Pokaż pełną wersje : Ku pamienci knight von hellgate :D
adam knight
06-07-2005, 23:09
To jest obrazek mojego kolegi który pożegnał sie z valorią i przeszedł na nebule miał grać kieru fly ale zrezygnował rysował ten rysunek 30-40 min i rozdawał kolegą oceńcie jego dzieło http://img8.imageshack.us/img8/4270/karlo3fz.jpg
szalony druid
06-07-2005, 23:13
Tez tak chciałbym rysować ;) bym namalował z 30 % gozej jak bede miał czas to przerysuje i zobacze jak mi to wyjdzie :D
Nixdorfix
06-07-2005, 23:24
Fajny rysunek :] .............
fajny tylko jakby to powiedziec nie ten dzial chlopie :p
demon shield wyszedł super gz i rysuj dalej :)
adam knight
06-07-2005, 23:36
jak byście nie przeczytali to moj kol to rysowal ale mnie opuścil na valori ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ja tak przez 10 lat bym nie przerysował
Twoj kolega rozeslal ten rysunek by pozegnac sie ze znajomymi, wiec zapewne jakis sentyment was laczy. Po co bylo to dawac na swiatlo dzienne? Wg mnie lepiej bylo zachowac prace dla siebie.
Co do rysunku... nie podoba mi sie. Nienaturalne ksztalty, a w dodatku zbabral robote kolorujac to. Widoczna noga jest tragicznia, wewnetrzna strona nie powinna skladac sie z 2 wypuklych kresek. Buty powinny miec wiecej szczegolow, gdyz wygladaja jak kalosze. Po minie postac wyglada jakby byla jakims starym, zrzedzacym pierdzielem. Kita tez jakos dziwnie wystaje z tylu glowy. Rece odrobine za nisko zostaly narysowane przez co wygladaja, jaby byly krotkie. Taki dlugi miecz powinien byc obureczny. Demon Shield nie ma symetrycznych ksztatow. Pisak, olowek i kredki nie beda szly w parze, taka mieszanka psuje wizerunek.
No wiesz rysunek fajny, jest pare bledow, ja dostrzegam tylko niewymiarowego demon shielda (ksztaltem przypomina jajko ;]). Odstep pomiedzy nogami powinien byc mniejszy w okolicy krocza :P. I buty troche wieksze i wiecej dodatkow jak to muwil Zaglada ale ogolnie fajna ;]
Pienkna Knight
07-07-2005, 08:37
Twoj kolega rozeslal ten rysunek by pozegnac sie ze znajomymi, wiec zapewne jakis sentyment was laczy. Po co bylo to dawac na swiatlo dzienne? Wg mnie lepiej bylo zachowac prace dla siebie.
Co do rysunku... nie podoba mi sie. Nienaturalne ksztalty, a w dodatku zbabral robote kolorujac to. Widoczna noga jest tragicznia, wewnetrzna strona nie powinna skladac sie z 2 wypuklych kresek. Buty powinny miec wiecej szczegolow, gdyz wygladaja jak kalosze. Po minie postac wyglada jakby byla jakims starym, zrzedzacym pierdzielem. Kita tez jakos dziwnie wystaje z tylu glowy. Rece odrobine za nisko zostaly narysowane przez co wygladaja, jaby byly krotkie. Taki dlugi miecz powinien byc obureczny. Demon Shield nie ma symetrycznych ksztatow. Pisak, olowek i kredki nie beda szly w parze, taka mieszanka psuje wizerunek.
Ciekawe czy potrafisz lepiej.... Taki to potrafi skomentować, że to jest źle tam jest też źle, a tam wogóle tragedia. SAM NARYSUJ COŚ!!!
1)Buty są ok, nie wiem do czego się czepiasz
2)Nogi także, powinny być te dwie wypukłe kreski....
3)Miecz....to jest Magic Sword i on jest jedno ręczny więc nie mów, że ma być dwu
4) Tarcza...Tarcza moim zdaniem jest świetna, On to rysował na swój sposób a nie jak jest dokładnie w Tibii!!! Ta tarcza mi się osobiście bardzo podoba, jest taka straszniejsza :)))
Jedyne do czego można by było się przyczepić jest krocze, racja, wygląda jakby miał damski narząd płciowy, a nie normalnego penisa ;) dlatego tylko to mi się nie podoba.
