zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Your IP address is banished...

Pallek
07-07-2005, 19:26
na początku chciałem powiedziec, że uzyłem magicznego przycisku szukaj i owszem znalazło pare tematów z tym problemem ale w żadnym(może przeoczyłem?) nie było odpowiedzi po ilu znika ten ban na ip. Mówili niekotrzy ze 24h, inni ze 21 dni :|. Jak ktos wie dokładnie to prosze o odpowiedz ile to trwa.

PS. mam siec lan i to nie moja wina ten ban ;)

kidler
07-07-2005, 19:31
Jesli pisze 'Your IP adress is banished for 30 minutes' to bedzie to okolo 30 minut i bedzie i znikac i sie pojawawiac i tak w kolko...

A jesli tylko 'Your IP adress is banished' to nie wiadaomo na ile bo nie wiadomo za co. Najlepiej sprawdz w 'My account' na www.tibia.com (http://www.tibia.com/) . Jesli tam nie bedzie nic napisane to nie wiadomo na ile i masz problem, bo ktos z takim samym numerem IP mogl cos narozrabiac...

@down

Mozliwe, ale wtedy ten ktos musial by BARDZO narozrabiac co jest malo prawdopodobne, ale zawsze mozliwe...

Pallek
07-07-2005, 19:33
up:

no właśnie pisałem że to nie moja wina i nic nie pisze na moim koncie ze mam bana czy cos;/. Jakis lamus z mojej sieci cos zrobil....

A to możliwe ze na zawsze ? :|

Marcin of shadow
07-07-2005, 19:36
@up Chyba tak ale malo prawdopodobne

Pallek
07-07-2005, 19:39
@up

no to fajnie jak na zawsze by mi sie ban trafił 8o . Niech ja sie dowiem przez kogo tego bana mam to zaje...(wakacje mi uciekaja ;( )

Thorvind
07-07-2005, 19:47
@up:
wakacje a ten tylko o tibi, omg.

Pallek
07-07-2005, 19:49
up:

tak myslalem ze ktos to napisze -.-

NIE nie tylko o tibi!. Ja calmi dniami mam lagi wiec na polku jetsem albo cos innego robie a tylko noca troche pykam :P kpw?

Logo
07-07-2005, 20:04
Czlowieku, idz na basenik zlap jakas dziewczyne, wrzuc ja do wody.
A pozniej to juz bedzie wciagalo jak Tibia :p
A tak na serio to idz na dwor jutro migrena IP przejdzie ;)

Pallek
08-07-2005, 07:52
a jeszcze chciałem sie zapytać czy cipsoft może coś z tym zrobić?(zeby rozwiazac wlasnie taki problem), czy niestety nic sie z tym nie da zrobić?

Sakumil
08-07-2005, 08:22
Też to mam ... też założylem temat. Co Ciekawsza pierwszy go zalozylem ale moj skasowali bo nie uzylem [szukaj] :/ sorrki ale czegos takiego jeszcze nie bylo... Sorcerer(czy jak to sie tam pisze:P) ma jakies zwidy czy cos... ale spox...

@Edit.
Mam to od wczoraj ...

Satyr
13-08-2005, 21:30
no ja tez niestety mam ten problem.....nic nie zrobiBem nie cheatowalem.....nic tylko trzeba czekac

Yoh Asakura
13-08-2005, 22:02
Byłbym gotów Cię op...ochrzanić ale rzeczywiście,sam też szukałem i nie znalazłem tego co Cię interesuje.
A więc,sam miewałem często takie problemy,więc czekałem 2 dni i było po wszystkim...

master czajoh
14-08-2005, 00:39
omg kolejny taki post !!! Przecież ****a wyraznie pisze ze ip zostalo ****a zablokowanie na 30 min a ten sie ****a pyta ile to trwa ! lol

Zhin
14-08-2005, 01:48
omg kolejny taki post !!! Przecież ****a wyraznie pisze ze ip zostalo ****a zablokowanie na 30 min a ten sie ****a pyta ile to trwa ! lol

Po pierwsze to pokaz mi gdzie tu jest napisane ze na 30 minut? Po drugie to staraj sie nad soba panowac i nie klnij tak, bo swoim zachowaniem udowadniasz tylko swoj niski poziom :/

Jerzu
14-08-2005, 15:13
u mnie pisze ze account disabled for 5 minutes please wait, czekam te cholerne piec minut I NIC!! juz trzeci dzien sie siekam z tym

Satuk Ironbeard
10-09-2005, 08:26
Widze że juz kilka osób przez to przechodzilo :? teraz przyszła kolej namnie :( jak długo to trwa??

Karima
16-09-2005, 18:05
Właśnie dowiedziałam się, że moje IP tez zostało zablokowane, też jestem w sieci LAN i nie mam żadnej informacji na jak długo - master czajoh.
Jest po prostu napisane, że banished i koniec :(
Czy ktoś może doradzić jak się z tym problemem rozprawić?

Każdy zainteresowany może przeczytac post na forum Tibia.com

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=951184

Derdek
17-09-2005, 13:03
dzięki Karima ......niestety tez mi się trafiło IP banished :/

Crane
26-06-2006, 13:39
niestety tez trafiło mi sie ban na ip =/ oyczwiscie przez kogos w mojej sieci LAN starsznie jestem wkurzony w dodatku ze od nie dawna mam PACC'a. Licze na to, że odblokuja te ip zaniedlugo a jak nie to nie wiem co zrobie =(

MiCh@eL
26-06-2006, 21:25
Mam to samo ! ! ! ;/ Jestem w tej sieci co Crane ale to na 100 % nie moja wina:p bo mnie nie bylo w domu a jak przyszedlem byl juz ten glupi napis Your Ip is banished! Mam nadzieje ze to nie bedzie trwalo wiecej niz 24h...

Łuk4sz
26-06-2006, 21:45
Czlowieku, idz na basenik zlap jakas dziewczyne, wrzuc ja do wody.
A pozniej to juz bedzie wciagalo jak Tibia
A tak na serio to idz na dwor jutro migrena IP przejdzie
Dzisiaj oglądałem w wiadomosciach o takiej sytuacji.Koleś za takie wrzucanie dziewczyn został oskarżony o zabójstwo.

Pawlosz
27-06-2006, 20:20
Jezeli masz siec LAN to mozesz miec pretensje do innych osob ktore sa tez do niej podlaczone. Wystarczy ze jedna osoba powyzywa gma noob charem i dostanie bana na 7 dni a ip dostanie bana na 2 dni. Kolega tak zrobił... Ale sie na niego wnerwili... Moze tez byc lama w tej sieci ktora zle wpisze passy i ban na 30 minut :p