zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Jakie skille na Nekromante?

Fkk
24-03-2004, 22:55
Jakie skille trzeba miec na nekromante?
Np. Ja mam 74/59 i jestem pall, i moj kolega(Blocker) ma skille 72/71. Czy mamy jakies szanse na Zabicie nekromanty?

Ps: Oboje mamy pacc(To nie piszcie ze nie mozemy sie tam dostac :P)

djr
25-03-2004, 10:22
necro uciekaja i strzelaja swoim pociskami. wniosek - nie potrzebujesz skilli tylko level. im wyzszy tym lepszy. uwazajcie jednak, bo necro zadko wystepuja pojedynczo i niezle sie lecza wiec dobrze szybko zabijac.

pozdro

Temi
25-03-2004, 10:46
zgadza sie potrzebny Ci dobry lvl i runki (hmmy albo gfb).
solowac z boltow mozna ale jest to nie oplacalne i w przypadku wiekszej ilosci necro moze sie okazac niebezpieczne. Zwlaszcza ze necro maja obstawe z dsowi duchow i czasami nie bardzo jest gdzie uciekac.

Robol
27-03-2004, 00:09
nie wiem jakie muszom byc minimalene skille na nbecra ale ja moim kajtkiem na skillach 85 w clubie z whamera na pare szotow go bralem poprostu lame :p

haxxbit
28-03-2004, 01:08
Robol już 2 upomnienia ty to jeste¶ szatan :P

a moim kajtkiem na skillach 85 w clubie z whamera na pare szotow go bralem poprostu lame :p
No bo już ci wierze :D
--------------------------------------------------
Ok a teraz wracamy do tematu
J blokowałem Necro na 40 lvl ze skilami 71/69 szło mi około 1 uh na 1 necro ( no może czasami mniej)
Ale byłem z 1 Palkiem i 1 Sorcem.

Trzęba też umniejętnie je zabijać bloker musi stać w miejscu, nie ma sensu żeby prubował bić Necro, bo ten pan ucieka i strzela z Hmm. Necro też przywołuje potworki więc kiedy do blokera idzie mumia radze ja zabić najlepiej paladyn.

Tak my to robili¶my i nieĽle nam szło :)