Pokaż pełną wersje : Your IP address is banished...
na początku chciałem powiedziec, że uzyłem magicznego przycisku szukaj i owszem znalazło pare tematów z tym problemem ale w żadnym(może przeoczyłem?) nie było odpowiedzi po ilu znika ten ban na ip. Mówili niekotrzy ze 24h, inni ze 21 dni :|. Jak ktos wie dokładnie to prosze o odpowiedz ile to trwa.
PS. mam siec lan i to nie moja wina ten ban ;)
Jesli pisze 'Your IP adress is banished for 30 minutes' to bedzie to okolo 30 minut i bedzie i znikac i sie pojawawiac i tak w kolko...
A jesli tylko 'Your IP adress is banished' to nie wiadaomo na ile bo nie wiadomo za co. Najlepiej sprawdz w 'My account' na www.tibia.com (http://www.tibia.com/) . Jesli tam nie bedzie nic napisane to nie wiadomo na ile i masz problem, bo ktos z takim samym numerem IP mogl cos narozrabiac...
@down
Mozliwe, ale wtedy ten ktos musial by BARDZO narozrabiac co jest malo prawdopodobne, ale zawsze mozliwe...
up:
no właśnie pisałem że to nie moja wina i nic nie pisze na moim koncie ze mam bana czy cos;/. Jakis lamus z mojej sieci cos zrobil....
A to możliwe ze na zawsze ? :|
Marcin of shadow
07-07-2005, 19:36
@up Chyba tak ale malo prawdopodobne
@up
no to fajnie jak na zawsze by mi sie ban trafił 8o . Niech ja sie dowiem przez kogo tego bana mam to zaje...(wakacje mi uciekaja ;( )
Thorvind
07-07-2005, 19:47
@up:
wakacje a ten tylko o tibi, omg.
up:
tak myslalem ze ktos to napisze -.-
NIE nie tylko o tibi!. Ja calmi dniami mam lagi wiec na polku jetsem albo cos innego robie a tylko noca troche pykam :P kpw?
Czlowieku, idz na basenik zlap jakas dziewczyne, wrzuc ja do wody.
A pozniej to juz bedzie wciagalo jak Tibia :p
A tak na serio to idz na dwor jutro migrena IP przejdzie ;)
a jeszcze chciałem sie zapytać czy cipsoft może coś z tym zrobić?(zeby rozwiazac wlasnie taki problem), czy niestety nic sie z tym nie da zrobić?
Też to mam ... też założylem temat. Co Ciekawsza pierwszy go zalozylem ale moj skasowali bo nie uzylem [szukaj] :/ sorrki ale czegos takiego jeszcze nie bylo... Sorcerer(czy jak to sie tam pisze:P) ma jakies zwidy czy cos... ale spox...
@Edit.
Mam to od wczoraj ...
no ja tez niestety mam ten problem.....nic nie zrobiBem nie cheatowalem.....nic tylko trzeba czekac
Yoh Asakura
13-08-2005, 22:02
Byłbym gotów Cię op...ochrzanić ale rzeczywiście,sam też szukałem i nie znalazłem tego co Cię interesuje.
A więc,sam miewałem często takie problemy,więc czekałem 2 dni i było po wszystkim...
master czajoh
14-08-2005, 00:39
omg kolejny taki post !!! Przecież ****a wyraznie pisze ze ip zostalo ****a zablokowanie na 30 min a ten sie ****a pyta ile to trwa ! lol
omg kolejny taki post !!! Przecież ****a wyraznie pisze ze ip zostalo ****a zablokowanie na 30 min a ten sie ****a pyta ile to trwa ! lol
Po pierwsze to pokaz mi gdzie tu jest napisane ze na 30 minut? Po drugie to staraj sie nad soba panowac i nie klnij tak, bo swoim zachowaniem udowadniasz tylko swoj niski poziom :/
u mnie pisze ze account disabled for 5 minutes please wait, czekam te cholerne piec minut I NIC!! juz trzeci dzien sie siekam z tym
Satuk Ironbeard
10-09-2005, 08:26
Widze że juz kilka osób przez to przechodzilo :? teraz przyszła kolej namnie :( jak długo to trwa??
Właśnie dowiedziałam się, że moje IP tez zostało zablokowane, też jestem w sieci LAN i nie mam żadnej informacji na jak długo - master czajoh.
Jest po prostu napisane, że banished i koniec :(
Czy ktoś może doradzić jak się z tym problemem rozprawić?
Każdy zainteresowany może przeczytac post na forum Tibia.com
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=951184
dzięki Karima ......niestety tez mi się trafiło IP banished :/
niestety tez trafiło mi sie ban na ip =/ oyczwiscie przez kogos w mojej sieci LAN starsznie jestem wkurzony w dodatku ze od nie dawna mam PACC'a. Licze na to, że odblokuja te ip zaniedlugo a jak nie to nie wiem co zrobie =(
Mam to samo ! ! ! ;/ Jestem w tej sieci co Crane ale to na 100 % nie moja wina:p bo mnie nie bylo w domu a jak przyszedlem byl juz ten glupi napis Your Ip is banished! Mam nadzieje ze to nie bedzie trwalo wiecej niz 24h...
Czlowieku, idz na basenik zlap jakas dziewczyne, wrzuc ja do wody.
A pozniej to juz bedzie wciagalo jak Tibia
A tak na serio to idz na dwor jutro migrena IP przejdzie
Dzisiaj oglądałem w wiadomosciach o takiej sytuacji.Koleś za takie wrzucanie dziewczyn został oskarżony o zabójstwo.
Jezeli masz siec LAN to mozesz miec pretensje do innych osob ktore sa tez do niej podlaczone. Wystarczy ze jedna osoba powyzywa gma noob charem i dostanie bana na 7 dni a ip dostanie bana na 2 dni. Kolega tak zrobił... Ale sie na niego wnerwili... Moze tez byc lama w tej sieci ktora zle wpisze passy i ban na 30 minut :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.