zaloguj się

Pokaż pełną wersje : IP banished

DaRaGoN
08-07-2005, 06:43
Wiem , ze bylo duzo tych tematow chodzi i o to : czy jezeli ktos uzywal MC i dostal IP bana , czy moze zaplacic za to kare czy tylko nauczke zeby nie robil tego wiecej bardzo sie boje bo mnie przylapano na MC nie wiem jak ale OK ogladajac film i trenowalem mlvl :/ kolega o tym wie i sa problemy bylismy w cafe i nie da sie zmienic IP poniewaz jestemy w STALYM ŁĄCZU , i maja przyjsc dzisiaj i cos z tym zrobic :(:(

Yoh Asakura
08-07-2005, 10:19
1)Zły dział.
2)Co Ci mogą zrobić skoro bana na IP dostajesz tylko w Tibii ?Pomyśł racjonalnie.

Vanhelsen
08-07-2005, 12:19
Wiem , ze bylo duzo tych tematow chodzi i o to : czy jezeli ktos uzywal MC i dostal IP bana , czy moze zaplacic za to kare czy tylko nauczke zeby nie robil tego wiecej bardzo sie boje bo mnie przylapano na MC nie wiem jak ale OK ogladajac film i trenowalem mlvl :/ kolega o tym wie i sa problemy bylismy w cafe i nie da sie zmienic IP poniewaz jestemy w STALYM ŁĄCZU , i maja przyjsc dzisiaj i cos z tym zrobic :(:(Sprawa wygląda następująco. GM nie może zobaczyć, czy stukając mlev ogladasz filmy na drugim kliencie ponieważ to 2 MC nie łączy się z serverem.
Najwyraźniej GM zauważył w pobliżu twoiego kolegę, sprawdził wasze IP i wywnioskował, że urzywasz MC. Masz dwa wyjścia:
a) Czekać do zakończenia bana
b) Napisać do GM'a (wbijasz na konto na www.tibia.com i tam przy banie powinieneś mieć jakiś guziczek, niepamietam już nazwy) że to nie było MC a poprostu macie sieć LAN z wspólnym IP. I musisz to jeszcze jakoś udowodnić, niestety to twój problem :(

Maxi skywarien
09-07-2005, 09:31
Raczej po 1 dniu ban na ip zejdzie