zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Uwaga na oszustów!!

Maly1012
05-07-2005, 18:57
Ostatnio na moim swiece jakim jest Lucera zauwazylem duzo ludzi ktorzy krzycza "I Winner Fire Sword(polacy wy tez mozecie wygrac)". Moj kolega postanowil odwiedzic stronke na której "wygrywano" itemki. Strona wygladala niczym oficjalna strona Tibi .Wykonal quiz i niby wygral crown legi i crown arm. Jednak okazalo sie ze jest schakowany. Z tego co mi wiadomo bardzo ludzi dalo sie na to nabrac i nie popelniaj tego samego bledu co oni.Przypuszczam iz GM oraz CipSoft nic o tym nie wiedza tak wiec sami musimy sie przed tym chronic.

Angel of Death
05-07-2005, 19:45
Aleś ty szybki ... ciągle pojawiają sie takie stronki, były są i będą. Tyle sie mówi żeby nie wchodzić na żadne stronki oferowane przez innych graczy ale jednak zawsze znajdą sie jakieś naiwniaki ;/

p.l
05-07-2005, 19:51
OMG, kryjmy się!!!!!!!%@*#&%#@11111

"I Winner Fire Sword(polacy wy tez mozecie wygrac)".
ale z kogoś za***isty poliglota -.-

Marcin of shadow
05-07-2005, 20:01
No brawo odkryles ameryke. Coraz wiecej tematow tego typu to nie ma sensu OMG!!!

Mortain
05-07-2005, 20:19
nie krytykujcie...z pewnoscia 11 latkowi ktory dopiero zaczal przygode z tibia wydaje sie ze odkryl cos bardzo waznego o czym 99,9% populacji tibijczykow nie wie...licza sie checi...

ahcarb
06-07-2005, 09:35
Najnowszo modo jest robienie fan site z programami w których som keyloggery :D^^

Marixon
06-07-2005, 09:41
nie krytykujcie...z pewnoscia 11 latkowi ktory dopiero zaczal przygode z tibia wydaje sie ze odkryl cos bardzo waznego o czym 99,9% populacji tibijczykow nie wie...licza sie checi...

No właśnie... Ja jak zaczynałem grać w Tibię to miałem 11 - 12 lat i podobny poziom wiedzy ;) .

P.S.

Na pewno on dopiero zaczyna z Tibią :p ??

Mortain
06-07-2005, 12:22
Zaczyn nie zaczyna(mam nadzieje ze zaczyna)jakby nie patrzec stara sie ostrzec innych wiec na krytyke nie zasluguje...

Arthus Drag'Tail
06-07-2005, 14:04
@Topic:
O tym jak juz poprzednicy napisali juz od dawna wiadomo. Trzeba przeczytac zasady bezpieczenstwa (o ile dobrze kojarze to na www.tibia.com jest).

@Rycerz Marixon
Patrzac na Twoj wiek, i wiek ktory podales w poscie stwierdzam ze nie grasz zbyt dlugo w Tibie.

ahcarb
06-07-2005, 14:54
Osoba która mnie zglosila za niepoprawno forme pisania, jest jakas popier******,
po pierwsze ja niepisze 1 zdania 10 min tylko max 2 sekundy..
po drugie mam zaswiadczenia na dysortografie ...

i jak niewie to niech sie niewtrąca ok?
uprzedzenie na przyszłosź

phoneix
06-07-2005, 15:00
Ta, ktos nie ma co robic i rozdaje crown sety i fs'y za darmo, ludzie pomyslcie czasami, to naprawde nie boli...