RESZTA JEST EKSTRA
up@
to , że nie rysuje nie oznacz , że nie może komentować.
1-włosy i twarz-oOBabciu wróciłaś 8o
2-armor- nie wiem co , ale coś mi tu nie pasuje:/.
3-noga też jakaś dziwna.
4-buty-omg to chyba miały byc bohy nie?
5- demonka- trochę za podłużna
6-miecz-miecz nawet ładny
7-bp-patrz wyżej
8-napisy-patrz wyżej.
9-wyglad ogólny-jak wstałem od kompa i odeszłem na 3 metry stwierdziłem że nawet ładnie wygląda.(hehe wszędzie nawet;P)
ocena-5/10 (ew 4,5/10)
Dark_maniak
07-07-2005, 09:00
Jest pare błędów ale pozatym jest Cool ;)
Ocena: 7/10
Pozdro... :evul:
Yoh Asakura
07-07-2005, 10:59
Rysunek ładny,ale tak jak mówili inni,pare błędów jest.Najfajniej wyszła tarcza i plecak.
7+/10
Fatality
07-07-2005, 11:48
Fajny rysunek ........ :)
Po rysuj komiksy o tibi bo fajnie rysujesz "Naprawde" B)
szalony druid
07-07-2005, 12:28
Jak odesłem od kompa na 3 metry to mi prawy bok niepodobał Demona Shielda a te BOH'y to inne są i kroce jest zaszerokie a ocena 7,5/10 :cup: i poprosze o wiecej obrazków
Fajny rysunek ........ :)
Po rysuj komiksy o tibi bo fajnie rysujesz "Naprawde" B)
Jak odesłem od kompa na 3 metry to mi prawy bok niepodobał Demona Shielda a te BOH'y to inne są i kroce jest zaszerokie a ocena 7,5/10 :cup: i poprosze o wiecej obrazków
Ludzie... CZY WY NIE UMIECIE CZYTAĆ!? -.-'' Przecież napisał, że
To jest obrazek mojego kolegi który pożegnał sie z valorią i przeszedł na nebule miał grać kieru fly ale zrezygnował rysował ten rysunek 30-40 min i rozdawał kolegą oceńcie jego dzieło
Topic: Rysunek taki średni... powiedzmy - ładny, ale nic specjalnego ^^
Venderer
07-07-2005, 13:50
Ciekawe czy potrafisz lepiej.... Taki to potrafi skomentować, że to jest źle tam jest też źle, a tam wogóle tragedia. SAM NARYSUJ COŚ!!!
Poto jest forum, żeby komentować -,-... Jeśli ktoś dał to na światło dziennie to po to żeby to ktoś ocenił...
Jeśli ktoś czegoś nie umie lepiej nie znaczy, że nie potarfi znaleźć błedów -,-...
@Topic
Mi się tam podoba, ale te nogi... A szczególnie krocze, za daleko od siebie. Koleś wygląda jak Cowboy (jak się to pisze? >,<) Demon shield troszke krzywy ale ujdzie! (W tibii też jest jajowaty !!) Jeszcze meicz, rękojeść jakaś dziwna ale mogła by być gorsza więć będe cicho :P
Ogólnie rysunek całkiem, całkiem...
Arrivald
07-07-2005, 14:04
Nie podoba mi sie, ale wiem ze wielu ludziom rysowanie sprawia przyjemnosc pomimo ze im to nie wychodzi. Takze good luck w dalszej pracy, jesli masz wogole zamiar cos tworzyc :P
Jakoś mi ten rysunek niepasi.. proporcje są 5,5... jakby liczyć do końca paców było by 6 (bardso niska osoba) ale.. mierzy się do pięt..
Może mi się niepodoba, ale autor pracki powinien dalej pracować bo widać że ma jakieś zdolności.
Jajajajjaja. Jak ja to lubie... "Sam cos narysuj ty piiiiiiiiiiiiii!!&^@*#^!"
Eh... wystawia prace, wiec liczy sie z komentarzami, nie? Zreszta Zaglada dobrze mowi. Widac ze nie ma "miekkich" rak, bo wszystko jest takie... nienaturalne. Te wlosy... tez brzydkie. Twarz - zbyt uwydatnione policzki. Tam by sie przydalo lekkie cieniowanie. Barki postaci schodza w dol.
