zaloguj się

Pokaż pełną wersje : W 1 dzień 7 hackedów

master_magican
08-07-2005, 21:14
Siemka All!!
Czy moim koledzy ja i innni muszą mieć takiego pecha żeby w 1 dzień być 7 razy schakowany. Moja postać on nicku Karasasa została schakowana, ale dlaczego istnieje cos takiego jak hacked. Czy CipSosf nie może namierząc tych, którzy hakują. I dawać im bana na IP do Tibi.

Druid Karasasa miał:

mlvl:46
lvl:21
Skils:axe 19/shielding 22

Już próbowalem "Accont lost", ale to nie pomaga wysyłają mi password, ale po 15 min znowu Hacked.

Jeśli znacie sie na takim czymś piszcie mi posty......

Z góry dzieki i pozdrowienia

morwi
08-07-2005, 21:16
to twoja wina najprawdopodobniej... uzywales cheatow/wchodziles na jakies rozne dziwne strony/dawales komus acc i pass

kidler
08-07-2005, 21:17
Puknij sie w glowe i nie graj wiecej w Tibie, tyle Ci powiem.

Baradax
08-07-2005, 21:47
O boze... Spowodu ze jest shackowany to juz cheaty albo passy dawal? Puknijcie sie w leb, sa rozne inne powody hackow.

morwi
08-07-2005, 21:49
O boze... Spowodu ze jest shackowany to juz cheaty albo passy dawal? Puknijcie sie w leb, sa rozne inne powody hackow.

napisz mi jakie?-.- szczegolnie jak byl druidem-.-\

EDIT:
@down
no to zeby ****a miec tego keya to trzeba wejsc na jakas strone/sciagnac cheat!

Dark Blondi
08-07-2005, 21:58
moze key~~?

Bonhert
08-07-2005, 22:01
@morwi: masz na mysli np swiatlo ktore ty uzywasz? (temat z jego screenami) :o

morwi
08-07-2005, 22:04
@morwi: masz na mysli np swiatlo ktore ty uzywasz? (temat z jego screenami) :o

alez ty glupi-.-
zobacz kiedy ostatni raz dawalem zdjecia... bylo to w styczniu. a pozatym duzo sie zmienilo,np to ze nie mam juz passow do tamtego chara bo gram juz na innym swiecie...
btw.nie rozumie takich ludzi jak ty: zkrytykowalem ci temat a teraz ty wyciagasz jakies moje stare tematy, i sie rzucasz nei wiadomo o co-.-

saYo
08-07-2005, 22:05
nie ma sie co kłocic o to bo topic i tak zaraz bedzie usuniety. ;)
a co do tego bana na IP to od czego jest neo+ ?

janek@
08-07-2005, 22:18
Co sie dzieje? to ci powiem ;) z powodu keyloggerow masz pelno napewno lepiej sciagnij sobie spybot tam gdzies w poradnikach moze byc. (nie na forum)

Albo weszles na jakas stronke ze podajesz email itd.

Freaqs
08-07-2005, 22:21
Niewiem czemu ... ale dzisiaj ktos "probowal" mnie zhackowac ale mu sie nie udalo.

Wiec tak , czekam na pacca (powinien byc dzisiaj) i co jakis czas odswiezam stronke tibia.com gdzie bylem przez caly czas zalogowany.
Nagle - Password is wrong.
Biore Accaunt Lost i to ze zgubilem password.
Ok przyslali jakis tam kod.
Przysłali nowy password.
Ale co jest ? Ciagle jest accaunt disabled for 5 minutes.

Wkoncu udalo mi sie zmienic do wszystkiego passy :)

A koles dalej probowal sie wbic na konto >.>

evilKRIK
08-07-2005, 23:09
Zadnych cheatow ani dziwnych stronek, wystarczy ze ktoś u niego z sieci LAN sie troche zna na podpinaniu różnych rzeczy, i zapragnoł se pograć jego postacią.....

Kapix
08-07-2005, 23:42
Moim zdaniem powodem jest to, ze hacker zna twoj account nr i maila, na ktorym ejst konto oraz password do maila. Zmien se haslo na mailu i wyslij password na maila raz jeszcze.
@ powody hackowania: Sa hackerzy, ktory hackuja po samym adresie IP. Nie musze miec zadnych keyloggerow, ale sa to juz wybitni specjalisci.