Gdzie wystepuje Necromance bo chce na niego isc ze względu na to że wypadają z niego BoHy :]
a jestem Paladynem i BoHy by mi sie przydały ;) Prosze o Szybko odpowiedz z góry dzięki!! :baby: Aha jak by ktos mogł to podac miejsca dla FaCC
bo nie posiadam PACC ;( i może jak by ktos był tak miły to najlepiej Mapke jak do nie go dojsc :baby

Nawi
02-07-2005, 20:56
Necromncer jest to postać tylko dla pacc pozatym ekipa z podobnymi lvl jak twoj to by zdechla zanim byscie do niego doszli :p

-=Melon=-
02-07-2005, 21:05
postacia z twojego podpisu nie dojdziesz do necro :p Sa 3 respy: Ruiny na zachod od darashi, tomby na ank i przycisk szuakj na forum.tibia.pl :D

szczepan_m5
02-07-2005, 21:13
ale ja tam jestem tylko maskotką :p oni beda zabijac a ja zbierac looty 8o

Fredrio
02-07-2005, 21:43
Musze cie zmartwic. dopuki nie wydasz tych powiedzmy 90zł na paccka to nie zobaczysz jaka jest przyjemnosc z huntowania necro

Masel
02-07-2005, 21:44
mhm.... i tak nie dojdziesz do nekro tą postacią więc sobie loota nie pozbierasz, zresztą jest to naprawde wątpliwe czy ta twoja "ekipa" ubiła by chociaż jednego nekro, patrząc na ich wiedze (nie wiedziec gdzie nekro, czy dla facc jest itd) to raczej nie są zbyt potężni ci twoi kumple.....
zresztą nie masz pacca więc nawet jakbys przeszedł na stealth ringu(tylko nie pytaj co to i skąd to wziąć xD) to sobie niepohuncisz:P

p.s. naprawde uwierzyłeś że dali by ci loota? 8o

Van Gul'dan Moose
05-07-2005, 18:39
ja spotkalem juz 2 nekromantów:
pierwszy ma taką znajomą Lorię...
a drugi lubi cyklopy

I obaj występują kolo Thais

Blaszak
06-07-2005, 20:07

LOL noob blz? n/c...
a) nawet tam nie dojdziesz.
b) jesli tam nawet jakims cudem dojdziesz i sprobojesz ukrasc loot kogos to zluruja ci dsa lub necro, a uwież tam dokąd uciec nie bedzie.
c) pacc jest potrzebny.

Arunidos
06-07-2005, 22:24
Ehhh... z twoim poziomem i danymi w podpisie nie dojdziesz na necro, wedlog mnie najlepiej jest na Darashi (potrzebne PACC) a jesli juz bedziesz mial PACC to se zalatw Steal ring na niewidke no i wystarczy ze pojdziesz z jakis Sorcem 40 lvl najlepiej i zeby on DS przejal. Ale to i tak zaduze ryzyko jak na twoj lvl...

Pozdro 600

Dionix
07-07-2005, 09:06
a jednak necro jest dla facca i to chyba nawed dwa jeden jest kolo thais w jaskini gdzie sie 2 beho i 1 ghoul resp ;) a drugi chyba pod mount sterum czy jak to sie pisze

(npc jakby sie kto nie skapował ;) )

Azux
07-07-2005, 09:36
No to zeby nie zakladac nowego tematu to czy ja bym dal rade na necro z 40 paladynem??

hide
07-07-2005, 09:43
Rade to dasz ale co do ilości UH to co innego..

Cover Sorcerer
07-07-2005, 09:57
Dam ci rade.Nabij se 40/50 B) level kup _PACCA_ I wtedy pytaj gdzie isc na nekromantera. :evul:

Azux
07-07-2005, 10:56
Hide a jesli chodzi to jakimi runkami bic?? Hmm, explo, sd ?? Jak pojde to nakrece filmik ale najpierw musze na demony sie przygotowac bo w niedzile ide :D

Vil
07-07-2005, 12:09
@ up:

demon rabbity ?

@ dionix :

to sa npc nekromanci

Yoh Asakura
07-07-2005, 12:20
@Azux:
Rade dasz,weź z 10~ bp UH wal z HMM'ów.Na wszelki wypadek weź ze sobą blokera,załatw mu UH'y to może Ci da BoH'y jak wypadną (jak w moim przypadku :) )
@Topic:
Z Twoim doświadczeniem to raczej sobie nie pohuncisz Necrosów choćby dlatego,że nie masz pacca.Zresztą nawet byś przez Stalkery nie przeszedł bez GFB,jakby Cię zblokowały to masz przesrane.
b) jesli tam nawet jakims cudem dojdziesz i sprobojesz ukrasc loot kogos to zluruja ci dsa lub necro, a uwież tam dokąd uciec nie bedzie.
Mhmhm,jesteś pewien ?A ta zagroda z black sheepami ?Może się zastawić i DS nie wejdzie :).Goż(rz ?)ej z Necro bo będzie walił na odległość.

