zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kolejka ... WTF ?

Vorment
06-07-2005, 23:12
Mam taki w****iajacy zasrany w dupe problem. Juz nie wyrabiam ****a. Drugi raz bym wszedl na nowy server ale za c***a nie moge bo co mi sie skonczy kolejka to wyskakuje okieno:

Cannot join to server.
Connection timeout.

Chyba ****icy dostaje... na poczatku z 130 miejsca i wy***alo mnie z kolejki po 3 h czekania a teraz wy***alo po kolejnych 3h. no ****a mac chyba oszaleje... WTF ****A

[edited by MayGyver]
zapraszamy za tydzien jak ochloniesz

Dreamersik
06-07-2005, 23:14
Ojj Vorm, Vorm i ty sadzisz ze sie wbijesz dziecko??? Odpusc se to -.- B)

Vorment
06-07-2005, 23:16
Zaj ryj i mnie nie w****iaj. ****a ****a ****a mac pierodlona ja *******e w dupe ***ane ****a mac c***ostwo *******one ****icy dostane *******IC ****A Z***ANEGO CLIENTA.

NORBI DO DOMU

Edit: patrz awatar ... ,,|,,

Dreamersik
06-07-2005, 23:18
Schowaj sie bachorze -.- :]

Yoh Asakura
06-07-2005, 23:18
Vorm,poprostu siedz cały czas i pilnuj,jak Ci się to pokaże to szybciutko się połączaj,będziesz na tym samym miejscu...
I jeszcze jedno:To by lepiej brzmiało jak byś w połowie brzydkiego słowa wstawiał "." (kropke :) ).

Dreamersik
06-07-2005, 23:19
Te dziecko ze zryta morda to ty??

@Up :
Co do tej kropki to masz racje xD

Admini i Modki nie dawajcie temu dziecku pkt. karnych za to ze mnie zbluzgal - to moj kumpel xD

Vorment
06-07-2005, 23:20
Dobra Dobra juz lece sie chowac.

Btw takie cos na priv msg matole wiec przestan tu postowac. A po drugie nie skacz bo w rl dostaniesz :D

Odpowiedz ktos WTF... albo co mam zmienic --.--

Heliwurab
06-07-2005, 23:21
Pewnie zaraz dostaniesz kilka pkt. karnych za bluzganie na innego Użytkownika...
Ja też miałem kiedyś takie problemy, ale gdy szybko wybierałem tą samą postać to byłem nadal w kolejce, ale nie na końcu, tylko tam gdzie skończyłem :P
To wszystko..
Nie musisz robić głupich tematów
ale jaja
po co ja to jeszcze pisze
dobra.
Narqa :evul:

Vorment
06-07-2005, 23:21
Vorm,poprostu siedz cały czas i pilnuj,jak Ci się to pokaże to szybciutko się połączaj,będziesz na tym samym miejscu...
I jeszcze jedno:To by lepiej brzmiało jak byś w połowie brzydkiego słowa wstawiał "." (kropke :) ).

Eee nie wydaje mi sie ze jak szybko sie przelacze to zostane w kolejce ...

a co do tych kropek to wlasnie o to mi chodzilo zeby tak post wygladal... bardzo dobrze wyraza moje samopoczucie -.- na loozie bym mial ****a z 5 lvl a tak c*** ...

Co do tego "obrazania" ... my sie znamy z RL wiec se tak na loozie wrzucamy :P w****ia mnie juz norbi z tymi tekstami ze nie ma sensu na new serv.. :(

n/c

Pacek
06-07-2005, 23:22
nie przeklinaj tyle synek bo to źle wyglda i jest nie ładne, a to co opisujesz to taki zwyczajny pech, nie ma sie czym podnicać, jak nie dziś to jutro bo to tylko gra, poza tym i tak byś sobie nie poexpował [;

Yoh Asakura
A co ja tu napisałem ?Czytaj wszystkie posty *****a !!

Vanhelsen
Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliweUspokój się dziecko... zdarza się, na pewno nie jesteś jedyny, który ma taki problem...

evilKRIK
06-07-2005, 23:25
Powiem ci że ty dziczyzna jesteś, i czuje że ci gramlinek mana da... i dobrze.
Musisz zrobić tak, jak jest connecting time out, to sledz kolejke i szybko sie wbij! to nie cofnie cie w kolejce a cie zaloguje...

Vorment
06-07-2005, 23:26
Jak nie macie co do napisania poza tym, ze lamie regulamin to nic nie piszcie, ok ?

Albo piszecie dlaczego tak jest/ co moge na to poradzic albo stfu

A za wulgaryzmy... Uhm czy wy widzicie jakies wulgaryzmy ? bo ja nie .. same "***" wiec chyba nie przeklinam, prawda ? Skad wiecie ze wpisalem w poscie "kur ITD" z nie "kur***" (3x *)

Dreamersik
06-07-2005, 23:31
No rzeczywiscie nie widze tu zadnych wylgaryzmow ale powinienes sie troche pochamowac -.- Nie moja wina ze zauwazyles newsa o servach dopiero o 18 :/

Yoh Asakura
07-07-2005, 00:53
Jak nie macie co do napisania poza tym, ze lamie regulamin to nic nie piszcie, ok ?

Albo piszecie dlaczego tak jest/ co moge na to poradzic albo stfu

A za wulgaryzmy... Uhm czy wy widzicie jakies wulgaryzmy ? bo ja nie .. same "***" wiec chyba nie przeklinam, prawda ? Skad wiecie ze wpisalem w poscie "kur ITD" z nie "kur***" (3x *)
Może masz:
bramka numer 1)Słabe i niestabilne łącze
bramka numer 2)duży ping (sprawdz sobie,najlepiej na onecie :) )
i bramka numer 3)może masz coś zwalonego z klientem Tibii =.="

Firearm
07-07-2005, 00:59
ja tam jestem teraz 30 w kolejce i zaczne walic kite chyba jak wejde hahahahah

Sozemego
07-07-2005, 01:13
najsmiesniejsze jest to jak bardzo sie denerwujesz tym, ze nie mozesz grac. conajmniej jakby ci matke zabili albo gorzej >.<