Nog juz nie bede komentowac... Rece sa trudne do zrobienia, a tu nienajgorzej wyszly, chociaz moglobyc lepiej. \,,,/^.-\,,,/
Ciesze się że mój obrazek wam się nie podobał(przynajmniej nie wszystkim):P. Już niedługo umieszcze na forum zupełnie nowy rys. i chciałbym aby wszyscy skomentowali moje nowe dzieło. Termin opublikowania nowego rysunku nie jest dokładnie znany. (musze zeskanować i wklejić na forum):P. Cierpliwie czekajcie... a i jeszcze jedno.. ThX Adam za obublikowanie KvH...:P
Randlemen
29-07-2005, 13:00
1)Buty są ok, nie wiem do czego się czepiasz
2)Nogi także, powinny być te dwie wypukłe kreski....
3)Miecz....to jest Magic Sword i on jest jedno ręczny więc nie mów, że ma być dwu
4) Tarcza...Tarcza moim zdaniem jest świetna, On to rysował na swój sposób a nie jak jest dokładnie w Tibii!!! Ta tarcza mi się osobiście bardzo podoba, jest taka straszniejsza :)))
Jedyne do czego można by było się przyczepić jest krocze, racja, wygląda jakby miał damski narząd płciowy, a nie normalnego penisa ;) dlatego tylko to mi się nie podoba.
RESZTA JEST EKSTRA
Tą wypowiedzią mnie powaliłaś. Skoro nie daje własnych rysunków to nie może komentować innych, lub raczej krytykować? Dziewczyno, opanuj sie X( . Ten rysunek ma bardzo wiele błędów jak zauważył Zagłada. Kompletnie zła anatomia. Krzywe nogi. Buty też są słabe. Za mało detali. Rysunek jest po prostu przeciętny i tyle. A co do tego krocza to nie wygląda raczej jak narząd żeński, tylko niepotrzebne są te wcięcia co powoduje za szerokie krocze i tyle. Co miał go bez spodni narysować aby jak facet wyglądał?Tak naprawde podoba mi sie tylko ta tarcza i plecak (jakoś tak realistycznie wyszedł). No i włosy tej postaci ładnie wyszły. Moja ocena to 5/10.
Rysunek nawet nawet... tylko jak ktoś wspomniał ma jakiś taki dziwny krocz... tak jakby wysiadywał w spodniach kurze jajko
dużo bajek kolega ogląda? ta klata jest jak z kreskówki o super bohaterach
Shanhaevel
29-07-2005, 13:48
Albo za dużo jeździł na koniu... That's interesting...
Przepraszam, taki coś w 40 minut ? Przecież to jest śmieszne, wygląda na starą babcie z kitą blond... i umieśnioną al'a "Szwajceneger" (nie wiem jak sie pisze więc pisze jak się czyta). Przecież takie coś KAŻDY potrafi narysować (nie widać tu ani kawałka artysmu, żadnych realistycznych rzeczy (prócz tego że jako tako przypomina humanoida), tego czegoś krocze... co to jest ? Kastrant ? Krzywe nogi, wogule ... badziewne -.- . Takie coś (sam szkic ) zrobie ci w 5 minut... kolorowanie... nie lubie kolorować kredkami i pisakami czy czymś tam... . Więc szkic bardzo ale to bardzo podobny miał bys w 5 minut u mnie...a kolorowanie według tego tutaj schematu trwało by... max 10 minut.
Jeszcze raz powtarzam, żadna to rewolucja nie jest... rysunek na 15 minut. Niech gościu spróbuje coś narysować pamiętając o świecie RL (bo widze że nie, o chyba płci nie umie odróżnić... jeśli miesza obie... ), czyli wystające elementy (wystające rzucają cień ...zależnie od tego jak bardzo wystają i skąd pada światło, Ręce... WTF is that ?! Jakieś wybrzuszyny nie kontrolowane,
Lepiej by to mu wszyszło jak by to samym ołówkiem zrobił i tylko szkic pocieniował ... . Ale tak słabo detaliczny on jest -.- , przecież to ... eh ...
Odrazu wyprzedzam :
TAK ZROBIŁ BYM LEPIEJ !
DAJCIE KASE NA SKANER TO POKAŻE !
Wombatto
29-07-2005, 16:46
"Szwajceneger" (nie wiem jak sie pisze więc pisze jak się czyta).
Czyta sie Szfarceneger a pisze sie Schwarzenegger mlotku !!! Obeznany to ty jestes :p , przyznaje :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.