Menel
07-07-2005, 12:36
ja necro blokowałem z 17 lvl :P necro jest na daramie tomby ogólnie tereny dla pacc

to film z necro :P
http://rapidshare.de/files/2864985/necro.rec.html

Yoh Asakura
07-07-2005, 12:58
ja necro blokowałem z 17 lvl :P necro jest na daramie tomby ogólnie tereny dla pacc

to film z necro :P
http://rapidshare.de/files/2864985/necro.rec.html
Taa,jasne.By Cie zblokowały 3 ghoule albo mumie i byś padł =.="

dagothar
07-07-2005, 23:27
Najlepiej jest wziasc runke convince i zauroczyc jakiegos przystojnego dsa w okolicy. Najlepszy bloker - nie marudzi, nie kradnie loota i nie pozera za duzo UH. Z samych boltow bedzie ciezko wyczyscic palkiem spawna, szczegolnie jak wyskocza 3 necro z summonami na raz, bez GFB sie nei obejdzie. I pewnie trzeba bedzie sie wspomagac hmmami.

patrikozzz
22-07-2005, 13:06
Nie zakladam nowego topica ale mam powazny pr0bl3m . Otoz bylem sobie na ncrmcerah i wszystko jest git, good, r0x, ownZ, poki nie dojdzie do takiej sytuacji: bije sobie necro (a nawet czasem 2) , i wszystko idzie r0x DSik bloczy, ja bije z HMM/GFB, a tu nagle wyskakuje DS na mojego DSa, albo jeszcze lepiej, na mnie. Co moge zrobic, bo szkoda mi SD, a nie wiem co mozna z tym fantem zrobic :P

PS Huntuje na Darashii

Antyhak
22-07-2005, 13:56
O to masz problem.... no nie wiem....hmmmm
Wyłącz komputer najlepiej i zamknij oczy na 10 sekund.

Enjoy!

Know Naim
24-07-2005, 16:49
Co moge zrobic, bo szkoda mi SD, a nie wiem co mozna z tym fantem zrobic

sugeruje duuuużo many i runka convince. :D a tutaj mó screen z walki z necro:

http://img122.imageshack.us/img122/7779/uo00454em.jpg (http://imageshack.us)

-Res-
24-07-2005, 17:36
taa...bedziesz kosił cały loot ? -.-
uważaj bo oddadzą ci bohy jak wypadną ...

Norrin
24-07-2005, 17:45
Nie zakladam nowego topica ale mam powazny pr0bl3m . Otoz bylem sobie na ncrmcerah i wszystko jest git, good, r0x, ownZ, poki nie dojdzie do takiej sytuacji: bije sobie necro (a nawet czasem 2) , i wszystko idzie r0x DSik bloczy, ja bije z HMM/GFB, a tu nagle wyskakuje DS na mojego DSa, albo jeszcze lepiej, na mnie. Co moge zrobic, bo szkoda mi SD, a nie wiem co mozna z tym fantem zrobic :P

Wszystko chłopie r0x tylko źle stoisz w takim wypadku.

a tutaj mó screen z walki z necro:

Szczerze ... katastrofa.

Know Naim
24-07-2005, 22:08
Szczerze ... katastrofa.

no i co z tego? ^^

lepsze niz nic. z reszta lepszego screenu nie mam, bo autoshutter był ustawiony i nie troszczylem sie o robienie screenów.

Norrin
25-07-2005, 16:02
no i co z tego? ^^

lepsze niz nic. z reszta lepszego screenu nie mam, bo autoshutter był ustawiony i nie troszczylem sie o robienie screenów.

Ja tam nic nie mam do tego jak miałeś ustawione. Wyraziłem swoją opinię na temat tego w jaki sposób biliście necro i jak dla mnie to kosmos. Gram magiem i nie widze lepszego blokera niż ds. IMO knight nie ma tam co szukać :P

Know Naim
25-07-2005, 19:51
Nie no ;] postrach też dawał rade hehe. Nie wiedzieliśmy czego sie spodziewać, bo byliśmy pierwszy raz, ale wyprawa odbyła się bez komplikacji, pozabijaliśmy troche necromancerów i nie było tak źle.

Kacziv
27-07-2005, 12:48
Mam Pewne pytanie zebrałem Dosyc Dobra ekipe na hunt na Necromance ale nie wiem dokładnie gdzie on występuje ;( Może mi Ktoś powiedziec Gdzie wystepuje Necromance bo chce na niego isc ze względu na to że wypadają z niego BoHy :]
a jestem Paladynem i BoHy by mi sie przydały ;) Prosze o Szybko odpowiedz z góry dzięki!! :baby: Aha jak by ktos mogł to podac miejsca dla FaCC
bo nie posiadam PACC ;( i może jak by ktos był tak miły to najlepiej Mapke jak do nie go dojsc :baby

http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=43411

W tym temacie masz mapke, opis dojścia do necro itd.