Pokaż pełną wersje : Summony question
Gdzie moge expic z summonami dla 20lvlu bo moge juz summonowac chociaz na sorcu mam 19lvl a musze szybko 20lvl zrobic mam eq p-set crown helm i war hammer:P alee przy summonach to roznicy nie powinno robic
Marcin of shadow
08-07-2005, 00:44
Hmmmmmm idz lepiej na roty dwarfy do 20 lev szybko dobijesz na nich a jak ne to.... moze cyce... slimy.... ale wez hmm
Vanhelsen
08-07-2005, 01:11
Gdzie moge expic z summonami dla 20lvlu bo moge juz summonowac chociaz na sorcu mam 19lvl a musze szybko 20lvl zrobic mam eq p-set crown helm i war hammer:P alee przy summonach to roznicy nie powinno robicNIe opłaca się expić z summonami na tym lev... weż dostukaj do 35-40lev na rotach, 45-50mlev, summonuj 2 DSy/lidery i wtedy exp z hmmami na DLach solo ;)
czyli na czym mam expic 19lvl sorc 31mlvl pacc no bo na rotach to trwa strasznie dlugo :/
Mimo-vader
08-07-2005, 10:47
ja to summonuje Fire Elementala, i chodze z nim na trolle. Z loota mam:
-liny: 8 gp
-Wooden shieldy: 5 gp
-hand axe: 4 gp
-leather helmet: 4 gp
-Speary: 3 gp.
Czasami wypadnie mi silver amulet, to summonuje Dsa i chodze na waspy.
Czasami z kolegami chodzimy na minotaury, ale tylko wtedy jak blocker przyjdzie. Trzeba mu wtedy kupić jeszcze Dwarven shielda, gdyż wypadła mu przy ostatniej wyprawie.
NIe opłaca się expić z summonami na tym lev... weż dostukaj do 35-40lev na rotach, 45-50mlev, summonuj 2 DSy/lidery i wtedy exp z hmmami na DLach solo ;)
Mi, osobiscie tez nie chciałoby siE expić na rotach do takiego lvl,
Ja bym Expił do 28lvl, 2/ds i na dragi ( pojedyńcze respy)
Lecz to tylko moja sugestja
MINO-VADER, TY CHODZISZ Z FE NA TROLE, NIE LEPIEJ KUPIĆ WAR HAMMERA I Z NIM UBIJAĆ TROLE?????? :D :D :D :D :D :D
Mimo-vader
08-07-2005, 11:40
Wiesz ja se basy robie z Wieszoka. Powiedz mi czy 30 lv by mógl expic na dlach. Przecież on pada na combo.
Skoro masz pacca to mozesz isc expic na larvy, chociaz nie wiem czy eg nie masz za slabe najlepiej by bylo jak bys kupil skull staf i jakas dobra tarcze i mysle ze wtedy by bylo dobrze na nich expic bo exp jak dla sorca/druida jest dobry na nich.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.