PDA

Pokaż pełną wersje : Rada na noobów przy treningu na no - pvp

Wisyrz
07-07-2005, 16:53
Mam duży problem z noobami gdyż gdy ja se trenię oni podchodzą i zabijają mi potwory na których trenie niestety jestem na Celeście a ten sewer to no - pvp więc nie mogę im skopać za to tyłka jeśli wiecie coś cokolwiek jak ich odstraszyć od swojej noobiarskiej roboty napiszcie !!

Yoh Asakura
07-07-2005, 16:57
Zluruj na nich coś,dużo słabszych potworków,np zluruj na niego 20 rootów.

Bonastick
07-07-2005, 17:00
co można?

znalezienie zacisznego miejsca - to podstawa
ignorowanie - jak ja trenuje, mam na to sporo czasu i nie reaguje na ubijanie mi stworów, zawsze będzie następny resp. W koncu delikwentowi sie nudzi
wyzwiska - to tylko dolewanie oliwy do ognia, nie warto
logout i wpadnięcie na trening później - może noob'a juz nie bedzie, moze zajmie sie kims innym
ubijanie jego stworow - jesli on expi a przy okazji ci przeszkadza, zaczynasz za nim biegac i wszystko lejesz. Niektorzy uwazaja, ze w ten sposob w sumie zachowujesz sie tak samo noobowsko jak on, ja nei mam zdania, nie stosowalem, gdyz u mnie zazwyczaj konczy sie na metodach 1 i 2.

Cover Sorcerer
07-07-2005, 17:01
Ja na szczęscie nie gram na no-pvp :) Ale bym ci radzil za tymi ziomami (noooby poprostu)chodzic i im zabijac potwory. :D

Logo
07-07-2005, 20:10
Zdobyc jego daje osobowe, pojechac do jego miasta i mu n.a.j.e.b.a.c ;)

Marcin of shadow
07-07-2005, 20:15
Jets malo sposobow najlepiej dac logout i potrenic pozniej

Polewkin
07-07-2005, 20:17
Ja osobiscie zawsze jak trenilem na Non pvp to kolesia olewalem a pozniej jak go gdzies na cycach spotykalem to szybki block i koles widzi You are dead ;]

Wkurzony
07-07-2005, 20:24
tez gram na celescie i tez mam ten sam problem moze dlatego ze celesta toz biorowisko n00bow zlodzieki i k**w (sorry jesli kogos urazilem ale jestem wku****** bo moj "niby kumpel" ukradl mi bohy nick Golden The Songo jakby ktos pytal nie ufajcie mu!! ostrzegam) jak ktos mi wybija potwory w czasie treningu to zazwyczaj olewam to i ide na innego miejsca lub jak mam zly humor to mecz delikwenta mocno go wkurzajac: blokujac mu respy, zabijajac mu potwory, chodzac za nim itp...

Marixon
08-07-2005, 08:21

Rulowanie jest nielegalne wedle praw tibijskich.

Marixon
08-07-2005, 08:26
szybki block i koles widzi You are dead ;]

Czyli trap. Też nielegalne.

Yoh Asakura
08-07-2005, 08:37
To co zrobiłeś też jest nielegalne.Edytuj posty a nie piszesz jeden po drugim.
Niekoniecznie.Naprzykład zlurowanie GS'a z PoH'u jest nielegalne,sle już zlurowanie cyclopa do Thais (jest skąd: ) ) już =NIE= jest nielegalne.
I akurat to co powiedział o rootach jest legalne,może chciałem mieć dużo naraz do ubicia a on przyszedł i się przeżuciłi ?Hm ?Zastanów się =.=

Cover Sorcerer
08-07-2005, 09:35
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gohan-san

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Polewkin
szybki block i koles widzi You are dead ;]

Czyli trap. Też nielegalne.

Panie Rycerz Marixon pan jestes dla mnie spamer.Przeciez mogles to wszystko (nademno :p )napisac w jednym poscie.Ty jednak by miec wiencej postów na kącie podzieliles to na 2 posty .Jednego na forum nie nawidze czyli SPAMERów :evul: