Pokaż pełną wersje : W 1 dzień 7 hackedów
master_magican
08-07-2005, 21:14
Siemka All!!
Czy moim koledzy ja i innni muszą mieć takiego pecha żeby w 1 dzień być 7 razy schakowany. Moja postać on nicku Karasasa została schakowana, ale dlaczego istnieje cos takiego jak hacked. Czy CipSosf nie może namierząc tych, którzy hakują. I dawać im bana na IP do Tibi.
Druid Karasasa miał:
mlvl:46
lvl:21
Skils:axe 19/shielding 22
Już próbowalem "Accont lost", ale to nie pomaga wysyłają mi password, ale po 15 min znowu Hacked.
Jeśli znacie sie na takim czymś piszcie mi posty......
Z góry dzieki i pozdrowienia
to twoja wina najprawdopodobniej... uzywales cheatow/wchodziles na jakies rozne dziwne strony/dawales komus acc i pass
Puknij sie w glowe i nie graj wiecej w Tibie, tyle Ci powiem.
O boze... Spowodu ze jest shackowany to juz cheaty albo passy dawal? Puknijcie sie w leb, sa rozne inne powody hackow.
O boze... Spowodu ze jest shackowany to juz cheaty albo passy dawal? Puknijcie sie w leb, sa rozne inne powody hackow.
napisz mi jakie?-.- szczegolnie jak byl druidem-.-\
EDIT:
@down
no to zeby ****a miec tego keya to trzeba wejsc na jakas strone/sciagnac cheat!
Dark Blondi
08-07-2005, 21:58
moze key~~?
@morwi: masz na mysli np swiatlo ktore ty uzywasz? (temat z jego screenami) :o
@morwi: masz na mysli np swiatlo ktore ty uzywasz? (temat z jego screenami) :o
alez ty glupi-.-
zobacz kiedy ostatni raz dawalem zdjecia... bylo to w styczniu. a pozatym duzo sie zmienilo,np to ze nie mam juz passow do tamtego chara bo gram juz na innym swiecie...
btw.nie rozumie takich ludzi jak ty: zkrytykowalem ci temat a teraz ty wyciagasz jakies moje stare tematy, i sie rzucasz nei wiadomo o co-.-
nie ma sie co kłocic o to bo topic i tak zaraz bedzie usuniety. ;)
a co do tego bana na IP to od czego jest neo+ ?
Co sie dzieje? to ci powiem ;) z powodu keyloggerow masz pelno napewno lepiej sciagnij sobie spybot tam gdzies w poradnikach moze byc. (nie na forum)
Albo weszles na jakas stronke ze podajesz email itd.
Niewiem czemu ... ale dzisiaj ktos "probowal" mnie zhackowac ale mu sie nie udalo.
Wiec tak , czekam na pacca (powinien byc dzisiaj) i co jakis czas odswiezam stronke tibia.com gdzie bylem przez caly czas zalogowany.
Nagle - Password is wrong.
Biore Accaunt Lost i to ze zgubilem password.
Ok przyslali jakis tam kod.
Przysłali nowy password.
Ale co jest ? Ciagle jest accaunt disabled for 5 minutes.
Wkoncu udalo mi sie zmienic do wszystkiego passy :)
A koles dalej probowal sie wbic na konto >.>
evilKRIK
08-07-2005, 23:09
Zadnych cheatow ani dziwnych stronek, wystarczy ze ktoś u niego z sieci LAN sie troche zna na podpinaniu różnych rzeczy, i zapragnoł se pograć jego postacią.....
Moim zdaniem powodem jest to, ze hacker zna twoj account nr i maila, na ktorym ejst konto oraz password do maila. Zmien se haslo na mailu i wyslij password na maila raz jeszcze.
@ powody hackowania: Sa hackerzy, ktory hackuja po samym adresie IP. Nie musze miec zadnych keyloggerow, ale sa to juz wybitni specjalisci.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.